BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Yebo im miris proljeca mater juce dujkovic najavi da ce prenositi mec danas. Mozda im se ne uklapa u semu zbog dnevnika
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ide na BHT
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Mirza je GOAT indoora
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Gledam na BHT HD, sada pogledam na drugom televizoru (na analognom), nema na BHT, ali ide na digitalnom na HDesprit24 je napisao/la:Dje ba ide ??Esport je napisao/la:Ide na BHT
Ja imam Telemach i gledam na BHT HDforgempp je napisao/la:Ko ima mojutv noze gledat na hd kanalu.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Haman nista od Mirze. Jbga.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Meni ga zao gledat kako se pati a imao ga je u prvom setu...
Do breaka je igrao dobro, onda je jednostavno nestao. Umjesto da ga break digne, sasvim suprotno se desilo.bordo_Sarajevo je napisao/la:Haman nista od Mirze. Jbga.
priprema se za ono sto ga ceka iduce sezone.forgempp je napisao/la:Mirza je prijavio neke challengere. Almaty i Taskhent.
odgledah 5-6 poena i ne mogu vise. tenis koji mirza igra je bolest za oci.
nekad sam mogao tolerisati ovu indolentnost, navijao ko da mi je brat rodjeni, slavio sofiju ko da sam je ja osvojio ali ovo sta on radi poslije sofije je uzas.
mislio sam da ce ga ulazak u top 100 malo trznuti,da ce mu se osladiti velika scena,druzenje sa teniskom elitom ali dzaba, nista od njega.
pisao sam nekoliko puta i stvarno vjerujem da je najlosiji teniser ikada sa atp titulom,ali boli ga djon, on je ima:-)
Rekoh ja Mirza je neviđeni parmak.Boli ga qrac za tenisom.
A vidjet cemo ljudi jos. U krizi je. Nadat se da se moze izdici.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Nikako da uhvati kakvu takvu formu nadati se da će pronaci formu na narednim turnirima.
Imo je par cudnih odluka u mecu meni je bilo najace kad je par puta imao prazan teren on gadjao rusa a ovaj reterniro ko u najboljim danima. Mora se izdici iz ovoga kako zna, evudentno je da ima materijala za solidnog igraca izmedju 70 i 100 pozicije na atp-u kako ce se nositi sa pritiskom ostaje da vidimo. Mozda ova sovjetska turneja donese vise nego americka 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Imal danas na Bht?
Ne vjerujem, ne igra na centralnom terenumirsad993 je napisao/la:Imal danas na Bht?

Ma imaju kamere i na ovom drugom terenu, juce ja gledao dublove neke preko wwinahm59 je napisao/la:Ne vjerujem, ne igra na centralnom terenumirsad993 je napisao/la:Imal danas na Bht?
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Neće biti na BHT1 jer teren broj jedan nije pokriven tv kamerama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.