Nije mi jasno što ste se danas ovako napalili, bezveze se potrošili. Za vikend ćete u prvenstvu vjerovatno zato platiti.josipmusa je napisao/la:Čestitam na prolasku, ali da je zasluženo, nije. Vidmo se aBd u PL dogodine. Sretno dalje

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije mi jasno što ste se danas ovako napalili, bezveze se potrošili. Za vikend ćete u prvenstvu vjerovatno zato platiti.josipmusa je napisao/la:Čestitam na prolasku, ali da je zasluženo, nije. Vidmo se aBd u PL dogodine. Sretno dalje
BordoSarajevo je napisao/la:Da.HordasOdMalena je napisao/la:Je li ono i sljedeca runda samo jedna tekma pa onda krecu po dvije?
Ruku bih dao da se dvije od osmine igraju ali hajd dobroBordoSarajevo je napisao/la:Da.HordasOdMalena je napisao/la:Je li ono i sljedeca runda samo jedna tekma pa onda krecu po dvije?
Izvinjavam se, mozda i grijesim. Na wikipediji pise da se samo prvi krug igra jedna tekma. Mene neko sjećanje da se i u 1/8 igra jedna tekma, ali sad nisam toliko siguran.Dadox je napisao/la:Ruku bih dao da se dvije od osmine igraju ali hajd dobroBordoSarajevo je napisao/la:Da.HordasOdMalena je napisao/la:Je li ono i sljedeca runda samo jedna tekma pa onda krecu po dvije?
To nam je bio cilj, proći i ne potrošiti se previše jer nas u prvenstvu čekaju zaista jake utakmice" - govori Velkoski.
Ma uvijek su bili takvi. Pratim naš klub blizu 60 godina i vjeruj uvijek su utakmice s njima imali neki negativan naboj, ništa manje nego sa Zvezdom. Vjeruj mi da su imali prema nama isti odnos kao zeničani i tuzlaci. Druga je stvar što smo mi gospoda, pa hoćemo sa svima na finjaka i što sve zaboravimo i oprostimo. Sjetite se samo kakav nam je bio dušman onaj Sadi Ćemalović, koji je poslije rata bio nekakav funkcionera u Savezu. Ne, ne zagovaram nikakvu promjenu naših odnosa prema Veležu, ali vidio bi ti njih da oni nisu pali na ovako niske grane. Ne znam samo na osnovu čega ovi hvalospjevi za njih (te naši prijatelji, naša braća...)bordobijeli je napisao/la:Gotivim Velez , navijaci i klubovi imaju dobar odnos al igraci pa i publika u Vrapcicima najblaze receno ponasa se veoma neprijateljski.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arhitekt, belosevic23, benko21, Confiance, Devedesetka, DzemoSmjecanin, Google Adsense [Bot], hazarder, hurem, laznokrilo, mire971, mma_hz, mosarajvosa83, N3R3D, Napapijri, napoleon72, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Posejdon, propoklopac, Proximic, roccosiffredi, Rodman, Seipronto, Tatamata1946, TETRAPAK, Vanja8 i 215 gostiju.