FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Znam braco sve, ali samo govorim.... Evo kad skontas da su vcrs samo za ovaj bod zaradili ako se ne varam 900.000€...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Bog me ubio ako ste normalni.Ovdje spominjete anam one i citirate A.V. I Z.T.Da iole poznajete situaciju u C.Z. znali bi da su davno trebali biti ugaseni da nisu drzavni projekat.Duzni bili 45 mil. I Gasprom ih spasio zajedno sa drzavnim vrhom na celu sa A.V.Cak jedne godine nisu ni igrali izborenu evropu zbog silnog dugovanja.Kod UEFE nema cile mile nego mars iz Europe.
Voli Bog Zelju svog
Ove izjave koje sam postavio se inače odnose na uzgoj kukuruza u istočnoj Moldaviji
Nije rijec o tome.Nego nije ni vrijeme ni mjesto za to.Vrijeme mozda i moze biti ali mjesto za te citate sigurno nije.
Svako dobro.
Svako dobro.
Voli Bog Zelju svog
- grbavicka1921
- Kontakt:
Enormna lova za naš pojam, sinoć govore da im tim vrijedi cca 40 miliona a Napolijev 450 mil.
E uporedi ti to sad s nama.
Nama Europa liga bi bila vrh vrhova i realno možda u dogledno vrijeme ako se bude radilo kako treba.
Ovo je već vanzemaljski nivo, nerealno totalno!
E uporedi ti to sad s nama.
Nama Europa liga bi bila vrh vrhova i realno možda u dogledno vrijeme ako se bude radilo kako treba.
Ovo je već vanzemaljski nivo, nerealno totalno!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Dacić danas rješava utakmicu!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Prosle godine Partizan i Zvezda grupna faza Europa Lige i jos su prosli grupu pa su ispali u 1/16 finala. Ove godine Zvezda grupna faza Lige Prvaka, Dinamo grupna faza Europa lige..... Ne trebamo daleko ici, samo se ugledati na komsiluk... Pa da krenemo ka putu kuda i oni idu.... Sramota da ni jedan predstavnik BH fudbala nikad nije poslije rata izborio grupu evropskih takmicenja...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Baš tako, imamo svoj put i yebe nam se za drugima. Pogotovo beogradske klubove gdje je leglo kriminala, ako ćemo već tražiti neki "uzor" neka to budu klubovi poput Viktorije Plzen koji svake godine igraju ili grupe LP ili EL. Čak su znali dolazit i do osmine finala, a Plzen danas ima 9 igrača koji su bili u protokolu za utakmicu sa Željom. To je bilo prije 5 godina. Čak im je i trener isti ko i tada samo što je napustio Plzen jer je dobio ponudu da vodi repku Češke pa se opet vratio u Plzen. I to sve postižu bez nekog ludog trošenje novca, najviše što su platili nekog igrača je 900.000 eura. Hoću da kažem da ljudi godinama imaju isto jezgro ekipe i da je samo iz godine u godinu postepeno nadograđuju sa nekoliko igrača, e to je ono čemu mi trebamo težiti. To je i Odović rekao poslije Radnika da je cilj da za godinu i nešto dovodimo samo 2-3 igrača po potrebi, a da se više oslonimo na naše mlade snage.osobaodpovjerenja je napisao/la:Neka hvala. Ne poredi nas sa njima ziv bio.
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Maribor, Plzen to bi trebali biti nasi uzori. Klubovi koji pametnim, sistemskim radom, minimalnim ulaganjima dolaze do rezultata.
Yebo ove krimose iz okruzenja, skrseno para u njih a opet nisu to opravdali.
Yebo ove krimose iz okruzenja, skrseno para u njih a opet nisu to opravdali.
Srdjan Stanic pitarski ker
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Nabijem na **** i Zvezdu i Partizan, a posebno one koji ih podrzavaju. Kriminalno-fasisticke tvorevine koje javno opstruiraju, ponizavaju i negiraju sve sto je nase, sto je Bosnjacko i Hercegovacko. Kao sto kolege rekose, mi imamo svoj put i treba da imamo bolje i ljepse uzore od laznog nebeskog naroda.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Necete vjerovati, ali mi danas igramo utakmicu. Sta ste se svezali klubova iz okruzenja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Tvojih prvih 11?LjoZee je napisao/la:Necete vjerovati, ali mi danas igramo utakmicu. Sta ste se svezali klubova iz okruzenja.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ja bih samo izveo Bogicevica i Vranjesa. Dovoljno da prodjemo dalje.Rokoko87 je napisao/la:Tvojih prvih 11?LjoZee je napisao/la:Necete vjerovati, ali mi danas igramo utakmicu. Sta ste se svezali klubova iz okruzenja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Fejzić; Siniša, Kemo, Rodin, Pavić; Hajdar, Blagi; Zajmović, Čuki, Zec; Dacić
Ovaj gore sastav očekujem, a volio bih da umjesto siniše vidim Šehića, umjesto Zekana drugog Šehića, Dacića na desetci, Dženu u špicu i Veselog na lijevom krilu, tj. sve to maksimalno izrotirati.
Ovaj gore sastav očekujem, a volio bih da umjesto siniše vidim Šehića, umjesto Zekana drugog Šehića, Dacića na desetci, Dženu u špicu i Veselog na lijevom krilu, tj. sve to maksimalno izrotirati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ko nosi kapitensku danas 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Trebao bi Blagojević, ipak on ima daleko najveći staž u klubu od ovih igrača.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Da je kako do penala dogurati, ja zadovoljan. Nek se zatvore i cekaju kontru, ali pravu kontru a ne da sudija bude brzi od naseg zadnjeg veznog.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Sta je ovo sa Bosnom Visoko, pratis li, nece valjda ispast, igraju li ovi "nasi" kako?Raonffa je napisao/la:Trebao bi Blagojević, ipak on ima daleko najveći staž u klubu od ovih igrača.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot] i 34 gosta.