Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Ovaj defanzivac Valencie kod crvenog otisao od Suareza do neke postenjacine u 10 sekundi. Prvo pada odnosno simulira kad nije bilo nikakvog kontakta da bi nekoliko sekundi kasnije normalno ustao nakon sto ga je Ronaldo pocesao po glavi odnosno kad je postojao kakav takav kontakt. Logicnije mu je da se tad bacio na pod. 
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Hoće da nadoknadi onaj penal što nije svirao na sp.Pogba je napisao/la:Dominacija Briha vcrs
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Ja mislim da je tako i prvi put **** dobio.Derdiyok je napisao/la:Mozes misliti koliko je tek u skoli plakao sunce ti poljubim.
Kapije moćne na putu nek stoje,
- anonymousHD
- Kontakt:
Kakva j3bena šteta
Kakav mamoj3bački potez
Kakav mamoj3bački potez
Mokes je napisao/la:Čist crveni za Cristiana.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- IlCapitano
- Kontakt:
Ovaj no-look šut na kraju u rangu Swaggy P-a.anonymousHD je napisao/la:Kakva j3bena šteta
Kakav mamoj3bački potez![]()
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Fikret1946
- Kontakt:
Asensio masi zicer. In the other news the sky is blue.
- Nail for Real
- Kontakt:
Jok penzioneri iz Bayerna ce osvojitiBundesliga je napisao/la:Nema VAR-a, treba smrdljivoj hali iz madrida namjestiti još jedan trofej.
Pero vuce konce, nice
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Samo bayo.
Svabo je to buraz.
Svabo je to buraz.
Zna li se razlog zašto je portugalski kopitar ko zadnja curica kmečao u tunelu
fol njegove suze obiše svijet naslovi na SS.ba
mator kenjac place nakon kartona i to treba obilaziti svijet.
Ne znam je l' mi više smiješno ili tužno koliko neki ovdje mrze Ronalda.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Tužno je što to pišu simpatizeri Real Madrida.Aerials je napisao/la:Ne znam je l' mi više smiješno ili tužno koliko neki ovdje mrze Ronalda.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Jadan on.Aerials je napisao/la:Ne znam je l' mi više smiješno ili tužno koliko neki ovdje mrze Ronalda.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Zato što je rođeni glumac i folirant. A i dobro je zbog marketinga da se o njemu pišelet3 je napisao/la:Zna li se razlog zašto je portugalski kopitar ko zadnja curica kmečao u tunelufol njegove suze obiše svijet naslovi na SS.ba
![]()
mator kenjac place nakon kartona i to treba obilaziti svijet.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Nail for Real
- Kontakt:
Al' Juventus je institucija. Vise se pise o suzama Ronaldu nego o njihovoj pobjedi
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa veći Rona od kluba, da se ne lažemoNail for Real je napisao/la:Al' Juventus je institucija. Vise se pise o suzama Ronaldu nego o njihovoj pobjedi.
Ronaldo 7 finala. Juve 8 finala. Say what.Blejzer10 je napisao/la:Pa veći Rona od kluba, da se ne lažemoNail for Real je napisao/la:Al' Juventus je institucija. Vise se pise o suzama Ronaldu nego o njihovoj pobjedi.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Neće vam ove godine pomoći ni sve sudije svijeta,bićete izbrisani poput Coline.MElloo je napisao/la:Trpat cemo i Bayu, i onda ce nam sudija svirat 3 nepostojeca penala da ti crknes od mukeSaurman je napisao/la:Pa Romu trpa Chievo i Atalanta što ne bi i Real.
Derdiyok je napisao/la:Kakav je bio Predator? Osim ovog Izaghijevskog gola naravno.Saurman je napisao/la:Pa Romu trpa Chievo i Atalanta što ne bi i Real.
Par izgubljenih lopti al' sveukupni dojam je dobar, kod oba gola je poveo akciju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Plakao je zbog toga sto postoji mogucnost da ne igra na OT.leorey je napisao/la:Ma nije nego smo ustanovili da je plakao zbog toga sto bi sljedecu igrao s YoungBRiziko je napisao/la:De nek još ko ponovi da je Ronaldu zbog penala najteže...Potrbno je za održivost topika.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Nail for Real
- Kontakt:
Ronaldo 5 Ligi Sampiona, Juventus 2.Kanye je napisao/la:Ronaldo 7 finala. Juve 8 finala. Say what.Blejzer10 je napisao/la:Pa veći Rona od kluba, da se ne lažemoNail for Real je napisao/la:Al' Juventus je institucija. Vise se pise o suzama Ronaldu nego o njihovoj pobjedi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.