majestic24 je napisao/la:Ode ja spavati. Nemogu vise od neke muke ni sjediti. Daj Boze sutra kad ustanem da udarna vijest na forumu bude
"SUSIS DOBIO OTKAZ"
T-MAC je napisao/la:pusti se ti papeta,moli ti Boga da te cura opet ne izradi![]()
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
majestic24 je napisao/la:Ode ja spavati. Nemogu vise od neke muke ni sjediti. Daj Boze sutra kad ustanem da udarna vijest na forumu bude
"SUSIS DOBIO OTKAZ"
T-MAC je napisao/la:pusti se ti papeta,moli ti Boga da te cura opet ne izradi![]()
T-MAC je napisao/la:mrsko im davat vise golovaUnica_Liverpool_ je napisao/la:jeste vidli đetića tri utakmice gol razlika 3:0
Kralj nad kraljevima(tema u vezi Safetovog (ne)podržavanja).Ovo_Malo_Duse je napisao/la:il safet il ja, neko mora ici, vi odlucite
hahahahahahahaMonolog je napisao/la:Kralj nad kraljevima(tema u vezi Safetovog (ne)podržavanja).Ovo_Malo_Duse je napisao/la:il safet il ja, neko mora ici, vi odlucite
AHHAHAAHHAHAHAHAHAHAOTNYS_YNWA je napisao/la:hahaha, meni je ovaj dobar.![]()
T-MAC je napisao/la:mrsko im davat vise golovaUnica_Liverpool_ je napisao/la:jeste vidli đetića tri utakmice gol razlika 3:0
Ja zapet ko` puška.Devil je napisao/la:Spremite tastature @Paja is back.
-Paja je napisao/la:Bilo je puno obaveza ovog ljeta, licno sam ucestvovao u zadrzavanju Fabregasa koji ce biti nas kapiten jos dugo godina a glavni razlog je nas Veliki Vodja!
Mumijevi is a good show ! aahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahMegamon je napisao/la:drH je napisao/la:A sjecam se toga, samo mu ja pomagao, ostali se sprdali sa njimdubrava je napisao/la:A jesam se sad ismijao na košarkaškoj temi ; help from Ukraine![]()
![]()
a ja likova, Bože dragi, samo što nisam zaplako![]()
![]()
![]()
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=13&t=2978
-Paja je napisao/la:Rondo dominira!
-Paja je napisao/la:Bas me zanima koja ce to biti ekipa na kojoj ce topnici iskaliti bijes kad napokon nastupe u najjacem sastavu. Vidim da je lazni navijac gunners jos tu i dalje zavarava ljude to nije nikakav navijac Arsenala to je veliki neprijatelj nas pravih navijaca Arsenala, ubaceni element, uljez....
Arsenal dominira
Znaci taj lik nije dobre glaveNail for Real je napisao/la:al najjace je kad rece ja sam licno stopirao transfer fabregasa
Bosco je napisao/la:HBahahaha suze me oblile, pogotovo na onaj dio o GunnerSu.![]()
![]()
-Paja je napisao/la:Bas me zanima koja ce to biti ekipa na kojoj ce topnici iskaliti bijes kad napokon nastupe u najjacem sastavu. Vidim da je lazni navijac gunners jos tu i dalje zavarava ljude to nije nikakav navijac Arsenala to je veliki neprijatelj nas pravih navijaca Arsenala, ubaceni element, uljez....
Arsenal dominira
Seyo_TM je napisao/la:nadam se da te nece dirati kao prosli put...Neprilagodjen je napisao/la:Je li Amar u Beogradu?
Evo,setnja upravo pocinje
ovo prvo je presmijesno1921 je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:nadam se da te nece dirati kao prosli put...Neprilagodjen je napisao/la:Je li Amar u Beogradu?
Evo,setnja upravo pocinje
Ja spuštanja o i Paja pravi dar mar na LFC temi u vezi bankrotaWolverine je napisao/la:ovo je tema miami heat ne los angeles lakers.Magpies je napisao/la:Moja omiljena momčad i definitvno najača u NBA ligi
Los*Blancos je napisao/la:eeee jaraneSexmachineboy je napisao/la:Jbt kad vidim kakve zenske postavljate,odmah se zapitam :"Koji qrac ja radim u zivotu..sam mo's gledat..puuu bem ti nepravdu..jos kakve nakaze karindjaju ove bombe,nevjerovatno....bem ti zivotOcima radost qurcu zalost
dok ih ovi drpaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.