Zato sto je najnoviji logicnohlive je napisao/la:Sto bi bio najbolji teren na Balkanu??irfo je napisao/la:Najbolji teren na balkanu postaje
Ko jos ima hibrid, Rijeka i Dinamo samo?
Ista firma radi sto je radila stadion na kojem se igralo finale svjetskog prvenstva![]()
Pa ima jos klubova sa odlicnim terenima i to unazad godinama. A HNS je sad 6 terena napravio novih tako da...
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
U HNL-u je ovo ljeto urađeno 6 terena + Maksmir i Rujevica i plus sto Osijek svoj financira ali nece ici hibrid za sad dok Hajduk nije htio da mu HNS financira nego ce vjer samiirfo je napisao/la:Zato sto je najnoviji logicnohlive je napisao/la:Sto bi bio najbolji teren na Balkanu??irfo je napisao/la:Najbolji teren na balkanu postaje
Ista firma radi sto je radila stadion na kojem se igralo finale svjetskog prvenstva![]()
Pa ima jos klubova sa odlicnim terenima i to unazad godinama. A HNS je sad 6 terena napravio novih tako da...
It's better when it's live
Ali naš je noviji samim time i bolji
Bit će i kod vas nekad novi teren, sad vam je dobar i ovaj sprženi
svrakino1921 je napisao/la: Napokon imamo stadion
Jbg kod vas ulaze Savez ogromne novce. I neka je. Svaka castSemirSema je napisao/la:Ali naš je noviji samim time i bolji
Nas teren je godinama bio jedan od boljih dok je vas prije godinu obisao svijet i bio bruka i Saveza i kluba.
Nas je bio sprzen ovo ljeto ali se oporavlja i bit ce ok. A nadamo se uskoro da cemo i mi moci napraviti novi. Jos uvijek mi imamo cat3 dok Grbavica nema
Može li kako hibrid na taj sprženi teren
- svrakino1921
- Kontakt:
A to je ta masina za hibridJaskoBiH je napisao/la:
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Savez nema veze sa ovim. Feninga nisu ulozili.hlive je napisao/la:Jbg kod vas ulaze Savez ogromne novce. I neka je. Svaka castSemirSema je napisao/la:Ali naš je noviji samim time i bolji
Nas teren je godinama bio jedan od boljih dok je vas prije godinu obisao svijet i bio bruka i Saveza i kluba.
Nas je bio sprzen ovo ljeto ali se oporavlja i bit ce ok. A nadamo se uskoro da cemo i mi moci napraviti novi. Jos uvijek mi imamo cat3 dok Grbavica nema
Srdjan Stanic pitarski ker
Govorim za stadion opcenito. A tu je ulozio i Kanton i Savez.osobaodpovjerenja je napisao/la:
Savez nema veze sa ovim. Feninga nisu ulozili.
Dabogda vise ovakvih stadiona u drzavi. Treba nam dobra infrastruktura.
Po toj logici vam je onda i najbolja istocna tribina jer je najnovija
Zapravo, ne kuzim cemu uopce nadmetanje u koga je nesto bolje, za taj "hibrid" ionako 90% forumasa nije znalo ni da postoji, prije ovog na Grbavici.
Savez mozda ovo nije platio, ali je platio izmjenu travnjaka, brojcanike i natkrivanje iatoka. Lijepo je sto se ulaze, nadam se da ce poceti tako i u ostale stadione, a ovo sto je HNS napravio sa travnjacima je odlicno, kad bi BiH savez to uradio sigurno bi podiglo igru na veci nivo.
Zapravo, ne kuzim cemu uopce nadmetanje u koga je nesto bolje, za taj "hibrid" ionako 90% forumasa nije znalo ni da postoji, prije ovog na Grbavici.
Savez mozda ovo nije platio, ali je platio izmjenu travnjaka, brojcanike i natkrivanje iatoka. Lijepo je sto se ulaze, nadam se da ce poceti tako i u ostale stadione, a ovo sto je HNS napravio sa travnjacima je odlicno, kad bi BiH savez to uradio sigurno bi podiglo igru na veci nivo.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Pretpostavljam kad bude krov na istoku Grbavice da će biti dodatni reflektori na krovu i da će sjeverna biti svjetlija , nekako mi mračno , pogotovo onaj cosak gdje su gostujući ...
- kontrasviju
- Kontakt:
Pa ako gledaš po ovoj slici iznad, normalno da je mračna kad nisu uplaljeni reflektoriHeraklitMracni je napisao/la:Pretpostavljam kad bude krov na istoku Grbavice da će biti dodatni reflektori na krovu i da će sjeverna biti svjetlija , nekako mi mračno , pogotovo onaj cosak gdje su gostujući ...
1921
Jel de ? To mi radi vas uhljupa sa koševa da ne oslijepite kad budete gledali u reflektoreHeraklitMracni je napisao/la:Pretpostavljam kad bude krov na istoku Grbavice da će biti dodatni reflektori na krovu i da će sjeverna biti svjetlija , nekako mi mračno , pogotovo onaj cosak gdje su gostujući ...
- kontrasviju
- Kontakt:
Grbavica dobija CAT 3 prije tekme sa Sj.Irskom.hlive je napisao/la:Govorim za stadion opcenito. A tu je ulozio i Kanton i Savez.osobaodpovjerenja je napisao/la:
Savez nema veze sa ovim. Feninga nisu ulozili.
Dabogda vise ovakvih stadiona u drzavi. Treba nam dobra infrastruktura.
1921
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ja vama ozbiljno , pa pogledaj na YouTube vidjet ćeš da je mračno oba coska valjda radi krova Reflektor ne može osvijetliti , prepostavljam da će na krovu biti dodatne sijalice kao na zapadu bilinog ..SemirSema je napisao/la:Jel de ? To mi radi vas uhljupa sa koševa da ne oslijepite kad budete gledali u reflektoreHeraklitMracni je napisao/la:Pretpostavljam kad bude krov na istoku Grbavice da će biti dodatni reflektori na krovu i da će sjeverna biti svjetlija , nekako mi mračno , pogotovo onaj cosak gdje su gostujući ...
Zadnja izmjena: HeraklitMracni, dana/u 21 sep 2018, 21:59, ukupno mijenjano 2 puta.
ovi u nocnoj smjeni nisu nesto efikasni. ovaj vaser se slabo mrda a i posjeta slabasvrakino1921 je napisao/la:A to je ta masina za hibridJaskoBiH je napisao/la:
jedno pitanje samo! dali neko ima info. sta se mora ispuniti do utakmice sa Irskom? koji su uvjeti staviti pred klub od strane uefe?
U te terene je ulozeno po 900k dok je na grbavicu skoro 2 miliona.hlive je napisao/la:Sto bi bio najbolji teren na Balkanu??irfo je napisao/la:Najbolji teren na balkanu postaje
23
Kakve veze ima? Pa vjer je niza cijena jer je vise terena rađeno odjednom. Isti je princip rada terena. Isto su hibridi samo ovaj na Drosini nema grijaceGOAT je napisao/la:U te terene je ulozeno po 900k dok je na grbavicu skoro 2 miliona.hlive je napisao/la:Sto bi bio najbolji teren na Balkanu??irfo je napisao/la:Najbolji teren na balkanu postaje
- kontrasviju
- Kontakt:
Koliko sam ja shvatio 3 glavna uvjeta su bila brojači, hibrid i nove klupe za rezervne igrače. Sva tri riješena. Također još neke od stvari koje su se morale ispuniti i već su ispunjene su novi golovi, asfaltiranje prolaza ispod juga i panik rasvjeta. Farbanje reflektora naravno nije bio uvjet već je urađeno samo radi toga što je zaista uljepšalo stadion. Rečeno je da su ukupno 24 uvjeta, ali su ostali vrlo vjerovatno neki sitni detaljčići koji nisu vrijedni iznošenja u javnost. Uglavnom do tekme će biti ispunjena sva 24 uvjeta i time Grbavica dobija CAT 3nide je napisao/la:ovi u nocnoj smjeni nisu nesto efikasni. ovaj vaser se slabo mrda a i posjeta slabasvrakino1921 je napisao/la:A to je ta masina za hibridJaskoBiH je napisao/la:![]()
jedno pitanje samo! dali neko ima info. sta se mora ispuniti do utakmice sa Irskom? koji su uvjeti staviti pred klub od strane uefe?
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.