Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Ali kakva pokrivenost kamerama na Mestalji. Bolja pokrivenost u Prijedoru kad pomoćni trener kameru drži.
Nijedan prikaz crvenog iz blizine nego sa 90dužnih metara, pa ti gataj šta je bilo.
Nijedan prikaz crvenog iz blizine nego sa 90dužnih metara, pa ti gataj šta je bilo.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Dje inter nadjeKanye je napisao/la:Real Madrid platio sudije da yebu jadni Juve i Bayern i u grupi. Uskoro ce i u prvenstvu biti tako. Toliko smo jaki. Inter i Hoffenheim osvajaju lige sljedece sezone.
Mislim da će se ove sezone igrati po fudbalskim pravilima tako da Real nema šanse a Rona još mislima u Madridu gdje je imao protekciju sve ove godine.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 19 sep 2018, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bože sačuvaj, niko gola ne zna dati. U Realu, naravno.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Jes kad bi fudbal bio ritmicka gimnastikaMokes je napisao/la:Čist crveni za Cristiana.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
HAHAHHAAHFikret1946 je napisao/la:Jel ovo Fekir sa posudbe Liverpoola u Lyonu
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ovo je za dijagnozeKanye je napisao/la: smo
Zadnja izmjena: Scholl, dana/u 19 sep 2018, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
a šta je ovo rona uopšte uradio, ošinuo ga laktom?
još penal bio desetak minuta poslije toga, kako će ga prežaliti
još penal bio desetak minuta poslije toga, kako će ga prežaliti
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa daj je.Scholl je napisao/la:Ovo je za dijagnozeKanye je napisao/la:Real Madrid platio sudije da yebu jadni Juve i Bayern i u grupi. Uskoro ce i u prvenstvu biti tako. Toliko smo jaki. Inter i Hoffenheim osvajaju lige sljedece sezone.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- Nail for Real
- Kontakt:
Jos nisu skontali da je Pero direktor svemira.Kanye je napisao/la:Real Madrid platio sudije da yebu jadni Juve i Bayern i u grupi. Uskoro ce i u prvenstvu biti tako. Toliko smo jaki. Inter i Hoffenheim osvajaju lige sljedece sezone.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Čovjek plače jer je dobio crveni u prvom kolu grupne faze lige prvaka
grob te yebo

Kakve to veze ima, kad je bi nesportski potezPantelija je napisao/la:Jes kad bi fudbal bio ritmicka gimnastikaMokes je napisao/la:Čist crveni za Cristiana.
Uzelo ono da se nešto kofrči, Brih pokazao autoritet, pa nek' sad majci plače
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nema tate Pereza da podmaže sudije i odmah plač.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kakav nesportski potez? Sto mu je sugerisao da ne glumi padavicara?Mokes je napisao/la:Kakve to veze ima, kad je bi nesportski potezPantelija je napisao/la:Jes kad bi fudbal bio ritmicka gimnastikaMokes je napisao/la:Čist crveni za Cristiana.![]()
![]()
Uzelo ono da se nešto kofrči, Brih pokazao autoritet, pa nek' sad majci plače
Smijeesno , evo sad skroz usporeno
Hahahahha cirkus
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pa neće moći nabiti statistiku protiv mladih momaka u slijedećem kolu.tobaccos je napisao/la:Čovjek plače jer je dobio crveni u prvom kolu grupne faze lige prvaka![]()
grob te yebo
![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jos ako Pero potegne veze pa Modric uzme The Best i BalunNail for Real je napisao/la:Jos nisu skontali da je Pero direktor svemira.Kanye je napisao/la:Real Madrid platio sudije da yebu jadni Juve i Bayern i u grupi. Uskoro ce i u prvenstvu biti tako. Toliko smo jaki. Inter i Hoffenheim osvajaju lige sljedece sezone.
27.10.2020
Cist crveni,
Jos on glumi nesto kao smeta mu sto ovaj simulira hahahaha
Jos on glumi nesto kao smeta mu sto ovaj simulira hahahaha
- Nail for Real
- Kontakt:
Da je Iniesta imao Peru uza sebe niko za Messija cuo ne bileorey je napisao/la:Jos ako Pero potegne veze pa Modric uzme The Best i BalunNail for Real je napisao/la:Jos nisu skontali da je Pero direktor svemira.Kanye je napisao/la:Real Madrid platio sudije da yebu jadni Juve i Bayern i u grupi. Uskoro ce i u prvenstvu biti tako. Toliko smo jaki. Inter i Hoffenheim osvajaju lige sljedece sezone.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- anonymousHD
- Kontakt:
Otkad CR nabija statistiku protiv malih timova? Ah da, Bayern, Atletico, PSG, Juventus su mali timovi. Upravu si.Saurman je napisao/la:Pa neće moći nabiti statistiku protiv mladih momaka u slijedećem kolu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.