zato da dobija šanse ispred Arthura i Malcoma. Dragi Bože on jučer mijenja Dembu za Vidala, a ima Malcoma na klupitobaccos je napisao/la:Meni ni danas nije jasno zašto su oni njega dovelimessilla je napisao/la:Što je najjače, od ovih minuta što su dobila pojačanja u ligi, Vidal ih dobio skoro pola, a imaš osjećaj kao da nije ni debitovao. Frajera nema na terenu.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A dosao da bude prevaga na terenu jelmessilla je napisao/la:Što je najjače, od ovih minuta što su dobila pojačanja u ligi, Vidal ih dobio skoro pola, a imaš osjećaj kao da nije ni debitovao. Frajera nema na terenu.
27.10.2020
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Nije vezano za Barcinu temu ali zna li ko sta je sa Minom i Gomezom??? Nema ih ni na mapi u Evertonu...Digne jedini nekad igra...
Jednu ?Lillard je napisao/la:Nedo Bog da Messi odigra jednu utakmicu loše ili prosječno, odma se jave paćenici ko ti.MrHc je napisao/la:Sta je sa najplacenijim setacem svih vremena ?
Nije mu se igralo ? Umoran od repke ?
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Što je najgore nije bio ni na klupi (a nije ozlijeđen).Lillard je napisao/la:zato da dobija šanse ispred Arthura i Malcoma. Dragi Bože on jučer mijenja Dembu za Vidala, a ima Malcoma na klupitobaccos je napisao/la:Meni ni danas nije jasno zašto su oni njega dovelimessilla je napisao/la:Što je najjače, od ovih minuta što su dobila pojačanja u ligi, Vidal ih dobio skoro pola, a imaš osjećaj kao da nije ni debitovao. Frajera nema na terenu.
Malcom se jos nije oporavio, zbog tehnicke odluke je otpao samo Arthur a Malcom jos nije 100% spreman te ga zbog toga nije bilo na klupi.Ali i da je bio spreman kao da bi dobio znacajniju minutazu, nece se pojacanja naigrati osim ako se povrijedi neko od prvotimaca.
Skontali da ste ih zayebali.FCBlaugrana je napisao/la:Nije vezano za Barcinu temu ali zna li ko sta je sa Minom i Gomezom??? Nema ih ni na mapi u Evertonu...Digne jedini nekad igra...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ne, sto jednuMrHc je napisao/la:Jednu ?Lillard je napisao/la:Nedo Bog da Messi odigra jednu utakmicu loše ili prosječno, odma se jave paćenici ko ti.MrHc je napisao/la:Sta je sa najplacenijim setacem svih vremena ?
Nije mu se igralo ? Umoran od repke ?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ovaj Mrnjo kad napise nesto, dosta ga za naredni mjesec dana. Lupne glupost i nestane.
27.10.2020
A sta sam lupio ?leorey je napisao/la:Ovaj Mrnjo kad napise nesto, dosta ga za naredni mjesec dana. Lupne glupost i nestane.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Covjeku koji je u karijeri zabio 600 golova i drzi skoro svaki rekord, trazis utakmicu u kojoj ne ucini nista i pises o tome.MrHc je napisao/la:A sta sam lupio ?leorey je napisao/la:Ovaj Mrnjo kad napise nesto, dosta ga za naredni mjesec dana. Lupne glupost i nestane.
Zar to nije lupanje gluposti?
27.10.2020
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šta se nije Gomez povrijedio bio na dva mjeseca?FCBlaugrana je napisao/la:Nije vezano za Barcinu temu ali zna li ko sta je sa Minom i Gomezom??? Nema ih ni na mapi u Evertonu...Digne jedini nekad igra...
Mina je krš od igrača.
Znaci drzat do 50te njega i sukija i pricati kako je zabio 600 golova ?leorey je napisao/la:Covjeku koji je u karijeri zabio 600 golova i drzi skoro svaki rekord, trazis utakmicu u kojoj ne ucini nista i pises o tome.MrHc je napisao/la:A sta sam lupio ?leorey je napisao/la:Ovaj Mrnjo kad napise nesto, dosta ga za naredni mjesec dana. Lupne glupost i nestane.
Zar to nije lupanje gluposti?
Meni je samo zao sto kao navijac FC Barcelone moram dijeliti prostor sa navijacima FC Messi.
Vjerujem da bi 50 % vas ovdje vise slavilo zlatnu loptu Messija nego titulu Primere. Tuga
Znaci po tebi da odigra narednih 20 ko qrac ok je ?
No Mes que en Messi -.-'
Loš je Messi bio ova dva gostovanja, ne treba bježati od kritike. Ogromna razlika u pristupu u domaćim i gostujućim utakmicama.
S druge strane to može biti i dobro za ostatak sezone, da ne bude kao protekle dvije da navikne sve da će im on spašavati guzicu svako drugo kolo pa kad on zataji da bude raspad sistema.
Ide lp, valjda Malcolm i Arthur dobiju koji minut
S druge strane to može biti i dobro za ostatak sezone, da ne bude kao protekle dvije da navikne sve da će im on spašavati guzicu svako drugo kolo pa kad on zataji da bude raspad sistema.
Vidala sad očekujem nešto ranije, barem u 72' minuti.Blejzer10 je napisao/la:
® GONGASHI POWERHOUSE ®
@MrHc, pa ja tebe nisam vidio nikad da kritikujes ostale jgrace vec samo jednog pa onoo..
27.10.2020
Demba sve vise napreduje, suki sve vise nazaduje, mesiju se ko obicno uglavnom vise i ne igra lopte,malo nekad nako potegne za raju,al fizicka nespremnost jasna ko dan,pitanje je dal ga je vec vrijeme pregazilo, valverde gura ko motokultivator sporo i na guzove do nove titule...
Ukratko rezime pocetka sezone
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ukratko jedna žica u glavi koja drži uši..Romariooo je napisao/la:Demba sve vise napreduje, suki sve vise nazaduje, mesiju se ko obicno uglavnom vise i ne igra lopte,malo nekad nako potegne za raju,al fizicka nespremnost jasna ko dan,pitanje je dal ga je vec vrijeme pregazilo, valverde gura ko motokultivator sporo i na guzove do nove titule...
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
AlfredNobel je napisao/la:Ukratko jedna žica u glavi koja drži uši..Romariooo je napisao/la:Demba sve vise napreduje, suki sve vise nazaduje, mesiju se ko obicno uglavnom vise i ne igra lopte,malo nekad nako potegne za raju,al fizicka nespremnost jasna ko dan,pitanje je dal ga je vec vrijeme pregazilo, valverde gura ko motokultivator sporo i na guzove do nove titule...
27.10.2020
Ja sam očekivao nešto ovako, otprilike koliko treba za pobjede.
Da se postepeno u formu ulazi.
Sutra očekujem laganu pobjedu protiv PSV-a.
Pretjeruje se sa kritikama na početku sezone.
Da se postepeno u formu ulazi.
Sutra očekujem laganu pobjedu protiv PSV-a.
Pretjeruje se sa kritikama na početku sezone.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.