Jel moguce da Vasini cigani pisu o kupovini
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odlicno smo ovo odigrali, sad ofanziva protiv Listice.
. Pa koliko su ono suspendovali sudija zbog Vase? Ko o cemu, kurava o postenju. Vazda bilo.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Jedini na svijetu koji kupljnu titulu izgube.
Bahati željkan bahatii
SABRO SUTRA U KAKANJ YEBI IM MAJKEEEE
Bahati željkan bahatii
SABRO SUTRA U KAKANJ YEBI IM MAJKEEEE
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- AlfredNobel
- Kontakt:
5-6 sudija popilo suspenziju zbog njihpasica je napisao/la:Odlicno smo ovo odigrali, sad ofanziva protiv Listice.
Jel moguce da Vasini cigani pisu o kupovini. Pa koliko su ono suspendovali sudija zbog Vase? Ko o cemu, kurava o postenju. Vazda bilo.
Smiješni penali svirani u njihovu korist
Unaprijed završeni mečevi od strane kamatara Misketa
Ma neka ih, lijepo se za nasmijati krezavim seljoberima, koji će valjda uskoro dobiti i protezu od SDA nakon izbora. Jedini tim koji izgubi osiguranu, unaprijed završenu titulu i to mi je dovoljno da se vazda nasmijem. A tek famozne izjave Lendrića i Zebe, a eno i dalje otisnute njihove suze na Koševu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Mi nikada ovo necemo raditi sto oni rade dok je Misimovic tu. I to volim posebno.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
I to im je jos moderator, zamisli kakvi su ostaliMemara je napisao/la:Mi nikada ovo necemo raditi sto oni rade dok je Misimovic tu. I to volim posebno.![]()
![]()
![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Nije puno para trazila Krupa, ostalo je i za premije za Mladost 
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
U 18:30 je sa ubicama ako se ne varam? Nadam se boljoj posjeti nego prethodnih utakmica, vrijeme je više. Zadnje 3 domaće tekme sjedim na istoku, a oko mene sve iste face. Ako se nešto ne promijeni predviđam da ćemo za mjesec na kafu ići poslije tekme koliko nas puno ima pa nam nije ni problem da se upoznamo. 
Momci pustite druge, neka pricaju sto hoce. Spustiti loptu i lagano cekati srijedu. Jako odigrati i uzeti bodove. Medjutim ne mogu da ne kazem, da mnogi navijaci brzo mijenjaju misljenje o ekipi i malo nam treba da se okrenemo protiv ekipe i trenera. Niko na svijetu ne moze odigrati cijelu sezonu u velikom ritmu. Molim vas , da budemo uz Fk Sarajevo i kada ne odigraju dobro.
Ma gine Mladost sutra, ide na glavu,svakako su u kupu odmarali igrace. Hadzija ide malo do kuce sutra da obidje familiju ,zavrsena je ta sema Merdanovic vs Hadzic ,Aladin Isakovic glavom na krampon ako treba.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Saideeeeeeeeeee
vrhunski gol.a slazem se sa postom iznad malo objektivnosti i ljubavi sabura i kad neide nece nam.biti na odmet.samo polako ovo je nasa godina
Svi u napad,jedan je HASE
Iduce dvije utakmica Slobode su u gostima Zenjcaru i Zrinjskom.Moglo bi oni zaj.ebat tu nekog.Babuka ne pogadja vise preckebaboatif je napisao/la:Saideeeeeeeeeeevrhunski gol.a slazem se sa postom iznad malo objektivnosti i ljubavi sabura i kad neide nece nam.biti na odmet.samo polako ovo je nasa godina
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- robertkosar
- Kontakt:
Sajkacaaaaa ,baboatif je napisao/la:Saideeeeeeeeeeevrhunski gol.a slazem se sa postom iznad malo objektivnosti i ljubavi sabura i kad neide nece nam.biti na odmet.samo polako ovo je nasa godina
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Kako je lijepo gledati onu djecu na terenu, kakvo uzivanje imati dva beka onakva a mi ih trazili u proticima, hadzicima i slicnim... boze
Je li ko primjetio danas kako podro pravi djecu ... kkv ce to igrac da bude :O
Je li ko primjetio danas kako podro pravi djecu ... kkv ce to igrac da bude :O
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Koji je ono brat prognozirao pobjedu lakšu nego što bilo ko od nas očekuje
Čestitam mu
Bravo momci, bravo Sarajevo, bravo omladino naša

Bravo momci, bravo Sarajevo, bravo omladino naša
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Benjamin Tatar - 5 golova i 5 asistencija u 8 utakmica.
Mersudin Ahmetović - 5 golova i 1 asistencija u 9 utakmica.
Amar Rahmanović - 3 gola i 2 asistencije u 8 utakmica.
Haris Handžić - 3 gola i 1 asistencija u 8 utamica. (odigrao je nepune 3 utakmice kada se sve sabere)
Krste Velkoski - 2 gola i 0 asistencija u 8 utakmica.

Haris Handžić - 3 gola i 1 asistencija u 8 utamica. (odigrao je nepune 3 utakmice kada se sve sabere)
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 22 sep 2018, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
S tim da Hare ima 100njak minuta u ovih 8 utakmica.MortemHz je napisao/la:Benjamin Tatar - 5 golova i 5 asistencija u 8 utakmica.
Haris Handžić - 3 gola i 1 asistencija u 8 utamica.
![]()
Tatar djecu pravi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Svaka cast na igri i rezultatu, ovako sam nesto i ocekivao, ali poznavajuci nas, ova igra nista ne mora znaciti jer vec u sljedecoj utakmici to moze biti sasvim nesto drugo.
U srijedu ocekujem posjetu goru nego do sada, kada sastavimo radni dan i vremensku prognozu sve nam bude jasno.
U srijedu ocekujem posjetu goru nego do sada, kada sastavimo radni dan i vremensku prognozu sve nam bude jasno.
Sabrine mi moje!
Upravo to. Al eto nadam se jedno 4 milje, Lištica je yebem mu, tu nam ne treba poseban poziv.BosnianKingdom je napisao/la:Svaka cast na igri i rezultatu, ovako sam nesto i ocekivao, ali poznavajuci nas, ova igra nista ne mora znaciti jer vec u sljedecoj utakmici to moze biti sasvim nesto drugo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Uvijeknapravojstrani i 11 gostiju.