FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Riziko
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Riziko » 19 sep 2018, 23:16

TReba dovesti Delhpa na lijevog beka.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 19 sep 2018, 23:24

I onda se stavim u dilemu hocu li replicirati Romariju i blejzeru, njegov zastitniku.
Hvala Romario sto me preduhitri , sjajan post.

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 19 sep 2018, 23:27

JoeBleck je napisao/la:I onda se stavim u dilemu hocu li replicirati Romariju i blejzeru, njegov zastitniku.
Znam da meni ne možeš replicirat, zato i nisi. Čekao si da Romario napiše glup post (a nisi morao dugo, jer jebga, to je opet, Romario) pa da ga nekako ubaciš u ono što sam ja napisao. Neće moći.

Ponovno ne mozes da odgovoris argumentom i na jedan moj post, i uvlačiš tuđa mišljenja pa njih ismijavaš pod krinkom da meni odgovaraš. Novi primjer straw man fallacya.
A straw man is a common form of argument and is an informal fallacy based on giving the impression of refuting an opponent's argument, while actually refuting an argument that was not presented by that opponent. One who engages in this fallacy is said to be "attacking a straw man."

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 19 sep 2018, 23:32

Blejzer10 je napisao/la:
JoeBleck je napisao/la:I onda se stavim u dilemu hocu li replicirati Romariju i blejzeru, njegov zastitniku.
Znam da meni ne možeš replicirat, zato i nisi. Čekao si da Romario napiše glup post (a nisi morao dugo, jer jebga, to je opet, Romario) pa da ga nekako ubaciš u ono što sam ja napisao. Neće moći.

Ponovno ne mozes da odgovoris argumentom i na jedan moj post, i uvlačiš tuđa mišljenja pa njih ismijavaš pod krinkom da meni odgovaraš. Novi primjer straw man fallacya.
A straw man is a common form of argument and is an informal fallacy based on giving the impression of refuting an opponent's argument, while actually refuting an argument that was not presented by that opponent. One who engages in this fallacy is said to be "attacking a straw man."
Ok

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 sep 2018, 23:49

JoeBleck je napisao/la:Cuj Liverpool bi natrpao Barcu hahahah
Barca je imala losu noc u Rimu , ali je isti taj Liverpool visio u Rimu kao Barca.Jednima se osvetilo , drugima ne.

Liverpool je kvalitetan ali nije nivo Barce.Klub koji ne zna za trofej nacionalnog prvenstva gotovo 3 decenije je neozbiljan.
Jedna lasta ne cini proljece , finale LP je njihov najveci podvig u zadnjih godinama.
Ne precjenjujte ih , isto tako nemojte podcjenjivati Barcu.
Druže , Barcu ne treba niko podcijenjivati dovoljno joj je što je podcijenjuje sam njen trener koji od nje pokušava napraviti Bilbao :puke:
Raja zijeva dok gleda njene utakmice, stadion cesto poluprazan, da ne pominjemo najvecu bruku u Rimu lani.

Možda je on trener kalibra da vodi klubove tipa Bilbao gdje nema pritiska...ovako ima u rukama najskuplji tim na svijetu, a to ti je kao kad daš razmaženom djetetu najskuplju igracku koji ce kasnije sigurno razlupati....ziheraš je veci i od Mourinha, a to je realno svojevrstan podvig ;)

Barca može gubiti i od PSVa 5-0, al ne smije nikad igrati ziheraški (posebno na Campu), to nikako ne smije... a to je upravo EV uradio od nje :puke:

I ne znam koji qrac je kupovao Lengleta, Arthura, Malcoma i Vidala ako ce im davati po 10 minuta.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 19 sep 2018, 23:56

Lillard je napisao/la:Gledam ovu Romu i da se nayebem majke Valverdeu opet.
Više je do igrača. Nije Varane Pike pa da ga Dzeko otresa ko slinu.

Upravu je čojk da se treba dokazati u LP, ali ne u grupnoj fazi. Davno bila 2011. kad je baco Almuniju.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 20 sep 2018, 00:20

Blejzer10 je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:Alfrede brate, cetvrti put se oprastas od pdfa. :mrgreen:
Buffon ovog foruma
:urnebes: :urnebes: :rol:

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 20 sep 2018, 00:31

Preseravanja boze sacuvaj, cuj to oprasta se od foruma zbog toga sto ne moze citati gluposti :facepalm: Neki ljudi preozbiljno ovo shvacaju.

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 20 sep 2018, 03:27

Cinjenice :
U prajmu Messija Real ispise historiju sa 3 LP ?

Odgovor :
Nije fo Messija nego do saigraca.

Cinjenica :
Ako ti trebaju saigraci poput Inieste Xavija i Pujola kako onda da budes najbolji ikad ?

Odgovor :
Do trenera je ?

Cinjenica : Izmjenjali trenere ko na traci Barca ni vidila finala.

Odgovor :
Ali Messi je dao "7" golova ?

Cinjenica :
Barcelona nije osvojila LP

Odgovor :
Ali ima 5 zlatnih lopti

Cinjenica :

Odgovor :
Ima 20 asistencija

Cinjenica :

Odgovor :
Ali Mesi Mesi Mesi .....

Cinjenica :
Fudbal nije individualni sport i sve dok igrac bude vise od kluba. Dok se bude pisalo igrali su koliko im treba. Dok opravdanja budu da tempiraju formu Barca nece osvojiti LP. Jer tim pobjedjuje, a zelja ( trka ) glad i ambicija donose trofeje.

Peace out
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 sep 2018, 08:41

Osim13 je napisao/la:Nači Barca bi uzela Liverpool zato što Liverpool nije osvojio titulu prvaka pun qrtz godina a Barca jes.

Nači Bože sačuvaj.
A Liverpool je pokazao da je velika sila da bi ovu Barcelonu pregazio.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 sep 2018, 09:00

MrHc je napisao/la:Cinjenice :
U prajmu Messija Real ispise historiju sa 3 LP ?

Odgovor :
Nije fo Messija nego do saigraca.

Cinjenica :
Ako ti trebaju saigraci poput Inieste Xavija i Pujola kako onda da budes najbolji ikad ?

Odgovor :
Do trenera je ?

Cinjenica : Izmjenjali trenere ko na traci Barca ni vidila finala.

Odgovor :
Ali Messi je dao "7" golova ?

Cinjenica :

Odgovor :
Ali ima 5 zlatnih lopti

Cinjenica :

Odgovor :
Ima 20 asistencija

Cinjenica :

Odgovor :
Ali Mesi Mesi Mesi .....

Cinjenica :
Fudbal nije individualni sport i sve dok igrac bude vise od kluba. Dok se bude pisalo igrali su koliko im treba. Dok opravdanja budu da tempiraju formu Barca nece osvojiti LP. Jer tim pobjedjuje, a zelja ( trka ) glad i ambicija donose trofeje.

Peace out
U moru glupih postova ovo je vjerovatno najgluplji.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 sep 2018, 09:51

leorey je napisao/la:
let3 je napisao/la:Messi nek se dokaže protiv Totenhema ako je frajer i onda cemo mu priznati da je solidan igrac.
Al hladno brat kaze, treba se dokazat :tokralju: :tokralju:
samo derite navijaci fc messi, cucemo se na proljece kad se budu zbrajali rezultati, spremajte nove izvlake kako nije do njega, ne valja trener, ne valja ekipa, treba naci novog xavija,iniestu,puyola,dani alvesa,yayu,anrija itd ne bil najveci ikada malo razmrdao guzove , e sad sto bi s takvim saigracima avdija vrsajevic se naosvajao, to je drugi bar opanaka

druge ekipe dosta su napaljenije i rastrcanije od spore barca, meni je ko starom navijacu bljutavo gledati ovu igru, jedini spas nam je za ubrzavanje igre mesi u spic, malcolm i demba po krilima pa sta bog da, ovako cemo biti pregazeni od svake ozbiljnije i nabrijanije ekipe, zivi bili pa vidjeli
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

TheWeekndXO
Kontakt:

