Ukidaju linkove ko ludi!CashMan je napisao/la:Čeka li ko?
The Ring (sve o boksu)
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: The Ring (sve o boksu)
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Meni čista slika bila k'o nikad, bez prekida. Kakav mečjoker90 je napisao/la:Ukidaju linkove ko ludi!CashMan je napisao/la:Čeka li ko?
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Pogledao snimku. Ne znam kako je Canelo pobjednik, u najmanju ruku 114-114, ako ne i pobjeda GGG-a.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- ASD
- Kontakt:
Hebeno je boksati kad si gost u drzavi.Lillard je napisao/la:Pogledao snimku. Ne znam kako je Canelo pobjednik, u najmanju ruku 114-114, ako ne i pobjeda GGG-a.
Yebase GGG-a dva puta. Znalo se da mora Canela u vreci van ringa poslat ako hoce pobjedu. Tijesan mec, ali po meni opet GGG uzeo..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
GGG je platio danak slabe popularnosti i relativno male navijačke baze u SAD-u. Koliko god je odluka da pređe sa borbama u SAD bila dobra i polućila veliku finansijsku dobit za njega ali nažalost ove dvije borbe u kojima je brutalno pokradem, posebno se odnosi na prvu borbu, su posljedica te odluke. Smiješne su ove konstatacije "domaći teren", pa ni je ovo meč Zije Polje pa da domaćin po cijenu života mora pobijediti.
Ja sam fkt ogroman navijač Canela otkako se pojavio, ali realno, GGG je dobio oba meča, posebno prvi... Jbg
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Samo da se nasmijem ovim sto su pominjali ovaj kazahstanski pokusaj boksera u istoj recenici sa Floydom.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
ima li na tv u joshua povetkin
Isto trazim nigdje nema zasad u 23 pocinje
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
mangas je napisao/la:ima li na tv u joshua povetkin
RTL hrvatska u 10, samo nadati se da nece zatamnitiDenchiNL je napisao/la:Isto trazim nigdje nema zasad u 23 pocinje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
? це вјероватно " '
ne bi trebalo, ne sjecam se da je RTL ikad zatamnjen kad je boksirfo je napisao/la:mangas je napisao/la:ima li na tv u joshua povetkinRTL hrvatska u 10, samo nadati se da nece zatamnitiDenchiNL je napisao/la:Isto trazim nigdje nema zasad u 23 pocinje
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Vi izgleda ne kontate princip zatamnjenja, tj. kad se nešto zatamnjuje a kad ne.
objasni nam brt
- branimir85
- Kontakt:
nadam se da če Povetkin biti hrabar i ući u tuču jer ne vidim drugog
izbora za njega, jer u suprotnom će ga Joshua držati na distanci i lagano mrcvariti.
Wilder vs Fury potvrđeno 1. December
kakav će to show za novinare biti.
izbora za njega, jer u suprotnom će ga Joshua držati na distanci i lagano mrcvariti.
Wilder vs Fury potvrđeno 1. December
kakav će to show za novinare biti.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Zatamnjuje se strani kanal ako se ista stvar može gledati na domaćem. S obzirom da nijedan bh. kanal ne prenosi meč, nema logike da se zatamni RTL.mangas je napisao/la:objasni nam brt
Ovaj Hrgović mi pokvari ćejf.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- anonymousHD
- Kontakt:
Gledaj na PINKu, uz BahuRokoko87 je napisao/la:Ovaj Hrgović mi pokvari ćejf.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.