Francuzi imaju na Arena sport 4,a Hrvati ne znam osim HRT.Omerbavarac je napisao/la:Ima li gdje prijenosa Franuza, kao i Hrvata, osim na HRT-u?
Kvalifikacije za EP 2012 (ostale grupe)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Kvalifikacije za EP 2012 (ostale grupe)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Francuze imas na njemackom eurosportuOmerbavarac je napisao/la:Ima li gdje prijenosa Franuza, kao i Hrvata, osim na HRT-u?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Odlicno.B0SANAC je napisao/la:Francuze imas na njemackom eurosportuOmerbavarac je napisao/la:Ima li gdje prijenosa Franuza, kao i Hrvata, osim na HRT-u?

Hvala i tebi i Devilu.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
...što je više lome to je volim jače...
Gledao sam prvo poluvrijeme Izrael-Hrvatska i drugo Francuska-Rumunija.
Dobro sam potrefio,jer su Hrvati u prvom p. nadigrali Izraelce i postigli dva gola.Lijep gol Kranjcara.
Francuska je u drugom poluvremenu igrala jednako kao i Rumuni,ali kada su Francuzi postigli gol onda je opala igra Rumuna i Francuzi su zavrsili posao ovdje.Potpuno zasluzene pobjede Francuske i Hrvatske.
Dobro sam potrefio,jer su Hrvati u prvom p. nadigrali Izraelce i postigli dva gola.Lijep gol Kranjcara.
Francuska je u drugom poluvremenu igrala jednako kao i Rumuni,ali kada su Francuzi postigli gol onda je opala igra Rumuna i Francuzi su zavrsili posao ovdje.Potpuno zasluzene pobjede Francuske i Hrvatske.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ajde dobro je samo što smo pobijedili. Ostalo ništa, ama baš ništa. Očaj. Malo jača ekipa od Izraela bi ovo pomela sa dva tri gola razlike. I u malo jačoj grupi ne bi imali nikakve šanse za prolaz. KATAFAKINSTROFALNA igra ekipe znane pod **** nazivom Bilić Boysi.
Biliću, odlazi.

Biliću, odlazi.

Hayley <3
- La Furia Roja
- Kontakt:
Španjolska je bez većih problema pobijedila selekciju Litvanije rezultatom 3:1 strijelac.Utakmica je bila zanimljiva za pogledati prepuna šansi,Španija je mogla postići još nekoliko golova preko Davida Ville,ali nisu.Nema veze uglavnom smo došli do pobjede bez većih problema.
off:Best moment in my life
[youtube][/youtube]
off:Best moment in my life

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: La Furia Roja, dana/u 10 okt 2010, 10:28, ukupno mijenjano 1 put.
I DOK SPAVAM ČELIK SANJAM !!!
Cuj 2:0.Zar nije 3:1?La Furia Roja je napisao/la:Španjolska je bez većih problema pobijedila selekciju Litvanije rezultatom 2:0 strijelac oba gola bio je mladi napadač Llorente inače igrač Atlethic Bilbaa.Utakmica je bila zanimljiva za pogledati prepuna šansi,Španija je mogla postići još nekoliko golova preko Davida Ville,ali nisu.Nema veze uglavnom smo došli do pobjede bez većih problema.
off:Best moment in my life![]()
[youtube][/youtube]

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- La Furia Roja
- Kontakt:
Izvinite moja greška ispravio sam 

I DOK SPAVAM ČELIK SANJAM !!!
Azerbejdzan - Turska 1-0
Sta reci za arogantne Turke. Niko im nije ravan, ali iz utakmice u utakmicu snose posljedice svoje arogantnosti.
Ne bi bio Hiddinku sutra u kozi. Razapet ce ga.

Sta reci za arogantne Turke. Niko im nije ravan, ali iz utakmice u utakmicu snose posljedice svoje arogantnosti.
Ne bi bio Hiddinku sutra u kozi. Razapet ce ga.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- alan_kardec
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem, užasni rezultati. Turci zijaniše, Irci na far. ostrvima samo 1:1.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Armenija nakon 4 utakmice ima 7 bodova uz gol razliku 9/4. Remizirali sa Makedoncima, pobjedili Slovačku i sad Andoru. Baš su simpa.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Nail for Real
- Kontakt:
@amerosm, sta su to tebi turci uradili?
Sto se tice moje reprezentacije, Englezi ce nam zabiti minimum 5 a evo sada i Vucko povrijedjen...

Sto se tice moje reprezentacije, Englezi ce nam zabiti minimum 5 a evo sada i Vucko povrijedjen...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Armenija prva u svojoj grupi 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:Armenija prva u svojoj grupi

Ajd' evo da i jaB0SANAC je napisao/la:Elegant je napisao/la:Armenija prva u svojoj grupi![]()
![]()

@ Nail for Real
nisu mi nista uradili. Nego mrzim opcenito arogantnost, podcjenjivanje, i hvaljenje da nema niko bolji od njih na svijetu. Protiv nas prosle godine isto je tako bilo. Jednostavno volim kada bilo koja reprezentacija ili ekipa dobije po usima kada ne respektuje protivnika. Svako zna sta su izjavljivali prije duela s nama, pa cuvena izjava u Cetvrtak da pobjeda protiv Njemacke ne bi smijela doci u pitanje, pa da ce danas imati jedan laksi trening.
nisu mi nista uradili. Nego mrzim opcenito arogantnost, podcjenjivanje, i hvaljenje da nema niko bolji od njih na svijetu. Protiv nas prosle godine isto je tako bilo. Jednostavno volim kada bilo koja reprezentacija ili ekipa dobije po usima kada ne respektuje protivnika. Svako zna sta su izjavljivali prije duela s nama, pa cuvena izjava u Cetvrtak da pobjeda protiv Njemacke ne bi smijela doci u pitanje, pa da ce danas imati jedan laksi trening.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Nail for Real
- Kontakt:
dobro, dobro, ali ti si se toliko uspalio ka' da su ti nesto nazao ucinili
Kazahstanci jos uvijek odolijevaju svabama

Kazahstanci jos uvijek odolijevaju svabama
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
vaclav kadlec iz sparte(16 god. star zabio prvi gol za spartu) bi mogao postati prava igracina u buducnosti, s 18 god. vec igra za cesku i zabija..
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
Jel ovo Gomez pogodio

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.