NK Široki Brijeg

jacky09
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la jacky09 » 10 okt 2010, 11:20

Rekao sam da ne pratim, ne zanima me previše ali znam ponešto.

Isto tako znam da ste ove godine na svom terenu izgubili od Rudara u Širokom? Kažem, prvo se pozabavite sa takvim klubovima pa tek onda se pokušajte i u mislima usporediti sa jednim Hajdukom!
ŠB.TRN je napisao/la:Slažem se s Fidelisom,da živimo u imalo normalnijoj drzavi imali bi puno kvalitetniju ligu.Daleko najjaču u regiji,a vjerujem da bi i po standardu bili daleko ispred hrv i srb.
Da su babi muda, bila bi djed. Da su Međimurju pare koje ima Široki gdje bi bili? :D
Da je BiH imalo uređenija država mislim da bi liga bila tri puta gora nego je sada. Jedino je te podjele čine atraktivnom koliko toliko i sponzorima i da se ulaže u klubove. Tako je i nastao Široki kao respektabilan klub u državi.. jer prije praktički i nije postojao.
...što je više lome to je volim jače...

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 10 okt 2010, 12:17

jacky09 je napisao/la:Rekao sam da ne pratim, ne zanima me previše ali znam ponešto.

Isto tako znam da ste ove godine na svom terenu izgubili od Rudara u Širokom? Kažem, prvo se pozabavite sa takvim klubovima pa tek onda se pokušajte i u mislima usporediti sa jednim Hajdukom!
ŠB.TRN je napisao/la:Slažem se s Fidelisom,da živimo u imalo normalnijoj drzavi imali bi puno kvalitetniju ligu.Daleko najjaču u regiji,a vjerujem da bi i po standardu bili daleko ispred hrv i srb.
Da su babi muda, bila bi djed. Da su Međimurju pare koje ima Široki gdje bi bili? :D
Da je BiH imalo uređenija država mislim da bi liga bila tri puta gora nego je sada. Jedino je te podjele čine atraktivnom koliko toliko i sponzorima i da se ulaže u klubove. Tako je i nastao Široki kao respektabilan klub u državi.. jer prije praktički i nije postojao.
klub postoji od 1948 do danas!
a dosadan si vise i ti tvoj hajduk, pobjedili smo ,bolji smo:)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 okt 2010, 12:20

york je napisao/la:
klub postoji od 1948 do danas!
a dosadan si vise i ti tvoj hajduk, pobjedili smo ,bolji smo:)

Ne navijam uopće za Hajduk.. samo sam objektivan.
Tom logikom dolazimo do zaključka da su Rudar i GOŠK tri klase iznad Hajduka. :mrgreen:

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 okt 2010, 13:15

Pokušavaš prijeći na neku zajebanciju a sve više i više ispadaš glup.Sta me briga za koga ti navijaš,omalovažavaš našu ligu a nije ni vasa toliko bolja.Dosadan si više s tom glupom pričom.Imate jedan derbi u ligi a ni to nije bio derbi zadnjih godina.Toliko o zanimljivosti HNL-a :D :D :D

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 okt 2010, 14:07

ŠB.TRN je napisao/la:Pokušavaš prijeći na neku zajebanciju a sve više i više ispadaš glup.Sta me briga za koga ti navijaš,omalovažavaš našu ligu a nije ni vasa toliko bolja.Dosadan si više s tom glupom pričom.Imate jedan derbi u ligi a ni to nije bio derbi zadnjih godina.Toliko o zanimljivosti HNL-a :D :D :D
To si mu dobro rekao ;)

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 10 okt 2010, 14:34

NAKON što je objavljen podatak da je u prošloj sezoni HNL-a bilo 2092 gledatelja po utakmici, ni ove sezone kako stvari stoje neće biti ništa bolje.

Prema procjenama delegata susreta u devetom kolu HNL-a je bilo svega 8800 ljudi, dakle 1100 po susretu. Razlog za mizernu posjećenost treba tražiti u kiši diljem Hrvatske i jednodnevnim odgodama utakmica Lokomotiva - Dinamo i Zagreb - Rijeka. Promatrajući posjetu na našim stadionima više ne nego očito da se za vrijeme hladnijih i kišovitih dana posjeta bitno smanjuje budući da su tribine na većini stadiona u jako lošem stanju.
:D :D :D :D

Casper_kb
Kontakt:

Post Postao/la Casper_kb » 10 okt 2010, 14:49

Samo F.K.S !! je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Pokušavaš prijeći na neku zajebanciju a sve više i više ispadaš glup.Sta me briga za koga ti navijaš,omalovažavaš našu ligu a nije ni vasa toliko bolja.Dosadan si više s tom glupom pričom.Imate jedan derbi u ligi a ni to nije bio derbi zadnjih godina.Toliko o zanimljivosti HNL-a :D :D :D
To si mu dobro rekao ;)
e vala svaka cast na tome sto mu rece, iznenadio si me moram priznat... mislim na to sto si stavio nasu ligu ispred HNL :) ;)
R.I.P. Vedran Puljic Pulja.. vole te tvoji sa Kosevskog Brda!!!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 okt 2010, 15:19

Kakve to veze ima. Vidim koji je tvoj nivo rasprave pa neću ni ulaziti sa djetetom u dublju raspravu.

