Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Epidaurus
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Epidaurus » 24 apr 2018, 12:07

Kolika briga za ugovor igraca koji ce opet odje.bat reprezentaciju ko zadnju qrvu :rol:

Nemanja86
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja86 » 24 apr 2018, 12:21

Pip je napisao/la:
a to za manjkavost PER statsa i Kantera si procitao od mene neki dan :rol:
e bogamu, sad sam provaljen, povazdan čitam šta ti pišeš i u svom selu pričam da sam ja to smislio :tokralju: . Aj makar ne govori dalje, nek ostane sve ovde :bih:

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 24 apr 2018, 12:34

Epidaurus je napisao/la:Kolika briga za ugovor igraca koji ce opet odje.bat reprezentaciju ko zadnju qrvu :rol:

Sinoć si bio sa njim pa ti je rekao to za reprezentaciju? Da nisi ti Baho ? :angel: :hmmmmm:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 24 apr 2018, 12:41

bombaysaphire je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Kolika briga za ugovor igraca koji ce opet odje.bat reprezentaciju ko zadnju qrvu :rol:

Sinoć si bio sa njim pa ti je rekao to za reprezentaciju? Da nisi ti Baho ? :angel: :hmmmmm:
Pa pokazao je vec do sad koliko mu je stalo do reprezentacije. I ono sto je odigro bolje da nije. Patriotizam se ne pokazuje jeftinim fazonima poput imena generala na patikama. Ako se vec tripa da je tolika zvijezda, nek dodje i odigra za reprezentaciju u skladu s mogucnostima. Nek se ugleda na igrace kojima nije ni do clanaka tipa Manua, Paua, Dirka, Tonyja i slicnih koji za svoje reprezentacije ginu iako su neke od najvecih zvijezda NBA lige.

Divos
Kontakt:

Post Postao/la Divos » 24 apr 2018, 12:48

$ се & протура $ $ $; $ ен-"-еј ", " & су " " $.
- ' " ($ ? $ ', $ " " са ' са " $ " & " уговор) $ $ уговора ? " на " ", пре свега ", ? /, " ту - % " оне " су ? ?.

& $ уговоре " 2016-е " 2017-е, " ту у " ' овај " ' (?, 4,2 пое. + 3,2 &. за 11,6 ". по ') " је 2016-е на 4 $ " за 64 ?.$. " " % $, " ";

' $ ($, 3,4 пое. + 2,1 &. за 7,7 ".) " уговор 2016-е, 4 $. - 41 ?.$ (10,25 ?.$ по ")
? ? (?, 4,3 пое. + 4,1 &. за 16,7 ".), " уговор 2016-е; 4 $. - 50 ?. (12,5 ?.$ по ")
Па " $ ? (?, 7,1 пое.+ 5,4 &. за 19 ".) " уговор 2017-е; 4 $. - 56 ?.$ (14 ?.$ по ")
" " " " ($, 5,7 пое. + 5,7 &. за 18,".) " уговор 2016-е; 4 $. - 68 ?.$ (17 ?.$ по ")
' ? ($, 7,1 пое. + 5,4 &. за 19,4 ".) $ " ?, ? " " ? %, " уговор 2017-е; 3 $. - 41 ?.$
" овај $ центара " " " су ? уговоре % 2015-е ' " &, " ? (11,8 пое.+ 4,5 &. за 26,4 ".) $ " $ своју ?; 4 $. - 54,4 ?.$, но $ " (1,2 пое. + 2,6 &. за 10,1 ".) " " - за 5 $ " 55 ?.$ је % ".

- ' ' " $ (?) " $ у овој " остварује 13,9 поена " 9 &. за 32,7 "., но у " пре уговора је " 11,3 поена " 7,7 &. за 30 ". по ', те " уговор 2017-е; 4 $ за 100 ?.$, ? 25 ?.$ по ". " он је % $ " за равнање са " $ новог уговора.

У & ?, & $ уговоре " су " 2016-е " 2017-е (" " су наравно & ") готово $ ' центра " " " уговор за 10+ ?.$ по ", & " ? & сезону ". $ " на " " то - теже $, " $ " ", " ", не ? & $ $ " уговора.

' ' овог ? ?, " него & &, у " ? (?, а $ равнања " ? $ " ") " $ " " $ $ (19,4 поена " 6,2 ас. за 31 ". по ') на & " " " је 2017-е (" $ ? ? $ % " " ?-&) " & % " уговор (15,5 ?.$ по ") $ ?.

" то је &, " на " ", пре свега ", ? / $ уговора. ? је ". ¥ је $ је $ $ се све " " " поставе, па " са 3 & " "? &", но - то $ " на $ " $ уговора, " $ - " / ?, & у $ ? сезона. ", $.

&, $ сезона - " " / ' за " уговор, ?-& - " ", " тај ' - " / ? """, па & се & ? ?. ¥ је $ " " & - " - ?-& (" $ је у тој ") ? зато " $ " " & ' (?, $, ? " % $) $ $ ? ?-& (90% $ ?), " $ " је тај """ '.

% се " " (- се "), - ' " $ је овај $ $ " за равнање, " " су % $ у ", но " је ? ? $ " тај уговор ' " " $ овог " (17 ?.$ по "), " ту је, по ", @Chinaglia $ " % ".

Pip
Kontakt:

Post Postao/la Pip » 24 apr 2018, 16:33

Epidaurus je napisao/la:
bombaysaphire je napisao/la:

Pa pokazao je vec do sad koliko mu je stalo do reprezentacije. I ono sto je odigro bolje da nije. Patriotizam se ne pokazuje jeftinim fazonima poput imena generala na patikama. Ako se vec tripa da je tolika zvijezda, nek dodje i odigra za reprezentaciju u skladu s mogucnostima. Nek se ugleda na igrace kojima nije ni do clanaka tipa Manua, Paua, Dirka, Tonyja i slicnih koji za svoje reprezentacije ginu iako su neke od najvecih zvijezda NBA lige.
ovaj lik se sramoti bez imalo blama.

cuj igrat sa stakom :rol: jel se jos jednom mora prolazit kroz fakte?? isfuro nas za euro, jelda?? ono kad je zbog operacije pauziro do nove godine pa ga jokic bacio u zaborav...ali je zato izbjego igrat u septembru :clap:
cuj poredit fransiznog igraca kojem svi titraju jaja, sa nedokazanim likom koji tek treba da stvori ime i ledja i koji pritom jos nista nije zaradio niti ostvario
cuj poredit pretkvalfikacije (jedini momenat kad se moze nategnut da nas je zdrav izradio za nesto sto se zove pretkvalifiakcije iako je on cijelo ljeto radio na kondiciji oporavljajuci se od loma noge u prvoj utakmici PO.... ali haj da kazemo da je mogo igrat na 50%) i olimpijade, eura i svjetska prvenstva

ljolj

druskane nadji drugi nacin da kanalises svoju mrznju
Zadnja izmjena: Pip, dana/u 24 apr 2018, 16:47, ukupno mijenjano 2 puta.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 24 apr 2018, 16:37

Jedini ko se sramoti ste vi koji svrsavate na seljacinu i bivola koji se ponasa ko da je citav svijet njegov pa se uplice u rad saveza i slicne stvari.

Pip
Kontakt:

Post Postao/la Pip » 24 apr 2018, 16:40

mora da boli kad citas ove cifre,,,,znaci donja je 60 miliona....a nema haruna i ekipe da se opare, kako je i planirano

RealnoGledano
Kontakt:

Post Postao/la RealnoGledano » 24 apr 2018, 17:35

Epidaurus je napisao/la:Jedini ko se sramoti ste vi koji svrsavate na seljacinu i bivola koji se ponasa ko da je citav svijet njegov pa se uplice u rad saveza i slicne stvari.
ocigledno je da nisi bas neki Juki fan i da imas određenu mrznu prema njem
mene samo zanimasta radis ovdje ? mi smo se ovdje okupili da ga podrzimo,gledamo u kasne sate,navijamo,nerviramo se
al niko nije ovdje da ga mrzi
stoga mislim da si dosao na pogresno mjesto da prosipas to sranje

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 24 apr 2018, 17:53

RealnoGledano je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Jedini ko se sramoti ste vi koji svrsavate na seljacinu i bivola koji se ponasa ko da je citav svijet njegov pa se uplice u rad saveza i slicne stvari.
ocigledno je da nisi bas neki Juki fan i da imas određenu mrznu prema njem
mene samo zanimasta radis ovdje ? mi smo se ovdje okupili da ga podrzimo,gledamo u kasne sate,navijamo,nerviramo se
al niko nije ovdje da ga mrzi
stoga mislim da si dosao na pogresno mjesto da prosipas to sranje

Covjek otkazao jednom do sada :urnebes: a zadnji put se nagledao Jos vecih patriota kako se biju na terenu.

