FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sto se tice kupa, ako ispadne zrinjski i skretnicari, ostaje samo jedna ozbiljna ekipa to je Sb.
Drugo treba minutaze sabanu dzaficu mustaficu handzicu halilovicu sofrencu resic kurdicu itd mozda cak u drugom djelu jos bude koji akademac pa i njemu dat koju sansu.
Nama minuta treba posto u prvenstvu igraju samo najbolji i naj jaci bez obzira koje u rusteru dok u kupu mozes dosta mjesat u 70% takmicenja, jedino kad se dode u polufinale onda ce se znat kakve sanse imamo u prvenstvu za titulu i normalnoje ako budemo u dobroj situaci za istu onda nastavit sa rezervama pa ako osvoje kup super ako ne nikom nista, ako budemo vec izgubili titulu do polufinala kupa samo glavnu vojsku prebacit na kup a rezerve u prvenstvo i to je to
Drugo treba minutaze sabanu dzaficu mustaficu handzicu halilovicu sofrencu resic kurdicu itd mozda cak u drugom djelu jos bude koji akademac pa i njemu dat koju sansu.
Nama minuta treba posto u prvenstvu igraju samo najbolji i naj jaci bez obzira koje u rusteru dok u kupu mozes dosta mjesat u 70% takmicenja, jedino kad se dode u polufinale onda ce se znat kakve sanse imamo u prvenstvu za titulu i normalnoje ako budemo u dobroj situaci za istu onda nastavit sa rezervama pa ako osvoje kup super ako ne nikom nista, ako budemo vec izgubili titulu do polufinala kupa samo glavnu vojsku prebacit na kup a rezerve u prvenstvo i to je to
-
Samozdravlje
- Kontakt:
OVO JE VISE OD IGRE. OVO JE VISE I OD FK SARAJEVO.Samozdravlje je napisao/la:PRIJEDLOG ZA UPRAVU FK SARAJEVO:
CJENOVNIK KARATA ZA UTAKMICU FK SARAJEVO : NK SIROKI BRIJEG
TRIBINA SJEVER : besplatno
TRIBINA ISTOK : besplatno
TRIBINA ZAPAD : 10 KM
OVAJ CJENOVNIK CE BITI DOK GOD POSTOJI FK SARAJEVO
Necu vise , zadugo.Pozdrav
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SVI U MOSTAR SAMOZDRAVLJESamozdravlje je napisao/la:OVO JE VISE OD IGRE. OVO JE VISE I OD FK SARAJEVO.Samozdravlje je napisao/la:PRIJEDLOG ZA UPRAVU FK SARAJEVO:
CJENOVNIK KARATA ZA UTAKMICU FK SARAJEVO : NK SIROKI BRIJEG
TRIBINA SJEVER : besplatno
TRIBINA ISTOK : besplatno
TRIBINA ZAPAD : 10 KM
OVAJ CJENOVNIK CE BITI DOK GOD POSTOJI FK SARAJEVO
Necu vise , zadugo.Pozdrav
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
SARAJEVO - Atalanta 0:8StariGrad071 je napisao/la:Zip je napisao/la:Kriv je trener, jer sa kvalitetnim trenerom, ovo Sarajevo bi vec 3 boda bjezalo drugoplasiranom.StariGrad071 je napisao/la:Krivi su igraci jer su fulali nemoguce i prazne golove.
A titulu bi uzeli sa dvocifrenom razlikom.
Nadam se da cemo bez obzira titulu uzeti sa il bez Husrefa.
Presmijesan si. Dali najvise golova , stvorili najvise sansi i igramo najbolji fudbal, jer nas vodi najbolji trener.
- StariGrad071
- Kontakt:
Kriv je trener, jer sa kvalitetnim trenerom, ovo Sarajevo bi vec 3 boda bjezalo drugoplasiranom.StariGrad071 je napisao/la:Krivi su igraci jer su fulali nemoguce i prazne golove.
A titulu bi uzeli sa dvocifrenom razlikom.
Nadam se da cemo bez obzira titulu uzeti sa il bez Husrefa.[/quote]
Presmijesan si. Dali najvise golova , stvorili najvise sansi i igramo najbolji fudbal, jer nas vodi najbolji trener.[/quote]
SARAJEVO - Atalanta 0:8[/quote]
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Opet o Husrefu. Iako je po meni imao grešaka i neshvatljivih izjava i poteza, samo se prisjetim prijašnjih trenera i još većih grešaka, i još više neshvatljivih izjava i poteza i ja sa Husrefom zadovoljan.
Kako je krenula sezona i kako se na početku odvijala ista sa rezultatima i atmosferom, ja, kao jedan od najvećih kritičara i pljuvača ne mogu biti nezadovoljan.
Kako je krenula sezona i kako se na početku odvijala ista sa rezultatima i atmosferom, ja, kao jedan od najvećih kritičara i pljuvača ne mogu biti nezadovoljan.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Neprijatno je vidjeti kada na prepucavanju potežu 0:8, a odvratno je kad na ovoj temi to potežu "navijači".

