FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 sep 2018, 13:32

Džafić, Hodžić, Šofranac, Mujakić, Šabanović, Rahmanović, Stanojević, Velkoski, Šišić, Halilović, Handžić

Ovako bi protiv Veleža, teška srca Hodzica u prvu ali odmorio bi oba beka. Rahman propušta Krupu, iskoristio bi ga maximalno, imat će vremena odmorit se. Šišić se izgubi nakon povrede, vratio ga ovu tekmu u prvu postavu. Ako je Bekić spreman i zdrav, može i on umjesto Halila na krilo.

Ahmetović, Tatar, Crepulja, Mustafić, Hebibović, Dupovac, Pidro, Kovačević klupa
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 sep 2018, 13:36

Nadam se da se Velež neće bezpotrebno trošiti, volio bi da bude "prijateljska" utakmica kao i atmosfera, poželit im sreću u ligi, pohvalit rad i funkcionisanje kluba, i da od sljedeće sezone igramo ligaške utakmice.

Gdje su @High i @Joker?
FK Sarajevo

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 sep 2018, 13:40

StariGrad071 je napisao/la:Krivi su igraci jer su fulali nemoguce i prazne golove.
Kriv je trener, jer sa kvalitetnim trenerom, ovo Sarajevo bi vec 3 boda bjezalo drugoplasiranom.
A titulu bi uzeli sa dvocifrenom razlikom.

Nadam se da cemo bez obzira titulu uzeti sa il bez Husrefa.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 17 sep 2018, 13:41

StariGrad071 je napisao/la:Krivi su igraci jer su fulali nemoguce i prazne golove.
zasto bi pravio izmjene kad mi non stop napadamo ali ne mozemo zabiti gol
BordoSarajevo je napisao/la:Nadam se da se Velež neće bezpotrebno trošiti, volio bi da bude "prijateljska" utakmica kao i atmosfera, poželit im sreću u ligi, pohvalit rad i funkcionisanje kluba, i da od sljedeće sezone igramo ligaške utakmice.

Gdje su @High i @Joker?
kako bezpotrebno? ako izbace nas jedini ozbiljni protukandidati za osvajanje kupa su im pobjednici iz duela lazni mo-lazni tz i ubojice-ubice..zapece oni svim snagama da nas prodju.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 17 sep 2018, 13:43

BordoSarajevo je napisao/la: Gdje su @High i @Joker?
Kod Milomira Odovića,dogovaraju taktiku za termina.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 sep 2018, 13:47

bihuzur je napisao/la:kako bezpotrebno? ako izbace nas jedini ozbiljni protukandidati za osvajanje kupa su im pobjednici iz duela lazni mo-lazni tz i ubojice-ubice..zapece oni svim snagama da nas prodju.
Ma oni se tuku sa Olimpikom za prvo mjesto u federalci, imaju solidnu ekipu ali mislim da nemaju šansu da bilo šta urade u kupu, pogotov kada dođu dvije utakmice. Realno. Mogu samo sebi naštetit ako krenu svim silama. Vjerujem u prolaz.
FK Sarajevo

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 17 sep 2018, 14:26

BordoSarajevo je napisao/la:Džafić, Hodžić, Šofranac, Mujakić, Šabanović, Rahmanović, Stanojević, Velkoski, Šišić, Halilović, Handžić

Ovako bi protiv Veleža, teška srca Hodzica u prvu ali odmorio bi oba beka. Rahman propušta Krupu, iskoristio bi ga maximalno, imat će vremena odmorit se. Šišić se izgubi nakon povrede, vratio ga ovu tekmu u prvu postavu. Ako je Bekić spreman i zdrav, može i on umjesto Halila na krilo.

