NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
neprecizan je ali ne izgleda loše
da ali to se može svakome desitikad_kako je napisao/la:Mislim na ono trcanje kod 3ceg downa...
mede prave žestok pritisak
ok, ovo je bilo glupo
pored ovakve odbrane je i mark sanchez dovoljan za playoffa .... osim u nfc north 
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ma hocu da kazem za koliko je ulozeno u niega, do sada nema povrata. Momak izgleda prosjecno, u dosta slucaja ispod prosjecno.
Ne cita teren i siuaciju u opste dobro. Izgleda mi ko Kutler u dosta situacija. Sta mu je eceno, to ce baciti, nema improvizacije.
Ne cita teren i siuaciju u opste dobro. Izgleda mi ko Kutler u dosta situacija. Sta mu je eceno, to ce baciti, nema improvizacije.
Postovanje treba zaraditi.
Hajde dobro je dok ga presijeca ovaj buraz sa obje šake. 
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Kod drugog INT, da nije onaj odbrambeni zakacio loptu, ista je svejedno isla iza WR u ruke drugom odbrambenom igracu.
Sta su oni radili sa njim od prosle sezone.
Mada odbrana zato fino do sada. Barem nesto.
Sta su oni radili sa njim od prosle sezone.
Mada odbrana zato fino do sada. Barem nesto.
jeb.iga, gledam juče goffa, tip igra ko da je 15 godina u nfl ali to fakat ne može svako.
90% ovih mladih QB je svakako za podvoz, ima puno većih truba od trube. pomisli samo na winstona kao najbolji primjer INT mašine
90% ovih mladih QB je svakako za podvoz, ima puno većih truba od trube. pomisli samo na winstona kao najbolji primjer INT mašine
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Tesko da ima gore od ovog sto truba pokazuje. To je dno trenutno. Ja ne kazem da on ne moze izrast u solidnog QB, ali ovo za sad je ispod svih ocekivanja sto pokazuje.
Gledam onog iz KC jucer. Momku 3ca utakmica, razvaljuje. Goef bi mogao kandidirati za jednog od najboljih QB u ligi ove godine. A ovaj nas slavimo kad ima solidan pas.
Ovaj nas je nazadovao na ono sto sam vidio prosle godine, a i to je bilo dno dna.
Protiv ovakve Sijetl odbrane imati samo 10 poena nakon sto ih je odbrana isamarala i gdje si imao odlicne startne pozicije svaki skoro napaf, je uzas.
Gledam onog iz KC jucer. Momku 3ca utakmica, razvaljuje. Goef bi mogao kandidirati za jednog od najboljih QB u ligi ove godine. A ovaj nas slavimo kad ima solidan pas.
Ovaj nas je nazadovao na ono sto sam vidio prosle godine, a i to je bilo dno dna.
Protiv ovakve Sijetl odbrane imati samo 10 poena nakon sto ih je odbrana isamarala i gdje si imao odlicne startne pozicije svaki skoro napaf, je uzas.
ali nije loša tekma
nego šta reče ovaj, sea bass vaga 265 funti
nego šta reče ovaj, sea bass vaga 265 funti
baš bi bilo bezveze da mede i ovo izgube
Ma los je truba realno, Alex smith u najboljem.slucaju
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nama realno treba još LT i C to ćemo draftati Slijedeće godine garantujem ili dovesti jer realno ni ova OL mi bas ne izgleda najbolje puno puta Truba i nem Nekog vremena pokušava pobjeći i baciti loptu.. prvi INT bacao je deep moglo se završiti i drugačije ali eto nije .. prvi drive je imao odličan 6/7 TD .. bilo kako bilo ima samo 8 nepreciznim dodavanja od toga su možda dva bila bas do njega kad je prebacio Gabriela recimo ... još da ima samo vise vremena bilo bi to puno bolje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
svaki qb bi bio bolji sa više vremena 
dropkick kickoff ... vrhunski, šteta nisam ga upratio 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.