FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Esport
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Esport » 19 sep 2018, 18:54

josipmusa je napisao/la:Čestitam na prolasku, ali da je zasluženo, nije. Vidmo se aBd u PL dogodine. Sretno dalje
Nije mi jasno što ste se danas ovako napalili, bezveze se potrošili. Za vikend ćete u prvenstvu vjerovatno zato platiti.
:facepalm:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 19 sep 2018, 18:56

Bravo Krste, tako se to radi. :clap:
Sretno Velezu da se vrate u premier ligu ali mi idemo dalje.
Dobra brojka HZ :angel:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 19 sep 2018, 19:05

BordoSarajevo je napisao/la:
HordasOdMalena je napisao/la:Je li ono i sljedeca runda samo jedna tekma pa onda krecu po dvije?
Da.
:thumbup:
Ne bi me cudilo da izvucemo nekog iz top 4 u gostima..
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 19 sep 2018, 19:10

HordasOdMalena je napisao/la:Je li ono i sljedeca runda samo jedna tekma pa onda krecu po dvije?
Da.
Ruku bih dao da se dvije od osmine igraju ali hajd dobro

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 sep 2018, 19:18

Dadox je napisao/la:
Da.
Ruku bih dao da se dvije od osmine igraju ali hajd dobro
Izvinjavam se, mozda i grijesim. Na wikipediji pise da se samo prvi krug igra jedna tekma. Mene neko sjećanje da se i u 1/8 igra jedna tekma, ali sad nisam toliko siguran.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 sep 2018, 19:20

Uvijek se igralo na dvije a od ove godine je novost da će se igrati po jedna utakmica u šesnaestini i osmini finala kupa BiH.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 sep 2018, 19:20

To nam je bio cilj, proći i ne potrošiti se previše jer nas u prvenstvu čekaju zaista jake utakmice" - govori Velkoski.

Do pola gas. :salut:

Bravo momci,bravo sefe.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 19 sep 2018, 19:29

bordobijeli je napisao/la:Gotivim Velez , navijaci i klubovi imaju dobar odnos al igraci pa i publika u Vrapcicima najblaze receno ponasa se veoma neprijateljski.
Ma uvijek su bili takvi. Pratim naš klub blizu 60 godina i vjeruj uvijek su utakmice s njima imali neki negativan naboj, ništa manje nego sa Zvezdom. Vjeruj mi da su imali prema nama isti odnos kao zeničani i tuzlaci. Druga je stvar što smo mi gospoda, pa hoćemo sa svima na finjaka i što sve zaboravimo i oprostimo. Sjetite se samo kakav nam je bio dušman onaj Sadi Ćemalović, koji je poslije rata bio nekakav funkcionera u Savezu. Ne, ne zagovaram nikakvu promjenu naših odnosa prema Veležu, ali vidio bi ti njih da oni nisu pali na ovako niske grane. Ne znam samo na osnovu čega ovi hvalospjevi za njih (te naši prijatelji, naša braća...)

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 19 sep 2018, 19:31

lezVe do baGro
...al u Prvoj ligi
Odleprsajte sad sa teme u Cvajtu :bih:

Bordopoeta :tokralju: to i ja pricam danas pa me razapese ovdje.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 19 sep 2018, 19:34

Uzalud se raja raspravljala i ubjedjivala ovdje na forumu da je Velez jako dobra ekipa i bolja od pola premijerligsa
Hvala Bogu na prolazu al ovo danas je bilo nafakaski i na srecu,
Krste doktor, majstor kakvog nema u ligi, s tim da se slazem da bi trebo vise da se bori i trci, nek igra ko na derbiju i extra ce biti
Mali Mustafic ne moze i ne smije igrat ove tekme isto ovako los je i u bijeljini bio, nek ga stavlja kad je rijesena tekma po 20 minuta i dosta mu, Radovac je sa 17 god sam drzo sredinu terena, Mustafic dva pasa ne moze odigrat, al et mlad je treba ga istrpiti
Sto se tice ovih sto pljuju po Mostarcima, mogli biste otici nekad na tekmu u Mostar, biti u grdu prije tekme, tad bi vidjeli prijteljstvo Mostaraca, ovako serete sto neko hoce da te pobjedi, po vama bi nam se trebali skloniti da trpamo po 5-6 i onda bi bili ok
Velezu zelim sve najbolje, aBd dogodine u premijer ligi da se za vrh bore , nek budu odmah iza nas drugi :urnebes:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 19 sep 2018, 19:36

Samo da koju i ja kazem, jer vidim ima oprecnih komentara, evo direkt sa stadiona.

Sto se tice gledalaca, u pravu ste, naravno da su navijali za svoj tim, i psovali sudijama na sumnjive odluke, to je tako.
Sto se tice igraca, direkt sam sjedio kod aut linije, kad je Stanojevicu isla krv na nos i kad se okrenuo prema punim tribinama i pitao ima li iko maramicu, masa je povikala za njima dajte maramicu, da bi mu covjek sa sredine sisao i dao maramicu, bez da je iko ista rekao, sa druge strane nakon utakmice Hebibovic je 5 minuta stajao na ogradi i pricao sa rajom, cak je i dres dao jednom od gledalaca, koji ga je pitao.
Nakon gola Velkoskog, cijeli stadion je aplaudirao za gol, jedino se psovalo Rahmanovicu, jer je udarao laktom i sudijama, zbog sumnjivih ofsajda, to vam je sva istina u vezi desavanja, teren tribine, sto se tice navijaca, pa Ra i Horde su cijelo vrijeme zajedno se druzili prije utakmice, i dogovorili nacin navijanja, tako da se su oko 30te minute, koordinirano navijali, Ra je pjevao, istina, a Horde za Vedrana, na sta je cijeli stadion ustao i aplaudirao, zajednicka skandiranja trajala su vise od 5 minuta.
Na kraju utakmice aplauzom su ispraceni igraci Sarajeva, koji su nakon utakmice par minuta stajali na centru i pljeskali publici.

Sto se tice utakmice, Velez opasniji srcaniji, nabrijaniji, ali ima tu i kvaliteta i smisla u igri, Sarajevo na kvalitet Velkoskog i sjajnog golmana pobjedilo. Mada ipak sam od bordo momaka ocekivao vise, i vidi se ovdje koliko Adukor znaci za ekipu.

Stadion je sve bolji, travnjak veoma dobar, tribine sve ljepse, krov ce leci strasno, nesto slicno do nekih 15000 bi bilo extra i za Sarajevo jer ugodjaj je na ovim malim stadionima extra, a ljepota gledanja utakmice par metara od travnjaka zaista daje jednu super atmosferu i drugaciji osjecaj publici.

Sve u svemu jedan zaista veliki praznik sporta, dva sportstka i ocito i navijacka prijatelja, ovo je nesto sto je zaista super za nas sport jer rijetko se vidja nesto ovako korektno i prijateljsko na nasim stadionima, nadam se da ce potrajati sto duze, jer mi kao mi, obicno sve lako i brzo pokvarimo.
Vrijeme ambijent, cijeli ugodjaj zaista daje nadu u bolje sutra, super provedeno poslijepodne, vjerujem i Horde da su imale super lijep izlet i da su se lijepo provele.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 19 sep 2018, 19:37

Eh. Neam pojma otkud onolika ložiona Veležovaca na nas. Došlo im rajvoSa :cool: :mrgreen: K.arina od igre, jedino onaj ga zavuko mangupski, uglavnom nek odsad šiba samo voleje, a nek se okani penala. Klupirani nisu bezveze klupirani. Ahmetoviću povreda se nadam da nije ozbiljna. Idemo dalje.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 19 sep 2018, 19:40

Sad nam daj Klis, Slogu GC ili Kikace pa da izginemo :D

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 sep 2018, 19:42

Bitna je pobjeda. Velez je ekipa koja pretendira na premijer ligu sljedece sezone i jos kuci igraju; nista cudno sto smo se namucili.
Rahman je prgav, udara i biva udaran :D Nista novo za njega. Sad je bitna tekma..ovo je pod must win nakon kiksa u Zenici.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 19 sep 2018, 19:45

Hoce li neko odyebati ove padobrance s teme? I njih i ove sto yebu sestre, majke itd.
I onda se neko cudi sto je tema u qrcu...

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 19 sep 2018, 19:46

Tanano ovo bilo danas, al sta da se radi idemo dalje.

Daj Kikače :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 19 sep 2018, 19:49

Kad shvatite da mi u ovoj ligi nemamo prijatelja lakse cete podnositi ispade divljastva brdjana zadojenih mrznjom prema seheru.seher ce zivjet vjecno a prijatelja ovdje nema znam jos od prije rata i one lige

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 sep 2018, 19:50

Mi smo danas utakmicu poceli sa 5 rezervi.Ako cemo realno Dzafic,Bekic,Mustafic,Halilovic,Handzic su igraci koji sjede na klupi.I neznam sta su pojedinci mislili jos pod "odmaranjem" ekipe jedino da Radovca i Lelica Husref stavio pojedinci bi zadovoljni bili i rekli da je rotirao. U Krupi ces imati sigurno 4-5 novih igraca u prvih 11. Da ga jeb.es neznam sta vise mozes izrotirati i odmoriti a da pri tome hoces i isao si sa ciljem da prodjes jedan Velez dole koji stvarno odlicno igra.Odlicno je ovo sve ispalo,i bravo jos jednom :salut:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 sep 2018, 19:56

Bojim se ako ne do Bog bude ozbiljna povreda Merse.. Hare mi ne ulijeva povjerenje kao starter. I danas je bio loš, nije dvaput taknuo loptu.

I da, ispostavilo se da klupirani igrači nisu klupirani brz razloga. Tu je Husref upravu, a to se vidjelo i danas. Bekić nigdje veze, Halilović isto tako, Mustafić (imam obzira da je mlad) ništa vrijedno pomena, Handžić isto tako. Jedino je tu Džafić opravdao povjerenje, ali ima tu nesreću da i mali Vladan otaljava posao kako valja.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 19 sep 2018, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 sep 2018, 19:57

Lajvara sa Starog.
Otkud vam to da je bilo krkanskog ponašanja, bokte dočekani smo dole kao braća, onako na Koševo ne dolaziš lagodno. Drug na story izbacio video iz nekog puba, pije s 50 RA, on u dresu Sarajeva. Prije tekme pola naših sjedilo na zapadu s Mostarcima, pa ih policija premjestila ovamo. Poslije zajedno skandiranje, sve za 10. A igrači su druga stvar, ne prave oni filter ko je papak a ko ne, kao ni mi. I kod nas je more papaka prošlo kroz klub, pa šta. Sve u svemu, hvala braći na prelijepom dočeku i korektnom navijanju i ponašanju. :salut:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”