FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Beganovic proslo kolo izbori penal i donese tako 3 boda, a danaa i pogodak. Vec ga vidim u prvih 11 u U21 za naredni ciklus.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Bravo Nala....,.!
Dok je Slobodine djece nemoj da se brines....
Dok je Slobodine djece nemoj da se brines....
Bravo momci, bravo Nala. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kako smo dobri
Nevjerovatno bitna pobjeda i maksimalno odradjene ove 3 utakmice nakon pauze, 6 bodova i prolaz u kupu.
Said dobio utakmicu, on nam i jeste kljucni igrac za ovih utakmica, realno Civic i Hadzanovic su drugi tip igraca i oni ne mogu puno, da ne kazem nikako, pomoci kad neko bunker postavi, ostajemo na Prsesu kojeg bi za nijansu izdvojio od Cive i Hadzanovica po ovom pitanju i Said koji je doktor igre. Sve sto smo uradili u prvom poluvremenu on je uradio, i drugi gol u potpunosti njegov.
GOSK izvandredno disciplinovano u prvom poluvrememu, u drugom su se vec malo raspali, dijelom i zbog toga sto gube a vjerovatno i koncentracija popustila. Mislim da nam ovakva postavka igre bas ne odgovara, jer nemamo puno igraca koji bi probili bunker nekim carobnim potezom, po mom misljenju jedini su Said i Baraban kojeg su danas odlicno zatvorili. Protiv onakvog bunkera u prvom poluvremenu, dzaba i sto mozemo trcati kad nemas gdje potrcati. Par puta kada je GOSK dobio loptu u svoj posjed, u prvom pol., brutalno smo krenuli prema njima sa 10 igraca, Vidovic i Baraban povedu presing kojeg isprate cak i odbranbeni sa trkom prema naprijed
I prelijepo izgleda kad svi krenu sprintati naprijed
Sljedeci Zeljeznicar, ekipa koja je mozda najmanje fizicki spremna u ligi. 0-0 drzati do 70te a onda navaliti ko budale. Itekako imamo sanse protiv njih, cak i za 3 boda, pa kad smo s Jagodicem i onim propalitetom od tima (mislim na igru) dolazili, nisu nas nadigrali, jednom je 1-1 bilo, a na otvaranju njihovog istoka nas je sudija brutalno zaklao kao i svaku narednu utakmicu sto su ih gurale sudije te sezone jer su van terena zavrsili svaku jbnu tekmu, sto im opet nije bilo dovoljno za titulu, sto opet pokazuje koliko su sakati. Ove sezone su kvalitetniji nego tada, i opcenito kvalitet im je neupitan sada, samo sto nemaju snage za 90min.
Da pohvalim i posjetu, hajcao sam na tekmu i ja ljudi ali jbg ide povratni odgovor ''gdje cu subotom u 19:00 protiv GOSK-a''
tako da sam zadovoljan sa posjetom. A i na Sjeveru neki novi vjetrovi, samo naprijed momci.

Nevjerovatno bitna pobjeda i maksimalno odradjene ove 3 utakmice nakon pauze, 6 bodova i prolaz u kupu.
Said dobio utakmicu, on nam i jeste kljucni igrac za ovih utakmica, realno Civic i Hadzanovic su drugi tip igraca i oni ne mogu puno, da ne kazem nikako, pomoci kad neko bunker postavi, ostajemo na Prsesu kojeg bi za nijansu izdvojio od Cive i Hadzanovica po ovom pitanju i Said koji je doktor igre. Sve sto smo uradili u prvom poluvremenu on je uradio, i drugi gol u potpunosti njegov.
GOSK izvandredno disciplinovano u prvom poluvrememu, u drugom su se vec malo raspali, dijelom i zbog toga sto gube a vjerovatno i koncentracija popustila. Mislim da nam ovakva postavka igre bas ne odgovara, jer nemamo puno igraca koji bi probili bunker nekim carobnim potezom, po mom misljenju jedini su Said i Baraban kojeg su danas odlicno zatvorili. Protiv onakvog bunkera u prvom poluvremenu, dzaba i sto mozemo trcati kad nemas gdje potrcati. Par puta kada je GOSK dobio loptu u svoj posjed, u prvom pol., brutalno smo krenuli prema njima sa 10 igraca, Vidovic i Baraban povedu presing kojeg isprate cak i odbranbeni sa trkom prema naprijed

