mrtva ćarsija vs černobilska urbana gerila
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Idite ba u k u r a c vise....imate prepucavanja pa se tamo izdrkavajte.... Mozete li i jednu temu da ne s j e b e t e....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sity boys from Han Simin svoj ti posao....sisaj Hazmiru bradavice.staragarda je napisao/la:Idite ba u k u r a c vise....imate prepucavanja pa se tamo izdrkavajte.... Mozete li i jednu temu da ne s j e b e t e....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
babuka, svaka ti cast, nabodi picku izdajnicku!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Nema tu uprava ovo ono...Volis samo jedan klub.
Atomski fudbal gledas na Sky sports kada igraju Arsenal -Liverpol a ne Sloga -Zvijezda Brgule u Hanu.
Sloboda ili nista.
Sisa je izlapio.Stoji u pozajmici 300 000 km kupovina i resturacija busa.
Bus kosto 55 000 i 8000 majstoru (cifre su priblizne ali netacne namjerno)znamo i ja i garda dje i ko ga radio i kako...
Pa kada pitaju ljudi dje kome kako...
Da smije trazio bi Sisa pozajmice....Opro para kijamet boziji....obicni bahati klosar.
Sloboda iznad svih.
Atomski fudbal gledas na Sky sports kada igraju Arsenal -Liverpol a ne Sloga -Zvijezda Brgule u Hanu.
Sloboda ili nista.
Sisa je izlapio.Stoji u pozajmici 300 000 km kupovina i resturacija busa.
Bus kosto 55 000 i 8000 majstoru (cifre su priblizne ali netacne namjerno)znamo i ja i garda dje i ko ga radio i kako...
Pa kada pitaju ljudi dje kome kako...
Da smije trazio bi Sisa pozajmice....Opro para kijamet boziji....obicni bahati klosar.
Sloboda iznad svih.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Samo cu ti rec da ova ekipa trci 90 minuta na terenu, izgara, barem do sada je tako bilo, za razliku od vase koja je fit 60 minuta, trebat ce vama dosta srece za bod(ove) u srijedu, bolji neka pobijedi, sretnosvrakino1921 je napisao/la:Tuzlaci igrate na hibridnoj travi u srijedu
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Sloboda uzima u hendikepu. Vidi se taj skandinavski pecat.
Srdjan Stanic pitarski ker
wobly92 je napisao/la:
Propišaćete vi krv jarane da osvojite bodove protiv ove ekipe, eto zapamti.
Nalić iz kola u kolo pokazuje da svi ovi rezultati nisu slučajnost. Momci su prespremni fizički, druga utakmica u 4 dana a nijedan se nije ni umorio gotovo. Igra je tečna, nema tu nabijanja gotovo nikako.
Taktički i tehnički odlično stojimo.
Ubit će vas Željo i rukama i nogama, prespremni fizički a igraju im Alispahić i Husejnović, ti da mogu trčat kako valja ne bi ni igrali za Slobodu,
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Alispahic nikada u karijeri nije ni bio neki trkac.chily-rz je napisao/la:wobly92 je napisao/la:
Propišaćete vi krv jarane da osvojite bodove protiv ove ekipe, eto zapamti.
Nalić iz kola u kolo pokazuje da svi ovi rezultati nisu slučajnost. Momci su prespremni fizički, druga utakmica u 4 dana a nijedan se nije ni umorio gotovo. Igra je tečna, nema tu nabijanja gotovo nikako.
Taktički i tehnički odlično stojimo.![]()
Ubit će vas Željo i rukama i nogama, prespremni fizički a igraju im Alispahić i Husejnović, ti da mogu trčat kako valja ne bi ni igrali za Slobodu,
A za Saida se slazem iako iz utakmice u utakmicu igra sve bolje vidi se da dobiva na formi i fizicki spremi.
Sada je to zapecatio golom.
Kao sto Nalic rece sa njim treba strpljenja imati nakon silnih povreda i zapustenosti fizickoj u kojoj je bio.
Sloboda igra timski imamo najjacu odbranu lige.Svoj ti klub gledaj imate svojih briga.
Mi smo i u goroj situaciji i slabijem igrackom kadru znali donositi bod/ve sa Grbavice...Bice sta bude nama pobjeda nije imperativ njima jeste.
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Dobro, očigledno da vam je odbrana dobra, malo golova primate ali u napadu niste ništa posebno, Čeliku gol bez penala ne bi dali tako da ta priča o nekoj tečnoj igri i fizičkoj spremi i ne pije vode, vidjeli smo tu spremu kontra nas na Tušnju, valjanje po terenu i odugovlacenje, ništa novo u našoj ligi,.Brcanskamalta je napisao/la: Alispahic nikada u karijeri nije ni bio neki trkac.
A za Saida se slazem iako iz utakmice u utakmicu igra sve bolje vidi se da dobiva na formi i fizicki spremi.
Kao sto Nalic rece sa njim treba strpljenja imati nakon silnih povreda i zapustenosti fizickoj u kojoj je bio.
Sloboda igra timski imamo najjacu odbranu lige.Svoj ti klub gledaj imate svojih briga.
Mi smo i u goroj situaciji i slabijem igrackom kadru znali donositi bod/ve sa Grbavice...Bice sta bude nama pobjeda nije imperativ njima jeste.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Kakva tecna igra pa nismo Barsa da igramo tika-taku ali kakav fudbal gledamo Sloboda izgleda dobro.Nadji mi ko ne odugovlaci i krade vrijeme kada mu ide rezultat na ruku. ..hajde. ..od tvog Celika pa dalje.chily-rz je napisao/la:Dobro, očigledno da vam je odbrana dobra, malo golova primate ali u napadu niste ništa posebno, Čeliku gol bez penala ne bi dali tako da ta priča o nekoj tečnoj igri i fizičkoj spremi i ne pije vode, vidjeli smo tu spremu kontra nas na Tušnju, valjanje po terenu i odugovlacenje, ništa novo u našoj ligi,.Brcanskamalta je napisao/la: Alispahic nikada u karijeri nije ni bio neki trkac.
Ne mijenja se nista preko noci ali polako zasad je ok nismo efikasni ali beremo bobe.
Zeljo mora napasti a Said Baraban Alispahic u kontri nisu za podcijeniti...
Mi moramo se naprijed pojacati svakako....
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Said Kontraš

- Brcanskamalta
- Kontakt:
momak je jak tehnicar zna povuci uputiti pas, centrirati ..znalac. ..A nekada je dobar asist pola kontre druze....SemirSema je napisao/la:Said Kontraš![]()
![]()
![]()
![]()
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Said i Alispahic u kontri

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma tu se treba pricuvati kartona. Grbic ili Gigovic ce odraditi posao tako da realno nemam neka velika ocekivanja od utakmice. Dobra prilika i da Nalic vidi u kakvu ligu je dosao.
inace bi Petrovic ali bio je jbg protiv Goska, mozda je puno dvije za redom.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Licemjerno je nakon sto ste zavrsili sudiju protiv Celika, Admira Sehovica pozivati se na sudije odmah dva kola poslije..ultrasstyle_tz je napisao/la:ma tu se treba pricuvati kartona. Grbic ili Gigovic ce odraditi posao tako da realno nemam neka velika ocekivanja od utakmice. Dobra prilika i da Nalic vidi u kakvu ligu je dosao.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
da je zavesen svirao bi prvi cist penal kad mu se sama prilika ponudilaavenija je napisao/la:Licemjerno je nakon sto ste zavrsili sudiju protiv Celika, Admira Sehovica pozivati se na sudije odmah dva kola poslije..ultrasstyle_tz je napisao/la:ma tu se treba pricuvati kartona. Grbic ili Gigovic ce odraditi posao tako da realno nemam neka velika ocekivanja od utakmice. Dobra prilika i da Nalic vidi u kakvu ligu je dosao.
nego ne smije ni on da nikad NISTA ne svira u Tuzli, i najlakse mu da se vadi protiv Celika
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Klepite vi danas sisojine pulene. Od nas ste bili gori za taj 1 gol realno, a nisu nam igrala 3 igrača u sredini koji su starteri inače. Da je bila ekipa ova kao protiv Goska dobili bi vi 3 komada hladno.avenija je napisao/la:Licemjerno je nakon sto ste zavrsili sudiju protiv Celika, Admira Sehovica pozivati se na sudije odmah dva kola poslije..ultrasstyle_tz je napisao/la:ma tu se treba pricuvati kartona. Grbic ili Gigovic ce odraditi posao tako da realno nemam neka velika ocekivanja od utakmice. Dobra prilika i da Nalic vidi u kakvu ligu je dosao.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
cinjenica je da je svirao nepostojeci penal kad je vidio da se igra jos 6 dana da sloboda ne moze nista.ultrasstyle_tz je napisao/la:da je zavesen svirao bi prvi cist penal kad mu se sama prilika ponudilaavenija je napisao/la:Licemjerno je nakon sto ste zavrsili sudiju protiv Celika, Admira Sehovica pozivati se na sudije odmah dva kola poslije..ultrasstyle_tz je napisao/la:ma tu se treba pricuvati kartona. Grbic ili Gigovic ce odraditi posao tako da realno nemam neka velika ocekivanja od utakmice. Dobra prilika i da Nalic vidi u kakvu ligu je dosao.
nego ne smije ni on da nikad NISTA ne svira u Tuzli, i najlakse mu da se vadi protiv Celika
Dobili ste pomoc, poguranac i glupo je sad za 7 dana pozivat kako ce neko siljit za Zelju a kad se za vas sudi onda tisina i muk.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Izgubili ste,popij leksaurin i baci se sa mosta.avenija je napisao/la:Licemjerno je nakon sto ste zavrsili sudiju protiv Celika, Admira Sehovica pozivati se na sudije odmah dva kola poslije..ultrasstyle_tz je napisao/la:ma tu se treba pricuvati kartona. Grbic ili Gigovic ce odraditi posao tako da realno nemam neka velika ocekivanja od utakmice. Dobra prilika i da Nalic vidi u kakvu ligu je dosao.
Niste uopste pobijedili Slobodu od proljeca 2015 cini mi se a na Tusnju......ne pamtite ni vi ni mi....Kada ste pobjedili zadnji put.....
Ne treba nam sudija za vas bolan....Pobjediti vas je lahko rutina za nas...nesto sto se podrazumijeva.
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
fataj se skele
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.