4 kola u Serie A i 1 kolo u C.L.
max ucinak gol razlika 10-4
Kod Alegria uvijek udjemo sporo,odbrana bude uspvana,napad podbaci a sredina ni vam ni tam
ove sezone maximalan ucinak
protiv svih u seria igrali smo protiv bunkera,i naravno bilo je teze od ocekivanog
prva tekma protiv rivala koji ce bar pokusat napasti i odmah smo pokazali dio svog reportoara,gdje smo bez vecih problema u prvih sata trebali voditi 3-0,ali samo zbog nonsalacije pojedinaca nismo dali gol.
svidja mi se da smo i pored glupog i nezasluzenog crvenog igrali pametno,dali golove(istina iz penala ali sasvim zasluzenih)
zbog igraca manje smo u zadnjih 15 min pali fizicki ali opet nisu imali neke sanse osim penala(hahahhaha)
Costa se povrijedio,ali svakako je na hladjenju 4 tekme tako da mu dodje isto propustit ce sve tekme a i taman da malo smiri glavu nakon onog crvenog
Khedira se povrijedio vidjet cemo koliko ozbiljno.Mjenjat ce ga CAn koji je juce bio jako dobar,ali koliko god ne voljeli Samia(sta ono sinoc profula Sami dragi

)nedostajat ce nam jer sad ide serija tekmi
Berna sinoc najbolji,Sandro se vratio,Pjanke dobar odbrana isto (Chiello

)
Ali kakav igrac ovaj Canselo
samo da popravi igru u odbrani i vec je top
Ali sinoc sam definitvno poklopio usta .Ustati i naklonit se

Blaiseu
nema neku igru slab je u mnogim stvarima,ali koliko samo trci ubacuje se vrsi presing na protivnika,i opet ucestvuje kod gola takav igrac nam je nedostajao
P.S. Koliko god da je smijesan crveni karton bio sinoc,jos sam u soku kad sam vidio kako CR7 place
mislim ono...... jbga brate samo se sramotis i vidis koliko si imao privilegije u madridu i sad znas kako nam je bilo igrat protiv tvoje ekipe
ne vjerujem da ce kazna za njega biti manja od 2 tekme ipak je to UEFA MAFIA !!
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"