FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Krste nas najbolji igrac hocemo dozivotno da bude kapiten i da igra u inat dusmanima to Krste gigante najvise golova,asistencija dusmani evo vam ka.rina
- AlfredNobel
- Kontakt:
sarajevo46 je napisao/la:Ma namjerno ga ubacio da bi došlo do povrede. Trebao je Husref znati da će da dođe do povrede. E svašta..AlfredNobel je napisao/la:Šta je sad kriv?belosevic28 je napisao/la:Jao na sta veliki trenerski mag potrosi Mersudina. Sami Boga moliti da nije ozbiljna povreda...![]()
Kriv trener zato što ga je uveo da bi došao do pobjede.. Možda je trebao grah baciti pa da vidi..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ubrzo će on na Našoj TV gledati derbi "naša" dva klubazagor1987 je napisao/la:siroliver69 je napisao/la:Cirkus smo od ekipe, patimo se i brukamo. Povreda Ahmeta i ku.r.ce.va igra vecine, nonšalancija i izmišljanje nedodirljive legende kojeg niko ne j.e.be 2%. Fuj sve, 5 da damo.
-
belosevic28
- Kontakt:
Nije trebao znati da ce se povrijediti ali ga je trebao odmarati u ovakvoj utakmici.
Zivii Krste legenda nasa, ko mu sta kaze yebat ce mu zagor sestru...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ma nije ovo ozbiljna povreda,mozda samo neko istegnuce. Samo lik izasao s terena..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Dzafic pravi golman. Pouzdan..
A vi hejteri do kad ce te vise kudit, sta fali sad hajde recite..
A vi hejteri do kad ce te vise kudit, sta fali sad hajde recite..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
ajdohordas
- Kontakt:
a da ga nije ubacio, i da mi ne daj Bože ispadnemo, bilo bi price imao si napadaca na klupi Usrefe kljusino glupa...belosevic28 je napisao/la:Nije trebao znati da ce se povrijediti ali ga je trebao odmarati u ovakvoj utakmici.
fakat si nekad dobar forumas bio i ja te takvog pamtim haha, a ti i dalje seri po krsteu, a on ce po nama svojim golovima i asistencijama, amin da tako bude sve dok je u Sarajevu
Bez obzira kako utakmica završila ja sam razočaran. Nisam razočaran igrom, nego Husrefom. I dalje sam protiv mijenjanja trenera i velika podrška za Husrefa ali ovo danas je nedopustivo.
Liga će da ispašta zbog ovoga i uskoro možemo očekivati neki kiks. Previše prvotimaca koje i ne interesuje ova utakmica je počelo istu. Nadao sam se da će danas odmoriti Rahmanovića jer mu treba odmor i da će staviti Velkoskog iza napadača napokon jer se ne snalazi na krilu. Također bojim se da izmjena Handžića na poluvremenu ne ostavi traga na njemu. Ahmeta ubacuje, povrijedi se čovjek.. A glavno pitanje mi je šta je sa Šišićem? Čovjek bio prvotimac na početku sezone, a sad ne može ni s klupe da uđe i to u kupu nego se Tatar opet ubacuje..

Liga će da ispašta zbog ovoga i uskoro možemo očekivati neki kiks. Previše prvotimaca koje i ne interesuje ova utakmica je počelo istu. Nadao sam se da će danas odmoriti Rahmanovića jer mu treba odmor i da će staviti Velkoskog iza napadača napokon jer se ne snalazi na krilu. Također bojim se da izmjena Handžića na poluvremenu ne ostavi traga na njemu. Ahmeta ubacuje, povrijedi se čovjek.. A glavno pitanje mi je šta je sa Šišićem? Čovjek bio prvotimac na početku sezone, a sad ne može ni s klupe da uđe i to u kupu nego se Tatar opet ubacuje..
Zadnja izmjena: broj6, dana/u 19 sep 2018, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Halo kralju, čuješ li ti sebe? "Trebao ga je odmarati".. Treba nam pobjeda, ide se na pobjedu, dobar je protivnik, jedna je utakmica, Handžić bio loš prvo poluvrijeme i ti kažeš "trebao ga je odmarati". Stvarno ne kontam..
Već gledam potencijalni scenario da ga nije uveo.. Onda bi psovali što nije uveo najboljeg strijelca, a trebao nam je rezultat. Smiješni ste!
A dobro, valjda si i ti počeo pisati kako i jarani ti, bihuzur i još par njih..
Već gledam potencijalni scenario da ga nije uveo.. Onda bi psovali što nije uveo najboljeg strijelca, a trebao nam je rezultat. Smiješni ste!
A dobro, valjda si i ti počeo pisati kako i jarani ti, bihuzur i još par njih..
samo da mi prodjemo
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
-
bordobijeli
- Kontakt:
Dzafic je dobar ono sto mi se nije svidjelo svaki korner ostao je na liniji .
rahmanovic ti ne igra za vikend, odmorit ce svakakobroj6 je napisao/la:Bez obzira kako utakmica završila ja sam razočaran. Nisam razočaran igrom, nego Husrefom. I dalje sam protiv mijenjanja trenera i velika podrška za Husrefa ali ovo danas je nedopustivo.
vladan je pokretniji, uvijek izlijecebordobijeli je napisao/la:Dzafic je dobar ono sto mi se nije svidjelo svaki korner ostao je na liniji .
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
- crozzer
- Kontakt:
Sto ce odmarati Rahmanovica, kad svakako ne igra u Krupi?
Volili ga ili ne volili ali go je bas majstorski
došlo je i do verbalnog duela Musemića i Rahimića.
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Hebibovic 
- AlfredNobel
- Kontakt:
Džafić odličan, nijednu grešku nije napravio. Imao sam dobar predosjećaj u vezi njega.
- f0rest1946
- Kontakt:
Dzafic strasan, samo nastavi ovako momcino.
Dzafic
jeb.. nemoj sada i ti praviti greske.
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 32 gosta.