21.12.2015 god. POČETAK RADOVA NA NOVOJ, ISTOČNOJ TRIBINI STADIONA TUŠANJ
Moderator/ica: GracanicaAA
Pa očigledno da hoće da nas unište, da neće ne bi se u PDA učlanjivali.staragarda je napisao/la:Samo faraon i kikaci boys... ostali svi rade da nas uniste... mislim,vas ćarsiju i tuzlake....sto se tice posjete bilo je oko milja-dvije ljudi....al uglavnom seljaci i izbjeglice ba...jah,i mi preletaciklma1 je napisao/la:@staragarda Svaka čast na odgovoru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Mrsko mi citirati. Ali stvarno nema potrebe za takvom pricom.
![]()
![]()
Boli me ona stvar gdje je bio predsjednik FK S....Imas Slobodine grupe pa tamo postavljaj takve komentare.
![]()
![]()
![]()
Kako je ovo Opste diskusije Tuzla City samo sam pitao ima li slike zapadne tribine sa kup utakmice kluba Tuzla City? Nekako mi je nejasno da imaju slike sa utakmice i od svega se u pozadini vidi prazan sjever.
Nisam spomenuo klub koji ti spominjes ni u kojem obliku.
Nego de ti meni reci koga ove izbore podrzavamo, druga ministra ili predsjednika ovog Tuzla nešto kluba.
De nam neku s gradilišta Sloginog stadiona od 40 miliona.sloboda72 je napisao/la:DANAS , PETAK 21. SEPTEMBRA 2018. JE "DAN RUPE "
21.12.2015 god. POČETAK RADOVA NA NOVOJ, ISTOČNOJ TRIBINI STADIONA TUŠANJ
jest mi te zao ti si navijac a ne smijes viknut UPRAVA NAPOLJE hahasloboda72 je napisao/la:https://www.facebook.com/mario.glavas.7 ... 2ODk1OTQ3/
Bez brige , na Bilinom do sad dva trenera gostujuce ekipe smijenjenaBosanacGorstak je napisao/la:Nema potrebe prozivati upravu kad je uprava odlicna..Bice i glas na izborima kao podrska.![]()
Poraz od Zrinjskog ocekivano,mislim da je vrijeme da se zahvali Starcevicu i ponudi uloga menadzera nekom sposobnijem.Ovo sto smo gledali u dosadasnjem dijelu prvenstva je jednostavno "puno zuje a malo meda daju"
uzeo si bas kompetentnog momka, zadnjih 15 godina javno najavljuje samoubistvo (ekstremna narkomanska proslost/sadasnjost), ali vjerovatno u njemu vidis potencijal/zaradusloboda72 je napisao/la:https://www.facebook.com/mario.glavas.7 ... 699606772/
Ma cekamo rezultate pa cemo se aktiviratifukaratz je napisao/la:garda bilo vjerovatno 4 milje, zapad pun ko sibicanego kako uzivas u igri i rezultatima, ofucali ste se na temi ko dzukci iz Kalkute
puno pricali i najavljivali, brzinom svjetlosti isparili s teme
ono bas pravi navijaci
stavite 1KM ulaz pa ces vidjeti posjetustaragarda je napisao/la:Ma cekamo rezultate pa cemo se aktiviratifukaratz je napisao/la:garda bilo vjerovatno 4 milje, zapad pun ko sibicanego kako uzivas u igri i rezultatima, ofucali ste se na temi ko dzukci iz Kalkute
puno pricali i najavljivali, brzinom svjetlosti isparili s teme
ono bas pravi navijaci
.... sto se tice posjete ona je predobra kako ste najavljivali da Tuzlu nece niko gledati...plus ,kad to rezultat pogura
![]()
....navijamo al bez "ugovora"
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.