Ni danas zastave i grba našeg kluba nije bilo na jarbolu stadiona.
Sad ću ja ko Martin Luter :"Sanjam dan"- kad ću ovu zastavu ugledati na stadionu za vrijeme odigravanja utakmice.
Moderator/ica: GracanicaAA
Zaista Mirsad Dedić nema elementarnu kulturu ponašanja na stadionu za vrijeme utakmice.Njemu je najbolje da ne sjeda na klupu,ionako nema potrebe.A svojim ponašanjem daje ružnu sliku o Klubu.Je li on toga svjestan ,to je drugi padež.Do duše na njemu je bilo najlakše pročitati konačni ishod utakmice.Ali ja nisam očekivao prolazak,čak je i dobro kutarisati se Kupa u ovakvoj situaciji što prije.Naravno može se odigrati dobra trening utakmica za Čelik i poželiti Zrinskom da u narednom kolu izvuče Kikače. Druga je stvar da se to vješto sve upakuje i ne odaje utisak šabanske ekipe,zbog nekih pojedinaca.staragarda je napisao/la:Ma od celika im je zijan.... milion posto....ja ne znam kako Husic njima otkida od plate al ovi do sad nisu ni jedne zaslužili....danas, pred same penale Deda se z a j e b a v a,smije,prica sa rajom na tribinisloboda72 je napisao/la:Ma ja ću mu dati za pravo da se "nazire napredak" ako u naredna 3 kola osvoji min.6, a maksimum 7 ili 9 bodova.staragarda je napisao/la:Slobodan"zadovoljan sam"Starcevic![]()
Sve ispod toga je zadovoljstvo bez pokrića.Uostalom i navijači imaju pravo na zadovoljstvo i ne-zadovoljstvo.![]()
... nevjerojatno,sviju mi... frajer umjesto da je koncentriran na desavanja na terenu, da razgovara sa golmanom on lagano caska sa rajom... hahhahah.... stojcev penal izvodi ko amater zadnji iz 2. Kantonalne.....ma smijurija teska
Nema,nije nikog bilo....veliki predsjednik uplatio drugu tranšu" ugovora " pa sve poslao u rodne kikače na seoski vasar i da pomognu da se prodje Leo.... PREDSJEDNIK SLOBODE umjesto u Jajcu place od radosti poslije seoske utakmiceklma1 je napisao/la:Ima li gdje koja slika zapadne tribine sa ove kup utakmice protiv Zrinskog?
Ne znamjerimo mu, neka se veseli covjek. Bar nije otisao pred izbore da pomogne SDA kao bivsi 2016. , a evo idu.staragarda je napisao/la:Nema,nije nikog bilo....veliki predsjednik uplatio drugu tranšu" ugovora " pa sve poslao u rodne kikače na seoski vasar i da pomognu da se prodje Leo.... PREDSJEDNIK SLOBODE umjesto u Jajcu place od radosti poslije seoske utakmiceklma1 je napisao/la:Ima li gdje koja slika zapadne tribine sa ove kup utakmice protiv Zrinskog?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.... garant mu skupo gorivo bilo do Jajca...uzeo bi mu Mercedes najmanje stoju goriva...sto ti je rec pravi SLOBODAŠ...a ne ko mi preletaci
Ne zamjerate mu a j e b e t e seljacima majku majcinu na svakom korakutuzlak1987 je napisao/la:Ne znamjerimo mu, neka se veseli covjek. Bar nije otisao pred izbore da pomogne SDA kao bivsi 2016. , a evo idu.staragarda je napisao/la:Nema,nije nikog bilo....veliki predsjednik uplatio drugu tranšu" ugovora " pa sve poslao u rodne kikače na seoski vasar i da pomognu da se prodje Leo.... PREDSJEDNIK SLOBODE umjesto u Jajcu place od radosti poslije seoske utakmiceklma1 je napisao/la:Ima li gdje koja slika zapadne tribine sa ove kup utakmice protiv Zrinskog?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.... garant mu skupo gorivo bilo do Jajca...uzeo bi mu Mercedes najmanje stoju goriva...sto ti je rec pravi SLOBODAŠ...a ne ko mi preletaci
A inace, Sloboda ima strasne koristi od afirmacije mladih igrača....ako ne odu u veliku cetvorku tusne ih gospodin za pare kojima namiri svoje pozajmice...al da ne smaramo visetuzlak1987 je napisao/la:Koga tu ko guzi, ne znam. Znam da je trener Nalic odlican za ove lige, da Sloboda ima dobrih igraca, da ce opet biti afirmisano par mladih igraca. Nisam primjetio ove sezone nikakav manjak znanja kod Slobode vec kod Azmira i rodjaka.
Neka i sina dovede biti ce bolji od Azmirovih Srba koji dobiju 50k na ruke, 10k mjesecno i onda jedu kolace po Stupinama godinu dana.
Da kad izađeš iz Sajmon Hena znao bi da su ti likovi odstranjeni. A navijaj za Sisicu. Samo mi reci hoćeš li napustiti forum ako Hazmir ne prođe u parlament?staragarda je napisao/la:Ne zamjerate mu a j e b e t e seljacima majku majcinu na svakom korakutuzlak1987 je napisao/la:Ne znamjerimo mu, neka se veseli covjek. Bar nije otisao pred izbore da pomogne SDA kao bivsi 2016. , a evo idu.staragarda je napisao/la: Nema,nije nikog bilo....veliki predsjednik uplatio drugu tranšu" ugovora " pa sve poslao u rodne kikače na seoski vasar i da pomognu da se prodje Leo.... PREDSJEDNIK SLOBODE umjesto u Jajcu place od radosti poslije seoske utakmice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.... volim sto vas zigu vise nego ista...jos kad vam sad sina utrpa bit ce to sex epskih razmjera
...fukatastinja pod "ugovorom" a u napadu dajdzino zlato i sincina
![]()
.... doduše,kad je mogao Jaha strasni iz Poljica sto ne može najbolji strijelac Seoske lige... hahahhaha
Samo faraon i kikaci boys... ostali svi rade da nas uniste... mislim,vas ćarsiju i tuzlake....sto se tice posjete bilo je oko milja-dvije ljudi....al uglavnom seljaci i izbjeglice ba...jah,i mi preletaciklma1 je napisao/la:@staragarda Svaka čast na odgovoru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Mrsko mi citirati. Ali stvarno nema potrebe za takvom pricom.
![]()
![]()
Boli me ona stvar gdje je bio predsjednik FK S....Imas Slobodine grupe pa tamo postavljaj takve komentare.
![]()
![]()
![]()
Kako je ovo Opste diskusije Tuzla City samo sam pitao ima li slike zapadne tribine sa kup utakmice kluba Tuzla City? Nekako mi je nejasno da imaju slike sa utakmice i od svega se u pozadini vidi prazan sjever.
Nisam spomenuo klub koji ti spominjes ni u kojem obliku.
Nego de ti meni reci koga ove izbore podrzavamo, druga ministra ili predsjednika ovog Tuzla nešto kluba.
staragardo jesi li zadovoljan sa trenerom i ekipom vidim razvaljujete redom gdje god stignete dobro ste kotirani na tabeli i daj nam bolan odgovor hoces li napustit forum ako HAZMIR ne prodje u parlament jer ti si njegov licni navijacstaragarda je napisao/la:Samo faraon i kikaci boys... ostali svi rade da nas uniste... mislim,vas ćarsiju i tuzlake....sto se tice posjete bilo je oko milja-dvije ljudi....al uglavnom seljaci i izbjeglice ba...jah,i mi preletaciklma1 je napisao/la:@staragarda Svaka čast na odgovoru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Mrsko mi citirati. Ali stvarno nema potrebe za takvom pricom.
![]()
![]()
Boli me ona stvar gdje je bio predsjednik FK S....Imas Slobodine grupe pa tamo postavljaj takve komentare.
![]()
![]()
![]()
Kako je ovo Opste diskusije Tuzla City samo sam pitao ima li slike zapadne tribine sa kup utakmice kluba Tuzla City? Nekako mi je nejasno da imaju slike sa utakmice i od svega se u pozadini vidi prazan sjever.
Nisam spomenuo klub koji ti spominjes ni u kojem obliku.
Nego de ti meni reci koga ove izbore podrzavamo, druga ministra ili predsjednika ovog Tuzla nešto kluba.
podsjeca me na VLADU JAGODICA svima cestita kad izgube fer trenersloboda72 je napisao/la:..................................Starčević: Ovo nam je pokazatelj kako moramo igrati
......................................Zadovoljan predstavom Tuzla Cityja
Fudbaleri Tuzla Cityja nisu se uspjeli plasirati u osminu finala Kupa BiH jer su danas nakon penala poraženi od Zrinjskog.
E. Čaušević
19.09.18. 18:51
Starčević: Ovo nam je pokazatelj kako moramo igrati
Tuzla City je dana na Tušnju ugostio aktuelnog prvaka BiH u šesnaestini finala Kupa BiH, a nakon 90 minuta rezultat je bio 0:0. Putnika u narednu fazu ovog takmičenja saznali smo tek nakon penala u kojem su više sreće imali Plemići koji su se plasirali dalje.
Nakon utakmice trener domaćih Slobodan Starčević izjavio je da može biti zadovoljan igrom svoje ekipe, te da jednostavno nisu imali sreće tokom izvođenja penala.
"Mislim da smo protiv ovako kvalitetne ekipi Zrinjskog odigrali jako dobro. Rekao sam da smo bili jako dobri ovo je pokazatelj kako trebamo igrati. Opet nam realizacija nije bila jača strana. Nakon lutrije i penala igrači Zrinjskog su bili smireniji i čestitam im prolazak dalje. Također, čestitam i svojim igračima na odličnom meču", rekao je Starčević.
Portal SportSport.ba pratite putem Facebooka ili Instagrama.
https://sportsport.ba/fudbal/starcevic- ... ati/290505
jest mi vas zao nemozete skandirat UPRAVA NAPOLJEsloboda72 je napisao/la:Reci mi ,jesi li u kastu u Zenicu?Ja sam mušterija ali nemam s kim.Ako slučajno imaš ti svoju ekipu onda u redu.Ako ima jedno mjesto javi na pp.Sad nam idu tri utakmice nedelja-srijeda -nedelja,gdje će se morati postaviti svaki igrač na svoje mjesto i prestati sa zafrkavanjem.Otrpili smo ovih 9 kola dostojanstveno iz obzira prema velikom uspjehu ,ulasku u PL. Nisam želio da kritikujem nego sam posmatrao i zapažao.Od sada , kao kad novoimenovanoj vladi prođe onih prvih 100 dana. Da mi je dijete rođeno ima da ga napadnem na pasija kola.Mora se napred .Nismo ušli u PL da budemo smijurija u ligi, i na kraju ispadnemo.Nema govora.Starčeviću prolazno vrijeme izmjeriti nakon 18 kola ,na kraju jeseni.Ako se pokaže da ne ide ,onda staro dobro pravilo stupa na snagu.Za loše rezultate i položaj na tabeli glavni krivac je Trener.staragarda je napisao/la:Ovaj Starcevic tacno nije tacan u glavi al sekunde jedne....sta lik radi sa ekipom i kako se igra to nije normalno....zasto j e b e n i Čomor se forsira do besvijesti,sta je sa stojceva..frajer kao da je naograisao....zasto ne igra crnkic.... covjek kada je usao izdominirao je strasno po desnoj strani... zasto silovanje sa poturalicem....ni otac rodzeni mu ne bi dao ovoliko sanse....i gdje je FEJZIC na golu,covjece....ja bi mu veceras momentalno uručio otkaz
Nas? Vas? Mene? Tebe? Preletaci? Ma ne, ok razumijem. Volis lijep fudbal. Ima puno kod nas takvih. Nose krisom Zeljine dresove ili čak gotive Manchester, Liverpool, Partizan, Zvezdu. Tvoj izbor, boli me k.. koga gledas i za koga navijas. Ali kakve sve to veze ima sa mojim pitanjem? Koje je bilo da te podsjetim, Ima li gdje slika publike na zapadnoj tribini stadiona Tušanj sa kup utakmice Tuzla City - Zrinski? Ako neko ima moze li da postavi ovdje ili negdje drugo?staragarda je napisao/la:...
Samo faraon i kikaci boys... ostali svi rade da nas uniste... mislim,vas ćarsiju i tuzlake....sto se tice posjete bilo je oko milja-dvije ljudi....al uglavnom seljaci i izbjeglice ba...jah,i mi preletaci
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 5 gostiju.