klix

sportsport.ba

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

marconato je napisao/la:
![]()
![]()
Pa MSN je bio bolji ne za klasu vec za dvije.let3 je napisao/la:Mah , PSG se fura na Barcu iz Luchovog perioda.Fikret1946 je napisao/la:Neymar je najveci problem PSGa. U modernom fudbalu ne mozes dopustiti da ti krilo bar malo ne pomaze beku, a on to nijednom nije uradio, da donosi kakvu prevagu u napadu pa hajde. Ako su pametni nek ga prodaju ako je vec neko lud da ponudi vise od 30 miliona za njega,nek srede prvo vezni red a onda i odbranu.
Znaci, napucaj trozubac u napadu i ostalih 7 hamala koji ce rintati za njih. Samo što su Barcini hamali ipak bili bolji.
Nije dovoljno imati trojicu glavonja u napadu, dok je sredina ocajna gdje onaj nesretnik Rabiot ne zna gdje udara, a DiMaria glumi nekog veznjaka.
Liverpool mnogo bolja ekipa veceras i bio bi nezaslužen remi.
Grupna faza ovo je Messijevo vrijemeBlejzer10 je napisao/la:Messi postao igrač s najviše hat trickova u ligi prvaka i golova u grupnoj fazi
Još malo pa će skinuti Ronu sa ostalih 75 kategorija
Blejzer10 je napisao/la:Dickrajderi upecani
e moj beskoBarbarossa je napisao/la:Jedini covjek sposoban zaustaviti Kloopa
[img]776611f490722532cea3bf799fb11177174b84ddc4c565f8bed718fd7adbeb2d.jpg[/img]
Dantula, narodski rečeno, jednim oko cijepa a drugim slaže.LAZARUS2000 je napisao/la:Na osnovu onoga što sam vidio. Ko kaže da nisam gledao i fudbal? Gledanje jednog sporta ne isključuje drugiStevieG8 je napisao/la:Na osnovu cega si zakljucio da je bio los fudbal a nisi ni gledao.LAZARUS2000 je napisao/la:Ja gledao odbojku i uživao. Loš fudbal prvo veče.
Babuka mlađi još, ima da zakuca sve moguće. Možda ga prestigne neko od trojca " Thiago, Ciro i Mateo ".Blejzer10 je napisao/la:Messi postao igrač s najviše hat trickova u ligi prvaka i golova u grupnoj fazi
Još malo pa će skinuti Ronu sa ostalih 75 kategorija
Gdje kad ode?MElloo je napisao/la:Kako ces prebolit kad ode IcardiSiamoNoi je napisao/la:Dobro veče,dobrodošli u LP
Ma lažu, evo ga u M&M-u. Ja i on zajedno raznosimo pice.jose je napisao/la:Sad mi baš nije jasno, je li ga poslao u Barcelonu ili Santos?![]()
klix
sportsport.ba
Negdje osvajat nesto za promjenuSiamoNoi je napisao/la:Gdje kad ode?MElloo je napisao/la:Kako ces prebolit kad ode IcardiSiamoNoi je napisao/la:Dobro veče,dobrodošli u LP
"Volio bih vidjeti kako bi se engleski klubovi proveli u Francuskoj ligi".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.