Za sada Hrvatska ima veci posjed lopte, al' izrael ima izglednije prilike. Jos treba napomenuti stativu Rakitica.
Vedran Runje za sada ima 3-4 ODLICNE odbrane.
KRANJCAR 1:0 35.minuta (penal)
jacky09 je napisao/la:Da još kažem, u21 reprezentacija Hrvatske izgubila je protiv Španjolske u gostima 2:1. Mislim da je rezultat dobar jer ipak je Španjolska individualno i u ovoj kategoriji možda i najbolja na svijetu. Gol u gostima Dejana Školnika jako puno znači.. kada se vrate Lovren i Rakitić sve je otvoreno u Varaždinu.![]()
u19 reprezentacija pobjedila u gostima Latviju sa 2:1 pogotcima Čuline i Mancea, iako je Latvija vodila 1:0. Sve u svemu uspješan dan što se tiče nogometa.
Imamo k*urac šanse. U 4 sata popodne, u Varaždinu, pred tri tisuće ljudi, imamo samo šansu popit tri komada. Sa genijalcem na klupi, i kako sam naveo sa sjajnom atmosferom na stadionu, nemamo šanse. I di je danas bio Vukušić? Perišić? I još igramo bez Kalinića i Vrsaljka.Josip321 je napisao/la:jacky09 je napisao/la:Da još kažem, u21 reprezentacija Hrvatske izgubila je protiv Španjolske u gostima 2:1. Mislim da je rezultat dobar jer ipak je Španjolska individualno i u ovoj kategoriji možda i najbolja na svijetu. Gol u gostima Dejana Školnika jako puno znači.. kada se vrate Lovren i Rakitić sve je otvoreno u Varaždinu.![]()
u19 reprezentacija pobjedila u gostima Latviju sa 2:1 pogotcima Čuline i Mancea, iako je Latvija vodila 1:0. Sve u svemu uspješan dan što se tiče nogometa.
Imamo šanse i u uzvratu, mada ne treba biti razočaran ako i ispadnemo ali ja ipak imam vjere.
igrali su i Perišić i Kalinić... Perišić bio slab, Kalinić bio solidan on je pucao kod gola De gea obranio a onaj Školnik samo ubacio loptu u gol.... Kalinić ne igra u revanšu radi žutih... Vukušić je ušao pred kraj umjesto Perišića nije imao prilike ništa pokazat...Josip321 je napisao/la:Znali li itko sada da mi odgovori? Kada ih već netko spomenu. Da li je igrao Perišić, Kalinić? Da li u uzvratu igraju Rakitić, Lovren, Vukušić??
Naravno da imamo šanse, i to dobre. Ako nas nisu na svom terenu razbili teško da će u Varaždinu.badblueboylivno je napisao/la: Imamo k*urac šanse. U 4 sata popodne, u Varaždinu, pred tri tisuće ljudi, imamo samo šansu popit tri komada. Sa genijalcem na klupi, i kako sam naveo sa sjajnom atmosferom na stadionu, nemamo šanse. I di je danas bio Vukušić? Perišić? I još igramo bez Kalinića i Vrsaljka.
A u19 će mrknuti Italiju, oni su s nama na VI
Da. Kao i jučer, jelda?La Furia Roja je napisao/la:
Samo se vi nadajte da možete dobiti,pa ce te popiti 3 komada u realizaciji Canales-Mata-Krkić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.