Ko o čemu Široki o derbijima. Pa više ljudi gleda zadnju Istru nego tvoj Široki. Tako da... :)

A ovo što se tiče derbija rekao sam sve u postu prije.
Da je BiH normalna država i da nema podjela utakmica Široki - Sarajevo nikad nebi bio derbi jer bi Široki bio lokalni anonimni klub. A ti tu utakmicu sigurno računaš u te derbije, a na utakmici u Široki ne dođe više od 500 ljudi. Jaki derbi nema šta... :mrgreen:

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 10 okt 2010, 15:27

jacky09 je napisao/la:
Kakve to veze ima. Vidim koji je tvoj nivo rasprave pa neću ni ulaziti sa djetetom u dublju raspravu.

Ko o čemu Široki o derbijima. Pa više ljudi gleda zadnju Istru nego tvoj Široki. Tako da... :)

A ovo što se tiče derbija rekao sam sve u postu prije.
Da je BiH normalna država i da nema podjela utakmica Široki - Sarajevo nikad nebi bio derbi jer bi Široki bio lokalni anonimni klub. A ti tu utakmicu sigurno računaš u te derbije, a na utakmici u Široki ne dođe više od 500 ljudi. Jaki derbi nema šta... :mrgreen:
dosadan si bolan vise , sta si se skacio sirokog
idi gledaj hnl
a mi cemo nasu pl:)

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 10 okt 2010, 15:28

sad si stvarno prešao svaku mjeru jbte...mislim da ce svi normalni navijači diljem naše države to prepoznat, omalovažavanjem Širokog omalovažavaš i želju, sarajevo il koga vec ne...govoriš o nekoj posjeti, pa nedavno je na tekmi šb-zeljo bilo 5 soma, a na jednom gradskom derbiju dinamo-zagreb 245 ljudi, kako to objašnjavaš, pun mi je k ljudi koji uzdižu taj hnl, a kad ih neki naš klub pokopa onda ajmo srat malo..došao si tu osporavat klub koji može bit za primjer svima, i u svojim postovima si pun prijezira što klub iz manjeg grada niže uspjehe, zapitaj se malo 8-)

La Furia Roja
Kontakt:

Post Postao/la La Furia Roja » 10 okt 2010, 15:31

Stvarno je glupost ovo što ovaj lik spominje,da je HNL tolio jači od naše lige,pa kad pređeš granicu stvarno je pređeš.
Šta se toliko uzdižete,samo vam Dinamo i Hajduk nešto rade,a ostale ekipe su u rangu sa našim klubovima.
Da budemo realni i derbi Dinamo-Hajduk uvijek bude ispod očekivanju,zato šuuuuuttttiiiiii!
I DOK SPAVAM ČELIK SANJAM !!!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 okt 2010, 15:34

Ne omalovažavam nikoga, ali je apsurdno samo pomisliti da je jedan Široki u rangu sa Hajdukom. HEEEJ !!!
Pa Hajduk je institucija za jedan Široki. Pa siguran sam da u Širokom samom ima više simpatizera Hajduka nego navijača Širokog. Kakav crni Široki čovječe.

Haha. Na gradskom derbiju Dinamo - Zagreb je bilo vjerovao ti ili ne 12 000 ljudi (službeno) iako su navijači bojkotirali! http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/2595/default.aspx
Ako hoćeš normalno raspravljati bar iznosi činjenice a ne neke gluposti. Ako je Široki - Sarajevo derbi u bh okvirima onda je to i Split - Dinamo, a da ne govorim o Osijeku, Rijeci, Slaven Belupu. Pa i Karlovcu, Zagrebu...

Daleko smo otišli, raspravljali smo o Širokom i Hajduku i onom tragi-komičnom komentaru jednoga člana da je Široki u rangu sa Hajdukom a otišli smo na lige, derbije itd.

La Furia Roja
Kontakt:

Post Postao/la La Furia Roja » 10 okt 2010, 15:38

jacky09 je napisao/la:Ne omalovažavam nikoga, ali je apsurdno samo pomisliti da je jedan Široki u rangu sa Hajdukom. HEEEJ !!!
Pa Hajduk je institucija za jedan Široki. Pa siguran sam da u Širokom samom ima više simpatizera Hajduka nego navijača Širokog. Kakav crni Široki čovječe.

