NK Široki Brijeg

sb1996
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la sb1996 » 20 sep 2018, 09:04

kksiroki je napisao/la:Šta kažu frajeri " došao Željo ispasti i ispao" , pa počnite pratiti balet dok je vrijeme.
A izgleda da baš nisu sva pojačanja promašaji i tko je sad kriv za to što je recimo Babić izgleda ok igrač za nas ili pak Eliomar kod Goce igra jako dobro...
Kažu frajeri da ga sereš više od svog staža na ovom forumu ;)

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 20 sep 2018, 09:06

sb1996 je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Šta kažu frajeri " došao Željo ispasti i ispao" , pa počnite pratiti balet dok je vrijeme.
A izgleda da baš nisu sva pojačanja promašaji i tko je sad kriv za to što je recimo Babić izgleda ok igrač za nas ili pak Eliomar kod Goce igra jako dobro...
Jesi to se našao prozvanim pa vrijeđaš???
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 20 sep 2018, 09:11

kksiroki je napisao/la:
sb1996 je napisao/la:
Jesi to se našao prozvanim pa vrijeđaš???
Promijeni username, nemoj izgovarat gluposti pod tim svetim imenom ;)

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 20 sep 2018, 09:14

Vidi mi ga vidi, jesi to prisvojio sveto ime :crazy:
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 20 sep 2018, 09:15

A izgleda da baš nisu sva pojačanja promašaji i tko je sad kriv za to što je recimo Babić izgleda ok igrač za nas ili pak Eliomar kod Goce igra jako dobro, izvodi sve prekide ...
Pa evo meni se npr sviđa što smo dali gol nakon yebenih mjesec ipo dana...
Babic bi morao biti Luka Modric ove lige,a ne samo ok igrac,s obzirom na reputaciju i placu. Sreća Šilićeva pa je došao sposoban trener pa je bar privremeno spasio dupe. A mozes mu to i reci,s obzirom da ti je vjerovatno neki rod ili barem dobar prijatelj
SAMO ŠIROKI!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 20 sep 2018, 09:25

since1948 je napisao/la:
A izgleda da baš nisu sva pojačanja promašaji i tko je sad kriv za to što je recimo Babić izgleda ok igrač za nas ili pak Eliomar kod Goce igra jako dobro, izvodi sve prekide ...
Pa evo meni se npr sviđa što smo dali gol nakon yebenih mjesec ipo dana...
Babic bi morao biti Luka Modric ove lige,a ne samo ok igrac,s obzirom na reputaciju i placu. Sreća Šilićeva pa je došao sposoban trener pa je bar privremeno spasio dupe. A mozes mu to i reci,s obzirom da ti je vjerovatno neki rod ili barem dobar prijatelj
Šta kažeš, Luka Modrić s obzirom na plaću :facepalm: :lol: :oops: :oops: , paralelni svemir svega mi...

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 20 sep 2018, 09:32

Nije došao ispast došao je odigrat za goli k pa ako prodju prodju, jel ti sad draže ? Skoro svi su očekivali čak i njihovi da ispadnu i tako je i bilo, niti su imali želje niti sastava da ozbiljnije udju u ovu utakmicu, ti ako si vidio stvari drugačije sinoć trka kod oftamologa jer ti treba sigurno.

Kako volim ove padobrance koji dodju 2 puta mjesečno da pos.eru nešto i opet odu, pa opet će doć sljedeći mjesec napisat kako mi svi pojma nemamo i tako u nedogled. FIno diskutiraj a ne samo čekat trenutak pa vadit stvari van konteksta da bi "ubo" poantu nekakvu. :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
NK Široki Brijeg

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 20 sep 2018, 09:52

Evolve je napisao/la:
Nije došao ispast došao je odigrat za goli k pa ako prodju prodju, jel ti sad draže ? Skoro svi su očekivali čak i njihovi da ispadnu i tako je i bilo, niti su imali želje niti sastava da ozbiljnije udju u ovu utakmicu, ti ako si vidio stvari drugačije sinoć trka kod oftamologa jer ti treba sigurno.

