Postao/la gradacac10 » 18 sep 2018, 23:08
Malo je smijesno kako ovi iz Gorazda, a i iznenadjujuce no rules za kojeg sam mislio da je malo objektivniji i veci sportista u svakoj izjavi kude Fetaha, te su uz Izvidjac. Izvidjac za kojeg se zna kako je dosao do titule prosle godine na onaj sramotan nacin, i vi ste sada uz njih? To sto ste ljubomorni na tog covjeka probajte, iako vas grize toliko, ostavit po strani i sjetite se tih necasnih radnji Izvidjaca i Zrinjskog prije svega i njihove koalicije sa Konjuhom, a na osnovu cega igraju na kraju SEHA ligu, je li to u redu? Ako se opet budete vadili argumentima za Krajinu, u isti kod stavite i jedne i druge, ali prosle godine su ovi drugi bar bili posteni. Jedino sto vas je covjek izbacio one godine iz lige, pa jos niste provarili, to je vasa stvar, budite sportiste, ne podrzavajte ove prvake koji su prvaci postali na takav nacin. Zasto uz vas nismo mi, zasto nije Sloga Doboj, zasto ne Gracanica, zasto ne Derventa, zasto ne Sloboda, zasto ne Krajina? Zavrsite vise ovaj cirkus, mi svoju ligu na sjeveru pocinjemo za vikend, valjda i ostatak bh rukometne scene dodje u normalu.