Monolog je napisao/la:Pa prije je čitao ovaj portal iz raznoraznih internet klubova.Interista di cuore je napisao/la:otkud ti znas sta on mrzi kad si sam reko da si tek prikljucio internet![]()
mora da je to

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Monolog je napisao/la:Pa prije je čitao ovaj portal iz raznoraznih internet klubova.Interista di cuore je napisao/la:otkud ti znas sta on mrzi kad si sam reko da si tek prikljucio internet![]()
Kako čoeka odmah napadaš, pa ovaj protal se na kafama prepričava...c c c ...Interista di cuore je napisao/la:otkud ti znas sta on mrzi kad si sam reko da si tek prikljucio internet![]()
pa ti si uvjek bio izuzetakjacky09 je napisao/la:****š drva, kod mene plin.
QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa ti si uvjek bio izuzetakjacky09 je napisao/la:****š drva, kod mene plin.
La Furia Roja je napisao/la:Pozz da se predstavim ovdje na chatu![]()
Tek sam priključio internet pa dok se malo uštelim sa svime ovim.
Navijač sam Španjolske repke od Eura 2004.kada mi je idol bio Grande Raul i Ruben Baraja.
Španije je sada postala velika sila,što i najbolje pokaziva sa kakvom smo dominacijom igrali na SP2010.
Inace više pratim reprezentativni nogomet i zanimljivije mi je za gledati,a ponekad i pogledam neke derbije kada budu na TV-u tipa.Barcelona-Real M.,Inter-Milan,Chelsea-United i Sarajevo-Željo
Ne zna se ko je gori majkemharry_90 je napisao/la:U Beogradu vec pocela desavanja,pretucen organizator parade ponosa,napadi na policiju,bice veselo u Beogradu danas..
Pa zar jos jedan ?!?! Kad ce doci neki navijac Sarajeva ili nekog premijerligasaLa Furia Roja je napisao/la:
Pozz da se predstavim ovdje na chatu
Tek sam priključio internet pa dok se malo uštelim sa svime ovim.
Navijač sam Španjolske repke od Eura 2004.kada mi je idol bio Grande Raul i Ruben Baraja.
Španije je sada postala velika sila,što i najbolje pokaziva sa kakvom smo dominacijom igrali na SP2010.
Inace više pratim reprezentativni nogomet i zanimljivije mi je za gledati,a ponekad i pogledam neke derbije kada budu na TV-u tipa.Barcelona-Real M.,Inter-Milan,Chelsea-United i Sarajevo-Željo
Nasiljem se nikad nista nije rijesilo a ti koji "protestvuju" protiv njih su uglavnom isti profil ljudi koji su napadali u Sarajevu ultra-nacionalisti, vehabije, ustase, cetnici i njihovi simpatizeri nece normalan covjek potrositi dan i popiti batine kako bi pokazao da ne voli "pe.dere" i "lezbe" i da ga interesuje njihova intimaGunnerS je napisao/la:Slažem se @voćko sa prvom konstatacijom, al sa drugom nisam. Drugu podržavam, jer ako oni mogu nabijat na nos svima tu bolest onda im treba slipat te noseve
Pa policajci ni krivi ni duzni najebu dobiju batine jer rade svoj posaoCoDe je napisao/la:Samo Nasiljem![]()
Ubij ****
![]()
![]()
Što u sarajevu nema Gay parade![]()
![]()
![]()
Ma nek se krkaju **** ih kad su tvrdoglavi (nemojte me bukvalno shvatiti)GunnerS je napisao/la:Jbg.policija je tu da štiti interese vlasti, a vlast je morala popustiti pod EU da ovo dopusti.. Tako je to sad au Srbiji, vjerovatno će i kod nas, al će kod nas bit još primitivnije i žešće, al neka
Trenutno korisnika/ca: ASD, chelsea358, jasmin10, MaroonBjelave i 13 gostiju.