FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Juninho je povrijedjen ! Ima vec 10 dana
pa bog te koliko su najavljivali od njega ja konto sila frajer ne igra uopsteSamo F.K.S !! je napisao/la:Juninho je povrijedjen ! Ima vec 10 dana
I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI
Trabzon je spreman dati preko 300 000 eura ali se želi uvjeriti u Džakmićeve kvalitete uživo.
Koliko sam čuo gledaće ga na derbiju.
Znaci Hame ima da GINE na derbijuGenije je napisao/la:Trabzon je spreman dati preko 300 000 eura ali se želi uvjeriti u Džakmićeve kvalitete uživo.
Hame GINE uvijek 
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
ako je 300.000 evrića...dobar je to dogovor....dovesti dobrog trenera za te pare je najbolje...mirza nam moze doci nesto kao reklama..xD
1946
Mourinhokilledbarca je napisao/la:ako je 300.000 evrića...dobar je to dogovor....dovesti dobrog trenera za te pare je najbolje...mirza nam moze doci nesto kao reklama..xD
Puno vise prijatelju!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
najbolje je onda 650.000 €ekii je napisao/la:Mourinhokilledbarca je napisao/la:ako je 300.000 evrića...dobar je to dogovor....dovesti dobrog trenera za te pare je najbolje...mirza nam moze doci nesto kao reklama..xD
Puno vise prijatelju!
1946
Šta vam je sa onim brazilcem ? Igrali on ?
300 000? Pa rekose transfer vrijedan u Evropskim okvirima? Pa vise su uzeli na ovoj djeci sto 5 utakmica odigrase,ne kontamGenije je napisao/la:Trabzon je spreman dati preko 300 000 eura ali se želi uvjeriti u Džakmićeve kvalitete uživo.
a šta je ovo u zadnje vrijeme nešto nema u takmičarskim utakmicama Pliske,Suljića,Todorovića i još par igraća koji su prije bili malo standardniji u prvom timu
nez=nam ko barata ovom cifrom...kad niko,ama bas niko nezna kolika je odstata smjesno!Denizmare je napisao/la:300 000? Pa rekose transfer vrijedan u Evropskim okvirima? Pa vise su uzeli na ovoj djeci sto 5 utakmica odigrase,ne kontamGenije je napisao/la:Trabzon je spreman dati preko 300 000 eura ali se želi uvjeriti u Džakmićeve kvalitete uživo.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
ozlijedjen,a ddosao je totalno nespreman tek poslije pauze ja mislim da ce biti u konkurencijisajo10 je napisao/la:Sta vam je sa brazilcem, sto neigra?
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Je li tačno da je hilmo demonstrativno napustio trening
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Da kao sto je bilo tacno da je vucina otisao iz Sarajeva pusti se mahale bogatirumbalija je napisao/la:Je li tačno da je hilmo demonstrativno napustio trening
Okej, zahvaljujem.johnnyHZ je napisao/la:ozlijedjen,a ddosao je totalno nespreman tek poslije pauze ja mislim da ce biti u konkurencijisajo10 je napisao/la:Sta vam je sa brazilcem, sto neigra?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
mozel mi neko postaviti onaj logo nesto :" Objektivna sarajevska raja" kao lik sa bordo bijelim salom pusi cigaru,drzi palicu i ima cale ?? xD 
1946
- reds_forever
- Kontakt:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Mourinhokilledbarca je napisao/la:najbolje je onda 650.000 €ekii je napisao/la:Mourinhokilledbarca je napisao/la:ako je 300.000 evrića...dobar je to dogovor....dovesti dobrog trenera za te pare je najbolje...mirza nam moze doci nesto kao reklama..xD
Puno vise prijatelju!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Jet2Holiday, johntravolta123, mnon46, Paromlinac i 25 gostiju.