Post Postao/la TheWeekndXO » 20 sep 2018, 10:26

Romariooo je napisao/la:
leorey je napisao/la:
let3 je napisao/la:Messi nek se dokaže protiv Totenhema ako je frajer i onda cemo mu priznati da je solidan igrac.
Al hladno brat kaze, treba se dokazat :tokralju: :tokralju:
samo derite navijaci fc messi, cucemo se na proljece kad se budu zbrajali rezultati, spremajte nove izvlake kako nije do njega, ne valja trener, ne valja ekipa, treba naci novog xavija,iniestu,puyola,dani alvesa,yayu,anrija itd ne bil najveci ikada malo razmrdao guzove , e sad sto bi s takvim saigracima avdija vrsajevic se naosvajao, to je drugi bar opanaka

druge ekipe dosta su napaljenije i rastrcanije od spore barca, meni je ko starom navijacu bljutavo gledati ovu igru, jedini spas nam je za ubrzavanje igre mesi u spic, malcolm i demba po krilima pa sta bog da, ovako cemo biti pregazeni od svake ozbiljnije i nabrijanije ekipe, zivi bili pa vidjeli
Je.bo te dan jesi smor s tim stari navijac. Koga zaboli ku.rac sto si ti stari navijac kad si glup ko da imas 2 godine. Idi navijaj za Madrid, Juventus i Ronalda kad si glup ko ku.rac. Da neko vidi tvoje postove pomislio bi da su svi navijaci Barcelone tako glupi.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 20 sep 2018, 10:28

Jel neko upratio doktorsku disertaciju velikog Danija Pareja sinoc? :rol: Pizdurina otprilike u rangu lika koji ga je i htio dovest. :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 20 sep 2018, 10:53

Pajz ovog filozofa sa cinjenicama :rol:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 sep 2018, 10:58

Da postavimo jednu anketu.
1. Da li vam je draze da Barcelona osvoji kup kralja ili vam je draze da Messi uzme zlatnu loptu?

Mislim da znamo odgovor vecine ovdje.
Messi jeste najtalentovaniji igrac ikad, jeste najvazniji igrac Barcelone ikad, ali je i medju najlijenijim i najbezmudijim igracima ikad. Dok je on u klubu, Barcelolna LP vise osvojiti nece. Malo dublje razmisljanje je potrebno da bi seskontalo sto je to tako.
Promjenom velikog broja trenera, ustanovilo se da nije do istih. Messi je sistem, Messi je trenutno Barcelona. Promjene nisu moguce, dok on bude igrao, isto ce biti ko god da je trener. Neko stvarno misli da se Valverde puno pita?

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 20 sep 2018, 10:59

messilla je napisao/la:Jel neko upratio doktorsku disertaciju velikog Danija Pareja sinoc? :rol: Pizdurina otprilike u rangu lika koji ga je i htio dovest. :kafa:
Inigo, Parejo i Willian, sveto trojstvo neostvarenih transfera Bilbao Barcelone.

Doveli mu tamo nekog Malcolma, Coutinha i Dembelea. Ko će s njima igrat

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 20 sep 2018, 11:00

Evander je napisao/la:Da postavimo jednu anketu.
1. Da li vam je draze da Barcelona osvoji kup kralja ili vam je draze da Messi uzme zlatnu loptu?

Mislim da znamo odgovor vecine ovdje.
Messi jeste najtalentovaniji igrac ikad, jeste najvazniji igrac Barcelone ikad, ali je i medju najlijenijim i najbezmudijim igracima ikad. Dok je on u klubu, Barcelolna LP vise osvojiti nece. Malo dublje razmisljanje je potrebno da bi seskontalo sto je to tako.
Promjenom velikog broja trenera, ustanovilo se da nije do istih. Messi je sistem, Messi je trenutno Barcelona. Promjene nisu moguce, dok on bude igrao, isto ce biti ko god da je trener. Neko stvarno misli da se Valverde puno pita?
Yebo te Valverde
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 20 sep 2018, 11:02

Evo i Evandera :tokralju:

Ovaj Mrnjo je za nekog izucavanja bgm :lol:
27.10.2020

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 20 sep 2018, 11:06

Evo ih opet sa pricom kako je mnogima bitniji Messi od samog kluba, ista prica uvijek i Romaria i ovog drugog, dva najstarija navijaca Barcelone otkad ista postoji.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []