FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Rokoko87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rokoko87 » 18 sep 2018, 13:18

kolezeljovac je napisao/la:Ja bi sansu dao Cemanu u kupu.....
Mi s Fejzom ne gubimo!
Povedi nas, Fejziću Jasmine, ovaj Irfane!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 sep 2018, 13:23

Fejza ce bit junak nakon penala :kafa:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 18 sep 2018, 13:31

Rokoko87 je napisao/la:
kolezeljovac je napisao/la:Ja bi sansu dao Cemanu u kupu.....
Mi s Fejzom ne gubimo!
Povedi nas, Fejziću Jasmine, ovaj Irfane!
slika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 18 sep 2018, 13:38

Ceman je ja mslm 95' godiste ili je 94'... Mora polahko poceti da brani, propast ce, zato govorim....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 sep 2018, 15:13

Ja bih maksimalno izrotirao ekipu, al' eto vidjet ćemo šta će Oda uraditi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 18 sep 2018, 15:26

Fejzić - Pavić, Rodin, Kemo, A. Šehić - Blagojević, Hajdarević, Dacić, Zec, Veselinović - Zajmović

Po meni je ovo korektan sastav, nećemo sad pretjerivati pa gurnut sve mlade u vatru od prve minute ipak je Široki u pitanju. U ovom sastavu kojeg sam napisao samo 5 igrača koji redovno igraju u prvih 11 - Pavić , Rodin, Blagojević, Zec manje više i Zajmović. Umjesto ovih ostalih je realno očekivati da će protiv Mladosti uletit Veca, Siniša, Bakrač, Anel, Čurjurić i Krpić. Znači pola ekipe odmara, a opet po meni pristojan sastav s kojim se možemo nadati nečemu.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 18 sep 2018, 16:21

Najjaci sastav niposto stavljati u kupu, bar do polifinala ako bi izborili... 4, 5 da igra ovih prvotimaca, i onda te koji igraju malo odmarati ako je utakmica svaka 3 4 dana

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 sep 2018, 16:24

Al' primamljiv je Kup yebiga, postoje solidne šanse da ti svi najozbiljniji konkurenti ispadnu već u ovoj fazi.

Teoretski, izbacimo ŠB sami, Zrinjski mislim da će svakako namjerno ispasti, Velež može proći kone ako izvedu najjači tim, i onda ti praktično više nemaš nijednog ozbiljnog konkurenta do kraja.

Mislim, naravno, uvijek imaš 'mine' poput Slobode, Čelika, Veleža itd al' glavni konkurenti su već ispali.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 18 sep 2018, 16:30

Raonffa je napisao/la:Al' primamljiv je Kup yebiga, postoje solidne šanse da ti svi najozbiljniji konkurenti ispadnu već u ovoj fazi.

Teoretski, izbacimo ŠB sami, Zrinjski mislim da će svakako namjerno ispasti, Velež može proći kone ako izvedu najjači tim, i onda ti praktično više nemaš nijednog ozbiljnog konkurenta do kraja.

Mislim, naravno, uvijek imaš 'mine' poput Slobode, Čelika, Veleža itd al' glavni konkurenti su već ispali.
Ma sve je to super do aprila, a onda pocinju problemi... Bgm ja bi kup uzeo za ozbiljno kad bi igrali polufinale, a da vec 7+ bodova sto je itekako realno bjezimo drugoplasiranoj ekipi...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 sep 2018, 16:33

kolezeljovac je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Al' primamljiv je Kup yebiga, postoje solidne šanse da ti svi najozbiljniji konkurenti ispadnu već u ovoj fazi.

Ma sve je to super do aprila, a onda pocinju problemi... Bgm ja bi kup uzeo za ozbiljno kad bi igrali polufinale, a da vec 7+ bodova sto je itekako realno bjezimo drugoplasiranoj ekipi...
Yebiga, nismo toliko jaki da imamo takvu širinu da nam to ne predstavlja problem, to jednostavno nema niko u našoj ligi.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 18 sep 2018, 17:02

Ma treba Oda, uprava, igraci, svi da stanu u januaru i da skontaju.... Da li je vrijedno boriti se za duplu krunu... Ako na pauzi budemo prvi i budemo bjezali sedam ili vise bodova, onda vidjeti da se u polufinalu i finalu najjace pristupi... A sto da ne dovesti jos jednog beka i napadaca za kup da se kali, u tom ce i Ramovic doci.... Ne znam, nisam pametan....

