Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la staragarda » 23 sep 2018, 12:22

Idite ba u k u r a c vise....imate prepucavanja pa se tamo izdrkavajte.... Mozete li i jednu temu da ne s j e b e t e....
mrtva ćarsija vs černobilska urbana gerila :facepalm:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 23 sep 2018, 12:29

staragarda je napisao/la:Idite ba u k u r a c vise....imate prepucavanja pa se tamo izdrkavajte.... Mozete li i jednu temu da ne s j e b e t e....
mrtva ćarsija vs černobilska urbana gerila :facepalm:
Sity boys from Han Simin svoj ti posao....sisaj Hazmiru bradavice.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 sep 2018, 12:40

babuka, svaka ti cast, nabodi picku izdajnicku!

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 23 sep 2018, 12:51

Nema tu uprava ovo ono...Volis samo jedan klub.
Atomski fudbal gledas na Sky sports kada igraju Arsenal -Liverpol a ne Sloga -Zvijezda Brgule u Hanu.
Sloboda ili nista.
Sisa je izlapio.Stoji u pozajmici 300 000 km kupovina i resturacija busa.
Bus kosto 55 000 i 8000 majstoru (cifre su priblizne ali netacne namjerno)znamo i ja i garda dje i ko ga radio i kako...
Pa kada pitaju ljudi dje kome kako...
Da smije trazio bi Sisa pozajmice....Opro para kijamet boziji....obicni bahati klosar.
Sloboda iznad svih.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 23 sep 2018, 13:21

svrakino1921 je napisao/la:Tuzlaci igrate na hibridnoj travi u srijedu
Samo cu ti rec da ova ekipa trci 90 minuta na terenu, izgara, barem do sada je tako bilo, za razliku od vase koja je fit 60 minuta, trebat ce vama dosta srece za bod(ove) u srijedu, bolji neka pobijedi, sretno :salut:
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 23 sep 2018, 13:24

Sloboda uzima u hendikepu. Vidi se taj skandinavski pecat.
Srdjan Stanic pitarski ker

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 23 sep 2018, 13:34

wobly92 je napisao/la:
Propišaćete vi krv jarane da osvojite bodove protiv ove ekipe, eto zapamti.

Nalić iz kola u kolo pokazuje da svi ovi rezultati nisu slučajnost. Momci su prespremni fizički, druga utakmica u 4 dana a nijedan se nije ni umorio gotovo. Igra je tečna, nema tu nabijanja gotovo nikako.
Taktički i tehnički odlično stojimo.
:rol:

Ubit će vas Željo i rukama i nogama, prespremni fizički a igraju im Alispahić i Husejnović, ti da mogu trčat kako valja ne bi ni igrali za Slobodu,

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 23 sep 2018, 13:41

chily-rz je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:
Propišaćete vi krv jarane da osvojite bodove protiv ove ekipe, eto zapamti.

Nalić iz kola u kolo pokazuje da svi ovi rezultati nisu slučajnost. Momci su prespremni fizički, druga utakmica u 4 dana a nijedan se nije ni umorio gotovo. Igra je tečna, nema tu nabijanja gotovo nikako.
Taktički i tehnički odlično stojimo.
:rol:

Ubit će vas Željo i rukama i nogama, prespremni fizički a igraju im Alispahić i Husejnović, ti da mogu trčat kako valja ne bi ni igrali za Slobodu,
Alispahic nikada u karijeri nije ni bio neki trkac.
A za Saida se slazem iako iz utakmice u utakmicu igra sve bolje vidi se da dobiva na formi i fizicki spremi.
Sada je to zapecatio golom.
Kao sto Nalic rece sa njim treba strpljenja imati nakon silnih povreda i zapustenosti fizickoj u kojoj je bio.
Sloboda igra timski imamo najjacu odbranu lige.Svoj ti klub gledaj imate svojih briga.
Mi smo i u goroj situaciji i slabijem igrackom kadru znali donositi bod/ve sa Grbavice...Bice sta bude nama pobjeda nije imperativ njima jeste.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 23 sep 2018, 13:47

Brcanskamalta je napisao/la: Alispahic nikada u karijeri nije ni bio neki trkac.
A za Saida se slazem iako iz utakmice u utakmicu igra sve bolje vidi se da dobiva na formi i fizicki spremi.
Kao sto Nalic rece sa njim treba strpljenja imati nakon silnih povreda i zapustenosti fizickoj u kojoj je bio.
Sloboda igra timski imamo najjacu odbranu lige.Svoj ti klub gledaj imate svojih briga.
Mi smo i u goroj situaciji i slabijem igrackom kadru znali donositi bod/ve sa Grbavice...Bice sta bude nama pobjeda nije imperativ njima jeste.
Dobro, očigledno da vam je odbrana dobra, malo golova primate ali u napadu niste ništa posebno, Čeliku gol bez penala ne bi dali tako da ta priča o nekoj tečnoj igri i fizičkoj spremi i ne pije vode, vidjeli smo tu spremu kontra nas na Tušnju, valjanje po terenu i odugovlacenje, ništa novo u našoj ligi,.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 23 sep 2018, 13:52

chily-rz je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la: Alispahic nikada u karijeri nije ni bio neki trkac.
Dobro, očigledno da vam je odbrana dobra, malo golova primate ali u napadu niste ništa posebno, Čeliku gol bez penala ne bi dali tako da ta priča o nekoj tečnoj igri i fizičkoj spremi i ne pije vode, vidjeli smo tu spremu kontra nas na Tušnju, valjanje po terenu i odugovlacenje, ništa novo u našoj ligi,.
Kakva tecna igra pa nismo Barsa da igramo tika-taku ali kakav fudbal gledamo Sloboda izgleda dobro.Nadji mi ko ne odugovlaci i krade vrijeme kada mu ide rezultat na ruku. ..hajde. ..od tvog Celika pa dalje.
Ne mijenja se nista preko noci ali polako zasad je ok nismo efikasni ali beremo bobe.
Zeljo mora napasti a Said Baraban Alispahic u kontri nisu za podcijeniti...
Mi moramo se naprijed pojacati svakako....
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 23 sep 2018, 13:53

Said Kontraš :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 23 sep 2018, 13:55

:lolno:
SemirSema je napisao/la:Said Kontraš :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
momak je jak tehnicar zna povuci uputiti pas, centrirati ..znalac. ..A nekada je dobar asist pola kontre druze....
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 23 sep 2018, 13:56

Said i Alispahic u kontri :urnebes: :urnebes: :urnebes:

slika

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 sep 2018, 14:07

ma tu se treba pricuvati kartona. Grbic ili Gigovic ce odraditi posao tako da realno nemam neka velika ocekivanja od utakmice. Dobra prilika i da Nalic vidi u kakvu ligu je dosao.

inace bi Petrovic ali bio je jbg protiv Goska, mozda je puno dvije za redom.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 23 sep 2018, 14:12

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma tu se treba pricuvati kartona. Grbic ili Gigovic ce odraditi posao tako da realno nemam neka velika ocekivanja od utakmice. Dobra prilika i da Nalic vidi u kakvu ligu je dosao.

Licemjerno je nakon sto ste zavrsili sudiju protiv Celika, Admira Sehovica pozivati se na sudije odmah dva kola poslije..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 23 sep 2018, 14:27

avenija je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma tu se treba pricuvati kartona. Grbic ili Gigovic ce odraditi posao tako da realno nemam neka velika ocekivanja od utakmice. Dobra prilika i da Nalic vidi u kakvu ligu je dosao.

Licemjerno je nakon sto ste zavrsili sudiju protiv Celika, Admira Sehovica pozivati se na sudije odmah dva kola poslije..
da je zavesen svirao bi prvi cist penal kad mu se sama prilika ponudila

nego ne smije ni on da nikad NISTA ne svira u Tuzli, i najlakse mu da se vadi protiv Celika
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 23 sep 2018, 14:29

avenija je napisao/la:

Klepite vi danas sisojine pulene. Od nas ste bili gori za taj 1 gol realno, a nisu nam igrala 3 igrača u sredini koji su starteri inače. Da je bila ekipa ova kao protiv Goska dobili bi vi 3 komada hladno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 23 sep 2018, 14:30

ultrasstyle_tz je napisao/la:
avenija je napisao/la:

da je zavesen svirao bi prvi cist penal kad mu se sama prilika ponudila

nego ne smije ni on da nikad NISTA ne svira u Tuzli, i najlakse mu da se vadi protiv Celika
cinjenica je da je svirao nepostojeci penal kad je vidio da se igra jos 6 dana da sloboda ne moze nista.
Dobili ste pomoc, poguranac i glupo je sad za 7 dana pozivat kako ce neko siljit za Zelju a kad se za vas sudi onda tisina i muk.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 23 sep 2018, 14:30

avenija je napisao/la:

Izgubili ste,popij leksaurin i baci se sa mosta.
Niste uopste pobijedili Slobodu od proljeca 2015 cini mi se a na Tusnju......ne pamtite ni vi ni mi....Kada ste pobjedili zadnji put.....
Ne treba nam sudija za vas bolan....Pobjediti vas je lahko rutina za nas...nesto sto se podrazumijeva.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 23 sep 2018, 14:31

fataj se skele

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.