Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Champions League 2018/2019
Naples 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Neymar i Mbappe da su kakvi ljudi sami bi sebe kaznili mjesec dana neigranja fudbala nakon ovakve predstave. Ovo je uvreda za ostatak ekipe koja je ostavila dušu na terenu dok su oni svaku loptu prodali i kao šlag na tortu onakva reakcija Mbappea na kraju.
Neka su ih dobili iako je i domaćine Salah mogao zayebati svojim potezima.
Neka su ih dobili iako je i domaćine Salah mogao zayebati svojim potezima.
- anonymousHD
- Kontakt:
Čaušić 12+km ako sam dobro razumio komentatora. 
- Fikret1946
- Kontakt:
Veci dio utakmice imao sam osjecaj da Liverpool igra protiv Brightona. Neymar je smijesan igrac, daleko od top klase, neki su isli tako daleko da su ga nazvali najboljim igracem svijeta necemo ih imenovati. Sterling rang igraca. Ovaj Tuchel je prevara od trenera,od kud im ideja da dovedu ovu ublehu?
Mbappe ce propasti ako ne ode
Mbappe ce propasti ako ne ode
Mirišem novo finale Madrid-Liverpool. Jedino me strah Bavaraca. Katalonci ispadaju u kvoteru, a naftaši u osmini.
Sve po navici.
Sve po navici.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- anonymousHD
- Kontakt:
J3bi ga, kad igraš protiv farmera u francuskoj shit ligi izgubiš osjećaj kako je igrati protiv jačih protivnika. Nema od njih ništa ni ove sezone.
Juve osvaja 
Pariz je dobro i prosao kakav proljev od utakmice je odigrala trojka naprijed. Daleko od nekog ozbiljnog kluba. Previse klase naprijed ali ostatak sumnjiv do bola. Stvarno imas utisak da klub vode teski retardi koji fudbal posmatraju kao PES igricu pa su im Verratti i Silva i dalje teske klase pa im ne trebaju pojacanja. Jos dovedu ovog idiota Bernata. 
Normalno kad je preslaba liga, oni pasnjaci sa 10k ljudi su smijesni. I tako 95 % utakmica igras i onda naletis na normalnog i pravog protivnika i logicno pop.usis.Raonffa je napisao/la:Nikad ovog PSG-a ozbiljne ekipe, da ne znam ti koga dovedu na klupu.
A i mislim skršli su stotine miliona u zadnjih par godina, a objektivno izuzev napada nemaju uopšte klasnih igrača.
Zvezda odlična
Samo budala moze otic u tu smijesnu ligu kad si top igrac.
@Jefta, Madrid nece ni u polufinale ove godine
27.10.2020
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma to su mitovi o jačini lige. Nisu kromanjonci pa ne znaju šta ih čeka. Oni jednostavno nemaju ekipu za najveći nivo.
Niti trenera.
Niti trenera.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Hazard > Kanarinac iz favele. Pero je budala ako izvali 400 miliona za cirkusanta 
Ma na stranu i liga, znali su oni pobijediti i najjače ekipe na svijetu, al' jednostavno nemaju vrhunsku ekipu, dosta je tu igrača sumnjivog kvaliteta za ovaj vrhunski nivo.leorey je napisao/la:Normalno kad je preslaba liga, oni pasnjaci sa 10k ljudi su smijesni. I tako 95 % utakmica igras i onda naletis na normalnog i pravog protivnika i logicno pop.usis.Raonffa je napisao/la:Nikad ovog PSG-a ozbiljne ekipe, da ne znam ti koga dovedu na klupu.
A i mislim skršli su stotine miliona u zadnjih par godina, a objektivno izuzev napada nemaju uopšte klasnih igrača.
Zvezda odlična
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tehnicki uzasna utakmica sa obje strane. Obje ekipe mogu mnogo mnogo vise, cak je i trcanje bilo ispod nivoa.
Max Allegri
Svejedno, ne bi se smjelo desavati ekipi od milijardu eura da ispadaju u osmini finala, kontinuirano. Recimo veceras su duplo skuplji bili od Liverpoola a imao si osjecaj da je Liverpool vecinu utakmice igrao sa Stokeom.Raonffa je napisao/la:Ma na stranu i liga, znali su oni pobijediti i najjače ekipe na svijetu, al' jednostavno nemaju vrhunsku ekipu, dosta je tu igrača sumnjivog kvaliteta za ovaj vrhunski nivo.leorey je napisao/la:Normalno kad je preslaba liga, oni pasnjaci sa 10k ljudi su smijesni. I tako 95 % utakmica igras i onda naletis na normalnog i pravog protivnika i logicno pop.usis.Raonffa je napisao/la:Nikad ovog PSG-a ozbiljne ekipe, da ne znam ti koga dovedu na klupu.
Zvezda odlična
27.10.2020
Svaka čast Zvezdi na bodu, vjerovatno i jedinom, ali poginuli su za njega.
Da su ga zaslužili, možda i nisu, ali to je to.
PSG je retardiran, žao mi Kavanija.
Da su ga zaslužili, možda i nisu, ali to je to.
PSG je retardiran, žao mi Kavanija.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Sta si tacno ocekivao od veznog reda Marquinhos, Di Maria, Rabiot? Bilo je ocekivano da ce ih pojest presingom.leorey je napisao/la:Recimo veceras su duplo skuplji bili od Liverpoola a imao si osjecaj da je Liverpool vecinu utakmice igrao sa Stokeom.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Fikret1946
- Kontakt:
Normalno da nije mit,Francuska liga je smece,a bgm imaju i smece od igraca. Marquinhos i Kimpembe su vcrs dobili porcija za citav zivot. Kvazi FM talenti.
Od kud to da je PSG skuplji od Liverpoola?
Provjerite transfermarkt.
Od kud to da je PSG skuplji od Liverpoola?
Provjerite transfermarkt.
Polako smaras sa pricom o jacini lige. Bukvalno svaki put si iznio taj argument kad se pricalo o Parizu. Ima pet puta jacih razloga zasto ljudi nisu i tesko da ce u dogledno vrijeme biti konkurentni za najveci trofej.leorey je napisao/la:Normalno kad je preslaba liga, oni pasnjaci sa 10k ljudi su smijesni. I tako 95 % utakmica igras i onda naletis na normalnog i pravog protivnika i logicno pop.usis.Raonffa je napisao/la:Nikad ovog PSG-a ozbiljne ekipe, da ne znam ti koga dovedu na klupu.
Zvezda odlična
Bayernu su takodjer utakmice u Bundesligi bile uglavnom trening utakmice pa su bili sila u Europi. Ok, njemacka liga je sigurno jaca ali poenta je na kraju ista.
Glavni razlog je jednostavno nedostatak mozga i bilo kakve vizije uprave kluba. Ljudi godinama i godinama forsiraju napadace na stetu odbrane i veznog reda. U napadu mogu napraviti vise kombinacija ali kad fali jedan vezni igrac poput Verrattija, imas ovo veceras.
A i kad su potpuno zdravi, opet je to daleko od nekog vrhunskog veznog reda.
Ja da sam na njihovom mjestu doveo bih ili Neymara ili Mbappea, znaci ne obojicu i novac ulozio da napravim balans u ekipi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.