Ahmetović, Tatar, Crepulja, Mustafić, Hebibović, Dupovac, Pidro, Kovačević klupa
Stanojević out -> Mustafic in
Halilović out -> Resic in
ZZ

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 17 sep 2018, 14:30

Mokes je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la: Gdje su @High i @Joker?
Kod Milomira Odovića,dogovaraju taktiku za termina.
Ma kakvi angazovao ih da mu ociste tenk :shifty:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 17 sep 2018, 14:48

1) gosk celik bili smo bolji od 6 bodova uzeli 2
2) sloboda NISMO bili bolji realno uzeli 3 trebali 1
3) vase miskin, ako se pogleda utakmica od pocetka do kraja kakav tok utakmice bio remije je realan.
4 radnik tu je isto trebao bit realno remi a mi smo uzeli 0 bodova

Kad se sve sabete znaci u minusu smo neka 3 boda po igri nakon 9 kola. Uz to da protiv radnika je igrala druga ekipa opravdanje utakmica protiv Atalante.

Sinoc na utakmica, pobjedili smo jer smo bili bolji tim. Tacno je da city nije igrao u naj jacem sastavu ni u sastavu sa kojim je igro protiv madzara.

Dovoljno dugo pratim ovaj forum i znam da je bilo pisanja od vecine ovde da nije bitno koji ce mo bit na tabeli al da okosnica vecina igraca bude iz akademije ili tiga nase skole, i dobismo mi igrace iz nase skole i ne samo to vec nakon 9 kola pokazuju se da su bolji od svih igraca pl. I da 2 go su mjesto nakon 9 kola.

Kazu Husref nevalja——koji trener je bolji od Husrefa Da je radio ili trenutno radi u pl bih. MOZDA MARINKOVIC i KEDRO kazem mozda posto sa ovom ekipom ni oni bolji rez nebi imali sa ovom ekipom.

Moje misljenje da ovoj ekipi treba igrac koji zna izvest slobodan udarac, penal i koji zna podvalid loptu napadacu izmedu dva stopera nesto kO bilbija.

Golman mi izgleda nesiguran, i mislim da ce nas on kostat cak i titule koju niko i nije ocekivao, al nek on brani nemam nista protiv al cinimi se da one greske sto on pravi su puno da mu je 17 godina al ono moze bit i nadam se da je radi trenera golmana zapravi ja mislim da i nemamo trenera golmana nikako, i to je zamene porazavajuca cinjenica.

Mislim da treba igrat protiv veleza da se prode u kupu i onda vidjet ko ce sve proci i ko ce nam doc u drugoj rundi i tad odlucit sta dalje.

lile
Kontakt:

Post Postao/la lile » 17 sep 2018, 14:49

miky_hz je napisao/la:
lile je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Kontam mogao bi ovaj CityTV raditi prenos tekme iz Mostara.
Da javim raji u Sarajevu, nece biti direktnog prenosa Utakmice Velez Sarajevo na City tv, ali ima strem koji Velez u saradnji sa City tv radi virtualnu tribinu, znaci za nasu dijasporu, ima utakmica ali se mora uplatiti 10 eura preko peypala i ostavi se adresa (mora biti gmail). Jeste puno ali ako se skupite recimo 4-5 ljudi fino laptop skopcate na tv i gledate negdje u kafani. Eto nadam se da sam vam pomogao da ko hoce moze da gleda svoj klub iz Mostara protiv Veleza. Pozzz od RAje.

slika :hmmmmm:

Ovo su se naknadono dogovorili da rade (pustio Velez da ide live utakmica) zbog dobrih odnosa klubova i navijaca.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 17 sep 2018, 15:28

Derbi Bosne i Hercegovine

Ne tako davno najveći fudbalski derbi na prostorima Bosne i Hercegovine nije bio duel Sarajeva i Željezničara, kao što je to slučaj danas. Sve do druge polovine šezdesetih godina prošlog stoljeća najveći derbi bh. fudbala bio je onaj između FK Sarajevo i FK Velež Mostar.

U prve dvije decenije nakon završetka Drugog svjetskog rata Sarajevo i Velež bila su dva najstabilnija prvoligaša sa ovih prostora. Redovno su ova dva tima odmjeravala snage kako u prvoligaškim, tako i u utakmicama Kupa, pa i ne čudi što su ih ondašnji mediji ubrzo proglasili "vječnim rivalima", a sve njihove međusobne utakmice nazivali slikovito "Derbijem Bosne i Hercegovine". S jedne strane Velež, simbol i ponos Hercegovine, a s druge strane Sarajevo, kao najuspješniji klub iz Bosne.

Tek kada je Željezničar, u drugoj polovini šezdesetih godina počeo da bilježi značajnije rezultate na prvoligaškoj sceni, počelo je da raste rivalstvo između dva sarajevska tima. Tako je ovaj meč, nekada okarakterisan tek kao duel lokalnih ili mjesnih rivala, polahko preuzimao ulogu najveće utakmice u Bosni i Hercegovini, ali uprkos tome rivalstvo Sarajeva i Veleža nije se stišavalo.

Fudbalski velemajstori poput Lovrića, Ferhatovića, Musemića, Fazlagića, Šljive i Sušića sa jedne, te Mujića, Marića, Bajevića, Vladića, Halilhodžića i Tucea sa druge strane, godinama su ove utakmice činili zanimljiva, čak i navijačima drugih klubova, čemu svjedoči činjenica da je u protekle 72 godine samo 13 duela ova dva tima završilo bez pogodaka.

Svoj prvi međusobni duel, ova dva tima odigrala su u Mostaru, dalekog 10. novembra 1946. godine, u sklopu Republičke lige BiH, a Velež je bio bolji i slavio sa visokih 3:0. Bila je to tek druga zvanična utakmica tadašnjeg Torpeda, koji je osnovan samo desetak dana ranije. Prvi važniji dueli odigrani su u proljeće 1947. godine. Nakon završetka Republičke lige, Velež i Torpedo su zauzeli prva dva mjesta na tabeli, te ostvarili plasman u Savezni kvalifikacioni kup za plasman u Prvu ligu, sastavši se odmah u njegovom prvom kolu. Prva utakmica se igrala u Mostaru, a Velež je slavio sa 2:1. Sedam dana kasnije, na stadionu "Šesti april" u Sarajevu, Torpedo je golovima Švaljeka, Švrake i Lovrića, trijumfovao sa 3:1 i plasirao se u iduće kolo kvalifikacija za Prvu ligu, a potom i ostvario plasman u najviši rang jugoslovenskog fudbala.

Agresija na Bosnu i Hercegovinu nanijela je mnoge nenadoknadive štete sportu u BiH, a zasigurno da je s te strane, jedna od njenih najvećih žrtava i mostarski gigant, FK Velež. Rođeni su preko noći ostali bez svog stadiona, bez velikog dijela navijača, a pravi problemi su uslijedili tek u godinama nakon rata. Tako je Velež u proljeće 2003. godine prvi put ispao iz Premijer lige, a potom ga je trinaest godina kasnije snašla ista sudbina. Ipak, uprkos svim poteškoćama, Velež je i dalje veliki klub, jer veličinu kluba ne određuju samo njegovi trenutni rezultati, nego njegova historija i tradicija, a prema njoj, Velež će još dugo godina, uz Sarajevo i Željezničar biti među tri najveća kluba u državi. Velež je trenutno na dobrom putu da se vrati tamo gdje i pripada, u Premijer ligu BiH. Nalaze se na čelu Prve lige FBiH i sve je izvjesnije da će baš kao i njegov simbol, Stari most, Velež ponovo "izroniti" za sve oni koji ga vole.

Kada je u pitanju statistika "Derbija Bosne i Hercegovine", do sada su Sarajevo i Velež odigrali 124 međusobne utakmice u zvaničnim takmičenjima u kojima je bordo tim upisao 46 pobjeda, dok su Rođeni iz Mostara slavili tri puta manje, s tim što je ukupna gol-razlika na strani Mostaraca, 178:176. U Prvoj saveznoj ligi bivše države, uspješniji su bili Mostarci koji su upisali 28 pobjeda, dok je Sarajevo slavilo 23 puta. Kada su u pitanju prevenstvena takmičenja u nezavisnoj Bosni i Hercegovini, omjer je na strani bordo tima koji je slavio 19 pobjeda, za razliku od Veleža koji je trijumfovao sedam puta.

Svoj posljednji duel, Sarajevo i Velež odigrali su u proljeće 2016. godine, a voljom žrijeba odlučeno je da će se u srijedu 19. septembra upravo ova dva tima sastati u šesnaestini finala Kupa BiH za sezonu 2018/19. Meč se igra na stadionu "Rođeni" sa početkom u 16:30 sati, a to će ujedno biti i jubilarni 125. zvanični Derbi Bosne i Hercegovine.
@Bordo Vremeplov

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 17 sep 2018, 15:33

Gospodski, nema šta. Hvala upravi Veleža ! :bih:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 sep 2018, 15:41

alacious je napisao/la:
Derbi Bosne i Hercegovine

Ne tako davno najveći fudbalski derbi na prostorima Bosne i Hercegovine nije bio duel Sarajeva i Željezničara, kao što je to slučaj danas. Sve do druge polovine šezdesetih godina prošlog stoljeća najveći derbi bh. fudbala bio je onaj između FK Sarajevo i FK Velež Mostar.

U prve dvije decenije nakon završetka Drugog svjetskog rata Sarajevo i Velež bila su dva najstabilnija prvoligaša sa ovih prostora. Redovno su ova dva tima odmjeravala snage kako u prvoligaškim, tako i u utakmicama Kupa, pa i ne čudi što su ih ondašnji mediji ubrzo proglasili "vječnim rivalima", a sve njihove međusobne utakmice nazivali slikovito "Derbijem Bosne i Hercegovine". S jedne strane Velež, simbol i ponos Hercegovine, a s druge strane Sarajevo, kao najuspješniji klub iz Bosne.

Tek kada je Željezničar, u drugoj polovini šezdesetih godina počeo da bilježi značajnije rezultate na prvoligaškoj sceni, počelo je da raste rivalstvo između dva sarajevska tima. Tako je ovaj meč, nekada okarakterisan tek kao duel lokalnih ili mjesnih rivala, polahko preuzimao ulogu najveće utakmice u Bosni i Hercegovini, ali uprkos tome rivalstvo Sarajeva i Veleža nije se stišavalo.

Fudbalski velemajstori poput Lovrića, Ferhatovića, Musemića, Fazlagića, Šljive i Sušića sa jedne, te Mujića, Marića, Bajevića, Vladića, Halilhodžića i Tucea sa druge strane, godinama su ove utakmice činili zanimljiva, čak i navijačima drugih klubova, čemu svjedoči činjenica da je u protekle 72 godine samo 13 duela ova dva tima završilo bez pogodaka.

Svoj prvi međusobni duel, ova dva tima odigrala su u Mostaru, dalekog 10. novembra 1946. godine, u sklopu Republičke lige BiH, a Velež je bio bolji i slavio sa visokih 3:0. Bila je to tek druga zvanična utakmica tadašnjeg Torpeda, koji je osnovan samo desetak dana ranije. Prvi važniji dueli odigrani su u proljeće 1947. godine. Nakon završetka Republičke lige, Velež i Torpedo su zauzeli prva dva mjesta na tabeli, te ostvarili plasman u Savezni kvalifikacioni kup za plasman u Prvu ligu, sastavši se odmah u njegovom prvom kolu. Prva utakmica se igrala u Mostaru, a Velež je slavio sa 2:1. Sedam dana kasnije, na stadionu "Šesti april" u Sarajevu, Torpedo je golovima Švaljeka, Švrake i Lovrića, trijumfovao sa 3:1 i plasirao se u iduće kolo kvalifikacija za Prvu ligu, a potom i ostvario plasman u najviši rang jugoslovenskog fudbala.

Agresija na Bosnu i Hercegovinu nanijela je mnoge nenadoknadive štete sportu u BiH, a zasigurno da je s te strane, jedna od njenih najvećih žrtava i mostarski gigant, FK Velež. Rođeni su preko noći ostali bez svog stadiona, bez velikog dijela navijača, a pravi problemi su uslijedili tek u godinama nakon rata. Tako je Velež u proljeće 2003. godine prvi put ispao iz Premijer lige, a potom ga je trinaest godina kasnije snašla ista sudbina. Ipak, uprkos svim poteškoćama, Velež je i dalje veliki klub, jer veličinu kluba ne određuju samo njegovi trenutni rezultati, nego njegova historija i tradicija, a prema njoj, Velež će još dugo godina, uz Sarajevo i Željezničar biti među tri najveća kluba u državi. Velež je trenutno na dobrom putu da se vrati tamo gdje i pripada, u Premijer ligu BiH. Nalaze se na čelu Prve lige FBiH i sve je izvjesnije da će baš kao i njegov simbol, Stari most, Velež ponovo "izroniti" za sve oni koji ga vole.

Kada je u pitanju statistika "Derbija Bosne i Hercegovine", do sada su Sarajevo i Velež odigrali 124 međusobne utakmice u zvaničnim takmičenjima u kojima je bordo tim upisao 46 pobjeda, dok su Rođeni iz Mostara slavili tri puta manje, s tim što je ukupna gol-razlika na strani Mostaraca, 178:176. U Prvoj saveznoj ligi bivše države, uspješniji su bili Mostarci koji su upisali 28 pobjeda, dok je Sarajevo slavilo 23 puta. Kada su u pitanju prevenstvena takmičenja u nezavisnoj Bosni i Hercegovini, omjer je na strani bordo tima koji je slavio 19 pobjeda, za razliku od Veleža koji je trijumfovao sedam puta.

Svoj posljednji duel, Sarajevo i Velež odigrali su u proljeće 2016. godine, a voljom žrijeba odlučeno je da će se u srijedu 19. septembra upravo ova dva tima sastati u šesnaestini finala Kupa BiH za sezonu 2018/19. Meč se igra na stadionu "Rođeni" sa početkom u 16:30 sati, a to će ujedno biti i jubilarni 125. zvanični Derbi Bosne i Hercegovine.
@Bordo Vremeplov
:tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 sep 2018, 15:45

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 sep 2018, 16:51

Pitar6785 je napisao/la:
1.Dovoljno dugo pratim ovaj forum i znam da je bilo pisanja od vecine ovde da nije bitno koji ce mo bit na tabeli al da okosnica vecina igraca bude iz akademije ili tiga nase skole, i dobismo mi igrace iz nase skole i ne samo to vec nakon 9 kola pokazuju se da su bolji od svih igraca pl. I da 2 go su mjesto nakon 9 kola.

Kazu Husref nevalja——koji trener je bolji od Husrefa Da je radio ili trenutno radi u pl bih. MOZDA MARINKOVIC i KEDRO kazem mozda posto sa ovom ekipom ni oni bolji rez nebi imali sa ovom ekipom.

2.Moje misljenje da ovoj ekipi treba igrac koji zna izvest slobodan udarac, penal i koji zna podvalid loptu napadacu izmedu dva stopera nesto kO bilbija.

3.Golman mi izgleda nesiguran, i mislim da ce nas on kostat cak i titule koju niko i nije ocekivao, al nek on brani nemam nista protiv al cinimi se da one greske sto on pravi su puno da mu je 17 godina al ono moze bit i nadam se da je radi trenera golmana zapravi ja mislim da i nemamo trenera golmana nikako, i to je zamene porazavajuca cinjenica.

4.Mislim da treba igrat protiv veleza da se prode u kupu i onda vidjet ko ce sve proci i ko ce nam doc u drugoj rundi i tad odlucit sta dalje.
1.Bas tako.Nikad ne znamo ili bi kakili ili piskili.Ne gledam ja u konkurente na tabeli,ali Zeljo je do unazad 2/3 god. znali dobro hajrovati. Krenulo je ovo prvenstvo dobro sa OP,cak i bolje nego u najboljim snovima.Samo treba ici tim tragom Akademije.
2.Ne treba nego treba dati sansu recimo Pidri(momak osjeca loptu,ala ucitelj Dzeno)ili Rahmanovicu ,pa i ponekad Velkoski(ali da ne carini svaki prekid)
3.Sad si kontradiktoran sa ovim (pod 1,istrpiti).Golman je najosjetljivije mjesto,imas mladog momka koji ima predispozicije,talenat. Ima ugovor 5 god.,mogao bi biti suho zlato.Nema puno posla(dobra odbrana),a to je za golmana i opasno(uspavljujuce).
4.Nekad se kup ganjao radi Evrope,sad nam valjda to nije potrebno.Sve baciti na prvenstvo upravo radi Evrope.Znao je Husref potrositi ekipu,sa malim brojem igraca.To je moja najveca zamjerka Husrefu ,potrosit ce najbolje.Vise (nikad dosta)podrske OP.Pozdrav tebi.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 17 sep 2018, 16:56

Jedan od derbija šesnaestine finale Kupa Bosne i Hercegovine u Vrapčićima će odigrati fudbaleri Veleža i Sarajeva.

Utakmica starih rivala je na rasporedu u srijedu, a odlična stvar za navijače oba kluba je što će utakmicu moći pratiti u direktnom TV prijenosu. Meč mostarskog i sarajevskog kluba možete pratiti na City TV.

Susret Veleža i Sarajeva igra se u srijedu sa početkom od 16.30 sati, a nema sumnja da će stadion u Vrapčićima bit će ispunjen do posljednjeg mjesta.
Sarajevo ljubavi moja.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 sep 2018, 17:28

miky_hz je napisao/la::bow: :lol:
A kako rijesiti dilemu,sta je Husref mislio i rekao i kako je igrao nas mladi talentovani Pidro .Odgledas utakmicu "ispocetka" ,obicno to radim 3x kad pobjedimo.Ostavis 15 min vise i evo nema rasprava o igri Pidre.Zar ne ? :thumbup: Lud starac.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 sep 2018, 17:46

Za sto bi pohvalio Upravu:
1.Sto su stali iza trenera poslije "poraza" od Goska,kako god se zvao, sto su dali do znanja igracima da nema zahebancije.
2.Sto su dali upute treneru da mora racunati na Akademce,oni koji poznaju Husrefa znaju da mu to nije drago.Voli covjek potrositi 13/14 igraca.Zato i jeste zabrinut ima 25 ,treba odrediti 18,pa 11 i kaze bit ce ili ne jedna promjena.Dobronamjerno kazem ovo.Sretno Husrefe ,povedi nas do titule , bez razlike na Akademce,ovaj roster je za titulu.Samo ne dao Bog nekih nemili povreda.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 17 sep 2018, 17:56

Zip je napisao/la:
Kriv je trener, jer sa kvalitetnim trenerom, ovo Sarajevo bi vec 3 boda bjezalo drugoplasiranom.
A titulu bi uzeli sa dvocifrenom razlikom.

Nadam se da cemo bez obzira titulu uzeti sa il bez Husrefa.

Presmijesan si. Dali najvise golova , stvorili najvise sansi i igramo najbolji fudbal, jer nas vodi najbolji trener.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 sep 2018, 18:19

Za sto bi osporio Upravu:
1."Budi drug,doniraj skolski pribor i pomozi socijalno ugrozenim skolarcima".Halo ,mene po stare dane uciti merhametu.Upravo zavucite ruke u svoje dzepove("bord necega",direktori,treneri,fudbaleri i uposlenici),pa nam se pohvalite.Posto me ne znate licno mogu reci ,ja sretnem izbjeglice iz Irana i halalosum cvaju.Jetimu petobanku halal bilo.Vi se uhvatili uloge drzave,a karte 5/8/10.Kojoj pametnoj glavici je ovo palo napamet.
2.TRANSPARENTNOST,TRANSPARENTNOST,TRANSPARENTNOST . OBECALI STE. CEKAMO.
3.Mene ne interesuje budjet(ok tajna), interesuje me gdje su nam navijaci.Klub bez navijaca nije FKS.Potrudite se,to je vazno svima nama.Kako Vi to trebate znati.Mozda ja jesam naivni romantik i pegla , ali znam sta klub cini klubom.Mozda pokusavate stvoriti ispocetka neke nove navijace.Meni nebitno,samo da ih ima u velikom broju i da su bucni.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, NazorUso i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []