FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Grbavice, Grbavice imas dobru travu... Zbog te trave, zbog te trave volim boju plavu...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Tako je, stadion Kosevo je gradski stadion i olimpijski stadion i treba to postovati, to je nase zajednicko i ne treba to pljuvati, to je stadion sa ogromnom tradicijom.grbavicka je napisao/la:sto da ne... ipak je kosevo i nas stadion... tako da ako treba mozemo igrati i tamo ako zatreba...kolezeljovac je napisao/la:Samo Grbavica.... Kakav crni Lavor??GOAT je napisao/la:Jel na kosevu igramo protiv slobode?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma Zrinja će dobiti sigurno, kone bi mogle kiksati, vidim fali im dosta igrača.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa sta ja znam rade ovu travu pa reko nije problem da odgiramo jedan mec na kosevu.Ako bi uprava odlicla da protiv slobode igramo na kosevu onda nek sarajevu protiv sirokog odigra na otoci sto da ne?kolezeljovac je napisao/la:Samo Grbavica.... Kakav crni Lavor??GOAT je napisao/la:Jel na kosevu igramo protiv slobode?
23
Puši ga De Bruyne Kenane
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Bivši repeezentativac, nema kluba, šta mislite?
https://www.transfermarkt.com/adnan-zah ... eler/78947
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nece niko kiksat,prije cemo mi kiksat nego drugi jer protiv nas ce ginut.Zar nam to nije jasno nakon ovoliko sezona.
Ljudi sta ste dosadni vise kako ce Zrinjski i Sarajevo igrati!!!Bolje da gledamo svoje dvoriste,dok mi dobijamo sve je dobro...
Sarajevo me ne brine sekunde oni ne mogu drzat prikljucak do kraja za titulu ali zrinjski je poceo igrat svoju igru i bojim se da sad moramo izvlacit maksimum iz svake naredne utakmice.
23
Rokoko87 je napisao/la:Bivši repeezentativac, nema kluba, šta mislite?

Realno mi ako mislimo napasti titulu utakmice kao protiv Krupe se ne smiju dešavati.
Sjetite se da smo pretprošle sezone uzeli dva puta Zrinjski, ali su oni na manjim utakmicama ostajali u utrci sa nama, a onda opet Krupa...
@irfo može on i na stopera.
Sjetite se da smo pretprošle sezone uzeli dva puta Zrinjski, ali su oni na manjim utakmicama ostajali u utrci sa nama, a onda opet Krupa...
@irfo može on i na stopera.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ispali smo iz Kupa nasa je titula ne brinite...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
To nam je jedina prednost.LjoZee je napisao/la:Ispali smo iz Kupa nasa je titula ne brinite...
23
- MocMahale444
je napisao/la:Blagoja dok je tu titule nece biti odigra jednu i tri spava i grijesi u predaji lopte.. Igraci mladi osim anela i hajdarevica nema nesto da se vidi..
Vranjes uzima pare...karic bolje brani od fejzica.. Nemamo klupe jageri....gledaj kako Sarajevo igra fino za oko

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Sami sebi ljudi zabijaju golove 
Muha, gdje si to pročitao?

Muha, gdje si to pročitao?
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Off topic: **** ovoj Krupi sve sto ima i nema. Picke papanske.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- MocMahale444
U okolini. Nije na forumu, fb.
Krupa prodala tekmu sigurno, dobro nista nije sigurno ali igraju kao da jesu.
Stari pitarski recept.
Krupa prodala tekmu sigurno, dobro nista nije sigurno ali igraju kao da jesu.
Stari pitarski recept.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jel vam sad jasno kako se jurisa na titulu,jel vam jasno da ovdje posten moze samo karinu osvojit.Jel vam treba crtat.Radnik i Krupa su rak rana ove lige.Slomit ih treba kad dodju na Grbavicu.Aleksic grjesi,napad Radnika svaki zavrsava pogresnim pasom,Krupa nece ni da potrci protiv lavora a jeste vidjeli kako znaju igrat kad hoce naravno protiv nas.Ovi bez 5 igraca,odmaraju ih za Siroki eto dokle je doslo.Sutra treba Mladost satrat dakle satrat jer vidjecete sutra borbe znoja da nam otkinu bod.Fina je i trava i tribine ali zivis u javasluku korupciji i lopovluku.Posteno do drugog mjesta treba li to da nam bude nova himna.
Na SVOM stadionu toj Krupi zavalis 2 i boli te briga kako ce se kome prodavati. Ne mozes bit kao neki izgubljeni slucaj u pojedinim trenucima i misliti da ti ljudi nece prici golu. Sutra moraju mlatnuti Mladost inace ce sebi stvoriti pritisak, a ne znaju se bas s tim nositi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bas tako, ne znam o cemu mi pricamo kad protiv te iste Krupe izbjegnemo jedva poraz na svom stadionuLjoZee je napisao/la:Na SVOM stadionu toj Krupi zavalis 2 i boli te briga kako ce se kome prodavati. Ne mozes bit kao neki izgubljeni slucaj u pojedinim trenucima i misliti da ti ljudi nece prici golu. Sutra moraju mlatnuti Mladost inace ce sebi stvoriti pritisak, a ne znaju se bas s tim nositi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.