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 18 sep 2018, 17:12

Liga:
Kjosevski
Stevanovic Rodin Bakrac Pavic
Blagojevic Sabanadjovic
Curjuric
Zec Krpic Zaim

Kup:
Fejzic
Zeric, Osmankovic, Sindikalac, Sehic
Hajdarevic, Arezina, Ramovic
Veselinovic, Dacic, Jazvic...

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 18 sep 2018, 18:37

kolezeljovac je napisao/la:Liga:
Kjosevski
Blagojevic Sabanadjovic
Curjuric
Zec Krpic Zaim

Kup:
Fejzic
:thumbup:
Bravo

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 18 sep 2018, 18:43

Kjosevski
Blagojevic Sabanadjovic
Curjuric
Zec Krpic Zaim

Kup:
Fejzic
Malo se vise popilo aa? :P
23

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 sep 2018, 20:32

Kiji ba kup.Pa prosli put povrjedi nam se najbolji igrac na kup utakmici.Sta dobijes osvajanjem kupa.Par tekmi na Grbavici ko zna skim i da strahujes hoce li se neko povrjedit.I onda e da nismo,e sto smo.Sigura nam je evropa,kup poklanjamo Sirokom.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 18 sep 2018, 22:14

Ranije bas rekoH da treba odma halaliti kup da se smire duse nekiH ljudi. :cool:

Meni to nije normalno ali jbga vecina vas bolje znate.
Jedno je odmarati par igraca a drugo odma prije tekme se pozdraviti s tim takmicenjem.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 sep 2018, 22:51

A i mi pehovi, u ovoj fazi izvukli Siroki :roll:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

ManijakSaGrbavice
Kontakt:

Post Postao/la ManijakSaGrbavice » 18 sep 2018, 22:56

Kjosevski
Blagojevic Sabanadjovic
Curjuric
Zec Krpic Zaim

Kup:
Fejzic
Zeric nije kod nas

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 18 sep 2018, 23:12

Gledam Zvezdu protiv Napolija 0:0 rezultat...
Gdje je nas fudbal, a gdje je njihov ...

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 18 sep 2018, 23:41

kolezeljovac je napisao/la:Gledam Zvezdu protiv Napolija 0:0 rezultat...
Gdje je nas fudbal, a gdje je njihov ...
Daj i nama lovu i podršku ko što oni imaju, onda ćemo i mi imati rezultate. Evo ti samo nekoliko izjava od prvog čovjeka Zvezde:
U polarizovanoj Srbiji ima i onih koji će reći da je plasman u Ligu šampiona direktna posledica uticaja drugih faktora, pa se uz Zvezdu kači izraz „državni projekat“.
„To su komentari ljudi koji ne žele dobro Crvenoj zvezdi i Aleksandru Vučiću! Imamo podršku države jer imamo 4.000.000 evra od „Gasproma“. To je strana kompanija, novac dobijamo iz Sankt Peterburga, iz inostranstva, a ne od srpskih poreskih obveznika. Opet, svesni smo da tog ugovora ne bi bilo da nije državnog rukovodstva. I imamo ugovor sa „Telekomom“ od 1.200.000 evra. To je to! To je jedini novac koji dolazi iz javnog preduzeća Srbije. „Telekom“ tu ima svoj benefit jer koristi brend Crvena zvezda“. Mi ostali novac pravimo sami, dobijamo ga iz inostranstva“.
Otvoreno kažem da smo zaradili, ali i da su nam porasli rashodi. Crvena zvezda sada troši po sezoni 20 miliona evra! Godišnje, treba nam 12 miliona evra samo na plate igrača, plus 4,5 miliona evra na obeštećenja fudbalera. Javnost mora da zna da veliki uspesi mnogo koštaju. Opet, samo veliki sportski rezultat generiše velike prihode.
„Nismo usamljeni! Crvena zvezda je priča za sebe. Crvena zvezda je Srbija, što je rekao Aleksandar Vučić, koji ne krije da je navijač Crvene zvezde... Rekao mi je „Terza, kad je jaka Zvezda, jaka je i Srbija“. Stvarno mislim tako! Osećam ogromnu pozitivnu energiju oko sebe, u narodu, na stadionu. Stvarno imamo ogromnu podršku. Te čestitke za koje ste me pitali niti očekujemo, niti bi nam išta značile. Znamo da bi bile lažne i kurtoazne“.
Novinara Kurira zanimalo je da li se Zvezdan Terzić čuo sa Aleksandrom Vučićem posle gostovanja Salcburgu.
„Predsednik je veliki navijač Zvezde! Zvao me je posle utakmice. Čuli smo se i posle žreba. Ovo i njemu mnogo znači. Deli emociju i sudbinu svakog građanina Srbije, a 70 odsto naroda navija za Zvezdu. Njemu to znači jer smo usrećili narod. I predsednik Vučić je čovek od krvi i mesa. Naravno da je i njemu drago, jer je ovo deo i njegovog uspeha. On me je doveo u Crvenu zvezdu. Ja sam bio njegov izbor. Kad mi je bilo najteže, posle utakmice sa Voždovcem, kad sam odustao i hteo da odem, predsednik Vučić mi nije dao da odem iako sam bio rešen. Video sam da je to borba sa vetrenjačama. U tom momentu kad treba da uzmemo drugu titulu zaredom, imali smo mnogo protivnika. Već se tad osećalo da se razvijamo kao klub, a mnogima je to smetalo. Tada mi je rekao da moram sve to da prevaziđem. Da je ovo Srbija i da se uspeh ne prašta. Posle toga sam otišao u Atinu, dogovorio se sa Milojevićem, zatim sa Mrkelom i krenula je naša priča“.
"Čovek u životu ne može ništa sam da uradi. Na kraju krajeva, kada sam te 2014. bio anatemisan od strane prethodne vlasti koja je skupljala poene na mojoj muci, imao sam sreće da najmoćniji čovek u Srbiji Aleksandar Vučić stane iza mene. Imali smo neke teške situacije, hteo sam da odustanem, ali on mi nije dozvolio. I kada je nezadovoljstvo eskaliralo, kada su 2015. svi otišli iz kluba, tad je Vučić stao uz mene. Kao i kada je izgubljena titula na Voždovcu. Rekao mi je: Možda je bolje za tebe da odeš, ali nije za Zvezdu. Moraš da ostaneš. Mnogima se ne dopada što zahvaljujem Vučiću, ali oni ne shvataju da je on vizionar. Verovao je da mogu da uradim nemoguće i evo - Zvezda je društvu evropskih velikana. Zvezda je, kako ono kaži klinci, prešla igricu. I nikada više neće biti u problemima u kakvim je bila".
Ako ćemo konkretnije o ciframa...
"Za ove četiri godine Crvena zvezda je prihodovala 100.000.000 evra. Od toga, 55.000.000 slilo se od transfera, dvadesetak miliona prihodovali smo od UEFA, pet od prodaje ulaznica. Ostatak su sponzorski ugovori. Dakle, 80.000.000 Zvezda je sama zaradila. Shvatio sam odavno da samo sportski rezultat generiše velike prihode. Moramo da uložimo u tim i igrače da bismo dolazili do ovakvih uspeha. Zvezda je danas stabilan klub, zdrav, sa dva kompletna tima. Biće ponuda i u januaru, ima vremena za prodaju"
Možda zvuči prepotentno, ali ja ovaj posao znam. Možda sam jedan od retkih koji prepoznaje kakav je fudbalski biznis. Šta je evropsko tržište. Kako mogu da se naprave pare u fudbalu... I znao sam da se okružim pametnim i stručnim ljudima. Rekao sam kada sam došao da ne možemo da se bavimo dugom od 54.000.000, već da moramo to da zamrznemo, da na neki način zaboravimo. Rekao sam da bi trebalo da se zadužimo još 10.000.000 i uložimo ih u igrače, da bismo pokrenuli ovog uspavanog džina. Ali nismo imali odakle da uzmemo taj novac. Zato je to bila potpuno izgubljena godina", počeo je svoje izlaganje Terzić u intervjuu za Blic.

Zvuči neverovatno, ali na današnji dan dug Crvene crvene zvezde iznosi svega 13.000.000 evra...
"Vratili smo 41.000.000 evra duga. Osim toga, prema procenama Transfermarkta koji je najupućeniji, vrednost našeg tima je 44.000.000. Znate, mi smo mogli s današnjim danom da budemo na nuli ili u plusu da smo hteli da prodamo Rodića za 3.000.000, Krstičića za 2.500.000, Joveljića za 4.000.000, Bena za 5.000.000... To su sve ponude koje smo imali na stolu u poslednja dva dana prelaznog roka. Ali nije naša misija samo da vratimo dug, nego da imamo pristojnu ekipu. U ovom trenutku ovaj dug ne opterećuje Zvezdu. A posebno sam posnosan što smo u poslednje četiri godine u budžet republike Srbije uplatili 15.000.000 evra".
Uporedi ovo s našim budžetom pa će ti biti jasno što njima igra Marko Marin, a nama Asim Zec.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Nekadasiigrostarsno i 12 gostiju.