EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koje mjesto u kvalifikacijama očekujete:

1.
212
32%
2. (najbolji drugi)
122
18%
2. (prolaz u baražu)
159
24%
2. (ispadamo u baražu)
60
9%
3.
47
7%
4.
29
4%
5.
9
1%
6.
23
3%

Ukupno glasova: 661

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Post Postao/la calcio » 09 okt 2010, 22:51

B0SANAC je napisao/la:
calcio je napisao/la:kako sad izgleda tabela? svi su ispred nas osim rumuna i luksemburga?
da
jos treba racunati da ce u utorak francuzi pobjediti luksemburg a bjelorusi albaniju, znaci imaju sansu da se odvoje. nama je sljedeca utakmica u Rumuniji, ako ne dobijemo mislim da su sanse za plasman izgubljene......

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 09 okt 2010, 22:52

calcio je napisao/la:kako sad izgleda tabela? svi su ispred nas osim rumuna i luksemburga?
Kako ti je to pitanje
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

eXtr3m3
Kontakt:

Post Postao/la eXtr3m3 » 09 okt 2010, 22:53

calcio je napisao/la:
B0SANAC je napisao/la:
da
jos treba racunati da ce u utorak francuzi pobjediti luksemburg a bjelorusi albaniju, znaci imaju sansu da se odvoje. nama je sljedeca utakmica u Rumuniji, ako ne dobijemo mislim da su sanse za plasman izgubljene......

Imaju sansu da se odvoje ali ce onda imati i utakmicu vise od nas.Nama je sledeca utakmica u Sarajevu ili u Zenici a ne u Rumuniji ;)

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 09 okt 2010, 22:54

calcio je napisao/la:
B0SANAC je napisao/la:
da
Nije nego na Bilinom Polju na onom smijesnom travnjaku onde smo mi francusku trebali dovesti da na onoj njivi igraju
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 09 okt 2010, 22:54

calcio je napisao/la:
B0SANAC je napisao/la:
da
Kiks bjelorusije protiv Luxa nam ide isto u korist, ali ipak, nista nama to neznaci ako ne pobjedimo Rumuniju.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 okt 2010, 22:55

aqarius je napisao/la:Gol iz ofsajda.Pa da hoće više tim Francuzima ko pošteno suditi,rukomet sa Ircima sada ofsajd sa Rumunima.Imao sam osjećaj da bi neko na silu ugurao loptu u gol ali Grancuzi moraju pobjediti.Rumuni fenomenalni,koja borbenost,koje akcije,kako samo tačni pasovi o trci i pokretljivosti da ne govorim.
I sa takvom borbenoscu fasovase istim rezultatom ko' i mi i to jos bez ikakve borbenosti a o pokretljivosti da ne govorim
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 09 okt 2010, 22:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 09 okt 2010, 22:55

Rumuni, za koje svi tvrde da su u velikoj krizi, protiv Francuza, koji su protiv nas izgledali kao vanzemaljci, odigraše prilično ravnopravnu utakmicu, iako to rezultat tako ne tvrdi. E sad, jel do svih ili je samo do nas veliko je pitanje, ja sam duboko ubjeđen da je do nas. Ako nastavimo ovako igrati kako smo igrali od kada je ovaj vanserijski stručnjak preuzeo reprezentaciju, ne gine nam 5. pozicija.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 okt 2010, 22:56

eXtr3m3 je napisao/la:
calcio je napisao/la: jos treba racunati da ce u utorak francuzi pobjediti luksemburg a bjelorusi albaniju, znaci imaju sansu da se odvoje. nama je sljedeca utakmica u Rumuniji, ako ne dobijemo mislim da su sanse za plasman izgubljene......

Imaju sansu da se odvoje ali ce onda imati i utakmicu vise od nas.Nama je sledeca utakmica u Sarajevu ili u Zenici a ne u Rumuniji ;)
ups zezno sam se, u pravu si igramo kuci. ali isto nam se pise, ako ne pobjedimo rumune male su sanse za plasman.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 09 okt 2010, 22:59

NoName je napisao/la:Rumuni, za koje svi tvrde da su u velikoj krizi, protiv Francuza, koji su protiv nas izgledali kao vanzemaljci, odigraše prilično ravnopravnu utakmicu, iako to rezultat tako ne tvrdi. E sad, jel do svih ili je samo do nas veliko je pitanje, ja sam duboko ubjeđen da je do nas. Ako nastavimo ovako igrati kako smo igrali od kada je ovaj vanserijski stručnjak preuzeo reprezentaciju, ne gine nam 5. pozicija.

Realno Rumuni nisu nista vise napravili veceras nego mi protiv francuza...istina da su imali veliku priliku kod 0-0 ali to je sve sto su napravili...Francuzi su imali loptu 65% a odnos u sutevima je 19-5 za domacine...

Amar14
Kontakt:

Post Postao/la Amar14 » 09 okt 2010, 23:00

dragi moj narode citam evo ove komentare vidim da ste svi razocarani i ja sam bio posle utakmice sa francuskom koju sam gledao live na kosevu ali sam onda sutradan pogledao tekmu jos jednom na tv i sad mi je puno lakse naravno da i dalje zivim i disem za nasu repku ali sad sam ipak realan navijac repke ali nemojte se ljutiti sto cu vam ovo reci vas problem je sto je vecina vas nerealna (kao sto sam i ja bio) treba realno pogledati stvari i vidjecete da mi u stvari i nemozemo bolje jednostavno nasi igraci ne znaju bolje ovo je vrhunac
smjesno je navoditi kako nasi zmajevi igraju u svjetskim klubovima HAHAAAA ja znam da su svjetski klubovi REAL,BARSA,MANCHESTER,CELZI,
ARSENAL,BAYERN I TRENUTNO IZ ITALIJE SAMO INTER i koliko mi je poznato nasih igraca tamo nema prema tome tu leze svi odgovori ako mislite da je wolfsburg ili hoffenheim ili propali lion ili jos smjesnije neke tamo turske,grcke ili izraelske ekipe iz ovih smjesnih liga neka klasa onda stvarno smjesno je bilo sto dalje komentarisati nasi su igraci otprilike srednja prosjecna kategorija i treba to posmatrati tako jednostavno rekreativno i sportski i cekati neko mozda bolje vrijeme gdje ce mozda i neko od nasih zaigrati u ovim velikanima do tada spustimo se na zemlju

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 09 okt 2010, 23:00

1. Francuska 6
2. Albanija 5
3. Bjelorusija 5
4. BiH 4
5. Rumunija 2
6. Luxemburg 1

Sljedece utakmice:
12.10:
Francuska - Luxemburg
Bjelorusija - Albanija
Zadnja izmjena: B0SANAC, dana/u 09 okt 2010, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.

eXtr3m3
Kontakt:

Post Postao/la eXtr3m3 » 09 okt 2010, 23:01

calcio je napisao/la:
eXtr3m3 je napisao/la:
calcio je napisao/la: jos treba racunati da ce u utorak francuzi pobjediti luksemburg a bjelorusi albaniju, znaci imaju sansu da se odvoje. nama je sljedeca utakmica u Rumuniji, ako ne dobijemo mislim da su sanse za plasman izgubljene......

ups zezno sam se, u pravu si igramo kuci. ali isto nam se pise, ako ne pobjedimo rumune male su sanse za plasman.
Vjerujem da cemo ih pobjediti.Nisu Rumuni ono sto su bili do prije par godina.Ako su ima Srbi mogli dati 5 golova zasto im nebi i mi mogli dati :) ?

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 09 okt 2010, 23:02

adnan24 je napisao/la:
NoName je napisao/la:Rumuni, za koje svi tvrde da su u velikoj krizi, protiv Francuza, koji su protiv nas izgledali kao vanzemaljci, odigraše prilično ravnopravnu utakmicu, iako to rezultat tako ne tvrdi. E sad, jel do svih ili je samo do nas veliko je pitanje, ja sam duboko ubjeđen da je do nas. Ako nastavimo ovako igrati kako smo igrali od kada je ovaj vanserijski stručnjak preuzeo reprezentaciju, ne gine nam 5. pozicija.

Realno Rumuni nisu nista vise napravili veceras nego mi protiv francuza...istina da su imali veliku priliku kod 0-0 ali to je sve sto su napravili...Francuzi su imali loptu 65% a odnos u sutevima je 19-5 za domacine...
Ovo 5 nas yebe, kod nas je to bila nula, zapravo bio je onaj udarac Pjanića sa 98 metara. Nisu napravili ništa ali su igrali, za razliku od nas. Volio bih da griješim ali nešto sumnjam da je tako, ovo nikako ne ide na dobro. Al' doduše, zaboravio sam, novinari i navijači su krivi za takvu situaciju i rezultate.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 09 okt 2010, 23:04

eXtr3m3 je napisao/la:
Vjerujem da cemo ih pobjediti.Nisu Rumuni ono sto su bili do prije par godina.Ako su ima Srbi mogli dati 5 golova zasto im nebi i mi mogli dati :) ?
NIsu ni Francuzi, pa su nas osramotili na Kosevu. Ja uopste vise negledam u kakvoj je krizi protivnik i kakvih problema imaju. Prvo gledaj na svoju zemlju, vidis da utakmicu za utakmicu sve vise tonemo.
Sa Safetom Mourinhom se mozemo boriti za 4. Mjesto sa Bjelorusijom.

velez
Kontakt:

Post Postao/la velez » 09 okt 2010, 23:06

E moj Bosanac kako ti slozi ovu tabelu i zakljuci da Francuzi imaju 5bodova sa dvije pobjede.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 09 okt 2010, 23:06

NoName je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:

Ovo 5 nas yebe, kod nas je to bila nula, zapravo bio je onaj udarac Pjanića sa 98 metara. Nisu napravili ništa ali su igrali, za razliku od nas. Volio bih da griješim ali nešto sumnjam da je tako, ovo nikako ne ide na dobro. Al' doduše, zaboravio sam, novinari i navijači su krivi za takvu situaciju i rezultate.

Pa dobro...ja sam uvjeren da cemo mi francuzima mnogo veci otpor pruziti tamo nego sto je to bilo na Kosevu...ne zelim nikog da branim jer cinjenica je da igramo lose ali mislim da i takvi nismo slabiji od Rumunije,Bjelorusije...

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 okt 2010, 23:09

eXtr3m3 je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Treba se nadati mada nisam bas optimista.
Sreca nasa pa je bilo dosta nerjesenih utakmica u ovoj grupi inace bi jos crnje izgledalo.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 09 okt 2010, 23:10

I dalje sam ubjedjen da mozemo biti bar drugi.Ako dignemo Rumune,oni ostaju 5 bodova iza nas. Uz duzno postovanje Albancima i Bjelorusima,rumuni kakvi su takvi su najveci su nam protukandidat za najmanje 2 mjesto. Mi losije od onoga sa Francuskom ne mozemo,u zadnjoj tekmi nismo imali ni srece iskreno,jer albanoze mogu nekome pomutiti racune ali do kraja nece izdrzati jer osim borbenosti i srece nemaju ama bas nista,belirusi tek malo bolji.
Dakle realne sanse postoje,ne treba ocajavati.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 09 okt 2010, 23:14

Bravo Amar 14,da te ne citiram ali u većini se slažem.Nemamo mi vrhunske igrače a još manje igraju u vrhunskim ligama.Koliko god mi njih voljeli nisu oni u rangu Drogbe,Runija ,Xavija,Terija itd...Faktički nemamo ni na jednoj poziciji extra igrača.E sada je druga stvar da li se to može nadoknaditi trkom,zalaganjem....požrtvovanošću...Izgleda da ne može.Neko reče da Rumuni večeras nisu ništa napravili.Mi izgleda nismo gledali istu utakmicu,koliko proigravanja,centaršuteva,šuteva ...dobrih šansi e sadašto su izblokirani u odutnom trenutku,neke fulali itd....nije isto kao kada imaš jedan šut sa 40 m. i to iz slobodnjaka.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 09 okt 2010, 23:15

velez je napisao/la:E moj Bosanac kako ti slozi ovu tabelu i zakljuci da Francuzi imaju 5bodova sa dvije pobjede.
Izvini moja greska :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.