Haha. Na gradskom derbiju Dinamo - Zagreb je bilo vjerovao ti ili ne 12 000 ljudi (službeno) iako su navijači bojkotirali! http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/2595/default.aspx
Ako hoćeš normalno raspravljati bar iznosi činjenice a ne neke gluposti. Ako je Široki - Sarajevo derbi u bh okvirima onda je to i Split - Dinamo, a da ne govorim o Osijeku, Rijeci, Slaven Belupu. Pa i Karlovcu, Zagrebu...
Nema to veze sa simpatizerima,a jedino što valja u Hajduku je Ibričić,jer kad on ode i Hajduk će biti slab!

Ti porediš Sarajevo sa Splitom???
Osijek,Slaven Belupo,Karlovac i Zagreb,sasvim prosječne ekipe koje su u rangu sa ekipama iz Pl BiH !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 10 okt 2010, 15:40

Vala, HNL i nije nešto drastično jači od naše lige. Kladim se da svaka naša jača ekipa ( Željo, Borac, Široki, Sarajevo) može poderat svaku ekipu iz HNL-a, sem Hajduka i Dinama. Posjeta vam je slabija nego kod nas i još mali milion faktora. Dinamo i Hajduk vas spašavaju. A koliko je liga zanimljiva, sve dosada titule uzme ili Dinamo, ili Hajduk, a isto važi i za kup :lol:

La Furia Roja
Kontakt:

Post Postao/la La Furia Roja » 10 okt 2010, 15:43

Omar500 je napisao/la:Vala, HNL i nije nešto drastično jači od naše lige. Kladim se da svaka naša jača ekipa ( Željo, Borac, Široki, Sarajevo) može poderat svaku ekipu iz HNL-a, sem Hajduka i Dinama. Posjeta vam je slabija nego kod nas i još mali milion faktora. Dinamo i Hajduk vas spašavaju. A koliko je liga zanimljiva, sve dosada titule uzme ili Dinamo, ili Hajduk, a isto važi i za kup :lol:
Slažem se sa ovim komentarom,Omar je sve rekao i u svemu je u pravu.U HNL-u svake godine isti prvaci dosadno je i za gledati kada znaš ko ce osvojiti ligu Dinamo ili Hajduk,dok kod nas svake godine sezona bude uzbudljiva i neizvjesna!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 okt 2010, 15:44

La Furia Roja je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Ne omalovažavam nikoga, ali je apsurdno samo pomisliti da je jedan Široki u rangu sa Hajdukom. HEEEJ !!!

Nema to veze sa simpatizerima,a jedino što valja u Hajduku je Ibričić,jer kad on ode i Hajduk će biti slab!

Osijek,Slaven Belupo,Karlovac i Zagreb,sasvim prosječne ekipe koje su u rangu sa ekipama iz Pl BiH !
Vidim koliko pratiš Hajduk.
Ibričić je najbolji igrač Hajduka ali sigurno ne toliko važan da će ako on ode toliko oslabiti. Uostalom sumnjam da bi ovaj rezultat napravili bez jednog igrača a to je Ante Vukušić koji će ostati u klubu još minimalno 2 godine.
Osijek, Rijeka, Split... jesu na nivou Širokog i to ja od prvog posta tvrdim. Isto kao što tvrdim da je apsurdno Široki mali klub uspoređivati sa jednim Hajdukom! APSURDNO!
Omar500 je napisao/la:Vala, HNL i nije nešto drastično jači od naše lige. Kladim se da svaka naša jača ekipa ( Željo, Borac, Široki, Sarajevo) može poderat svaku ekipu iz HNL-a, sem Hajduka i Dinama. Posjeta vam je slabija nego kod nas i još mali milion faktora. Dinamo i Hajduk vas spašavaju. A koliko je liga zanimljiva, sve dosada titule uzme ili Dinamo, ili Hajduk, a isto važi i za kup :lol:
Ovaj prvi dio ja odavno tvrdim i tu se slažem s tobom. A za ovaj drugi.. hmm.. možda nije zanimljiva ali bogami nebi bila zanimljiva ni da jednu sezonu uzima Split, jednu Hajduk, jednu Dinamo, jednu Rijeka i tako u krug dok se svi ne zadovolje. I da npr. Sesvete uzimaju Dinamo na svom terenu bez pola muke.. ili Zaprešić Hajduka. :roll:
Zadnja izmjena: jacky09, dana/u 10 okt 2010, 15:47, ukupno mijenjano 2 puta.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 10 okt 2010, 15:44

