FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Strasna igra i pobjeda, svaka cast svima , kad ovako trce i igraju rezultat mora doci, strasno bitna pobjeda
Sreca pa nam je “rasulo” u svlacionici, sta bi tek ovoj Krupi uradili da je dovra atmosfera
Jos draze mi kad sataremo ovako ove ekipe krupa, radnik koje se vazda naguze ustasama a protiv nas i gurbeta zapnu
Sreca pa nam je “rasulo” u svlacionici, sta bi tek ovoj Krupi uradili da je dovra atmosfera
Jos draze mi kad sataremo ovako ove ekipe krupa, radnik koje se vazda naguze ustasama a protiv nas i gurbeta zapnu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Strucnjaci rekose doveli smo Tatara neko pere novac,druga hr liga,neko tal uzima itd gadno je citat sta neki pisu
Al J**+ Husref, ne vadi
A najvise "objektcivne" pitare...
Brate deremo krupu 1:4 sa drugim timom haman
A najvise "objektcivne" pitare...
Brate deremo krupu 1:4 sa drugim timom haman
Samo ici od utakmice do utakmice bez puno pumpe. Sto se tice pruge on su razumljivo razocarani posto su ulozili mnogo para u zadnje 3-4 godine a rezultata nema. Pa za ovi 2 mjeseca su vise oara dali nego mi za transfere u zadnje tri godine, a i ove godine memaju kvalitet sa kojim mogu da se dice i su sigurica za titulu. Cinimi se da zrinjki i mi igramo bolji fudbal od njih u ovom trenutku.
Drago mi je za sabana stogq dade.
Next ubice veoma teska i vazna utakmica.
Drago mi je za sabana stogq dade.
Next ubice veoma teska i vazna utakmica.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo da čestitam ekipi, svi su odigralo odlično. Niko se ovome nije nadao ni u snu, još bez četiri najbolja igrača i jokera s klupe, znači vrhunski odrađeno. Malo jači trening, bez puno potrošnje što je najvažnije jer ide tekma s lišticom, a ova petorica su odmorili i taman da budu spremni za srijedu.
Samo ovaj Tatar igra kao navijen.. Rekao sam fino da se ne sudi po CV-ju, jer su oni s bogovskom biografijom završavali katastrofalno, a ovi što uđu na mala vrata kao Bendžamin budu odlični. Sjetiće se @BordoSarajevo naših razgovora oko Tatara, a i Šišića.
Idemo dalje. Biće narednu zaebano ako na vrijeme ne izvrše transakciju, ali tu je Sabra maher, tako da se ne sikiram.
Samo ovaj Tatar igra kao navijen.. Rekao sam fino da se ne sudi po CV-ju, jer su oni s bogovskom biografijom završavali katastrofalno, a ovi što uđu na mala vrata kao Bendžamin budu odlični. Sjetiće se @BordoSarajevo naših razgovora oko Tatara, a i Šišića.
Idemo dalje. Biće narednu zaebano ako na vrijeme ne izvrše transakciju, ali tu je Sabra maher, tako da se ne sikiram.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SedrenikHz
- Kontakt:
Nemoj Husrefe molim te Hebiba na bekaaaa
Šabanović i Pidro kakva utakmiceee
Bebeeeeee sa Koševa igrajuuu
Šabanović i Pidro kakva utakmiceee
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Vjerujemo u metode doktora Ode hahahaamypitar je napisao/la:skoroalen je napisao/la:@Nobel Kaže lik tamo, ovdje pošten samo qarinu može osvojit, pitari odmaraju pet igrača za Široki a ovi im puštaju golove.
Pa da ih nema, trebalo bi ih izmislit.![]()
![]()
Imaju oni Odu
Mi nikada odustati necemo...
- StariGrad071
- Kontakt:
Kako se osjecaju ovi sto gutaju **** svako 3 dana hahaha. Ne bi im bio u kozi
.
Prelijepo zaista, zadnja linija nasa djeca, plus jos resic i kurdic dobili priliku. Husref mangup veliki.
Idemo dalje mec po mec!
P.s. sta kazu rasulo u svlacionici
Prelijepo zaista, zadnja linija nasa djeca, plus jos resic i kurdic dobili priliku. Husref mangup veliki.
Idemo dalje mec po mec!
P.s. sta kazu rasulo u svlacionici
Sabrina sultanijo naša.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Dok Sabra kupuje, može Hebib i u špic, nemamo problema.SedrenikHz je napisao/la:Nemoj Husrefe molim te Hebiba na bekaaaa![]()
Šabanović i Pidro kakva utakmiceee![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Bolje smo igrali bez ovih sto prave probleme u svlacionici. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Do derbija imamo raspored da pobjegnemo 9 bodova...Svaka cast na igri, Husrefe Tito...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
DA TE VOLIM ODUVIJEK SAM ZNAO, ZA TEBE I ŽIVOT BI JA DAO...!!!!!!!!!!!!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Samo igrati kao i do sad, od utakmice do utakmice, razmisljati samo o narednom protivniku.. Najbolja smo ekipa u ligi, to je 100%, samo nas nase gluposti mogu kostati bodova i na kraju titule.
PRODUŽITI SA ADUKOROM I RAHMANOVICEM !!!
PRODUŽITI SA ADUKOROM I RAHMANOVICEM !!!
A koji su ono luđaci i mitomaniskoroalen je napisao/la:Dok Sabra kupuje, može Hebib i u špic, nemamo problema.SedrenikHz je napisao/la:Nemoj Husrefe molim te Hebiba na bekaaaa![]()
Šabanović i Pidro kakva utakmiceee![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mi smo napredovali u svakom pogledu.. Evo recimo prije smo kupovali titule preko punaca, u "Parku prinčeva", puno peglanja i slično, a gledaj sad kao gospoda elektronski bez puno pompe. Samo sve u pravi čas organizovati da te pare idu na vrijeme, ako se budemo morali osloniti na sebe, piši propalo. Veliki ste Sabrina i Jahiću, ogromni. 
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sa one strane Miljacke, stiže povjerljiva informacija.
Jučer je u Krupi primijećen Sabrinin tetak.

Jučer je u Krupi primijećen Sabrinin tetak.
E neka onda stanu u red i onako jedan po jedan tetku popuse qrac.Esport je napisao/la:Sa one strane Miljacke, stiže povjerljiva informacija.
Jučer je u Krupi primijećen Sabrinin tetak.![]()
![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
-
bordopoeta
- Kontakt:
O, kako volim čitati vaše postove (pozitivne) u ovakvim momentima.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], johntravolta123 i 19 gostiju.