Sljedeci Zeljeznicar, ekipa koja je mozda najmanje fizicki spremna u ligi. 0-0 drzati do 70te a onda navaliti ko budale. Itekako imamo sanse protiv njih, cak i za 3 boda, pa kad smo s Jagodicem i onim propalitetom od tima (mislim na igru) dolazili, nisu nas nadigrali, jednom je 1-1 bilo, a na otvaranju njihovog istoka nas je sudija brutalno zaklao kao i svaku narednu utakmicu sto su ih gurale sudije te sezone jer su van terena zavrsili svaku jbnu tekmu, sto im opet nije bilo dovoljno za titulu, sto opet pokazuje koliko su sakati. Ove sezone su kvalitetniji nego tada, i opcenito kvalitet im je neupitan sada, samo sto nemaju snage za 90min.
Da pohvalim i posjetu, hajcao sam na tekmu i ja ljudi ali jbg ide povratni odgovor ''gdje cu subotom u 19:00 protiv GOSK-a''

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Svaka cast momcima na nova tri boda,idemo dalje
-
- Kontakt:
Odlicna igra, pobjeda lagano. Bodovi se gomilaju. Samo naprijed 

#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
- Kontakt:
U koliko sati igramo sa strumfovima? Lopovi ce sve poduzeti sa sudijama da nas uzmu, ali sa kompletnim timom ce se morati dobro namuciti. Ako sacuvamo mrezu u srijedu i subotu, a gore sta bude, odlicno.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Bas mi se svidja kako je Prses danas odigrao, veoma disciplinovano, krenuo naprijed kad god je mogao, lijepe finte i driblinzi, bas utakmica po mjeri.
Ignjatovic je nevjerovatan, apsolutno nijedna greska, nijedan pogresan pas danas, svaki skok dobijen, a Adzem ga je solidno pratio, mada ima svojih bubica, al to ce sa jos utakmica doci na svoje.
Beganovic opet sjajan, ona utrcavanja iz drugog plana i duge lopte bas nas dobro sluze, a moram reci da me fizicka sprema Vidovica stvarno fascinira. Nevjerovatno koliko covjek moze trcati, koliko je jak u duelu, u skoku, a kad je potpisao neki su govorili da se ubija u alkoholu, dolazi p'jan na utakmice i ima 10 kila viska i da nece moci trcati nikako.
Civic je danas slabo odigrao, dosta dosta losih pasova, nepreciznih, a Hadzanovic je definitivno tip igraca koji pase uz nekog kreativca kakav je Alispahic, koji zna sa loptom, jer on i Civic su dosta slicni igraci, mada Civic ima dosta bolji pas i duge lopte, ali danas je zakazao.
Svaka cast momci, svaka cast Nalicu, skidam ti kapu, a mislim da bi uskoro trebali razmisljati da se produze ugovori momcima koji su tu samo na godinu dana tipa Baraban, Hadzanovic i slicno, a jos da Nalic na to doda 3 iskusna i provjerena pojacanja uz prodjene pripreme s njim, mislim da se mozemo boriti za Evropu ove godine.
Ignjatovic je nevjerovatan, apsolutno nijedna greska, nijedan pogresan pas danas, svaki skok dobijen, a Adzem ga je solidno pratio, mada ima svojih bubica, al to ce sa jos utakmica doci na svoje.
Beganovic opet sjajan, ona utrcavanja iz drugog plana i duge lopte bas nas dobro sluze, a moram reci da me fizicka sprema Vidovica stvarno fascinira. Nevjerovatno koliko covjek moze trcati, koliko je jak u duelu, u skoku, a kad je potpisao neki su govorili da se ubija u alkoholu, dolazi p'jan na utakmice i ima 10 kila viska i da nece moci trcati nikako.
Civic je danas slabo odigrao, dosta dosta losih pasova, nepreciznih, a Hadzanovic je definitivno tip igraca koji pase uz nekog kreativca kakav je Alispahic, koji zna sa loptom, jer on i Civic su dosta slicni igraci, mada Civic ima dosta bolji pas i duge lopte, ali danas je zakazao.
Svaka cast momci, svaka cast Nalicu, skidam ti kapu, a mislim da bi uskoro trebali razmisljati da se produze ugovori momcima koji su tu samo na godinu dana tipa Baraban, Hadzanovic i slicno, a jos da Nalic na to doda 3 iskusna i provjerena pojacanja uz prodjene pripreme s njim, mislim da se mozemo boriti za Evropu ove godine.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Kako nam fale barem ona dva boda protiv raspale Zvijezde....
Ali i ovako je odlicno.
Sada idu utakmice istine koje ce razgraniciti borimo li se za evropu ili ne...Meni je Liga bitnija drzati taj egal u dva tri boda nego se kupu nadati. ..od kupa imam traume
Bilo bi super da ode gore barem tri puna busa da podrzimo momke.Zasluzili su..

Ali i ovako je odlicno.
Sada idu utakmice istine koje ce razgraniciti borimo li se za evropu ili ne...Meni je Liga bitnija drzati taj egal u dva tri boda nego se kupu nadati. ..od kupa imam traume

Bilo bi super da ode gore barem tri puna busa da podrzimo momke.Zasluzili su..
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Svaka cast Batanu i momcima .
pronadjite najveceg slobodasa na slici :kafa:

Prema trenutnom u 20.30, ako se nesto ne promijeniMakabiTuzla je napisao/la:U koliko sati igramo sa strumfovima? Lopovi ce sve poduzeti sa sudijama da nas uzmu, ali sa kompletnim timom ce se morati dobro namuciti. Ako sacuvamo mrezu u srijedu i subotu, a gore sta bude, odlicno.
Niko, niko, samo Sloboda
Potpisujem sve sto si rekao momci su odlicno odigrali.bhpremierliga12 je napisao/la:Bas mi se svidja kako je Prses danas odigrao, veoma disciplinovano, krenuo naprijed kad god je mogao, lijepe finte i driblinzi, bas utakmica po mjeri.
- Probisvjet
- Kontakt:
Said sve bolji, a i svi ostali. Za Nalu svaka cast!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Onaj tamo u pozadiniChinaglia je napisao/la:pronadjite najveceg slobodasa na slici![]()

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma mi ako Saida dobijemo nazad kud ce ti vece pojacanje covjece. Danas je podsjetio na svoju igru
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Samo da ne vrati formu pa ko i svi prije njega,ultrasstyle_tz je napisao/la:ma mi ako Saida dobijemo nazad kud ce ti vece pojacanje covjece. Danas je podsjetio na svoju igru

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- bhpremierliga12
- Kontakt:
A znas da hoce, mada ako Nalic ostane, mislim da ce i on isto. Danas je proslavio s njim, otisao i skocio na njega, a i Nalic za njega govori samo dobre stvari i nakon mnogo godina ima trenera koji vjeruje u njega.Brcanskamalta je napisao/la:Samo da ne vrati formu pa ko i svi prije njega,ultrasstyle_tz je napisao/la:ma mi ako Saida dobijemo nazad kud ce ti vece pojacanje covjece. Danas je podsjetio na svoju igru![]()
Mali Amar je vise i nego dostojna zamjena za Todora. Ne bih rekao da je bolji ili nesto tako, ali definitivno malac me odusevljava sa svakim novim nastupom. Jos mi je draze jer znam da sada kada je Todor probio led, moze se desiti da ce vise poziva za U-21 i A repku stizati na adresu kluba. A to je ogromna stvar. Veca nego sto mi mislimo da jeste. Nemojmo se zavaravati - Todorov transfer je baziran na njegovim igrama za reprezentaciju.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.