Ma vala isti taj Hajduk kada je trebao da se dokaze za svoj rodjendan pred svojim navijacima na svom stadionu protiv ZELJE je izgledao totalno nemocno. Zeljo je tada bio u fazi izgradnje ekipe i opet smo ih na sred Poljuda nadigrali pa cak smo imali i vise zrelijih sansi cak da ih i pobjedimo. Jedino taj Dinamo sto se istice, ali ne kvaltetom nego parama i mogucnoscu prodaje i kupovine kvalitetnijih igraca, ali i tome ce se stati u kraj siguran sam. Doci cemo i mi i sarajevo i siroki i ostali jaci klubovi na svoje pa se igraci nece prodavati za jeftine pare i nece se neko na nasem trudu bogatiti.

La Furia Roja
Kontakt:

Post Postao/la La Furia Roja » 10 okt 2010, 15:47

Ma vala isti taj Hajduk kada je trebao da se dokaze za svoj rodjendan pred svojim navijacima na svom stadionu protiv ZELJE je izgledao totalno nemocno. Zeljo je tada bio u fazi izgradnje ekipe i opet smo ih na sred Poljuda nadigrali pa cak smo imali i vise zrelijih sansi cak da ih i pobjedimo. Jedino taj Dinamo sto se istice, ali ne kvaltetom nego parama i mogucnoscu prodaje i kupovine kvalitetnijih igraca, ali i tome ce se stati u kraj siguran sam. Doci cemo i mi i sarajevo i siroki i ostali jaci klubovi na svoje pa se igraci nece prodavati za jeftine pare i nece se neko na nasem trudu bogatiti.
Kao što sam i ja rekao taj Hajduk nije isti bez našeg Ibre,jer kad on ne igra,ne igra ni Hajduk,jer pogledaj i sam u njihovom timu su još samo kvalitetni Vukušić i Strinić,a ostalo 0

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 okt 2010, 15:48

Pirke_TM87 je napisao/la:
Toliko ste ih nadigrali da ste igrali veći bunker nego u grčkim najboljim danima. Imali ste cijeli jedan udarac na gol.. a posjed lopte je bio možda 30%. Ako je to najbolje što možete pružiti jadni vi.
La Furia Roja je napisao/la: Kao što sam i ja rekao taj Hajduk nije isti bez našeg Ibre,jer kad on ne igra,ne igra ni Hajduk,jer pogledaj i sam u njihovom timu su još samo kvalitetni Vukušić i Strinić,a ostalo 0
Možda su ostali prosječni u europskim okvirima, ali svaki igrač iz prvih 11 u Hajduku bi igrao sigurno u prvih 11 u Širokom i to sigurno jednu od najzapaženijih uloga. Pa Ibričić, Strinić i Vukušić vrijede pet puta više nego cijeli Široki..
Zadnja izmjena: jacky09, dana/u 10 okt 2010, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 10 okt 2010, 15:48

jacky09 je napisao/la:
La Furia Roja je napisao/la:

Vidim koliko pratiš Hajduk.
Ibričić je najbolji igrač Hajduka ali sigurno ne toliko važan da će ako on ode toliko oslabiti. Uostalom sumnjam da bi ovaj rezultat napravili bez jednog igrača a to je Ante Vukušić koji će ostati u klubu još minimalno 2 godine.
Osijek, Rijeka, Split... jesu na nivou Širokog i to ja od prvog posta tvrdim. Isto kao što tvrdim da je apsurdno Široki mali klub uspoređivati sa jednim Hajdukom! APSURDNO!
Nema se tu sta pratiti kume Hajduk! Sve moguce tv i radio stanice, novine, casopisi ne samo u BIH, Srbiji, Hrvatskoj nego i sire bruje o Ibricicu i o ponudama koje stizu na njegov racun. Pa sam vas trener je dovoljno dobro objasnio trenutnu situaciju u Hajduku kada ste usli u grupnu fazu evropske lige kada je rekao " ako mislite na nesto izgeldati a ne u evropi biti samo puki prolaznici morate zadrzati najboljeg igraca Ibricica bez kojeg vas ni sam Poklepovic ne moze shvatiti ". A napisao sam maloprije post vezan za tvoj hajduk, za prosli rodjendan smo vam mi gostovali i igrali ste protiv ZELJE u najjacem sastavu sa Ibricicem i ostalima i opet nam niste prnuli, cak ste strahovli da se ne obrukate za rodjendan pred Torcidom jer smo vas cak i nadigrali ali ste se propisno provukli sa nerjesenim rezultatom. Pozdrav

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Giuseppe1, Hajdeee i 24 gosta.