FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dadox
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dadox » 17 sep 2018, 03:07

AlfredNobel je napisao/la:Ponavljam, oni imaju nafaku i to je to.
Bas imaju nafake..jednu titulu izgube u 95. Radi realno izmišljenog penala ,a iduće godine primaju u obje tekme protiv direktnog konkurenta u zadnjim sekundama golove..strasna nafaka :rol: .ja bi se objesio da je nama tako..a kad husref pocne pricati o nafaci,losim terenima hebete mu sve sto daje takve izjave i vadi se.. :zviz:

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 17 sep 2018, 04:09

Samozdravlje je napisao/la:
SedrenikHz je napisao/la:Yebali vas ba oni, mante mi se njih upoganiste temu
I ja mislim tako. Samo sebe gledati . Dobijati utakmice u kojima kvalitetom odskacemo . Ne prepustati nista slucaju.Za utakmicu sa Tuzlom sam rekao da je utakmica za titulu i jeste.Isto vazi za utakmicu u Krupi , utakmica za titulu. I Gosk i Celik su bile takve utakmice,kako nam nedostaju ti bodovi. No tek se pocelo kuhati , raduje fizicka sprema , tim djeluje kompaktno ,samo se cuvati nekih unutrasnjih nesuglasica i bit ce sve 5 .
ja nikad n komentarisem druge ali morao sam odgovriti ovima koji nas neuspjeh pokusavaju prebaciti na nesto sto nema vezesa zdravim razumom. treba samo sebe gledati i to je to. ali problem je sto ovdje imamo navijaca nekih osoba a ne navijaca FKS. ne smijes im nista reci protiv nekog ko grijesi jer je to neciji babo, rodjak ili nesto trece. direktni krivac za gubljenje bodova protiv radnika, goska i celika je husref ali on to nikad nece priznati nego ce krivicu prebaciti na akademce. ako ga ovdje pocnes kritikovati, njegov sin ce ti danima pisati kako nemas pojma, glup si itd. uz njega ce se prikljuciti jos nekoliko ovih ''navijaca'' koji su zadovoljni jer smo iza skretnice i ovo je za njih uspjesna sezona :bow: skretnicari su ispred nas vec godinama, a eto razlog je nafaka. nas strucni stab sve radi odlicno ali nismo nafakali :lol:
AlfredNobel je napisao/la:O ovom dijelu oko Husrefa ne bi išao u veliku raspravu, jer nije tačno ovo izjavio,
poslusaj pazljivo od 2:20

https://sportsport.ba/fudbal/musemic-ni ... upe/289891

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 sep 2018, 06:16

PRIJEDLOG ZA UPRAVU FK SARAJEVO:
CJENOVNIK KARATA ZA UTAKMICU FK SARAJEVO : NK SIROKI BRIJEG

TRIBINA SJEVER : besplatno
TRIBINA ISTOK : besplatno
TRIBINA ZAPAD : 10 KM

OVAJ CJENOVNIK CE BITI DOK GOD POSTOJI FK SARAJEVO
:bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 sep 2018, 06:23

[quote="Samozdravlje"]PRIJEDLOG ZA UPRAVU FK SARAJEVO:
CJENOVNIK KARATA ZA UTAKMICU FK SARAJEVO : NK SIROKI BRIJEG

TRIBINA SJEVER : besplatno
TRIBINA ISTOK : besplatno
TRIBINA ZAPAD : 10 KM

OVAJ CJENOVNIK CE BITI DOK GOD POSTOJI FK SARAJEVO
:bih:[/qu

OVO JE VISE OD IGRE . OVO JE VISE I OD FK SARAJEVO.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 sep 2018, 06:27

Dadox je napisao/la:
Bas imaju nafake..jednu titulu izgube u 95. Radi realno izmišljenog penala ,a iduće godine primaju u obje tekme protiv direktnog konkurenta u zadnjim sekundama golove..strasna nafaka :rol: .ja bi se objesio da je nama tako..a kad husref pocne pricati o nafaci,losim terenima hebete mu sve sto daje takve izjave i vadi se.. :zviz:
Ali put kojim su došli do toga da izgube sa nepostojećeg penala je žalostan.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 sep 2018, 06:48

11.000 ljudi na Koševu u 4 utakmice.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 17 sep 2018, 07:20

Dadox je napisao/la:
Bas imaju nafake..jednu titulu izgube u 95. Radi realno izmišljenog penala ,a iduće godine primaju u obje tekme protiv direktnog konkurenta u zadnjim sekundama golove..strasna nafakas :rol: .ja bi se objesio da je nama tako..a kad husref pocne pricati o nafaci,losim terenima hebete mu sve sto daje takve izjave i vadi se.. :zviz:
I nafaka se potroši, pa zafali kad je najpotrebnija

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 sep 2018, 08:58

Meni nije jasno od kud ovoliki pesimizam.
Izgleda navijaci drugih klubova vise vjeruju da cemo mi osvojiti titulu nego mi sami.Igramo najljepsi fudbal,imamo sirok igracki kadar.Ja sam ubijedjen da ove godine glat je osvajamo.Jedino me stah nas sami,ostali nam nisu konkurencija.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 sep 2018, 09:48

lile je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Kontam mogao bi ovaj CityTV raditi prenos tekme iz Mostara.
Da javim raji u Sarajevu, nece biti direktnog prenosa Utakmice Velez Sarajevo na City tv, ali ima strem koji Velez u saradnji sa City tv radi virtualnu tribinu, znaci za nasu dijasporu, ima utakmica ali se mora uplatiti 10 eura preko peypala i ostavi se adresa (mora biti gmail). Jeste puno ali ako se skupite recimo 4-5 ljudi fino laptop skopcate na tv i gledate negdje u kafani. Eto nadam se da sam vam pomogao da ko hoce moze da gleda svoj klub iz Mostara protiv Veleza. Pozzz od RAje.

slika :hmmmmm:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 17 sep 2018, 09:49

Ovog Ovcinu dovest iz Veleza..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

taremuha
Kontakt:

Post Postao/la taremuha » 17 sep 2018, 09:58

Na programskoj shemi njihovog oficijalnog web sajta stoji da ima prijenos na City tv. Extra :opaopa:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 sep 2018, 10:34

MortemHz je napisao/la:11.000 ljudi na Koševu u 4 utakmice.
Ni 3 milje u prosjeku , lose bas lose .
Kad smo titulu uzeli prosjek bio 7 000

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 sep 2018, 10:41

Bio je dobar text nedavno na SS opcenito o publici u gradu Sarajevu.Nije to samo kod nas problem kao kluba.Sinoc npr na reprezentaciji u Skenderiji je bilo 4 hiljade,djaba i NBA igraci jednostavno nesto je "ispuhalo" u raji.

Btw Adukor preskace Mostar jel ima povredu ramena.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 17 sep 2018, 10:41

bihuzur je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
SedrenikHz je napisao/la:Yebali vas ba oni, mante mi se njih upoganiste temu
I ja mislim tako. Samo sebe gledati . Dobijati utakmice u kojima kvalitetom odskacemo . Ne prepustati nista slucaju.Za utakmicu sa Tuzlom sam rekao da je utakmica za titulu i jeste.Isto vazi za utakmicu u Krupi , utakmica za titulu. I Gosk i Celik su bile takve utakmice,kako nam nedostaju ti bodovi. No tek se pocelo kuhati , raduje fizicka sprema , tim djeluje kompaktno ,samo se cuvati nekih unutrasnjih nesuglasica i bit ce sve 5 .
ja nikad n komentarisem druge ali morao sam odgovriti ovima koji nas neuspjeh pokusavaju prebaciti na nesto sto nema vezesa zdravim razumom. treba samo sebe gledati i to je to. ali problem je sto ovdje imamo navijaca nekih osoba a ne navijaca FKS. ne smijes im nista reci protiv nekog ko grijesi jer je to neciji babo, rodjak ili nesto trece. direktni krivac za gubljenje bodova protiv radnika, goska i celika je husref ali on to nikad nece priznati nego ce krivicu prebaciti na akademce. ako ga ovdje pocnes kritikovati, njegov sin ce ti danima pisati kako nemas pojma, glup si itd. uz njega ce se prikljuciti jos nekoliko ovih ''navijaca'' koji su zadovoljni jer smo iza skretnice i ovo je za njih uspjesna sezona :bow: skretnicari su ispred nas vec godinama, a eto razlog je nafaka. nas strucni stab sve radi odlicno ali nismo nafakali :lol:
AlfredNobel je napisao/la:O ovom dijelu oko Husrefa ne bi išao u veliku raspravu, jer nije tačno ovo izjavio,
poslusaj pazljivo od 2:20

https://sportsport.ba/fudbal/musemic-ni ... upe/289891
Ali drug jel Husref kriv što je zadnje dvije god skretnica ispred nas?
Upravu si kriv je za Čelik,za Radnik hajd može ti i to proči mada se i pokazalo na stranu sve svi smo svršavali poslije 2:2 u Bergamu, ali nemoj ga za Gošk jarane. Idi pregledaj još jednom utakmicu i gledaj šta smo ispromašivali.
Najdražih mi mojih Husref mi ništa ne dođe, nego to g čovjeka gotivim jer jectako srčan i tako voli naš klub, a pored svega mislim i da je dobar trener.
To ćemo na kraju sezone vidjeti, upravu si sa onim dactenkista je odmah vidio ko valja ko ne, dok se kod nas još gura Krste (meni vrlo drag igrač), koji usporava igru, i to jedino Husu i zamjeram.
Hajm omalo drug mu podrske dati, treba ga istrpiti do kraja sezone ne osvoji li noga, osvoji li ostavit ga još.
Živ ti meni bio :thumbup:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 sep 2018, 11:06

Bez Aduke u Mostaru.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 sep 2018, 11:34

HeraklitMracni je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
Kiks1 je napisao/la:Ako neko gleda kosarku reprezentaciju, maloprije desetak sekundi u kadru LIMUN, jedan od bivsih vodja hordi zla, ako nista lijepo je malo evoluirati uspomene na malo starija vremena. Volim te mangupe sa Koseva!
Cuj Limun vodja i to jos mangup :lol: to moze reci neko ko blage veze nema
Limun je bio frajer šta god ko pričao , jednom je na Ciglanama nalupao par momaka i to zafrkani živi sam svjedok .
Kad to Pablo Escobar obuci, taj se nikog ne boji :D inace jedini koji je ostao uz Pabla dok nisu obojica ubiVena :lol:

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 17 sep 2018, 11:51

Vjerujem da će biti fina tekma u Mostaru. Biti će dosta golova i publika će uživati.
I am coming

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 17 sep 2018, 12:00

slika

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 17 sep 2018, 12:25

miky_hz je napisao/la:Bio je dobar text nedavno na SS opcenito o publici u gradu Sarajevu.Nije to samo kod nas problem kao kluba.Sinoc npr na reprezentaciji u Skenderiji je bilo 4 hiljade,djaba i NBA igraci jednostavno nesto je "ispuhalo" u raji.

Btw Adukor preskace Mostar jel ima povredu ramena.
Zato sto smo postali turbofolk nacija. Da dođe Seka Aleksic, Kreveljusa... dupke bi bile pune sve dvorane svi stadioni i pored toga sto su ulaznice enormno vece.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 17 sep 2018, 12:51

Krivi su igraci jer su fulali nemoguce i prazne golove.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []