Albanija - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat utakmice Albanija - BiH

1)Pobjeda Albanije
85
24%
2)Remi
93
26%
3)Pobjeda BiH
178
50%

Ukupno glasova: 356

katalinski
Kontakt:

Re: Albanija - BiH

Post Postao/la katalinski » 09 okt 2010, 16:10

velez je napisao/la:Kakvi smo mi debili mati draga,sta bi vi htjeli sto Susic kaze pet komada.
Gledajuci ovu press konferenciju u Albaniji cisto ni je zao Susica,js ovih novinara i pitanja malo se zamislite sta ti ljudi pitaji i sta mi svi ocwekujemo.
Pa ljudi moji budimo realni ,bod protiv Albanije nije los rezultat,.
Ja sam gledo jednu Holandiju koja je prosli ciklus u Albaniji dala go tek u 90-toj min,a mi se nesto nafulali .
Sto kazee Pape spustite se nazemlju ba ovo nije los rezultat.
Podrzite covjeka nek odradi zapoceti poso,to je jedan dobar covjek i zasluzio je samsu a vi bi da mu dajete nogu odma proti Katra kad je zavsio.
Probudite se ljudi koji vam je.
bod protiv albanije nije los kada se ovako gleda...ali bolja smo ekipa...bolji igraci
iskreno mislio sam da ce susuc biti i losiji trener od ovoga
ne postizemo rezultate,ne igramo atraktivno-ali nismo ni katastrofa
susic nije dobar trener i to je to...moglo se nesto poklopiti pa da krene bolje ali nije
pravi greske-ali nemamo mi tu sta selektor je....
npr. ko jos mijenja golmana na poluvremenu igubi pravo zamjene jednog igraca u utakmici u kojoj su bas dzokeri mogli odluciti
Ajvatar

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 09 okt 2010, 16:11

_dreamer_ je napisao/la:@TMAC

Posto se vec osvrces na moj post, onda ne moras da pricas u mnozini, nisam ja pet ljudi vec jedna osoba :D

Ja nisam rekao da je Pape dobar trener! Procitaj moj post kako treba, pa ces razumijeti da sam ja rekao da je Pape u ovom trentutku sigurno bolja alternativa nego da se u po takmicenja dovodi ponovo neko drugi.

A ti ako hoces baraz, to je tvoja stvar. Meni baraz care moj nije nista bolji od 4og, mjesta, jer se kvalifikacije ne igraju da bi se otislo u baraz, vec na prventstvo. A Pape ako zareda sa porazima i izgubimo sve sanse, doci ce svakako neko drugi ranije...

Sad je kasno za promjene, i treba gurati ovako kako jeste i nadati se da ce biti bolje. A pljuvanjem (a nista drugo niste ni naucili) cete sigurno dati svoj veliki doprinos u (ne)uspjehu.

p.s. Rumunija i Bjelorusija jace od Albanije? Pa to je naprosto smijesno. Rumuni su odavno vec evropski prosjek, reprezentacija od koje je ostalo samo ime (pitaj Albance koliko su dobri), a ni Bjelorusija nije daleko od njih buduci da su se jucer napatili s Luxemburgom...
ovako...
nisi sam ti,ima ih jos ovde koji podrzavaju papeta,al otom potom..
tebi ako nije baraz dobar meni jest,tu minimalno i pripadamo gledajuci igracki kadar,u ovoj grupi bar to nebi trebao biti problem,ali sa papetom jeste i to veliki..
onda,pape ako ostane do sljedece tekme i zijani pa brate mili nek onda ostane do kraja kvalifikacija i nek sve unisti..sta ces tad mjenjati,tad ce tek biti kasno..
i kazes da je kasno za promjene,po meni nije,do sljedece tekme ima vremena,i novi trener se moze naci..samo sto to nije u interesu saveza jer im odgovara jedan ovako sto samo suti..
pljuvanje??
sta podrazumijevas pod pljuvanjem...vecina ih govori istinu,da covjek nije za ovog posla i to se ocito vidi iz ovih silnih prijateljskih i ovih do sada kvalifikacionih...
a pape ako ostane pa kad nas mlatnu i rumuni i bjerusi i kad vec bude kasno svi ce trazit ostavku..vec sam rekao onda nek ostane do kraja nek sve srusi.... ;) ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 09 okt 2010, 16:18

halo ba raja smirite malo strasti .. ni s cirom nismo imali vise bodova nakon 3 utakmice, cak smo imali samo 3 boda, s time da smo igrali protiv nosioca grupe (Spanija, sad Francuska), te estonijom (koja je tad bila u rangu s luxom, a sada evo ljudi poderali srbiju). i turci su nas pobijedili, to bi se moglo porediti kao da smo izgubili u rumuniji .. ma da nema potrebe o tome sada .. u najgorem slucaju prvi u nasoj grupi ce nam bjezat 2 boda (ako francuzi dobiju rumune, ma da imam neki osjecaj da ce i to biti X, posto je u ovoj nasoj grupi sve moguce) .. a spanija nam je bjezala 6!!! bodova nakon 3 odigrana kola .. znaci do marta ce se sigurno odigrati 1-2 prijateljske, u kojima bi pape pod hitno trebao traziti defanzivce, pogotov za odbranu .. jer evo citam i spahi dokurcilo vise .. znaci pokusati u odbrani igrati s mujdzom, lulicem te vranjesom / besicem i sta ja znam, probati neke momke ..a mislim da je smijesno govoriti da je dzeko odigrao katastrofalno, jer se i prije utakmice znalo da je dzeko najopasniji napadac, te su stalno bili 1-2 albanaca uz njeg, sto je ostavljalo dosta prostora ibisevicu, koji nazalost pored gola nije nista vise pokazao .. mislim da konacno treba Muslimovica staviti ispocetka, jer on je po mom misljenju bolji od vede .. i Misimovicu treba staviti do znanja da ga klupa ceka, ukoliko ne poboljsa svoj ucinak u buducoj utakmici, u redu je sad bilo promjenio je sredinu i sta ja znam, al u martu mora biti ponovo taj stari miske .. mujdza me pravo impresionirao ma da sam znao da se radi o kvalitetnom beku i trenutno jedinim koji to igra i u svom klubu .. kad bi se papac vratio do marta nebi bilo lose, ma da mi je nekako ohladio nakon 3,4 godine neigranja ..

zato momci sada treba podrzati REPKU, jer sjetite se proslih godina koliko smo se radovali njihovim i nasim uspjesima, znaci da ne treba sada nakon par losih izdanja da dignemo ruke, vec da prepunimo bilino protiv ciganije i da ih posaljemo sa 3com u mrezi ;) i onda nam se smjeska 1 mjesto, jer ce i francuzi lose proci na QEMAL STAFA STADIONU :D :D

pozz za sve one koji su srcem vezani za repku, bez obzira dal pape il neko treci bio selektor..

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 09 okt 2010, 16:22

Ljudi dragi hajmo mi da damo podrsku,i da mi svoj dio u nasoj reprezentaciji odradimo a ne da se igramo selektora i psihologa...
Hajmo mi navijat i dat dio sebe za njih,i dic malo atmosferu u nasoj Jednoj i Jedinoj reprezentaciji,a ne se igrat selektora i igraca,jer sam siguan da i od njih svako hoce najbolje al nekad ne ide i ne ide,i jbg sta cemo **** i razjebat i ovo malo vedrine u ovom nasem sivilu ili crnilu kako god hocete...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 09 okt 2010, 16:24

Denizmare je napisao/la:
Urban Batalion je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Cudan smo mi narod,nakon 3 kola trazi se ostavka selektora,kad das 3 gola za 15 min Luxemburgu kazemo sto nisu jos 3 a i nismo imali prilika u drugom poluvremenu. Katastrofa izgubili smo od Francuza, pa kriva je izmjena u 90 min sa Albanijom,a nista se ne bi promjenilo sa njom,kriva je formacija,bla,bla. Trazi se perfekcija ko da smo Brazil pa ne smijemo kiksati. Ljudi izgleda ne shvataju kakva je to igra,pa Estonija uze Srbiju 3-1 u Beogradu,isti oni kojima smo dali 9 golova lani,i isti oni srbi koje mi nismo nikad uzeli.Svako danas igra fudbal,neko sa parama,znanjem,borbenoscu. Mi ispitujemo neciji patriotizam,a kod pola forumasa lokacija gradovi EU. Hocemo li malo o vasem patriotizmu.
Samo cudni Bosanac moze smatrati sve izgubljenim kada ti prva ekipa bjezi 1 BOD ili 2 ako francuzi pobjede.Dobra je stvar sto svako moze uzeti i bod i 3. Itekako imamo jos sansi za drugo mjesto,a zasto ne i za prvo,ko zna.
Za razliku od 90 posto forumasa(toliko vas je bilo negativnih) ja za reprezentaciju ne navijam zato sto pobjedjuje nego zato sto je volim.
I zao mi je,nikada od mene necete cuti da je Dzeko kloc,da je Mravac debil ili da je Susic papak,kakvi god da su MOJI SU....
Ma kud nije Albanija dobila nas 6-0 da skontaju da je Suhi budala.Drogba je igracina duplo bolja nego sto je Suhi ikad bio.Al i dalje to ne mora znacit da Drogba zna postavit ekipu.Koja glupost od strane mutave navijacke skupine zvane BHF da se udruze sa savezom protiv Cire.Uskoro ce nam se desit "Estonija na Marakani" .
Haveru ne znam koji moj mene citiras u tvom postu?????
Kakve veze ima ovo sto si napisao sa monom? Pises neke nebuloze samo tebi jasne,stipu me majke ti,ako nemas kakvu pametnu da dodas na ovo nemoj me vise citirati molim te...
Odnosilo se na ovo tvoji kakvi su god moji su.Ma odnosilo se na sve.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 09 okt 2010, 16:26

__EmIr__ je napisao/la:@urban eto ti si mi pametan da mozes reci za najboljeg igraca BiH svih vremena da je budala i komentarisati o njegovoj igrackoj karijeri iako tad vjerovatno nisi bio rodjen...
Ako je najbolji igrac to ne znaci i da je najbolji trener to je poenta.

A Drogba jest bolji igrac od njega mada sam Drogbu uzeo za primjer.

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 09 okt 2010, 16:28

Los*Blancos je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:
Urban Batalion je napisao/la:
Ma kud nije Albanija dobila nas 6-0 da skontaju da je Suhi budala.Drogba je igracina duplo bolja nego sto je Suhi ikad bio.Al i dalje to ne mora znacit da Drogba zna postavit ekipu.Koja glupost od strane mutave navijacke skupine zvane BHF da se udruze sa savezom protiv Cire.Uskoro ce nam se desit "Estonija na Marakani" .
Haveru ne znam koji moj mene citiras u tvom postu?????
Kakve veze ima ovo sto si napisao sa monom? Pises neke nebuloze samo tebi jasne,stipu me majke ti,ako nemas kakvu pametnu da dodas na ovo nemoj me vise citirati molim te...
@Urban ti si odrastao uz Play Stadion, PES itddd e sine seres samo :oops:
E nek si ti doktor nauka odrasto uz knjige i magazine o nauci.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 09 okt 2010, 16:51

Kakvih je to sinoc nereda bilo poslije utakmice,citam na hrvatskim portalima da je nasih 5 navijaca povridjeno.Ako neko zna sta o tome????

nihco

Post Postao/la nihco » 09 okt 2010, 17:03

Io_Sono_Interista je napisao/la:Ljudi dragi hajmo mi da damo podrsku,i da mi svoj dio u nasoj reprezentaciji odradimo a ne da se igramo selektora i psihologa...
Hajmo mi navijat i dat dio sebe za njih,i dic malo atmosferu u nasoj Jednoj i Jedinoj reprezentaciji,a ne se igrat selektora i igraca,jer sam siguan da i od njih svako hoce najbolje al nekad ne ide i ne ide,i jbg sta cemo **** i razjebat i ovo malo vedrine u ovom nasem sivilu ili crnilu kako god hocete...
naravno da ih treba podrzati
pape nije neki trener. nadajmo se da sporo pali, jer bi bilo sanse da uoci svoje greske i popravi ih. u svakom slucaju, trebace nam puno srece. poredjenje papeta sa cirom nije u redu. svake kvalifikacije nose svoju specificnost, i u smislu igrackog kadra i ptotivnika. ciro je imao bolje igrace, tj u boljoj formi. dzekino i9 misketovo nadahnuce je rijesilo vecinu utakmica. da salihovicev slobodjak protiv turske nije usao, tesko bi se plasirali u baraz, a i turci su nas oba puta rasturili. nismo ni tada imali igru nego je nabijanje lopte prema dzeki.....tako da treba popustiti pritisak na papeta i igrace , do sada smo naucili da nam ovaj nacin razmisljanjo nije doni9o nista dobro .
Sent from my Commodore 64

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 09 okt 2010, 17:41

Pet navijača iz Bosne i Hercegovine završilo u bolnici

Kako saznaje ****, sinoć je u Tirani neposredno poslije utakmice između Albanije i Bosne i Hercegovine došlo do sukoba manje grupe naših navijača i albanskih navijača pristiglih iz Makedonije.

Pored izrazito jakih policijskih snaga koje su osiguravale 1600 navijača pristiglih iz BiH, u blizini Qemal Stafa stadiona oko 23 sata došlo je pomenutog incidenta u kojemu je pet naših navijača zadobilo tjelesne povrede, te su hospitalizirani.
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 09 okt 2010, 17:45

jooj jedwa cekamm da oni dodju nammaa i da se igra u Zenicii,ima da haraso budeee.... jbm im swe ciganskoo!

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 09 okt 2010, 17:52

Ja ne znam sta je vama,albaniju nece neiko dobiti kuci!!!Pa pljuju po dzeki,kao zaustavio ga neki cana?ZNate li ko je lorik cana?Momak je bio kapiten kod francuskog prvaka,pa kod engleskog prvoligasa:)---Extra igrac....Inace,smo dobro odigrali,jer u albaniji se jos niko nije naigrao,a mismo bili blizu pobjedi..

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 09 okt 2010, 17:58

doe78 je napisao/la:Ja ne znam sta je vama,albaniju nece neiko dobiti kuci!!!Pa pljuju po dzeki,kao zaustavio ga neki cana?ZNate li ko je lorik cana?Momak je bio kapiten kod francuskog prvaka,pa kod engleskog prvoligasa:)---Extra igrac....Inace,smo dobro odigrali,jer u albaniji se jos niko nije naigrao,a mismo bili blizu pobjedi..
A niti ce se naigrati

CANA 19
Kontakt:

Post Postao/la CANA 19 » 09 okt 2010, 18:06

edinko je napisao/la:Pet navijača iz Bosne i Hercegovine završilo u bolnici

Kako saznaje ****, sinoć je u Tirani neposredno poslije utakmice između Albanije i Bosne i Hercegovine došlo do sukoba manje grupe naših navijača i albanskih navijača pristiglih iz Makedonije.

Pored izrazito jakih policijskih snaga koje su osiguravale 1600 navijača pristiglih iz BiH, u blizini Qemal Stafa stadiona oko 23 sata došlo je pomenutog incidenta u kojemu je pet naših navijača zadobilo tjelesne povrede, te su hospitalizirani.
Ovdje vinovni su sami bosanci koi nakon pogodoka Ibisevic sve ognometa su bacali vrz albanske navijaci :x

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 09 okt 2010, 18:12

[youtube][/youtube]

Nemoj te da se zanosimo portugal ima 5x bolji sastav ni gola nisu dali
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

ludi_mali
Kontakt:

Post Postao/la ludi_mali » 09 okt 2010, 18:16

Dosao sam iz Tirane prije 3 sata i evo sad sam vidio sta je rekao Spahic za navijace kako ga nije stid.Mi smo primali kamenice na tribinama nismo izasli iz grada sat vremena dok se sve nije rascistilo da nije bilo specijalaca nevjerujem da bi i izasli ikako.Cim smo usli na stadion sa svih strana Albanci su poceli bacat kamenice nije se moglo navijat samo smo stavili ruke na glavu i branili se.Ljudi su gori nego Srbi nekoliko djece je povredjeno razbijene glave itd.Bilo nas je 4.500 hiljade al to se nije ni primjetilo bili smo jedni na drugima policija nam nije dala sjedit na mjestu.Toliko od mene.

daidza
Kontakt:

Post Postao/la daidza » 09 okt 2010, 18:20

treba Papetu sve po spisku pa na kamaru,mi se yebemo putujemo po 700 kilometara po yebenom makadamu i on cuva rezultat kaze dobro je 1:1 ma goni se safete familiju ti

sto se igraca tice svaka im cast borili su se nema sta

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 09 okt 2010, 18:23

Ruku na srce Albanci su bili sazrili za poraz, a tu nam niko nije kriv nego je malo srece nedostajalo pa da jedan od ona 2 slobodnjaka udje...

U biti mozemo biti prezadovoljni, jer pored onako loseg selektora i igraca na kontu imamo 4 boda..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 09 okt 2010, 18:26

sanelmasetic je napisao/la:Ruku na srce Albanci su bili sazrili za poraz, a tu nam niko nije kriv nego je malo srece nedostajalo pa da jedan od ona 2 slobodnjaka udje...

U biti mozemo biti prezadovoljni, jer pored onako loseg selektora i igraca na kontu imamo 4 boda..
Ma naravno.
3 Boda osvojili protiv mocnog Luxemburga, i 1 bod protiv velesile Albanije.
i 1 poraz protiv D - Tima Francuske.
Bravo Pape svaka ti cast, 4 boda iz 3 utakmice. Zreli smo za 4. mjesto

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 09 okt 2010, 18:35

fali nasoj reprezentaciji prije svega cvrstine, previse kreativaca koji ne mogu igrati zajedno, i na nasu zalost postali smo reprezentacija prekida tj. molimo se bogu da dobijemo slobodan udarac pa da ga zabijemo
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.