Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Nema ništa nad Baggiom,Inzaghijem ... 
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- sarajlija89
- Kontakt:
Bas sam htio spomenut Pippa..nek ga zove sta fali...bolji je od svih zajedno
FORZA PIPPO
FORZA PIPPO
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nema logike da je kaka ispred sheve. sheva je ostavio mnogo veći trag na apeninima od brazilca.Monolog je napisao/la:Vjerovatno Van Basten, Kaka, Crespo...
Il club più titolato al Mondo.
- sarajlija89
- Kontakt:
Veceras sa Srbijom u Genoi...
Nece biti vecih izmjena,zambrotta umjesto cassanija na desnom beku,te marchisio umjesto de rossija koji se povrijedio i propusta mec
...
Bilo je govora da ce Cassano biti na poziciji trequartiste(licno sam za to) i u vrhu napada Boriello i Pazzini,al ipak je vjerovatnije da ce Mauri to igrat a Cassano i Pazzini u vrhu napada...al vidjecemo jos
Bilans u pobjedama je 8-4 u korist Italije(racunajuci naravno i ex YU reprezentaciju)...a zadnji mec je bio prijateljski u Torontu mislim, kad je bilo 1-1(C.Lucarelli i Zigic)..inace zadnja 3 meca izmedju ovih reprezentacija,ukljucujuci i taj su zavrsila 1-1.
Talijanima i ne leze bas "balkanci" al veceras ocekujem pobjedu prvenstveno zbog stanja u i oko Srbijanske reprezentacije
FORZA AZZURI
Nece biti vecih izmjena,zambrotta umjesto cassanija na desnom beku,te marchisio umjesto de rossija koji se povrijedio i propusta mec
Bilo je govora da ce Cassano biti na poziciji trequartiste(licno sam za to) i u vrhu napada Boriello i Pazzini,al ipak je vjerovatnije da ce Mauri to igrat a Cassano i Pazzini u vrhu napada...al vidjecemo jos
Bilans u pobjedama je 8-4 u korist Italije(racunajuci naravno i ex YU reprezentaciju)...a zadnji mec je bio prijateljski u Torontu mislim, kad je bilo 1-1(C.Lucarelli i Zigic)..inace zadnja 3 meca izmedju ovih reprezentacija,ukljucujuci i taj su zavrsila 1-1.
Talijanima i ne leze bas "balkanci" al veceras ocekujem pobjedu prvenstveno zbog stanja u i oko Srbijanske reprezentacije
FORZA AZZURI
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- alan_kardec
- Kontakt:
Ja sinoć pročitah na index-u da se prandelli odlučio za formaciju 4-4-2 sa Cassanom i Pazzinijem u napadu, ali danas po srpskim medijima se provlači informacija da će Talijani ipak igrati u formaciji u kojoj su igrali u pred kraj meča u Belfastu, dakle 4-3-1-2 (ko što sam i očekivao) sa Cassanom kao polušpicem i Pazzinijem i Boriellom u napadu (ja nešto kontam da će ipak umjesto Boriella od prve minute u igru Rossi jer Boriello nije u nekoj dobroj formi). Ostalo manje-više poznato. Vaš Bonucci ne igra, a umjesto njega će početi Gastaldello.
Evo kažu Srbija počinje bez Ninkovića od početka i sa Kačarom u prvih 11, znači sa tri zadnja vezna.
SREĆNO ORLOVI
Evo kažu Srbija počinje bez Ninkovića od početka i sa Kačarom u prvih 11, znači sa tri zadnja vezna.
SREĆNO ORLOVI
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- sarajlija89
- Kontakt:
Nakon 2-0 u prvom mecu,mlada reprezentacija Italije je porazena 3-0 nakon produzetka, od Bjelorusije, u okviru Play Offa za EP i ispali su
...
Rano primljeni golovi u 4 i 5 minuti meca su ocigledno uradili svoje i talijani se nisu mogli vratit u mec...tako da Bjelorusija potppuno neocekivano ide dalje izbacivsi peterostruke prvake Evrope
Znalo se da Bjelorusi imaju izuzetnu mladu reprezentaciju,ukljucujuci i ranije godine(dosta ih je prekomandovano u A reprezentaciju iz proslog ciklusa) i da ce biti tesko ali nakon 2-0 iz prvog meca...Italijani nisu smjeli ovo dopustiti...
Veliki udarac za talijanski fudbal,al generalno...kroz cijele kvalifikacije mlada reprezentacija je igrala lose,sa dosta promjena u sastavu iz utakmice u utakmicu(cak smo im i mi uspjeli uzeti bod u italiji
),bez kontinuiteta i bez dobre igre...ovo se moralo dogodit
Ne pamtim losiju generaciju kod talijana...i A reprezentacije i mlade reprezentacije,u oba tima zajedno nemaju 3-4 igraca koji nesto znace u svijetu fudbala...neke teske godine za talijanski fudbal...
Ono sto sam nakon SP govorio,da fali mladih i talentovanih igraca to se i potvrdilo..lose je ovo..nije bas svijetla buducnost a za to su krivi mnogi klubovi,pogotovo oni iz samog vrha,koji nemaju mlade i talentovane domace igrace,ne racunajuci Juventus i to se mora promjeniti uvodjenjem nekih novih pravila za mlade igrace...inace vec je jasno u kojem smjeru to ide
FORZA ITALIA
Rano primljeni golovi u 4 i 5 minuti meca su ocigledno uradili svoje i talijani se nisu mogli vratit u mec...tako da Bjelorusija potppuno neocekivano ide dalje izbacivsi peterostruke prvake Evrope
Znalo se da Bjelorusi imaju izuzetnu mladu reprezentaciju,ukljucujuci i ranije godine(dosta ih je prekomandovano u A reprezentaciju iz proslog ciklusa) i da ce biti tesko ali nakon 2-0 iz prvog meca...Italijani nisu smjeli ovo dopustiti...
Veliki udarac za talijanski fudbal,al generalno...kroz cijele kvalifikacije mlada reprezentacija je igrala lose,sa dosta promjena u sastavu iz utakmice u utakmicu(cak smo im i mi uspjeli uzeti bod u italiji
Ne pamtim losiju generaciju kod talijana...i A reprezentacije i mlade reprezentacije,u oba tima zajedno nemaju 3-4 igraca koji nesto znace u svijetu fudbala...neke teske godine za talijanski fudbal...
Ono sto sam nakon SP govorio,da fali mladih i talentovanih igraca to se i potvrdilo..lose je ovo..nije bas svijetla buducnost a za to su krivi mnogi klubovi,pogotovo oni iz samog vrha,koji nemaju mlade i talentovane domace igrace,ne racunajuci Juventus i to se mora promjeniti uvodjenjem nekih novih pravila za mlade igrace...inace vec je jasno u kojem smjeru to ide
FORZA ITALIA
Ma nek i nisu prosli, stvarno su katastrofa
bas sam ih gledao protiv nas sad na Grbavici, jedino Rannochia, Schelotto i Okaka nesto pokazali, ovo ostalo
jbg sad su tu dosli pravi ljudi, valjda ce biti bolje
bas sam ih gledao protiv nas sad na Grbavici, jedino Rannochia, Schelotto i Okaka nesto pokazali, ovo ostalo
jbg sad su tu dosli pravi ljudi, valjda ce biti bolje
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
da da samo juventus ima mlade i talentovane igracesarajlija89 je napisao/la:Ono sto sam nakon SP govorio,da fali mladih i talentovanih igraca to se i potvrdilo..lose je ovo..nije bas svijetla buducnost a za to su krivi mnogi klubovi,pogotovo oni iz samog vrha,koji nemaju mlade i talentovane domace igrace,ne racunajuci Juventus i to se mora promjeniti uvodjenjem nekih novih pravila za mlade igrace...inace vec je jasno u kojem smjeru to ide
FORZA ITALIA
a doduse J**+ mi se za talijane
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- sarajlija89
- Kontakt:
A moras ti replicirat
znao sam da ce neko...
jbg to vam je tako..jedino juve pridaje paznju mladjim i generalno talijanskim igracima,sto se iz prilozenog vidi....pravi talijanski tim al dobro to je kroz historiju tako i tako ce i biti...al to nije dovoljno,moraju i ostali....mada, mene zabrinjava sto nema toliko talentovanih fudbalera o kojima se govori kao o buducim velikim igracima kao nekad,to je veci problem....naslo bi se mjesta u ekipama,nebitno kojim
Ja sam samo istinu rekao,bez ikakve potrebe da potenciram neku pricu,kamo srece da i u milanu i interu i ostalim daju vise prilike mladim,domacim fudbalerima...
To se mora promjenit...za dobrobit talijanskog fudbala..mada ja razumijem i klupsku politiku,rezultat je taj koji se trazi...al zabrinjava ovo sve
znao sam da ce neko...
jbg to vam je tako..jedino juve pridaje paznju mladjim i generalno talijanskim igracima,sto se iz prilozenog vidi....pravi talijanski tim al dobro to je kroz historiju tako i tako ce i biti...al to nije dovoljno,moraju i ostali....mada, mene zabrinjava sto nema toliko talentovanih fudbalera o kojima se govori kao o buducim velikim igracima kao nekad,to je veci problem....naslo bi se mjesta u ekipama,nebitno kojim
Ja sam samo istinu rekao,bez ikakve potrebe da potenciram neku pricu,kamo srece da i u milanu i interu i ostalim daju vise prilike mladim,domacim fudbalerima...
To se mora promjenit...za dobrobit talijanskog fudbala..mada ja razumijem i klupsku politiku,rezultat je taj koji se trazi...al zabrinjava ovo sve
- sarajlija89
- Kontakt:
Srpski navijaci bacaju petarde...incidenti
Evo izlaze igraci...
Prenos na rai1
FORZA ITALIA
Edit: nesto je bilo....nisam siguran o cemu je rijec,ima povrjedjenih mislim...ceka se sa pocetkom utakmice

Evo izlaze igraci...
Prenos na rai1
FORZA ITALIA
Edit: nesto je bilo....nisam siguran o cemu je rijec,ima povrjedjenih mislim...ceka se sa pocetkom utakmice
- sarajlija89
- Kontakt:
bacaju petarde i baklje ...evo specijalci ulijecu
hoce da isprazne tribinu
hoce da isprazne tribinu
Sad ce im kazna stici za ovo..
Sta ovaj komentator spominje gay pride
Sta ovaj komentator spominje gay pride
Support Velez, It's logical! ★
Nismo najgori,ima ih gorih heheh
I kad kaze represija bla bla..treba divljacima osposobiti ustanove prikladne samo njima, fuj vise..
Support Velez, It's logical! ★
pa sta nije tekma ni pocela ovi baklje
nema najgori ljudi su balkanci stoka nevidjena
nema najgori ljudi su balkanci stoka nevidjena
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
- Interista di cuore
- Kontakt:
katastrofa sta su uradili navijaci,i dalje se biju sa murijom ispred stadiona...katastrofa !
inace,danas na sudu u Napulju jedna jako vazna stvar,Moggi i njegove pristalice su tvrdile da je Faccheti naredio Bergamu da Collina sudi neku utakmicu,ali danas je i zvanicno dokazano da je Bergamo izjavio da bi Collina trebo sudit...
inace,danas na sudu u Napulju jedna jako vazna stvar,Moggi i njegove pristalice su tvrdile da je Faccheti naredio Bergamu da Collina sudi neku utakmicu,ali danas je i zvanicno dokazano da je Bergamo izjavio da bi Collina trebo sudit...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- JuveSissoko
- Kontakt:
Ibrahimoivc ga mora zabit pa kako god 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Pastore opet briljira, kakva ce ovo zvjerka biti
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.