FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Opste diskusije
sloboda72 sluzbeno novi trener Sloga Citya. Kad je Aza Kamikaza procitao kakvim znanjem i muzickim ukusom barata ovaj iskusni lav, nije mu preostalo drugo nego da mu ponudi posao trenera a ako PDA bude dobar na izborima, postat ce paralelno direktor telekoma.
Kao glavni problem prilikom realizovanja oba plana je potpis ugovora ali Aza Kamikaza je i to sredio - Sloboda72 je vjezbao potpis ali obzirom na nepoznavanje slova , Aza mu je obezbijedio potpis ugovora palcem - prvi u BiH! Cestitke
Kao glavni problem prilikom realizovanja oba plana je potpis ugovora ali Aza Kamikaza je i to sredio - Sloboda72 je vjezbao potpis ali obzirom na nepoznavanje slova , Aza mu je obezbijedio potpis ugovora palcem - prvi u BiH! Cestitke
Re: FK Tuzla City
........................................U SRIJEDU SA ZRINJSKIM ZA 1/8 FINALA KUPA BIH
.....................
.......................................................16. Septembra 2018. 368 Pregleda
U okviru 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine, Tuzla City se sastaje sa Zrinjskim.
Žrijeb je bio nemilosrdan prema Plavima i dodijelio im jednog od najtežih protivnika.
Aktuelni prvak naše države iako ne briljira u šampionatu, zasigurno je izuzetan protivnik i jedan od najboljih u Bosni i Hercegovini.
U posljednjem kolu Tuzla City je doživio poraz na Koševu od Sarajeva sa 2:0, dok su Plemići na svom stadionu u Mostaru odigrali hercegovački derbi sa Širokim bez golova.
Zanimljivo je da se naš klub prošle sezone sastajao sa Zrinjskim u okviru Kupa BiH, gdje je nadvisio Plemiće sa 1:0 golom Joce Stokića.
Ove sezone Starčevićev tim je gostovao Pod Bijelim brijegom gdje je doživio minimalan poraz od 1:0, a tada su pružili sjajnu partiju i bili bliže pobjedi, što je na kraju priznao i sam trener domaćih Blaž Slišković.
U ovoj fazi takmičenja igra se samo jedna utakmica.
Meč se igra na Gradskom stadionu Tušanj u srijedu 19.09.2018.godine s početkom u 16 sati i 30 minuta.
press Služba FK Tuzla City
.....................

.......................................................16. Septembra 2018. 368 Pregleda
U okviru 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine, Tuzla City se sastaje sa Zrinjskim.
Žrijeb je bio nemilosrdan prema Plavima i dodijelio im jednog od najtežih protivnika.
Aktuelni prvak naše države iako ne briljira u šampionatu, zasigurno je izuzetan protivnik i jedan od najboljih u Bosni i Hercegovini.
U posljednjem kolu Tuzla City je doživio poraz na Koševu od Sarajeva sa 2:0, dok su Plemići na svom stadionu u Mostaru odigrali hercegovački derbi sa Širokim bez golova.
Zanimljivo je da se naš klub prošle sezone sastajao sa Zrinjskim u okviru Kupa BiH, gdje je nadvisio Plemiće sa 1:0 golom Joce Stokića.
Ove sezone Starčevićev tim je gostovao Pod Bijelim brijegom gdje je doživio minimalan poraz od 1:0, a tada su pružili sjajnu partiju i bili bliže pobjedi, što je na kraju priznao i sam trener domaćih Blaž Slišković.
U ovoj fazi takmičenja igra se samo jedna utakmica.
Meč se igra na Gradskom stadionu Tušanj u srijedu 19.09.2018.godine s početkom u 16 sati i 30 minuta.
Ja volim FK Tuzla City
Pero Stojkić: Nećemo podcijeniti Tuzla City
..............................Kapetan Plemića vjeruje u pozitivan rezultat na Tušnju.......................................
Nogometaši HŠK Zrinjskog u srijedu će u okviru 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine na Tušnju odmjeriti snage s novim prvoligašem Tuzla Cityjem. Podsjetimo, Plemići su nedavno dobili Tuzlake u Mostaru, ali pobjeda je izvojevana više sretno nego spretno.
V. Bernadić
17.09.18. 12:05
Svjestan je i kapetan Zrinjskog Pero Stojkić da na Tušnju aktualne šampione Bosne i Hercegovine čeka težak posao, što je potvrdio u izjavi za SportSport.ba.
"Sada znamo što očekivati od njih"- kaže Stojkić. "Igraju puno bolje od onog što govori njihova pozicija na ljestvici, ekipa je to dosta iskusna i kvalitetna i očekujem još bolje rezultate od njih kako prvenstvo bude odmicalo. Bilo je teško u Mostaru, bit će teško i u Tuzli, no i mi smo se od te utakmice dosta podigli".
"Iza nas je težak meč sa Širokim ali spremni smo da speremo gorčinu od prošlogodišnjeg ispadanja iz Kupa od istog protivnika. Ipak smo mi prvaci i tako ćemo se truditi nametnuti od samog početka bez obzira tko bude u sastavu" - govori 32-godišnji kapetan Mostaraca.
Valja još dodati da Plemići koji sutra putuju u Tuzlu u Mostar ne idu prije subote jer tada u okviru 10-og kola PL gostuju u Bijeljini kod Radnika pa će u Tuzli ostati sve do utakmice s Bijeljincima.
Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
..............................Kapetan Plemića vjeruje u pozitivan rezultat na Tušnju.......................................
Nogometaši HŠK Zrinjskog u srijedu će u okviru 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine na Tušnju odmjeriti snage s novim prvoligašem Tuzla Cityjem. Podsjetimo, Plemići su nedavno dobili Tuzlake u Mostaru, ali pobjeda je izvojevana više sretno nego spretno.
V. Bernadić
17.09.18. 12:05
Svjestan je i kapetan Zrinjskog Pero Stojkić da na Tušnju aktualne šampione Bosne i Hercegovine čeka težak posao, što je potvrdio u izjavi za SportSport.ba.
"Sada znamo što očekivati od njih"- kaže Stojkić. "Igraju puno bolje od onog što govori njihova pozicija na ljestvici, ekipa je to dosta iskusna i kvalitetna i očekujem još bolje rezultate od njih kako prvenstvo bude odmicalo. Bilo je teško u Mostaru, bit će teško i u Tuzli, no i mi smo se od te utakmice dosta podigli".
"Iza nas je težak meč sa Širokim ali spremni smo da speremo gorčinu od prošlogodišnjeg ispadanja iz Kupa od istog protivnika. Ipak smo mi prvaci i tako ćemo se truditi nametnuti od samog početka bez obzira tko bude u sastavu" - govori 32-godišnji kapetan Mostaraca.
Valja još dodati da Plemići koji sutra putuju u Tuzlu u Mostar ne idu prije subote jer tada u okviru 10-og kola PL gostuju u Bijeljini kod Radnika pa će u Tuzli ostati sve do utakmice s Bijeljincima.
Ja volim FK Tuzla City
- Ne bih usrećili ni jednog trenera sa ovakvom ekipom kakvu ima Tuzla City.staragarda je napisao/la:Ne znam sta se ceka sa nogom Starcevicu....ovo nije nikakva losa serija ovo je realno sa ovom ekipom katastrofa....po mom mišljenju dato mu je dosta vremena i covjek gura svoje ... nikakav napredak ja nisam vidio u ovo utakmica sto sam gledao City....
Ja se iskreno nadam da se ponavlja ona,nazvat ću je "Husićeva jesen" sa Slobodom,kad smo jesen nakon15 kola zavšili na trećem mjestu odozdo sa 3 boda više od MVO.Naravno Husić je tada promptno djelovao i doveo potrebna pojačanja ,pa smo izašli na "zelenu granu".
Šta novo reći o ovoj jeseni TuzlaCitya a da već nije rečeno.
Evidentno je da fali nekoliko neophodnih igrača u sredini terena i lijevi bek .Mislim da je potreban i štoper i to ,nešto niži, brži i tehnički potkovaniji .
Nije mi jasno ovo forsiranje Ziljkića na štetu Crnkića.Crnkić je puno ozbiljniji krilni igrač od Ziljkića.Dosadno mi je to više i ponavljati.Vukmirovića su sveli s tribina ali postavili na krilo.Jer ,Mitrović kao i Ziljkić su zaštićeni.Obojicu njih treba staviti na transfer listu ili raskinutu ugovore.Da se vratim na Vukmirovića koji je komotno mogao igrati uz Stjepanovića.Obradović je doveden kao iskusan lijevi bek ,6 godina igrao u Borcu-Čačak.Čovjek nije odigrao ni pet minuta.Da ga makar vidimo.Ali je zato Čomor već promijenio dvije pozicije u ekipi.Interesantno ,ni jedna nije njegova prirodna.Igrao je lijevog beka i defanzivca.On je desni bek i mogao je ako ništa pomoći Efendiću tako da Efe koji odlično probija po desnoj strani odigra nekad i na krilu.
Dolazak Ubiparipa je pojačanje nema dvojbe.Eh sad, koliko je on spreman i kad će biti to je pitanje.
Starčević (" bez obzira na staro pravilo da kad ekipi ne ide prvo ide trener),ni po čemu nije "krivac" za 7 bodova , 6 datih i 11 primljenih golova.Ja sam prije mišljenja ,da će on dati ostavku ako ostane ovaj igrački kadar .Jer, on je trener koji ima rezultate s Krupom. Krupa je posve slična TuzlaCity i po vlasničkoj strukturi i po veličini mjesta u kom je osnovana i igra i dan danas.
Sada imamo povrijeđene na duži rok Milakovića,Mahmutovića ,pa onda povrijeđene ali se ne izlazi u javnost o težini i vrsti povreda:Stjepanovića i Stojčeva.Očigledno pogrešno kupljnog Poturalića.Vrlo slabog Šećerovića,za koga se može reći da je promašena investicija.Uz spomenute menekene Zilkića i Mitrovića ,kad sve sabereš dobro je i ovih 7 bodova radi proljeća.Žao mi je malog Nukića, koji kao mlad igrač, i evidentno momak koji može još napredovati i puno dati , a u stvari se pati sa ovom ekipom.Žao mi je i Efeta jer on isto trpi posljedice loše ekipe a nije uzročnik lošeg stanja.Žao mi je i zbog Stokića koji tek unazad par kola konačno igra.Spomenuo sam Vukmirovića koji je mogao biti naš "Ordagić" ali...Šta su uzorci svemu ne bih da nagađam.Nadam se, da kad prođe politćka izborna trka, da će se situacija iskristalisati.Poznato mi je koliko Husić voli fudbal i sigurno je da će on učiniti sve da Tuzla City već na proljeće ,"zasvira novu pjesmu" i popne se na tabeli do sigurne zone.On je čovjek fudbala i ovisnik o fudbalu kao i ti i ja i mnogi.Politika je "nužno zlo".On želi da se zaštiti od "svemogućih vladara" koji vladaju svim i svačim u ovom jadu od Države.Njemu ne trebaju stolice.U stolicama se vrijeme samo gubi kad su poduzetni ljudi u pitanju.Stolice su za nehljeboviće koji piju krv narodu.Ali ,vidiš ,već sad ima ozbiljnih problema oko placa za novi stadion TuzlaCitya i izgradnje istog.Za te stvari valja razgovarati sa gradskim moćnicima jezikom koji oni jedino razumiju.A oni odlično znaju koji je to jezik.
Tako da mi pustimo "Barbu "Starčevića neka iščupa koliko se još može iščupati do 18. kola a onda ozbiljan remont ekipe.Na ljeto ponovo popunjavanje kvalitetnim igračima. Od iduće sezone polako prema gore.
Mi imamo još odigrati sa:
--KUP-- ZRINJSKI-- domaćini ,srijeda 19.09./18
1.Čelik -gosti , nedelja 23.09./18
2.Krupa -domaćini ,srijeda 26.09./18
-----------------------------------------------PRVIH 11 KOLA
3.Široki - domaćini ,subota ili nedelja 29/30. 09. /18.
4.Radnik - gosti
5.Mladost - domaćini
6.Sloboda - gosti
7.GOŠK - domaćini
8.seljo - gosti
9.Zrinjski - domaćini
-----------------------------Kraj jesenjeg dijela prvenstva
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 18 sep 2018, 04:49, ukupno mijenjano 7 puta.
Ja volim FK Tuzla City
"NAJBOLJI SUDIJA RS ZORAN GRBIĆ SUSPENDOVAN DO KRAJA SEZONE" April 29, 2017.
" -Kontrolor suđenja iz Orašja Blaž Živković dao je lošu ocjenu glavnom sudiji revanš susreta polufinala Kupa BiH Željezničar – Široki Brijeg (0:3) Zoranu Grbiću iz Prijedora što je bio povod za hitno-automatsku telefonsku sjednicu Komiteta za sudije i suđenje koja je donijela odluku da zvanično najboljeg sudiju Republike Srpske za 2016. godinu u izboru Fudbalskog saveza Republike Srpske i Sportskog Žurnala na svečanosti u hotelu “Bosna” suspenduju do kraja sezone kaznom – nedelegiranja!
Na sajtu FS BiH piše:
“Komitet za sudije i suđenje FS BiH je na telefonskoj sjednici održanoj danas suspendovao glavnog sudiju revanš utakmice polufinala Kupa BiH, FK Željezničar – NK Široki Brijeg, Zorana Grbića, te on neće biti delegiran do kraja sezone. Naime, posmatrač suđenja je Grbića ocijenio negativnom ocjenom, a Komitet je izrekao kaznu u skladu sa Pravilnikom o sudijama i suđenju FS BiH.
Takođe, na sjednici Komiteta koja je održana u sklopu kontrolnog seminara sudija BHT PL 25.04.2017. godine, izvršena je analiza suđenja 4. i 5. kola Lige za prvaka i Lige za ostanak, kao i prvih utakmica polufinala Kup-a BiH. Analizom su utvrđeni propusti u suđenju na prvenstvenoj utakmici FK Radnik-FK Željezničar, te do kraja sezone neće biti delegiran ni sudija sa tog meča Goran Paradžik”.
Paradžiku je negativnu ocjenu koja je bila “signal” Komitetu za sudije i suđenje da ga “odstrani” do kraja sezone dao Zeničanin Marko Bilić."

GRBIĆ

PARADŽIK
" -Kontrolor suđenja iz Orašja Blaž Živković dao je lošu ocjenu glavnom sudiji revanš susreta polufinala Kupa BiH Željezničar – Široki Brijeg (0:3) Zoranu Grbiću iz Prijedora što je bio povod za hitno-automatsku telefonsku sjednicu Komiteta za sudije i suđenje koja je donijela odluku da zvanično najboljeg sudiju Republike Srpske za 2016. godinu u izboru Fudbalskog saveza Republike Srpske i Sportskog Žurnala na svečanosti u hotelu “Bosna” suspenduju do kraja sezone kaznom – nedelegiranja!
Na sajtu FS BiH piše:
“Komitet za sudije i suđenje FS BiH je na telefonskoj sjednici održanoj danas suspendovao glavnog sudiju revanš utakmice polufinala Kupa BiH, FK Željezničar – NK Široki Brijeg, Zorana Grbića, te on neće biti delegiran do kraja sezone. Naime, posmatrač suđenja je Grbića ocijenio negativnom ocjenom, a Komitet je izrekao kaznu u skladu sa Pravilnikom o sudijama i suđenju FS BiH.
Takođe, na sjednici Komiteta koja je održana u sklopu kontrolnog seminara sudija BHT PL 25.04.2017. godine, izvršena je analiza suđenja 4. i 5. kola Lige za prvaka i Lige za ostanak, kao i prvih utakmica polufinala Kup-a BiH. Analizom su utvrđeni propusti u suđenju na prvenstvenoj utakmici FK Radnik-FK Željezničar, te do kraja sezone neće biti delegiran ni sudija sa tog meča Goran Paradžik”.
Paradžiku je negativnu ocjenu koja je bila “signal” Komitetu za sudije i suđenje da ga “odstrani” do kraja sezone dao Zeničanin Marko Bilić."

GRBIĆ
PARADŽIK
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 18 sep 2018, 05:37, ukupno mijenjano 7 puta.
Ja volim FK Tuzla City
Objava na službenoj stranici F/N S BiH.
FK TUZLA CITY – HŠK ZRINJSKI
Tuzla 19. 09. 2018. 16:30
Glavni Sudija: Grbić Zoran - Prijedor
1. Međašni: Lazić Damir - Brčko
2. Međašni Dujak Goran - Odžak
4.Sudija Živković Ilija - Orašje
Delegat: Skoko Goran- Ljubuški
Posm. suđ.: Čavar Danko – Široki Brijeg
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Otići ću ja i danas ,za svaki slučaj.Dragi Allahu ti si kader.

FK TUZLA CITY – HŠK ZRINJSKI
Tuzla 19. 09. 2018. 16:30
Glavni Sudija: Grbić Zoran - Prijedor
1. Međašni: Lazić Damir - Brčko
2. Međašni Dujak Goran - Odžak
4.Sudija Živković Ilija - Orašje
Delegat: Skoko Goran- Ljubuški
Posm. suđ.: Čavar Danko – Široki Brijeg
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Otići ću ja i danas ,za svaki slučaj.Dragi Allahu ti si kader.

Ja volim FK Tuzla City

SONJA KAO DA DRŽI MUŠTIKLU OD NARGILE.

NARGILA,BOJA ORAHA.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 27 sep 2018, 18:14, ukupno mijenjano 4 puta.
Ja volim FK Tuzla City
...................ZILJKIĆ: “VJERUJEM DA ĆE SADA SREĆA BITI NA NAŠOJ STRANI”(VIDEO)
...............
.........................................................................18. Septembra 2018. 169 Pregleda
U prostorijama FK Tuzla City održana je press konferencija u povodu duela sa Zrinjskim, koji se igra u srijedu na Tušnju u okviru 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine.
Pred novinare su izašli trener Slobodan Starčević i junak pobjede nad Zvijezdom 09, Almedin Ziljkić.
– I Stručni štab i igrači vole ovakve utakmice, jer takvi mečevi silno motivišu ekipu. Sa Zrinjskim smo igrali nedavno u okviru prvenstva gdje smo imali zrelije i bolje šanse i gdje nismo zaslužili poraz. Nadam se da ćemo ovaj put iskoristiti ono što nismo u Mostaru. Zato se s pravom možemo potajno nadati i prolasku. Iz čistog razloga što forma naše ekipe ide jednom uzlaznom putanjom. Iako nismo bili nagrađenim rezultatom na Koševu, veći dio utakmice smo protiv sjajnog protivnika igrali dobro. Naptravili smo dvije greške koje tako jedna kvalitetna ekipa koristi. Nadam se da te greške u odbrani nećemo praviti, a da će se efikasnost podići na viši nivo i da ćemo kroz takav scenarij doći do plasmana u 1/8 finala Kupa BiH, kaže Starčević.
........................
I vezista Plavih Almedin Ziljkić je optimista uoči duela sa Plemićima.
– U Mostaru smo promašili nekoliko dobrih šansi i stvarno nismo imali sreće. Slično je bilo i na Koševu. Mi dobro radimo, dobro treniramo ali u nekim presudnim momentima, sreća nas napusti. Vjerujem da će sada sreća biti na našoj strani, kao što je bila u Mostaru na strani Zrinjskog, kaže Ziljkić.
Za susret sa Plemićima upitni su Efendić, Kojić, Mitrović i Stokić, dok od ranije u timu nema Stjepanovića.
Meč sa Zrinjskim igra se u srijedu u 16:30 na Gradskom stadionu “Tušanj”.
...............

.........................................................................18. Septembra 2018. 169 Pregleda
U prostorijama FK Tuzla City održana je press konferencija u povodu duela sa Zrinjskim, koji se igra u srijedu na Tušnju u okviru 1/16 finala Kupa Bosne i Hercegovine.
Pred novinare su izašli trener Slobodan Starčević i junak pobjede nad Zvijezdom 09, Almedin Ziljkić.
– I Stručni štab i igrači vole ovakve utakmice, jer takvi mečevi silno motivišu ekipu. Sa Zrinjskim smo igrali nedavno u okviru prvenstva gdje smo imali zrelije i bolje šanse i gdje nismo zaslužili poraz. Nadam se da ćemo ovaj put iskoristiti ono što nismo u Mostaru. Zato se s pravom možemo potajno nadati i prolasku. Iz čistog razloga što forma naše ekipe ide jednom uzlaznom putanjom. Iako nismo bili nagrađenim rezultatom na Koševu, veći dio utakmice smo protiv sjajnog protivnika igrali dobro. Naptravili smo dvije greške koje tako jedna kvalitetna ekipa koristi. Nadam se da te greške u odbrani nećemo praviti, a da će se efikasnost podići na viši nivo i da ćemo kroz takav scenarij doći do plasmana u 1/8 finala Kupa BiH, kaže Starčević.
........................
I vezista Plavih Almedin Ziljkić je optimista uoči duela sa Plemićima.
– U Mostaru smo promašili nekoliko dobrih šansi i stvarno nismo imali sreće. Slično je bilo i na Koševu. Mi dobro radimo, dobro treniramo ali u nekim presudnim momentima, sreća nas napusti. Vjerujem da će sada sreća biti na našoj strani, kao što je bila u Mostaru na strani Zrinjskog, kaže Ziljkić.
Za susret sa Plemićima upitni su Efendić, Kojić, Mitrović i Stokić, dok od ranije u timu nema Stjepanovića.
Meč sa Zrinjskim igra se u srijedu u 16:30 na Gradskom stadionu “Tušanj”.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 19 sep 2018, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
...............................Zrinjski nakon penala izbacio Tuzlu City iz Kupa BiH
...................................Plemići tek nakon penala prošli dalje
...Ekipa Zrinjskog plasirala se u osminu finala Kupa Bosne i Hercegovine nakon što je danas izbacila Tuzlu City nakon penala.
A. Lendo
19.09.18. 18:39

Ovo je bila jedna od derbi utakmica šesnaestine finala Kupa BiH obzirom da su se sastale dvije ekipe iz Premijer lige BiH, a Zrinjski je na kraju slavio pobjedu.
Na samom startu meča Zrinjski je bio nešto opasniji, ali nije bilo većih prilika. Kasnije je Tuzla City počela da prijeti, ali ni ona nije stvarala stopostotne šanse, osim jedne sredinom prvog dijela kada je Zrinjski imao dosta sreće.
Do kraja prvog poluvremena pokušao je i Bilbija za goste, ali rezultat se nije mijenjao prije odlaska na odmor iako su domaći još dva puta zaprijetili.
U drugom dijelu susreta također nije bilo golova pa se pristupilo izvođenju penala. Za domaće su penale promašili Stojčev i Murga, a odlučujući gol za Zrinjski postigao je Gržan te su se Mostarci plasirali u osminu finala.
https://sportsport.ba/fudbal/zrinjski-n ... bih/290504
...................................Plemići tek nakon penala prošli dalje
...Ekipa Zrinjskog plasirala se u osminu finala Kupa Bosne i Hercegovine nakon što je danas izbacila Tuzlu City nakon penala.
A. Lendo
19.09.18. 18:39

Ovo je bila jedna od derbi utakmica šesnaestine finala Kupa BiH obzirom da su se sastale dvije ekipe iz Premijer lige BiH, a Zrinjski je na kraju slavio pobjedu.
Na samom startu meča Zrinjski je bio nešto opasniji, ali nije bilo većih prilika. Kasnije je Tuzla City počela da prijeti, ali ni ona nije stvarala stopostotne šanse, osim jedne sredinom prvog dijela kada je Zrinjski imao dosta sreće.
Do kraja prvog poluvremena pokušao je i Bilbija za goste, ali rezultat se nije mijenjao prije odlaska na odmor iako su domaći još dva puta zaprijetili.
U drugom dijelu susreta također nije bilo golova pa se pristupilo izvođenju penala. Za domaće su penale promašili Stojčev i Murga, a odlučujući gol za Zrinjski postigao je Gržan te su se Mostarci plasirali u osminu finala.
https://sportsport.ba/fudbal/zrinjski-n ... bih/290504
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 19 sep 2018, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
..................................Starčević: Ovo nam je pokazatelj kako moramo igrati

......................................Zadovoljan predstavom Tuzla Cityja
Fudbaleri Tuzla Cityja nisu se uspjeli plasirati u osminu finala Kupa BiH jer su danas nakon penala poraženi od Zrinjskog.
E. Čaušević
19.09.18. 18:51
Starčević: Ovo nam je pokazatelj kako moramo igrati
Tuzla City je dana na Tušnju ugostio aktuelnog prvaka BiH u šesnaestini finala Kupa BiH, a nakon 90 minuta rezultat je bio 0:0. Putnika u narednu fazu ovog takmičenja saznali smo tek nakon penala u kojem su više sreće imali Plemići koji su se plasirali dalje.
Nakon utakmice trener domaćih Slobodan Starčević izjavio je da može biti zadovoljan igrom svoje ekipe, te da jednostavno nisu imali sreće tokom izvođenja penala.
"Mislim da smo protiv ovako kvalitetne ekipi Zrinjskog odigrali jako dobro. Rekao sam da smo bili jako dobri ovo je pokazatelj kako trebamo igrati. Opet nam realizacija nije bila jača strana. Nakon lutrije i penala igrači Zrinjskog su bili smireniji i čestitam im prolazak dalje. Također, čestitam i svojim igračima na odličnom meču", rekao je Starčević.
https://sportsport.ba/fudbal/starcevic- ... ati/290505

......................................Zadovoljan predstavom Tuzla Cityja
Fudbaleri Tuzla Cityja nisu se uspjeli plasirati u osminu finala Kupa BiH jer su danas nakon penala poraženi od Zrinjskog.
E. Čaušević
19.09.18. 18:51
Starčević: Ovo nam je pokazatelj kako moramo igrati
Tuzla City je dana na Tušnju ugostio aktuelnog prvaka BiH u šesnaestini finala Kupa BiH, a nakon 90 minuta rezultat je bio 0:0. Putnika u narednu fazu ovog takmičenja saznali smo tek nakon penala u kojem su više sreće imali Plemići koji su se plasirali dalje.
Nakon utakmice trener domaćih Slobodan Starčević izjavio je da može biti zadovoljan igrom svoje ekipe, te da jednostavno nisu imali sreće tokom izvođenja penala.
"Mislim da smo protiv ovako kvalitetne ekipi Zrinjskog odigrali jako dobro. Rekao sam da smo bili jako dobri ovo je pokazatelj kako trebamo igrati. Opet nam realizacija nije bila jača strana. Nakon lutrije i penala igrači Zrinjskog su bili smireniji i čestitam im prolazak dalje. Također, čestitam i svojim igračima na odličnom meču", rekao je Starčević.
https://sportsport.ba/fudbal/starcevic- ... ati/290505
Ja volim FK Tuzla City
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovaj Starcevic tacno nije tacan u glavi al sekunde jedne....sta lik radi sa ekipom i kako se igra to nije normalno....zasto j e b e n i Čomor se forsira do besvijesti,sta je sa stojceva..frajer kao da je naograisao....zasto ne igra crnkic.... covjek kada je usao izdominirao je strasno po desnoj strani... zasto silovanje sa poturalicem....ni otac rodzeni mu ne bi dao ovoliko sanse....i gdje je FEJZIC na golu,covjece....ja bi mu veceras momentalno uručio otkaz
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
.............................PIONIRI I KADETI SARAJEVA ODNIJELI BODOVE IZ TUZLE
........................
.......................................18. Septembra 2018. 237 Pregleda
Pioniri i kadeti Tuzla Cityja doživjeli su poraze na domaćem terenu u duelu sa vršnjacima Sarajeva.
Duel pionirskih timova Tuzla Cityja i Sarajeva pripao je gostima koji su slavili sa 0:2.
Huskić i Ališah bili su strijelci u pobjedi bordo nada.
Kadeti Tuzla Cityja doživjeli su najteži ovosezonski poraz i to od Sarajeva sa 1:5.
Sarajevo je došlo do prednosti već u 8.minuti kada je pogodio Tabak.
Naše nade držale su se do 63.minute kada je prednost bordo tima udvostručio Šuvalija da bi samo tri minute kasnije Nezirović zabio za 0:3 kada je bilo jasno ko će slaviti.
Četvrti gol postigao je Kečanović u 73.minuti da bi potom domaći uspjeli do gola u 76.minuti kada je bio precizan Ahmetović. Konačnih 1:5 postavio je Šuvalija svojim drugim golom.
........................

.......................................18. Septembra 2018. 237 Pregleda
Pioniri i kadeti Tuzla Cityja doživjeli su poraze na domaćem terenu u duelu sa vršnjacima Sarajeva.
Duel pionirskih timova Tuzla Cityja i Sarajeva pripao je gostima koji su slavili sa 0:2.
Huskić i Ališah bili su strijelci u pobjedi bordo nada.
Kadeti Tuzla Cityja doživjeli su najteži ovosezonski poraz i to od Sarajeva sa 1:5.
Sarajevo je došlo do prednosti već u 8.minuti kada je pogodio Tabak.
Naše nade držale su se do 63.minute kada je prednost bordo tima udvostručio Šuvalija da bi samo tri minute kasnije Nezirović zabio za 0:3 kada je bilo jasno ko će slaviti.
Četvrti gol postigao je Kečanović u 73.minuti da bi potom domaći uspjeli do gola u 76.minuti kada je bio precizan Ahmetović. Konačnih 1:5 postavio je Šuvalija svojim drugim golom.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Slobodan"zadovoljan sam"Starcevic

Reci mi ,jesi li u kastu u Zenicu?Ja sam mušterija ali nemam s kim.Ako slučajno imaš ti svoju ekipu onda u redu.Ako ima jedno mjesto javi na pp.Sad nam idu tri utakmice nedelja-srijeda -nedelja,gdje će se morati postaviti svaki igrač na svoje mjesto i prestati sa zafrkavanjem.Otrpili smo ovih 9 kola dostojanstveno iz obzira prema velikom uspjehu ,ulasku u PL. Nisam želio da kritikujem nego sam posmatrao i zapažao.Od sada , kao kad novoimenovanoj vladi prođe onih prvih 100 dana. Da mi je dijete rođeno ima da ga napadnem na pasija kola.Mora se napred .Nismo ušli u PL da budemo smijurija u ligi, i na kraju ispadnemo.Nema govora.Starčeviću prolazno vrijeme izmjeriti nakon 18 kola ,na kraju jeseni.Ako se pokaže da ne ide ,onda staro dobro pravilo stupa na snagu.Za loše rezultate i položaj na tabeli glavni krivac je Trener.staragarda je napisao/la:Ovaj Starcevic tacno nije tacan u glavi al sekunde jedne....sta lik radi sa ekipom i kako se igra to nije normalno....zasto j e b e n i Čomor se forsira do besvijesti,sta je sa stojceva..frajer kao da je naograisao....zasto ne igra crnkic.... covjek kada je usao izdominirao je strasno po desnoj strani... zasto silovanje sa poturalicem....ni otac rodzeni mu ne bi dao ovoliko sanse....i gdje je FEJZIC na golu,covjece....ja bi mu veceras momentalno uručio otkaz
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 19 sep 2018, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
Ma ja ću mu dati za pravo da se "nazire napredak" ako u naredna 3 kola osvoji min.6, a maksimum 7 ili 9 bodova.staragarda je napisao/la:Slobodan"zadovoljan sam"Starcevic![]()
Sve ispod toga je zadovoljstvo bez pokrića.Uostalom i navijači imaju pravo na zadovoljstvo i ne-zadovoljstvo.
Ja volim FK Tuzla City
Crnkić je danas za ono vremena koliko je ušao u igru održao čas fudbala ,kako igra krilni napadač.
Jednog se bojim ,a to je da je puno baba ,to jest savjetnika koji preporučaju igrače Predsjedniku.Taj broj ne smije biti velik i kredibilitet čovjeka koji želi biti Husićev savjetnik mora biti neupitan.
Jednog se bojim ,a to je da je puno baba ,to jest savjetnika koji preporučaju igrače Predsjedniku.Taj broj ne smije biti velik i kredibilitet čovjeka koji želi biti Husićev savjetnik mora biti neupitan.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma od celika im je zijan.... milion posto....ja ne znam kako Husic njima otkida od plate al ovi do sad nisu ni jedne zaslužili....danas, pred same penale Deda se z a j e b a v a,smije,prica sa rajom na tribinisloboda72 je napisao/la:Ma ja ću mu dati za pravo da se "nazire napredak" ako u naredna 3 kola osvoji min.6, a maksimum 7 ili 9 bodova.staragarda je napisao/la:Slobodan"zadovoljan sam"Starcevic![]()
Sve ispod toga je zadovoljstvo bez pokrića.Uostalom i navijači imaju pravo na zadovoljstvo i ne-zadovoljstvo.

Isto za Poturalića se u potpunosti slažem.Game over.staragarda je napisao/la:Ovaj Starcevic tacno nije tacan u glavi al sekunde jedne....sta lik radi sa ekipom i kako se igra to nije normalno....zasto j e b e n i Čomor se forsira do besvijesti,sta je sa stojceva..frajer kao da je naograisao....zasto ne igra crnkic.... covjek kada je usao izdominirao je strasno po desnoj strani... zasto silovanje sa poturalicem....ni otac rodzeni mu ne bi dao ovoliko sanse....i gdje je FEJZIC na golu,covjece....ja bi mu veceras momentalno uručio otkaz
Stokić, Efendić,Kojićii Mitrović su danas pošteđeni ,pretpostavljam čuvaju se za Zenicu.
Fejzić, ne znam.Možda da Oštrakovć osjeti loptu u službenoj utakmici.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ti pricam o amaterizmu i k u r c o b o lj i ljudi iz STRUCNOG j e b e n o g ŠTABA a koji se prenosi na igrace...a uzimaju se strasne paresloboda72 je napisao/la:Isto za Poturalića se u potpunosti slažem.Game over.staragarda je napisao/la:Ovaj Starcevic tacno nije tacan u glavi al sekunde jedne....sta lik radi sa ekipom i kako se igra to nije normalno....zasto j e b e n i Čomor se forsira do besvijesti,sta je sa stojceva..frajer kao da je naograisao....zasto ne igra crnkic.... covjek kada je usao izdominirao je strasno po desnoj strani... zasto silovanje sa poturalicem....ni otac rodzeni mu ne bi dao ovoliko sanse....i gdje je FEJZIC na golu,covjece....ja bi mu veceras momentalno uručio otkaz
Stokić, Efendić,Kojićii Mitrović su danas pošteđeni ,pretpostavljam čuvaju se za Zenicu.
- Ma vidi se se s "marsa" da ova ekipa nije u vinklu.To što ti zapažaš govore svi ljudi sa kojim pričam o igri TuzlaCitya.Danas na tribini Slobodaši koji dolaze redovno i gledaju Citi kad mogu, jer vole fubal,isto to komentarišu što i ti ,očito je da je nešto truhlo u "državi Danskoj".Pa barem nama ne mogu rog u vreći prodati.Nema šansi.staragarda je napisao/la:Ja ti pricam o amaterizmu i k u r c o b o lj i ljudi iz STRUCNOG j e b e n o g ŠTABA a koji se prenosi na igrace...a uzimaju se strasne paresloboda72 je napisao/la:Isto za Poturalića se u potpunosti slažem.Game over.staragarda je napisao/la:Ovaj Starcevic tacno nije tacan u glavi al sekunde jedne....sta lik radi sa ekipom i kako se igra to nije normalno....zasto j e b e n i Čomor se forsira do besvijesti,sta je sa stojceva..frajer kao da je naograisao....zasto ne igra crnkic.... covjek kada je usao izdominirao je strasno po desnoj strani... zasto silovanje sa poturalicem....ni otac rodzeni mu ne bi dao ovoliko sanse....i gdje je FEJZIC na golu,covjece....ja bi mu veceras momentalno uručio otkaz
Ja volim FK Tuzla City
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.