Karine obicne.Esport je napisao/la:Neprijatno je vidjeti kada na prepucavanju potežu 0:8, a odvratno je kad na ovoj temi to potežu "navijači".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- siroliver69
- Kontakt:
0:8 je jedan od razloga zašto Husref, i pored drugog mjesta, nema bezrezervnu podršku, i zašto nas ima samo 1000-1500 na tribinama i nemoj da to guramo pod tepih, kad se jbg desilo. I nadamo se, nikad više. Zato se ovo poteže a ne zato što je nekome drago.miky_hz je napisao/la:Karine obicne.Esport je napisao/la:Neprijatno je vidjeti kada na prepucavanju potežu 0:8, a odvratno je kad na ovoj temi to potežu "navijači".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahahah kriv trener zato što imaš milju-dvije.. Eto za vrijeme drugih si imao po 6 milja svaki meč. Kakve gluposti sunce ti poljubim, tačno me bruka ovo čitati. Više se osoblje našeg kluba cijeni kod protivnika nego kod vlastitih navijača i simpatizera. Ogavno..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Karinaši obični.Esport je napisao/la:Neprijatno je vidjeti kada na prepucavanju potežu 0:8, a odvratno je kad na ovoj temi to potežu "navijači".
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Mozda zato sto su njima korisniji nego nama?AlfredNobel je napisao/la:Više se osoblje našeg kluba cijeni kod protivnika nego kod vlastitih navijača i simpatizera. Ogavno..
Svakako nas je vazda bilo od 1 500 do 3000 milje,ovo ostalo bude samo kad se nesta malo nalozimo i kad bude neka jaca tekma pa se to popne na 7,8 hiljada za tu tekmu.Pa i sezonu kad smo uzeli titulu i kad je najveći "hype"bio oko nas na "običnim"tekmama nas je bilo po 2 milje.To je nas maksimum ljudi,izbacite derbi pa vidite prosjek u sezoni.To ti je kao prosječna plata Imas 20 posto ljudi sa preko 2 milje,20 posto oko milje i ostalo oko 500 maraka.Nemoj da se zavaravamo da nam nema derbija prosječna posjeta bi bila uzasna.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Po meni 5-6 hiljada treba biti na svakoj tekmi a jace utakmice 8-9 hiljada . za mene nije normalno da Sarajevo ima 1-2 hiljade navijaca na utakmici .
Vala od ove Atalante se moglo komotno izgubiti 0-2 0-3 na punom Kosevu..ubi ih Spal ko mraz paprike..
- siroliver69
- Kontakt:
Pogubio si se dječaće, ne znaš ni procitati šta piše od prevelike ljubavi prema Husrefu a ne klubu. Nije zbog Njega (direktno) ovako malo publike, nego zbog, između ostalog i rekordnog negativnog rezultata IKAD!AlfredNobel je napisao/la:Hahahahahah kriv trener zato što imaš milju-dvije.. Eto za vrijeme drugih si imao po 6 milja svaki meč. Kakve gluposti sunce ti poljubim, tačno me bruka ovo čitati. Više se osoblje našeg kluba cijeni kod protivnika nego kod vlastitih navijača i simpatizera. Ogavno..
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zaobiđi me maloumniče.siroliver69 je napisao/la:Pogubio si se dječaće, ne znaš ni procitati šta piše od prevelike ljubavi prema Husrefu a ne klubu. Nije zbog Njega (direktno) ovako malo publike, nego zbog, između ostalog i rekordnog negativnog rezultata IKAD!AlfredNobel je napisao/la:Hahahahahah kriv trener zato što imaš milju-dvije.. Eto za vrijeme drugih si imao po 6 milja svaki meč. Kakve gluposti sunce ti poljubim, tačno me bruka ovo čitati. Više se osoblje našeg kluba cijeni kod protivnika nego kod vlastitih navijača i simpatizera. Ogavno..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- robertkosar
- Kontakt:
Mnogi nemogu dati 10 km a i puno je brate da gleda sisojinu ekipubordobijeli je napisao/la:Po meni 5-6 hiljada treba biti na svakoj tekmi a jace utakmice 8-9 hiljada . za mene nije normalno da Sarajevo ima 1-2 hiljade navijaca na utakmici .
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Kao da je prije 8:0 bilo više gledalaca.
ŽALOSNO je da dušmani Kluba ne moraju razmišljati i izmišljati, kada žele da sprdaju sa Klubom, dođu na ovu temu, copy, paste na prepucavanja, i pukose od smjeha.
A na to su autori kopiranih citata ponosni.
Glupo se osjecam, kada na temi, navijača Kluba, imam više postova pod ignore, nego na nekim idiotskim temama.
ŽALOSNO je da dušmani Kluba ne moraju razmišljati i izmišljati, kada žele da sprdaju sa Klubom, dođu na ovu temu, copy, paste na prepucavanja, i pukose od smjeha.
A na to su autori kopiranih citata ponosni.
Glupo se osjecam, kada na temi, navijača Kluba, imam više postova pod ignore, nego na nekim idiotskim temama.
Teske su vam teme za situaciju gdje igramo dobro , na tabeli stojimo solidno, imamo uskoro aBd tekmu sa jedinim klubom kojeg ja gotivim pored FKS, pravi praznik fudbala u Mostaru, ostavite ovu negativu za krizni period 
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic, soe i 18 gostiju.