Kme, kme, kmeeeAlipasino je napisao/la:Kupite neznate drukcije,odmarate igrace za Siroki moze vam se.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
AKADEMIJA!Alipasino je napisao/la:Kupite neznate drukcije,odmarate igrace za Siroki moze vam se.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jesil cuo kad komentator govori akademija?miky_hz je napisao/la:AKADEMIJA!Alipasino je napisao/la:Kupite neznate drukcije,odmarate igrace za Siroki moze vam se.
Radnik ubija Zrinjski, ali džaba
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kad je pitar i ontuzlak1987 je napisao/la:Jesil cuo kad komentator govori akademija?miky_hz je napisao/la:AKADEMIJA!Alipasino je napisao/la:Kupite neznate drukcije,odmarate igrace za Siroki moze vam se.
O-4 Sabanovic Halid AKADEMAC
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
E moj Tuzlak raduj se koklko hoces ali ovakve kradje se ticu i tvog kluba nevezano sto nije u borbi za titulu.Sad ces se ti ufatit proslosti i rec pa i vi ste.Pa eto sad mi je i drago i da smo bogdo kupovali,**** mi se vise ko ce sta rec a tako i pitarima i zrinjevcima.Libo vas racku doce te kod nas zapnite uzmite koji bod nikad se nezna.
-
Whiteredangel
- Kontakt:
Znači pratiš najveći i najstariji nogometni klub u BiHRokoko87 je napisao/la:Najveći fudbalski klub u BiH igra sutra, a za tvoju informaciju pratim meč u Bijeljini.Benkara21 je napisao/la:Drago mi je da pratiš najveći fudbalski klub u Bosni i Hercegovini, FK Sarajevo, golubarničeRokoko87 je napisao/la:Drži ga dok pokušava skočiti, ovima je sve dozvoljeno očito
Na prvo mjesto stani i ostani!
Sunce ti ljubim nepismenoAlipasino je napisao/la:Kupite neznate drukcije,odmarate igrace za Siroki moze vam se.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nemoj ga bracika. Sve kupujemoPantelija je napisao/la:Sunce ti ljubim nepismenoAlipasino je napisao/la:Kupite neznate drukcije,odmarate igrace za Siroki moze vam se.
AKADEMIJA !!!!
SABANOVIC,PIDRO,KURDIC,KOVACEVIC,RESIC, MUJAKIC!!!!!!
SABANOVIC,PIDRO,KURDIC,KOVACEVIC,RESIC, MUJAKIC!!!!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pa jbg haveru kad Sabrina rece - ima para, pa ne dodjose pojacanja skupa, a dodje emir hadzic za sportskog mnogima je bilo jasno...Alipasino je napisao/la:Vratio se mise i Zrinjski proigro,pitari bez 5 igraca uzima lagano,sutra Mladost gine i ovo spustanje gaca konstantno jedni te isti treba ove kad dodju na Grbavicu bukvalno lomit,znaci slomit.Greska Aleksica Krupa crveni lagano.Pa bez 5 igraca uzimaju lagano u Krupi koja kod nas pokaza kako znaju kad hoce.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- robertkosar
- Kontakt:
Skretnice yebat ce vas mladost sutra 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Hvala Radniče. po ko zna koji put!
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
I od strumfova kupujemo ovako.Pantelija je napisao/la:Sunce ti ljubim nepismenoAlipasino je napisao/la:Kupite neznate drukcije,odmarate igrace za Siroki moze vam se.
Ocekivano se Zrinjski vratio ravnopravno u trci za titulu.Svako kolo i svaki detalj ce odluciti na kraju ko ce biti 1.3 izjednacene ekipe u borbi do kraja prvenstva.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ima li na čemu prijenos utakmice Sloboda-Gošk ?
ima na radiju kao i sve sto je iz tuzle iz komunizma zaostavstina061657451 je napisao/la:Ima li na čemu prijenos utakmice Sloboda-Gošk ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- robertkosar
- Kontakt:
Imam ima zaduzili su dobosara da hoda ulicama tuzle i javlja rezultatavenija je napisao/la:ima na radiju kao i sve sto je iz tuzle iz komunizma zaostavstina061657451 je napisao/la:Ima li na čemu prijenos utakmice Sloboda-Gošk ?
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- Beduin
- Kontakt:
E imas nam ti zeleni iz Zenice reci o zaostavstini, da se neko iz Sarajeva ili Banja Luke javio pa bih i razumio.
Avenija prolupo opasno, izgleda klimatske promjene ili pad Celika.
Avenija prolupo opasno, izgleda klimatske promjene ili pad Celika.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Jes jes a izgubili zadnjih sto derbijafks74 je napisao/la:I od strumfova kupujemo ovako.Pantelija je napisao/la:Sunce ti ljubim nepismenoAlipasino je napisao/la:Kupite neznate drukcije,odmarate igrace za Siroki moze vam se.
Srdjan Stanic pitarski ker
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.