Kako volim ove padobrance koji dodju 2 puta mjesečno da pos.eru nešto i opet odu, pa opet će doć sljedeći mjesec napisat kako mi svi pojma nemamo i tako u nedogled. FIno diskutiraj a ne samo čekat trenutak pa vadit stvari van konteksta da bi "ubo" poantu nekakvu. :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:
Kako volim vas navijače koje je ovaj forum pretvorio u neki mentalni sklop koji naši ljudi uopće nemaju. Kako god dozvoljavate da vas pljuju gdje god tko stigne i onda se i dalje ližete sa istima tako ako navijači Želje kažu da ih kup ne zanima onda je to za vas sveto pismo. A to što su oni otišli dva dana prije utakmice u Međugorje naravno nema veze, to oni tako na izlet a ne da dobiju utakmicu.
A skim da diskutiram na ovom forumu, sa hordašima koji imaju pravo pljunuti po svemu svetome a da ja a i svi vi moramo šutjeti jer inače letiš dok primjer HIGH uredno 5 godina piše najogavnije rečenice i to prozivajući kolektivno cijeli narod i naravno uredno mu je račun aktivan...Znači ovako dečki dragi, vi nastavite toplo-hladno dok god želite a ja ću koristiti svoje demokratsko pravo da pišem što mi srcu drago. Ako vam napisano smeta uredno ignorirate i nastavite svojim tempom...

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 20 sep 2018, 10:33

kksiroki je napisao/la:
Evolve je napisao/la:

Kako volim vas navijače koje je ovaj forum pretvorio u neki mentalni sklop koji naši ljudi uopće nemaju. Kako god dozvoljavate da vas pljuju gdje god tko stigne i onda se i dalje ližete sa istima tako ako navijači Želje kažu da ih kup ne zanima onda je to za vas sveto pismo. A to što su oni otišli dva dana prije utakmice u Međugorje naravno nema veze, to oni tako na izlet a ne da dobiju utakmicu.
A skim da diskutiram na ovom forumu, sa hordašima koji imaju pravo pljunuti po svemu svetome a da ja a i svi vi moramo šutjeti jer inače letiš dok primjer HIGH uredno 5 godina piše najogavnije rečenice i to prozivajući kolektivno cijeli narod i naravno uredno mu je račun aktivan...Znači ovako dečki dragi, vi nastavite toplo-hladno dok god želite a ja ću koristiti svoje demokratsko pravo da pišem što mi srcu drago. Ako vam napisano smeta uredno ignorirate i nastavite svojim tempom...
Tebi argument sto su oni dosli dva dana ranije, mogli su ljetovat u Medjugorju ali opet ne mjenja cinjenicu da im Kup nije prioritet i da su odigrali manje više tako. Ono sto ja nekontam sto to tebi smeta tako ? Jel to umanjuje našu pobjedu ? Ne, koga briga, dabogda sve spusili sada, nevolim kad se tankira išta, tako da eto im sad prvenstvo , ako i tu spuse onda ce drvljem i kamenjem na sve, od uprave preko trenera itd...

To što nas ovdje pojedinci pljuju ja nemogu ništa nego stavit na ignore, niti sam admin da ih mogu banat niti se planiram svadjat sa svakim debilom koji nešto napiše ovdje. Ja većinom sve njih već imam na ignore. Ako hoćeš diskutirat onda sa nama ovdje, netrebas citat sta mor.on onaj High pise koga boli k, njega sam ignoro ima 2 godine.
NK Široki Brijeg

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 20 sep 2018, 10:34

Druze kako ne shvacas. Dok god ulazis u raspravu s takvim likovima dajes im jos motiva za napadanje. High je zasticen od moderatora i to svi znaju,ne mozes mu nista i pusti budalu. Ja ga stavio na ignore listu da se ne zivciram kad citam njegove postove. Mi smo svi ovdje prvenstveno jer imamo veliku bazu na ovom forumu i tu kruze informacije koje nigdje drugo neces naci. Al ti me ponekad podsjecas upravo na njega. Potpuno jednoumlje bez ikakvih preispitvanja svojih stavova. Ako nesto nije u redu pa ajmo pogledat sta mozemo popravit a ne zabit glavu u pijesak i derat se sam sebi na uho da sve funkcionira. Jos te nisam vidio da si dosao normalno,iznio misljenje o utakmici,rekao treba tog ihraca izvadit,on je bio dobar,on nije itd. Cim kazemo ne sviđa mi se to i to odmah smo pljuvaci,hordasi sta li vec ne. Podsjecas me na one dinamovce koji su branili mamica,sta god prigovoris odmah si neprijatelj kluba. A da ne spominjemo kako se ispalis posle poraza i nema te sve do ovakvih trenutaka i onda kazes eto vidite da sam ja u pravu.
SAMO ŠIROKI!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 20 sep 2018, 10:53

since1948 je napisao/la:Druze kako ne shvacas. Dok god ulazis u raspravu s takvim likovima dajes im jos motiva za napadanje. High je zasticen od moderatora i to svi znaju,ne mozes mu nista i pusti budalu. Ja ga stavio na ignore listu da se ne zivciram kad citam njegove postove. Mi smo svi ovdje prvenstveno jer imamo veliku bazu na ovom forumu i tu kruze informacije koje nigdje drugo neces naci. Al ti me ponekad podsjecas upravo na njega. Potpuno jednoumlje bez ikakvih preispitvanja svojih stavova. Ako nesto nije u redu pa ajmo pogledat sta mozemo popravit a ne zabit glavu u pijesak i derat se sam sebi na uho da sve funkcionira. Jos te nisam vidio da si dosao normalno,iznio misljenje o utakmici,rekao treba tog ihraca izvadit,on je bio dobar,on nije itd. Cim kazemo ne sviđa mi se to i to odmah smo pljuvaci,hordasi sta li vec ne. Podsjecas me na one dinamovce koji su branili mamica,sta god prigovoris odmah si neprijatelj kluba. A da ne spominjemo kako se ispalis posle poraza i nema te sve do ovakvih trenutaka i onda kazes eto vidite da sam ja u pravu.
Meni iskreno ne zanima tvoje ili bilo čije mišljenje o meni, ja sam ja i mene nikakav forum neće promijeniti ni za milimetar da bi se svidio nekome ili nekome ne. Drugo informacije koje dolaze iz unutarnjih struktura kluba i objavljuju se na ovom djelu foruma je sramota nad sramotama. Zašto? Pa zato što netko ima poznanstva i stvari koje uopće nisu za forum ovdje plasira. Može meni bilo tko reći da voli klub ali kad objavi nešto što klub skriva tada je ta ljubav u velikom sukobu.
Bez nekog **** svih ovih godina sam imao desetine informacija koja nije nitko i samim tim nikada ne bi iskoristio tu privilegiju da ispadnem frajer i insajder na ss.ba.

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 20 sep 2018, 10:58

Neko je padobranac ako ostavi jedan ili dva posta mjesečno :facepalm:

A možda da razmislite da ima ljudi koji nemaju vremena svaki dan ulazit po 30 puta na forum i pisat po 10 postova dnevno. znate, ima ljudi s poslovima, ženom i djecom, itd.

a kksiroki je u potpunosti u pravu s ovim da su se neki prilagodili nekom forumskom modus operandiju. Čut ćemo mišljenja koja nisu njihova, riječi koje nisu njihove, fraze koje nećeš čuti nigdi u ŠB, itd.

Malo smiješno, al ajd.

OT
Ja sam dobio što sam htio, Goce je donio potrebnu dozu motiviranosti, nagazio je igrače i fizički na treninzima, igramo taktički kompaktno. Od ovog rostera svejedno ne očekujem neku ljepotu igre. Dovoljno mi je da smo čvrsti i kompaktni i da do zime skupimo dovoljno bodova da zadržimo priključak. Onda, Franjić plus Turčin plus eventualno pojačanje u vezi pa možda na proljeće možemo očekivati neku ljepšu igru. Do tad, samo jako i muški i taktički. 1-0 i meni puna šaka brade.

I još, Perković pokazao.

Samo jedno ime Široki!!!
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 20 sep 2018, 11:11

Daleko najjači post dugo vremena i u njemu je sve čovjek objasnio. Koliko visite ovdje poprimili ste način izražavanja, razmišljanja, mentalnog sklopa ostalih koji pišu. Nepojmljivo je to svakome sa imalo ŠB krvi u sebi.

Napokon Široki kakav treba biti, u zadnje dvije utakmice smo vidjeli više uklizavanje nego zadnje 4 godine, stajanje jedan za drugoga i slično kako bi stalno trebalo biti. :bih:

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 20 sep 2018, 11:14

Carles je napisao/la:Neko je padobranac ako ostavi jedan ili dva posta mjesečno :facepalm:
To apsolutno nema veze sa kolicinom postova, nego sadrzajem sto se napise. Nevolim kad neko pise par postova mjesecno i u svim postovima se samo kriyiziraju drugi forumasi. To mi smeta.

