FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sutra treba dokazat jesul nase tvrdnje tacne. Posto mi govorimo imamo sirinu imamo kvalitet sad je trnutak pravi da se vidi jel to tako.
Ovo sto bihuzur pise i da je tacno u ovom trenutku nije trebo ovo iznosit. Vrlo brzo ce doc kraj polusezone pa mahalajte.
Ovo sto bihuzur pise i da je tacno u ovom trenutku nije trebo ovo iznosit. Vrlo brzo ce doc kraj polusezone pa mahalajte.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Kad bi trenera Krupe pitali koga da eliminise iz ekipe rekao bi :Adukor,Rahmanovic,Ahmetovic i Handzica kao zamjenu.Hebote izbaci iz bilo koje ekipe 3 najbolja igraca i to je druga ekipa.Ipak se nadam da ce 11 momaka koji izadju na teren dati sve od sebe da FKS dodje do pobjede. Mislim da i dalje imamo kvalitet da ako nista budemo ravnopravni Krupi.Pitar6785 je napisao/la:Sutra treba dokazat jesul nase tvrdnje tacne. Posto mi govorimo imamo sirinu imamo kvalitet sad je trnutak pravi da se vidi jel to tako.
Sto se tice @bihuzura nadam se da ce ispostovati ovo sto si napisao. Pozdrav prijatelju.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
ako sutra uzmemo 3 boda ja cu podijeliti sirotinji 300km, za 1 bod 150, plus za svaki gol koji postignemo jos po stoju i stavicu krstu na avatar 
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ako Bog da ti danas podijelis 6 glava. No jedno bi te zamolio ispustuj klub do polusezone(klub,ne pojedince),nije bitno koliko si u pravu.U ovom trenutku navijacima ne treba nista sem da damo podrsku klubu.Ne stojimo lose,mogli bi do titule. Nikakvom istinom(koja ce nekom otvarati oci) necemo pomoci,a prvenstvo se tek zakuhalo . Strpi se 2 mj.pa ces moci iznijeti svoju istinu.Vozdra @bihuzur,ako ispostujes klub brat si.Doci ce vrijeme za tvoju istinu,ma kakva bila.bihuzur je napisao/la:ako sutra uzmemo 3 boda ja cu podijeliti sirotinji 300km, za 1 bod 150, plus za svaki gol koji postignemo jos po stoju i stavicu krstu na avatar
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
-
bordopoeta
- Kontakt:
bihuzur je napisao/la:ako sutra uzmemo 3 boda ja cu podijeliti sirotinji 300km, za 1 bod 150, plus za svaki gol koji postignemo jos po stoju i stavicu krstu na avatar
Ma remi garant, 1000%,oni nas ne mogu dobiti, iako se ja nadam da će ući neka frljoka za 3 bobe.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako smo pričalI i za Radnik.. ovdje svako svakog može dobiti jer liga ima 4 blaga favorita koja su jača od ostalih klubova za 5-10%
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nadam se da je danas dan gdje nam se za sve promasaje i nesrecu i izgubljene bodove, vraca nekom nafakaskom pobjedom, prezadovoljan bi bio sa 0-1 i to po mogucnosti iz kakvog nepostojeceg penala 
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Mislim da je vrijeme a i odlicna prilika da kad vec imamo problema u napadu,da danas pokusamo zabiti neki gol iz prekida.Jest da smo osakaceni sto nam fali visokih igraca koji mogu zabiti iz toga(Ahmet,Hare,Rahmanovic) ali gledao sam nedavno Krupa Zrinjski i sve moguce lopte u 16 i svi moguci prekidi i ubacaji su bili opasnost za Krupu,tj gosti su bas izdominirali u tom segmentu.Krupa kako je ostala bez Aleksica i Vukotica ove sezone tako je i to njihovo najace oruzje postalo da kazem najslabije i tu su jako ranjivi.I uz ove nase probleme vidim to kao neku nasu sansu za postizanje gola.Mogao bi Dupovac tu nesto uraditi ima on taj osjecaj za ubacit ce nakon prekida,protiv Celika je fulio sa 2 metra,protiv Tuzle je pogodio precku.Hajde neka ovo bude treca sreca.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ide li iko u Krupu ima li kod koga jedno sl. mjesto
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Samo pobjeda, bez obzira na izostanke. Idemoo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nisam nešto optimističan. Fali dosta igrača, najveći hendikep je taj u napadu. Iako igramo bez dva visoka špica, danas bi trebali baš da ih uzmemo na brzinu krila i sredine. Tatar, Hebib i možda Šišić. Velkoskog iako ovog današnjeg ne gotovim nešto, za razliku od ranije, zna da zavuče, igrač poteza. A i na prekide neka frljoka. Al znam da će biti teška utakmica, ala ono naše.
Samo zaustaviti Milanovića i oni su mrtva ekipa bez njega.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Rijetko mi nemamo teške utakmiceStroj1946 je napisao/la:Al znam da će biti teška utakmica, ala ono naše.
Sigurno bi bilo lakše da njih imamo na raspolaganju al Bože moj, koga nema bez njega se može. Samo hrabro i do pobijede
I am coming
Upravo to, danas moraju igru iznijet krila, nema nam druge šanse.Stroj1946 je napisao/la:Nisam nešto optimističan. Fali dosta igrača, najveći hendikep je taj u napadu. Iako igramo bez dva visoka špica, danas bi trebali baš da ih uzmemo na brzinu krila i sredine. Tatar, Hebib i možda Šišić. Velkoskog iako ovog današnjeg ne gotovim nešto, za razliku od ranije, zna da zavuče, igrač poteza. A i na prekide neka frljoka. Al znam da će biti teška utakmica, ala ono naše.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sto rece skoro danas ne treba igrat ubacaje na target mana, jer ga nemamo, vec od noge do noge, krila da ulaze i pucaju, umjesto da se izvlace i centriraju, ako se ekipa dobro postavi i ako svi budu dali 100% od sebe, ja ne sumnjam u pobjedu
1946~
Kovacevic
Sabanovic Dupovac Mujakic Pidro
Stanojevic Mustafic
Sisic Crepulja Tatar
Velkoski
Ovakav sastav bih volio da Husref izvede. Trebao bi valjda Sisic poceti, na pocetku sezone je do one male povrede bio bolji i od Tatara. Idemo po 3 boda!
Stanojevic Mustafic
Sisic Crepulja Tatar
Velkoski
Ovakav sastav bih volio da Husref izvede. Trebao bi valjda Sisic poceti, na pocetku sezone je do one male povrede bio bolji i od Tatara. Idemo po 3 boda!
Mi ako sa ovako desetkovanom ekipom dobijemo u Krupi, onda smo favorit broj 1. za prvaka drzave.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- robertkosar
- Kontakt:
Zaboravio si Sofranecataremuha je napisao/la:Kovacevic
Stanojevic Mustafic
Sisic Crepulja Tatar
Velkoski
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Solidan je i Dupovac, u zadnjim mecevima je malo bolje poceo igrat. A moze i Sofranac, ali Husref ce vjerovatno staviti Dupovca.
Imao si to protiv Veleža sadInijesta je napisao/la:Nadam se da je danas dan gdje nam se za sve promasaje i nesrecu i izgubljene bodove, vraca nekom nafakaskom pobjedom, prezadovoljan bi bio sa 0-1 i to po mogucnosti iz kakvog nepostojeceg penala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.