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 24 apr 2018, 19:00

Juka što je do sad igro za repke svih uzrasta vazda bio najbolji. ;)

Ma ustvari ko ga mrzi nek se jede što ce lik uzet desetine miliona, lično mi ni u džep ni iz džepa al eto bilo bi mi drago da sjevne strašan ugovor.
Ono što je uz njegovu dobru sezonu (odigrane skoro sve tekme) najveći adut tome je ovaj američki menadžer. Jednostavno neće ni on sebi dozvoliti da mu klijent ide mnogo ispod cijene.
Očekujem 18-20 milki.

Što se tiče repke ako ovo oko ugovora završi dobro očekujem ga u septembru.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 24 apr 2018, 19:56

@Divos, chinaglia,dreamer i jos par, s posebnom paznjom procitam vase komentare...
:thumbup:

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 27 apr 2018, 16:51

Ja nešto ne vjerujem da postoji ekipa koja će Nurkiću dat preko nekih 15 miliona.
Možda neka ekipa iz podruma lige koja ima dosta salari prostora ali nije konkurentna za plej of, tipa Sakramenta, Finiksa, Bruklina ili Atlante, ali i za njih sumnjam da će staviti na stol pare koje traži.
Ja prvi ne bih za njeg dao tih 18-20 miliona koliko se spominje. Centar je i nema šuta iz vana. Najveća prednost je što je mlad doduše.

RollsRoyce
Kontakt:

Post Postao/la RollsRoyce » 27 apr 2018, 16:58

A ono, jadan nas savez, nikakvih zavrzlama i prevara nema u njemu, to sto ti nekog ne simpatises, ne mora znaciti da su njegovi postupci pogresni, ja podrzavam bilo koga ko ce iznijeti prljavi ves iz svih nasih drzavnih institucija, tj ko ima muda da iznese prljavi ves.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 27 apr 2018, 18:26

haris004 je napisao/la:Ja nešto ne vjerujem da postoji ekipa koja će Nurkiću dat preko nekih 15 miliona.
Možda neka ekipa iz podruma lige koja ima dosta salari prostora ali nije konkurentna za plej of, tipa Sakramenta, Finiksa, Bruklina ili Atlante, ali i za njih sumnjam da će staviti na stol pare koje traži.
Ja prvi ne bih za njeg dao tih 18-20 miliona koliko se spominje. Centar je i nema šuta iz vana. Najveća prednost je što je mlad doduše.

Jusuf nema shut :idea: jedan od boljih Sto se tice Centara.

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 27 apr 2018, 18:47

lumani je napisao/la:
haris004 je napisao/la:Ja nešto ne vjerujem da postoji ekipa koja će Nurkiću dat preko nekih 15 miliona.

Jusuf nema shut :idea: jedan od boljih Sto se tice Centara.
Ne pratimo mi isti sport onda. Nema ubačene trice u karijeri..
Ima mekan šut sa poludistance i ništa više. Obzirom da ne šuta trice, njegov postotak šuta od nekih 45% (+-3%) je veoma loš.
Meni on tih para ne vrijedi, a cijenim ga kao malo kojeg našeg sportistu.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 27 apr 2018, 19:06

Juka nema sut. Dobro.

Covjek otkad je atigao u ovu ekipu oni su po rekordu jedna od boljih ekipa u ligi. Njegov trejd se desio zbog toga da se Denver pojaca pred playoff i na kraju ih on i izbaci. Sad s njim u citavoj sezoni gdje je bio zdrav treci na zapadu.

Portland ako njega ne potpise sljedece sezone mogu tankirati slobodno.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 27 apr 2018, 20:59

@Haris

Shut iz vana znaci trica?Kontao Sam mislis van reketa,koji ce **** njemu trica??

filip13

Post Postao/la filip13 » 27 apr 2018, 21:03

lumani je napisao/la:@Haris

Shut iz vana znaci trica?Kontao Sam mislis van reketa,koji ce **** njemu trica??
da se ugleda na brooka lopeza :mrgreen:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 27 apr 2018, 21:04

filip13 je napisao/la:
lumani je napisao/la:@Haris

da se ugleda na brooka lopeza :mrgreen:

Da da on Mu je uzor :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.