Edit: Necu vise na ovu temu, dosta mi je.
NK Široki Brijeg

Mario94
Kontakt:

Post Postao/la Mario94 » 20 sep 2018, 11:27

Nema veze u kakvom je zeljeznicar sastavu bio .. bitno je da se vide veliki pomaci u nasoj igri u mehanizmu ekipe.. ubacivanjem dane puni je lakse babicu igrati .. pogledajte samo kako smo jednostavno ispadali u sredinu protiv : tuzle, mladosti , slobode, aa evo protiv najaceg sastava zrinskog i evo sinoc protiv zelje niti jednom nam nije ispao citav vezni red .. u izlasku u presing se zna ko sta radi ii puno tih "nevidljivih " stvari je drukcije koje donose uspijeh

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 20 sep 2018, 11:46

Pozdrav momci, evo izvještaja sa utakmice od sinoć

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 20 sep 2018, 11:46

kksiroki je napisao/la:Vidi mi ga vidi, jesi to prisvojio sveto ime :crazy:
Dao puno toga za to sveto ime ali to sad nije bitno. Bitno je da se ti pojavis ovdje i pises gluposti braneći neke stvari koje je cijeli stadion protiv Zelje prozivkama kritizirao. Frajeri i pljuvatori su onda i stare ekipe sa Sjevera koje su prosle puno toga, stare ekipe koje su tu i kad se igra protiv Capljine pred 150 ljudi itd itd, svi znamo koji dolazimo na stadion tko su i sto su i koliko vole klub pa sve do mladih koji zive za klub i do najmladje djece.... Cijeli sjever skandira a ti to skandiranje i psovanje kada zivci zbog ljubavi prema klubu prorade kritiziras. Onda smo svi sa stadiona “frajeri” po tvojoj prici samo ti normalan i stručan.

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 20 sep 2018, 12:15

ne bi da nas ima 100000 a ne 1000 što dolazimo i pratimo svoj klub pa se sad trebamo ovdje svađati tko je u pravu, a tko u krivu. Imali smo pravo kritizirati pojačanja koja do sada nisu pokazala ništa, isto tako čemu sad nakon dvije dobre utakmice prozivanje " kritičara" kad smo govorili da ne igramo dobro i da pojačanja ne igraju dobro kad je stvarno bilo tako. Kao da mi ne želimo da Eliomar bude bolji od Menala ili Babić od Ćorića, dabogda što se mene tiče bili 100 puta bolji. Željo nas je ponizio u prvenstvu kao nikada i normalno je da su ljudi bili frustrirani i tražili krivce. Ja prvi nisam zviždao ni Deji ni Babiću kad su izlazili sa te utakmice a 90 % ljudi je, i sad bi trebali reći nakon jedne utakmice ej vidite da je Babić dobar i da je Šilić dobar sportski direktor
audere est facere!

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 20 sep 2018, 12:21

Necemo vise o tim glupostima. Ionako nas je premalo da bi se jos među sobom svađali. I ja se koji put prenaglim pa pisem sto bi mozda za sebe trebao zadrzati. Nebitno,svi smo tu radi Sirokog

Ko bi rekao da ce Dane donijeti toliku prednost u igri. Ocito je Babicu trebao netko da trci za njega. Po meni Perkovic treba ostati u prvom sastavu,a Cabraja malo nek odmori,pa kad ostane 2-3 utakmice na klupi i on ce proigrati. Eliomar je bio na izlaznim vratima,al evo ocigledno Goce racuna na njega. Jedino sto je sigurno da ima dobar centarsut,jer iskreno mene se ni sinoc nije dojmio,za razliku od npr Dine koji je poginuo iza njega. Bojim se da necemo imat Luku za Sarajevo a Keta ako bude branio...pa svi znamo sta jr bilo zadnji put :D
SAMO ŠIROKI!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 20 sep 2018, 12:35

1921ba je napisao/la:Pozdrav momci, evo izvještaja sa utakmice od sinoć

:thumbup:

Kad je izvlacenje sljedece runde Kupa?

EDIT: nasao, u ponedjeljak
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: PLFukare i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []