NK Široki Brijeg

hlive
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la hlive » 20 sep 2018, 12:38

Android je napisao/la:
1921ba je napisao/la:Pozdrav momci, evo izvještaja sa utakmice od sinoć

:thumbup:

Kad je izvlacenje sljedece runde Kupa?
U ponedjeljak u 14h
It's better when it's live

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 20 sep 2018, 12:40

Ko da gledam, Sarajevo ili Zrinjski :lol:
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 20 sep 2018, 12:41

Android je napisao/la:Ko da gledam, Sarajevo ili Zrinjski :lol:
Tolki smo baksuzi...
Kako sad ide određivanje domaćinstva,ako bi igrali npr sa Zrinjskim?
Mi bi isli dole pretpostavljam?
SAMO ŠIROKI!

hlive
Kontakt:

Post Postao/la hlive » 20 sep 2018, 12:43

since1948 je napisao/la:
Android je napisao/la:Ko da gledam, Sarajevo ili Zrinjski :lol:
Tolki smo baksuzi...
Kako sad ide određivanje domaćinstva,ako bi igrali npr sa Zrinjskim?
Mi bi isli dole pretpostavljam?
Kako izvuce tako igras. Prvi je domaćin. Drugih pravila nema
It's better when it's live

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 20 sep 2018, 13:03

Važno je da smo mi prošli dalje,ali još važnije da smo uspjeli zabiti taj yebeni gol.Luka burno reagirao i neka je, ja bi Zlomislića na gol stavio dok je Bilobrk u odsustvu.U nedjelju Zvijezda,očekujem neku golijadu 3,4 komada,vrijeme je više da nas i u ligi krene.A onda Sarajevo,to će biti pokazatelj jesmo li na pravom putu ili ne.
I šta glumi onaj security sa onim razdvajanjem sjevera od kaveza,najprije protiv Slobode pa opet jučer?
Igraj Široki ti si najbolji!

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 20 sep 2018, 13:05

sb1996 je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Vidi mi ga vidi, jesi to prisvojio sveto ime :crazy:
Dao puno toga za to sveto ime ali to sad nije bitno. Bitno je da se ti pojavis ovdje i pises gluposti braneći neke stvari koje je cijeli stadion protiv Zelje prozivkama kritizirao. Frajeri i pljuvatori su onda i stare ekipe sa Sjevera koje su prosle puno toga, stare ekipe koje su tu i kad se igra protiv Capljine pred 150 ljudi itd itd, svi znamo koji dolazimo na stadion tko su i sto su i koliko vole klub pa sve do mladih koji zive za klub i do najmladje djece.... Cijeli sjever skandira a ti to skandiranje i psovanje kada zivci zbog ljubavi prema klubu prorade kritiziras. Onda smo svi sa stadiona “frajeri” po tvojoj prici samo ti normalan i stručan.
Gdje si frajeru nisam te prepoznao, ja sam sjever također, e ne čuh to pljuvanje sinoć. Drugo, za klub se navija i kad gubi i kad je u problemima a ne samo kad ide. Treće za "svetinju" sam obišao cijeli "region" što kažu ovi u Sa, a za NK "cijelu" Europu, prodike svojoj generaciji sine drži a nekome ko je generacijski bliže tvome ocu nego tebi...i zadnje a ne najmanje bitno, ja nisam sam normalan i stručan niti se stručnim smatram i nigdje i ne pišem o tome, bitno je da su većina onih koji pišu samo prozvani stručnjaci a šutljiva većina ovog foruma i oni koji napišu povremeno nešto za vas "stručnjake" su nebitni margginalci kojima bi kao i zabrane uvodili...
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 20 sep 2018, 13:10

kksiroki je napisao/la:
sb1996 je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Vidi mi ga vidi, jesi to prisvojio sveto ime :crazy:
Dao puno toga za to sveto ime ali to sad nije bitno. Bitno je da se ti pojavis ovdje i pises gluposti braneći neke stvari koje je cijeli stadion protiv Zelje prozivkama kritizirao. Frajeri i pljuvatori su onda i stare ekipe sa Sjevera koje su prosle puno toga, stare ekipe koje su tu i kad se igra protiv Capljine pred 150 ljudi itd itd, svi znamo koji dolazimo na stadion tko su i sto su i koliko vole klub pa sve do mladih koji zive za klub i do najmladje djece.... Cijeli sjever skandira a ti to skandiranje i psovanje kada zivci zbog ljubavi prema klubu prorade kritiziras. Onda smo svi sa stadiona “frajeri” po tvojoj prici samo ti normalan i stručan.
Gdje si frajeru nisam te prepoznao, ja sam sjever također, e ne čuh to pljuvanje sinoć. Drugo, za klub se navija i kad gubi i kad je u problemima a ne samo kad ide. Treće za "svetinju" sam obišao cijeli "region" što kažu ovi u Sa, a za NK "cijelu" Europu, prodike svojoj generaciji sine drži a nekome ko je generacijski bliže tvome ocu nego tebi...i zadnje a ne najmanje bitno, ja nisam sam normalan i stručan niti se stručnim smatram i nigdje i ne pišem o tome, bitno je da su većina onih koji pišu samo prozvani stručnjaci a šutljiva većina ovog foruma i oni koji napišu povremeno nešto za vas "stručnjake" su nebitni margginalci kojima bi kao i zabrane uvodili...
Svi smo mi navijali za klub i volili ga i kad je gubio 3:0 i sada, samo je se iskazivalo nezadovoljstvo nekim ociglednim lošim potezima koji su doveli do losih rezultata koji su ako se po jutru dan poznaje ko sto se kaze sada iza nas i polako se dizemo...

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 20 sep 2018, 13:34

KK moze samo jedno pitanje!
Kako nasi uvijek uspiju dovesti igraca koji je ili A) nepreman ili pod B) ozljeden!!!
Pa evo Babic i Elimor prvu tekmu da su nesto odigrali dosli do polovine ovog djela? Franjic stigo ozljeden wtf???
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 20 sep 2018, 14:05

UstanikSBII je napisao/la:KK moze samo jedno pitanje!
Kako nasi uvijek uspiju dovesti igraca koji je ili A) nepreman ili pod B) ozljeden!!!
Pa evo Babic i Elimor prvu tekmu da su nesto odigrali dosli do polovine ovog djela? Franjic stigo ozljeden wtf???
Kao prvo nisam ja klubski uposlenik pa da znam zašto, kako. Drugo, mogu pretpostaviti a nešto i znam da mi sa svojom platežnom moći možemo dovesti samo ono što npr. Zrinjski, Željo, Sarajevo ne uzmu jer plaćaju duplo više. Kod nas se klasa traži od igrača koji imaju max.3000€ dok Zrinjski dovede 5 igrača od 5000 € i dva-tri od tih su na klupi a neki i na tribini. Novac je u igri, naši očito moraju gađati a garancija da će pogoditi igrača od 3 000€ je možeš misliti kakva, Menalo ima 10-15 milja € i ne može blizu 18. Pare dečki, pare, Sarajevo ima 2,5 puta veći proračun a Zrinjski i Željo duplo veći od nas.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 20 sep 2018, 14:15

kksiroki je napisao/la:
Kao prvo nisam ja klubski uposlenik pa da znam zašto, kako. Drugo, mogu pretpostaviti a nešto i znam da mi sa svojom platežnom moći možemo dovesti samo ono što npr. Zrinjski, Željo, Sarajevo ne uzmu jer plaćaju duplo više. Kod nas se klasa traži od igrača koji imaju max.3000€ dok Zrinjski dovede 5 igrača od 5000 € i dva-tri od tih su na klupi a neki i na tribini. Novac je u igri, naši očito moraju gađati a garancija da će pogoditi igrača od 3 000€ je možeš misliti kakva, Menalo ima 10-15 milja € i ne može blizu 18. Pare dečki, pare, Sarajevo ima 2,5 puta veći proračun a Zrinjski i Željo duplo veći od nas.
Sve to stoji al gdje je logika dovest ozljedenog igraca? Niti ce igrati pola sezone a kosta! Pa guraj onda junire i krpaj kako moze ... To je razlog zbog kojeg vecina proziva Silica jel i to malo oara sto imamo on trosi na igrace koji uopce nisu soremni pa rade nemoj nikog dovesti nek klub zavrsi godinu u plusu debelom gurni juniore i to je to a ne evo dove Franjica lik ozljeden moras ga cekat godinu dana pa dok ude u formu ma daj cisti supljaci i uvjeren sa da Silic ima neki tal od togo svog guranja!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 20 sep 2018, 14:20

UstanikSBII je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:
Sve to stoji al gdje je logika dovest ozljedenog igraca? Niti ce igrati pola sezone a kosta! Pa guraj onda junire i krpaj kako moze ... To je razlog zbog kojeg vecina proziva Silica jel i to malo oara sto imamo on trosi na igrace koji uopce nisu soremni pa rade nemoj nikog dovesti nek klub zavrsi godinu u plusu debelom gurni juniore i to je to a ne evo dove Franjica lik ozljeden moras ga cekat godinu dana pa dok ude u formu ma daj cisti supljaci i uvjeren sa da Silic ima neki tal od togo svog guranja!
Tal u NK, stari mislim da je to u ovoj konstelaciji snaga i uz ljude koji rade određene pozicije skoro pa nemoguća misija. Neznam pod kojim je uvjetima doveden Franić i kad će zaigrati, ako je nešto čudno ne mora uvijek i biti tal.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 20 sep 2018, 14:25

I još nešto što je prošlo ispod radara, ja se nadam da ovaj topic neće nastaviti da bude mjesto samopromocije pojedinaca sa davanjem insajderskih informacija. Za takve stvari postoji službena klubska stranica. Ovo treba biti mjesto naklapanja, želja i naravno pokuda i podrške.

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 20 sep 2018, 14:26

UstanikSBII je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:

Tocno. Potpis... i frajeri smo jer zugamo na takve stvari... brate još nas s hordama stavljas u ista usta...

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 20 sep 2018, 14:35

kksiroki je napisao/la:
LoveSB96 je napisao/la:Kovacic, Begonja i Matic lagani rucak u Borku..
Yebem vam pleme ima da jedete loptu veceras
Znači poprimile se i psovke od hordaša kuknjava
Sačuvaj Bože... :plac:
Aj sad ovako, jesi ti ikada čuo ovakvu psovku u Širokom Brijegu, a onda nastavi slobodno...

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 20 sep 2018, 14:45

kksiroki je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:
Aj sad ovako, jesi ti ikada čuo ovakvu psovku u Širokom Brijegu, a onda nastavi slobodno...
Kralju moj nazalost cuo sam ja puno.mastovitijih psovki u Sirokom :lol:
SAMO ŠIROKI!

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 20 sep 2018, 14:48

kksiroki je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:
Ma hebe se mene za psovke i mentalni sklop pojedinaca. Kazem ti dovedes 2/3 igraca i uvjek im neki k ili nisu spremni ili su ozljedeni a eto kao nemas para. Pa isto da nemas para kupiti auto, vozis neko polovno staro 20 godina i ajde sad cu kupiti neko staro 15 godina kojem nista neradi al mozda ga popravim kad dignem ponovo krediti a mozda bolje da sparam i krpam ovo sto ima od 20 godina pa kupim solidno staro 10 godina koje bar moze odmah voziti. Al ne Silic i ovo malo jada sto ima trosi u "auta" koja nemogu upaliti (ozljedena su) koja jedva idu treba im 5 servisa (priprema) da bi mogla samo voziti!!!! (Tj. Da mogu samo trcati 90min !!!!) i onda kukas nema para pa ne trosi ih u gluposti pa ces mozda imati!!!! Jer kontas ti tu logiku uopce?!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 20 sep 2018, 14:58

Stari, mislio sam da si vrijedan dijaloga ali sam se zajebo, aj živio....

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 20 sep 2018, 15:46

i tu seljačku priču ''radije stavi juniore'' isto svežite mačku o rep. Pa ispali bi iste sezone iz lige, šta je vama. Onda bi tek plakali svi redom kad bi igrali federalnu ligu. Ovaj spoj zadnjih godina, naših domaćih iskusnijih i mlađih, u kombinaciji sa još pokojim igračem izvana je idealan. Al treba shvatit da se sa igračima koji će igrati za 3 tisuce € može nekad i promašit. uz to pričamo o ligi iz koje svaki igrač bježi na prvu ponudu izvana. ne opravdavam nikoga i ništa. samo kažem da su uvjeti u kojima operiramo vrlo skučeni. i opet se nekako hrvamo s ovim klubovima koji imaju debelo veće proračune
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 20 sep 2018, 17:24

kksiroki je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:
Ispricavam se sto nisam Isusa spomenio u psovci ko pravi Sirokobrijezanin. :salut:
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 20 sep 2018, 19:48

kksiroki je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:
Ne treba se nervirati. Mnogi trebaju puno pure pojest da bi neke stvari skuzili kako funkcioniraju i da nije bas sve tako kako oni misle

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cr7legia, Giuseppe1, rishovski i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []