Ko jos ima hibrid, Rijeka i Dinamo samo?
Ista firma radi sto je radila stadion na kojem se igralo finale svjetskog prvenstva
Sto bi bio najbolji teren na Balkanu??irfo je napisao/la:Najbolji teren na balkanu postaje
Ista firma radi sto je radila stadion na kojem se igralo finale svjetskog prvenstva
Zato sto je najnoviji logicnohlive je napisao/la:Sto bi bio najbolji teren na Balkanu??irfo je napisao/la:Najbolji teren na balkanu postaje
Ista firma radi sto je radila stadion na kojem se igralo finale svjetskog prvenstva![]()
Pa ima jos klubova sa odlicnim terenima i to unazad godinama. A HNS je sad 6 terena napravio novih tako da...
U HNL-u je ovo ljeto urađeno 6 terena + Maksmir i Rujevica i plus sto Osijek svoj financira ali nece ici hibrid za sad dok Hajduk nije htio da mu HNS financira nego ce vjer samiirfo je napisao/la:Zato sto je najnoviji logicnohlive je napisao/la:Sto bi bio najbolji teren na Balkanu??irfo je napisao/la:Najbolji teren na balkanu postaje
Ista firma radi sto je radila stadion na kojem se igralo finale svjetskog prvenstva![]()
Pa ima jos klubova sa odlicnim terenima i to unazad godinama. A HNS je sad 6 terena napravio novih tako da...
svrakino1921 je napisao/la: Napokon imamo stadion
Jbg kod vas ulaze Savez ogromne novce. I neka je. Svaka castSemirSema je napisao/la:Ali naš je noviji samim time i bolji
Bit će i kod vas nekad novi teren, sad vam je dobar i ovaj sprženi
A to je ta masina za hibridJaskoBiH je napisao/la:
Savez nema veze sa ovim. Feninga nisu ulozili.hlive je napisao/la:Jbg kod vas ulaze Savez ogromne novce. I neka je. Svaka castSemirSema je napisao/la:Ali naš je noviji samim time i bolji
Bit će i kod vas nekad novi teren, sad vam je dobar i ovaj sprženi
Nas teren je godinama bio jedan od boljih dok je vas prije godinu obisao svijet i bio bruka i Saveza i kluba.
Nas je bio sprzen ovo ljeto ali se oporavlja i bit ce ok. A nadamo se uskoro da cemo i mi moci napraviti novi. Jos uvijek mi imamo cat3 dok Grbavica nema
Govorim za stadion opcenito. A tu je ulozio i Kanton i Savez.osobaodpovjerenja je napisao/la:
Savez nema veze sa ovim. Feninga nisu ulozili.
Pa ako gledaš po ovoj slici iznad, normalno da je mračna kad nisu uplaljeni reflektoriHeraklitMracni je napisao/la:Pretpostavljam kad bude krov na istoku Grbavice da će biti dodatni reflektori na krovu i da će sjeverna biti svjetlija , nekako mi mračno , pogotovo onaj cosak gdje su gostujući ...
Jel de ? To mi radi vas uhljupa sa koševa da ne oslijepite kad budete gledali u reflektoreHeraklitMracni je napisao/la:Pretpostavljam kad bude krov na istoku Grbavice da će biti dodatni reflektori na krovu i da će sjeverna biti svjetlija , nekako mi mračno , pogotovo onaj cosak gdje su gostujući ...
Grbavica dobija CAT 3 prije tekme sa Sj.Irskom.hlive je napisao/la:Govorim za stadion opcenito. A tu je ulozio i Kanton i Savez.osobaodpovjerenja je napisao/la:
Savez nema veze sa ovim. Feninga nisu ulozili.
Dabogda vise ovakvih stadiona u drzavi. Treba nam dobra infrastruktura.
Ja vama ozbiljno , pa pogledaj na YouTube vidjet ćeš da je mračno oba coska valjda radi krova Reflektor ne može osvijetliti , prepostavljam da će na krovu biti dodatne sijalice kao na zapadu bilinog ..SemirSema je napisao/la:Jel de ? To mi radi vas uhljupa sa koševa da ne oslijepite kad budete gledali u reflektoreHeraklitMracni je napisao/la:Pretpostavljam kad bude krov na istoku Grbavice da će biti dodatni reflektori na krovu i da će sjeverna biti svjetlija , nekako mi mračno , pogotovo onaj cosak gdje su gostujući ...
ovi u nocnoj smjeni nisu nesto efikasni. ovaj vaser se slabo mrda a i posjeta slabasvrakino1921 je napisao/la:A to je ta masina za hibridJaskoBiH je napisao/la:
U te terene je ulozeno po 900k dok je na grbavicu skoro 2 miliona.hlive je napisao/la:Sto bi bio najbolji teren na Balkanu??irfo je napisao/la:Najbolji teren na balkanu postaje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.