Moja TVsiskobn je napisao/la:Da li ima igdje prenos zeljo radnik bio bih zahvalan
Moja TVsiskobn je napisao/la:Da li ima igdje prenos zeljo radnik bio bih zahvalan
Jos sljedece godine ispadnu Krupa i Tuzla City a udju Jedinstvo i Rudar PrijedorBordoSarajevo je napisao/la:Eh kad bi ovakva tabela ostala na kraju. Sarajevo šampion a da ispadne Zvijezda i GOŠK, ekipe koje imaju baš mizernu posjetu od par stotina, a uđu Velež i Borac koji će biti respektabilni i koji će moći napuniti stadion. Liga bi bila top i pravo zanimljiva.
Kako?siskobn je napisao/la:Neki link ja odavde ne mogu nema sanse da uplatim ista
ja bi ti rado ustupio moje podatke al pretpostavljam da nemaš bhtelecom mobilni internetsiskobn je napisao/la:Neki link ja odavde ne mogu nema sanse da uplatim ista
Pa gdje se to nalazis jadansiskobn je napisao/la:Neki link ja odavde ne mogu nema sanse da uplatim ista
pročitaj porukusiskobn je napisao/la:nemam nazalost
a strapmle?MortemHz je napisao/la:U tamno plavim dresovima i bijelim gaćicama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E to bi bila liga i vrhunske posjete za nase uslove svako kolo.Fudbal je napisao/la:Jos sljedece godine ispadnu Krupa i Tuzla City a udju Jedinstvo i Rudar PrijedorBordoSarajevo je napisao/la:Eh kad bi ovakva tabela ostala na kraju. Sarajevo šampion a da ispadne Zvijezda i GOŠK, ekipe koje imaju baš mizernu posjetu od par stotina, a uđu Velež i Borac koji će biti respektabilni i koji će moći napuniti stadion. Liga bi bila top i pravo zanimljiva.
Radnik igra baš loše.. jedna prilika Vasića i to je to.061657451 je napisao/la:Ova nonšalancija igrača Želje u napadu ih može koštati kasnije.Radnik je zreo već primit 3-4 komada za ovih pola sata.
visokohz je napisao/la:Boga mi ovaj zeljo nafakaski tim pravo,pa **** te oni imaju snage samo za jedno poluvrijeme,totalno nespremna ekipa
O cemu ti? Siroki ima dobru posjetu pogotovo ako uzmes u obzir velicinu grada i zapravo je sramota ostalih vecih sredina da imaju realno losu posjetu u odnosu na potencijalBeduin je napisao/la:E to bi bila liga i vrhunske posjete za nase uslove svako kolo.Fudbal je napisao/la:Jos sljedece godine ispadnu Krupa i Tuzla City a udju Jedinstvo i Rudar PrijedorBordoSarajevo je napisao/la:Eh kad bi ovakva tabela ostala na kraju. Sarajevo šampion a da ispadne Zvijezda i GOŠK, ekipe koje imaju baš mizernu posjetu od par stotina, a uđu Velež i Borac koji će biti respektabilni i koji će moći napuniti stadion. Liga bi bila top i pravo zanimljiva.
Sloboda, Celik, Zeljo, Sarajevo, Velez, Jedinstvo, Zrinjski, Siroki (mada i oni imaju posjetu ko kita spram rezultata pa vala i oni neka ispadnu umjesto Cityja/Krupe nije lose), Borac... mada nista nije nemoguce za godinu-dvije.
4825 - Željezničar
3156 - Sarajevo
2738 - Zrinjski
2581 - Borac
2369 - Čelik
1526 - Široki Brijeg
1450 - Sloboda
822 - Krupa
616 - GOŠK
575 - Mladost
456 - Radnik
406 - Vitez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.