FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A pola godine prije te nesudjene posudbe u Slaviji je bio na probi u U21 Nurnbergu i dao go na jednom probnom meču protiv Hamburga. Još je i prije toga dao go Salzburgu u juniorskoj ligi prvaka, prošao U15 i U17 selekciju reprezentacije i onda odlučiš da bi bilo veoma dobro za njegov razvoj da ide u Slaviju. Bravo Slavkec.
Da, ali smo zato pucali od snage poslije priprema i trcanja uz stepenice ko u Rocky filmovimabraco je napisao/la:Kad se sjetim pred početak prošle sezone koliko me hastra bilo što nemamo nikoga od mlađih igrača u izlogu. Imali samo Vecu i to je to, doduše Slavko je tu još vrtio Kemu i DInu Hasanovića oko prvog tima. Slavko dobija nogu, dolazi Adžem i gurne Anela i Hajdarevića što se pokazalo kao pun pogodak i tako nam obezbjedi potencijalno novi priliv novca kojeg ćemo dobit njihovom prodajom. Nema šanse da bi njih dvojica kod Petrovića dobili tako ozbiljnu ulogu, sumnjam da bi uopšte u timu bili. Pored njih sad imamo još nekoliko mladih igrača koji tek treba da dobiju šansu tj. Dacić, Šehići i Dženan Osmanović. Kako se samo situacija za kratak period promjenila na bolje u tom segmentu kad dođe iz guzice u glavu. Do prije godinu samo 1 u izlogu, a sada imaš već nekoliko. Tu je i Žera za kojeg je još nezahvalno davati neke prognoze, ali eto dobro igra u Igmanu možda i bude nešto od njega.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Slavko poznatiji kao srpski Felix Magath
- kolezeljovac
- Kontakt:
A sjecate li se kad je Oda vodio pipreme one zimske, pa kad smo dosta meceva dobivali u samom finisu.... Zasto, zato sto je prosao zimske pipreme...
Zvijezda u Gradaccu, Borac kuci kad je Bogdanovic gol dao, Slavija 2 1 kad je Baja dao dva gola.... Sezona 2014/15.... A vodio je od januara ekipu....
Zvijezda u Gradaccu, Borac kuci kad je Bogdanovic gol dao, Slavija 2 1 kad je Baja dao dva gola.... Sezona 2014/15.... A vodio je od januara ekipu....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ekipa će boraviti u sportskom centru Circle, a otputovali su sljedeći igrači: Irfan Fejzić, Aldin Ćeman – Siniša Stevanović, Aldin Šehić, Kemal Osmanković, Enio Zilić, Matej Rodin, Antonio Pavić – Anel Šabanadžović, Haris Hajdarević, Dženan Osmanović, Jovan Blagojević, Ivan Čurjurić, Mladen Veselinović, Asim Zec, Dženan Zajmović, Eldar Šehić – Semir Dacić.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Opet nema Vranješa i Arežine, biće drago mnogima.
Iznenadilo me malo da nema Vece ali Fejza je uvijek na visini zadatka bio tako da me ne brine. Krpa neka bude svjež za duele sa onim krkanom Isakovićem.
Iznenadilo me malo da nema Vece ali Fejza je uvijek na visini zadatka bio tako da me ne brine. Krpa neka bude svjež za duele sa onim krkanom Isakovićem.
Nema ni Bakraca, Bogija, Krpica, drago mi je sto ce odmorit neke igrace. Volio bih da svi omladinci dobiju sansu pa cak i od starta : Zilic, Sehici, Osmanovic, Dacic.braco je napisao/la:Opet nema Vranješa i Arežine, biće drago mnogima.![]()
Vranjes i Arezina izgleda zavrsili svoje, zao mi je Arezine mislim da je mogao jos pokazati
i kakvi su ovo mozgovi stavili da se igra u terminu lige prvaka, umjesto u 5, pola 6 nema vise vrucina
Bakrac ne moze zbog kartona igrat.
zar se prenosi na kup?LjoZee je napisao/la:Bakrac ne moze zbog kartona igrat.
Crveni da, žuti neirfo je napisao/la:zar se prenosi na kup?LjoZee je napisao/la:Bakrac ne moze zbog kartona igrat.
zar nije ono opticajno da biras kad iams crveni da preskocis ili kup ili prvenstvo? nesto se sjecam da bilo slucajeva prije 10 godina 
45515
Očito Oda vidi Dacića kao napadača, možda i bolja opcija nego ofanzivni vezni.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Oda je od Bajica napravio napadaca treba mu vjerovatRokoko87 je napisao/la:Očito Oda vidi Dacića kao napadača, možda i bolja opcija nego ofanzivni vezni.
Zamisli da mu je golobradi Jadranko došao u pravi trenutak, danas bi bio Godin i Ramos u jednom.irfo je napisao/la:Oda je od Bajica napravio napadaca treba mu vjerovatRokoko87 je napisao/la:Očito Oda vidi Dacića kao napadača, možda i bolja opcija nego ofanzivni vezni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
zasto mislis da je sad kasno, van der Sar je sa 35 doso kod FergusonaVirtu4l je napisao/la:Zamisli da mu je golobradi Jadranko došao u pravi trenutak, danas bi bio Godin i Ramos u jednom.irfo je napisao/la:Oda je od Bajica napravio napadaca treba mu vjerovatRokoko87 je napisao/la:Očito Oda vidi Dacića kao napadača, možda i bolja opcija nego ofanzivni vezni.
Možda sretneš večeras Bogija na Marakani, ipak mu je to bivši klub. Bio bi to veličanstven trenutak za tebe.Virtu4l je napisao/la:Zamisli da mu je golobradi Jadranko došao u pravi trenutak, danas bi bio Godin i Ramos u jednom.irfo je napisao/la:Oda je od Bajica napravio napadaca treba mu vjerovatRokoko87 je napisao/la:Očito Oda vidi Dacića kao napadača, možda i bolja opcija nego ofanzivni vezni.
Maloprije sam bio na Marakani, podigao ulaznice, a o tome nisam ni razmišljao. Mada će on biti u VIP loži sa Pančevom, Savićevićem, Džajom, tako da se nećemo vidjeti.braco je napisao/la: Možda sretneš večeras Bogija na Marakani, ipak mu je to bivši klub. Bio bi to veličanstven trenutak za tebe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bogi ide privatnim avionom za Beograd.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja bi sansu dao Cemanu u kupu.....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: RoadRunner85 i 38 gostiju.