Albanija - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Rezultat utakmice Albanija - BiH

1)Pobjeda Albanije
85
24%
2)Remi
93
26%
3)Pobjeda BiH
178
50%

Ukupno glasova: 356

Pasodzigera
Kontakt:

Re: Albanija - BiH

Post Postao/la Pasodzigera » 09 okt 2010, 18:36

B0SANAC je napisao/la:
sanelmasetic je napisao/la:Ruku na srce Albanci su bili sazrili za poraz, a tu nam niko nije kriv nego je malo srece nedostajalo pa da jedan od ona 2 slobodnjaka udje...

U biti mozemo biti prezadovoljni, jer pored onako loseg selektora i igraca na kontu imamo 4 boda..
Ma naravno.
3 Boda osvojili protiv mocnog Luxemburga, i 1 bod protiv velesile Albanije.
i 1 poraz protiv D - Tima Francuske.
Bravo Pape svaka ti cast, 4 boda iz 3 utakmice. Zreli smo za 4. mjesto
Protiv D tima Francuske,hahahhhahah,pa covjece jesi li ti normalan?
koje bolan D ekipe?
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 09 okt 2010, 18:37

T-MAC je napisao/la:oj kad vidim ove sto pisu nije sve izgubljeno i kazu da je pape dobar trener...
da vas pitam,kako nije sve izgubljeno,jel vi ocekujete pobjede protiv bjelorusije i rumunije u gostima..ove dvije su itekako jace repke od prosjecne albanije,i sa ovom igrom nama tamo trica ne gine..
Pa ako si tako siguran odigraj na kladionici i zaradi pare...
Ja vjerujem da ćemo i tu osvojti bodove, vjeruje i Sušić vjeruju i igrači.
100% sportski i krajnje opušten potpis

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 09 okt 2010, 18:39

RiNo je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:oj kad vidim ove sto pisu nije sve izgubljeno i kazu da je pape dobar trener...
da vas pitam,kako nije sve izgubljeno,jel vi ocekujete pobjede protiv bjelorusije i rumunije u gostima..ove dvije su itekako jace repke od prosjecne albanije,i sa ovom igrom nama tamo trica ne gine..
taj vjeruje da ce bod uspjet izvuc,al na domacem terenu..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 09 okt 2010, 18:43

RiNo je napisao/la:
Samo se ti nadaj

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 09 okt 2010, 18:43

T-MAC je napisao/la:
RiNo je napisao/la:
taj vjeruje da ce bod uspjet izvuc,al na domacem terenu..
@T-MAC
Nikad nemoj tako razmsljati, uvijek treba vjerovati u nase momke
Citirat cu kolegu @RiNo:Pa ako si tako siguran odigraj na kladionici i zaradi pare...
Ja se nadam i siguran sam da cemo ostvariti pobjede u te 2 utakmice

Nemojte biti tolike pesimiste **** ga zivot

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 okt 2010, 18:47

B0SANAC je napisao/la:
RiNo je napisao/la:
Samo se ti nadaj

zbog takvih tipova poput ovih bisera na nasoj repci je ogroman pritisak ko da smo brazil,javnost zajedno sa priglupim novinarima koji se nisu sreli sa saportskim novinarstvom ni u putu od samog pocetka vrse pritisak na selektora,koji je za razliku od predhodnih uskratio doticnim budalama lumpovanje,opijanje i druge stvari u nasem putujucem cirkusu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 09 okt 2010, 18:47

vjerujem ja u nase momke..al problem je sto imamo mutavog selektora,koji nit zna postavit taktiku,nit zna izmjene pravit na vrijeme,igaci mu igraju na samo njemu znanim pozicijama itd..
tu je problem..nit ima kakvog autoriteta nad nasim zvjezdicama,ama bas nista...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 okt 2010, 20:41

Željovac je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Cudan smo mi narod,nakon 3 kola trazi se ostavka selektora,kad das 3 gola za 15 min Luxemburgu kazemo sto nisu jos 3 a i nismo imali prilika u drugom poluvremenu. Katastrofa izgubili smo od Francuza, pa kriva je izmjena u 90 min sa Albanijom,a nista se ne bi promjenilo sa njom,kriva je formacija,bla,bla. Trazi se perfekcija ko da smo Brazil pa ne smijemo kiksati. Ljudi izgleda ne shvataju kakva je to igra,pa Estonija uze Srbiju 3-1 u Beogradu,isti oni kojima smo dali 9 golova lani,i isti oni srbi koje mi nismo nikad uzeli.Svako danas igra fudbal,neko sa parama,znanjem,borbenoscu. Mi ispitujemo neciji patriotizam,a kod pola forumasa lokacija gradovi EU. Hocemo li malo o vasem patriotizmu.
Samo cudni Bosanac moze smatrati sve izgubljenim kada ti prva ekipa bjezi 1 BOD ili 2 ako francuzi pobjede.Dobra je stvar sto svako moze uzeti i bod i 3. Itekako imamo jos sansi za drugo mjesto,a zasto ne i za prvo,ko zna.
Za razliku od 90 posto forumasa(toliko vas je bilo negativnih) ja za reprezentaciju ne navijam zato sto pobjedjuje nego zato sto je volim.
I zao mi je,nikada od mene necete cuti da je Dzeko kloc,da je Mravac debil ili da je Susic papak,kakvi god da su MOJI SU....
Je li to ista ona igra u kojoj se Slovenija redovno kvalifikuje, a u kojoj će i Crna Gora isto uraditi? Ove zadnje rečenice su ti nešto najpatetičnije što je ovaj forum doživio.
Patetika ili ne tako je. Ako je to jedino sto si nasao da prokomentiras onda ne vidim potrebu da se javljas uopste. Nastavi Dzeku da nazivas klocem,to je tvoje pravo,kao sto je moje da to ne zelim da radim. Posto volis moje postove nastavi da pratis,bice ih jos u skorije vrijeme pa mozes da das svoj ,,pametni ,, komentar tipa predhodnog. Ostaj mi zdravo i nastavi da mi budes tako pametan,jedva cekam tvoj naredni komentar...
Zadnja izmjena: Denizmare, dana/u 09 okt 2010, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 09 okt 2010, 21:35

Nema nama Eura 2012, to i ptice na grani znaju.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 okt 2010, 22:49

AulleTa je napisao/la:Nema nama Eura 2012, to i ptice na grani znaju.
To se znalo dok smo dobili seljacinu za selektora...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

eXtr3m3
Kontakt:

Post Postao/la eXtr3m3 » 09 okt 2010, 22:58

Ja ocekujem i znam da cemo dobiri i Rumune i Bjeloruse u gostima.Jace od prosjecne Albanije? Za Bjeloruse ne znam , ali je Rumunima ta prosjecna Albanija uzela bod u Rumuniji ;)

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 10 okt 2010, 10:22

eXtr3m3 je napisao/la:
Ja ocekujem i znam da cemo dobiri i Rumune i Bjeloruse u gostima.Jace od prosjecne Albanije? Za Bjeloruse ne znam , ali je Rumunima ta prosjecna Albanija uzela bod u Rumuniji ;)
Kakve mi imamo koristi od toga sto je albanija uzela bod rumunima ?
To nista ne mjenja pred duel sa BiH. Rumuni su apsolutni favoriti protiv nas..
26.03/03.06 ce se odluciti koja ce ekipa nastaviti borbu za EURO, a koja ce ostati kod kuce.

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 10 okt 2010, 19:07

Za_raju je napisao/la:
Svako danas koristi internet, nazalost. Jel'de da je tako?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 okt 2010, 19:10

Elmar je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
Svako danas koristi internet, nazalost. Jel'de da je tako?
Svako danas gura nos gdje mu nije mjesto,nazalost. Jel'de da je tako ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

muhamedlj
Kontakt:

Post Postao/la muhamedlj » 10 okt 2010, 22:40

a dje ste vi Mourinhe, nisam vas prepoznao... Sta ima u Madridu!!!??? Pa dajte malo pustite covjeka da radi svoj posao... Igraci igraju, a ne Pape... I u njih treba uperiti prst (u Dzeku, Misimovica i co.)...
"Neki ljudi misle kako je nogomet pitanje života ili smrti. Uvjeravam vas da je mnogo ozbiljnije od toga." ;)

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 10 okt 2010, 22:46

muhamedlj je napisao/la:a dje ste vi Mourinhe, nisam vas prepoznao... Sta ima u Madridu!!!??? Pa dajte malo pustite covjeka da radi svoj posao... Igraci igraju, a ne Pape... I u njih treba uperiti prst (u Dzeku, Misimovica i co.)...
Oni znaju igrat al ih neko mora postavit kako treba mjenjat igrace kako treba.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 okt 2010, 22:48

muhamedlj je napisao/la:a dje ste vi Mourinhe, nisam vas prepoznao... Sta ima u Madridu!!!??? Pa dajte malo pustite covjeka da radi svoj posao... Igraci igraju, a ne Pape... I u njih treba uperiti prst (u Dzeku, Misimovica i co.)...
Haj uperi druze ako smijes. Ovdje niko nije kriv sem Safeta. Moras se na to naviknuti, inace ces odma biti proglasen "drzavnim neprijateljem" od strane Papetovih pljuvaca. Bit ces odma obiljezen i manjina :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 okt 2010, 22:52

Ne shavataju oni to da je svakom igracu vazniji klub nego repka

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 10 okt 2010, 22:54

Samo F.K.S !! je napisao/la:Ne shavataju oni to da je svakom igracu vazniji klub nego repka
ne bas svakom , ali pare cine svoje ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 okt 2010, 22:56

Sta sve neces procitat od Susicevih branioca,sad igraci krivi sto on nema pojma :lol: idemo dalje majstori,tako vas je lijepo citat kako branite giga mega selektora,Spahic,Dzeko,Misimovic,Pjanic i ostali idite iz repke,vi ste krivi sto Pap(k)e nema veze :lol:

[youtube][/youtube]

Vidi Misketa sto se buni,pa nije valjda da Miske imas obraza okrenut se i reci ovom proslavljenom treneru,koji je sa turskim klubovima osvajao prva mjesta,kupove itd..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.