Predizborna je godina, malo Jasminka i Hazmira natjerati da uloze jer oba kluba koriste teren ****. Gdje je ta ljubav obojice prema Slobodi? Mislim, bilo bi fer od strane obojice da uloze barem u **** teren da se igraci obje ekipe, a i gostujucih, ne polome kao da su pali s tresnje. Koliko ono bi trava za Grbavicu zajedno sa instaliranjem? 1.5 miliona? Nista to nije kamijondziji i pjesniku, a em ce spasiti zivote, em ce kupiti glasove. Ili su mozda glasovi u danasnji vakat prejefitini?bhpremierliga12 je napisao/la: Ma nema sanse brate, kad su obecali milion ove godine za tribinu, a nije se 1km dalo, sta dalje ocekivati.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
- Kontakt:
Kako je sve krenulo, oslicno izgleda. 5.mjesto, 4 boda od prvog na tabeli. Samo treba nastaviti sa ovakvom igrom. Cigani ce u srijedu svasta pokusavati, ali nasi samo neka igraju svoje i bice to OK.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Ee da su lokalni izbori u pitanju, puna usta bi im bila Tušnja. Ovo što pričate će da se desi za dvije godine.Rimes87 je napisao/la:Predizborna je godina, malo Jasminka i Hazmira natjerati da uloze jer oba kluba koriste teren ****. Gdje je ta ljubav obojice prema Slobodi? Mislim, bilo bi fer od strane obojice da uloze barem u **** teren da se igraci obje ekipe, a i gostujucih, ne polome kao da su pali s tresnje. Koliko ono bi trava za Grbavicu zajedno sa instaliranjem? 1.5 miliona? Nista to nije kamijondziji i pjesniku, a em ce spasiti zivote, em ce kupiti glasove. Ili su mozda glasovi u danasnji vakat prejefitini?bhpremierliga12 je napisao/la: Ma nema sanse brate, kad su obecali milion ove godine za tribinu, a nije se 1km dalo, sta dalje ocekivati.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
Mislim da je kod melje teren koštao 1,2 miliona KM.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Treba protjerati kelje s Tušnja.
Za nadat se da u sljedećem kolu Sarajevo kod kuće uzima Široki a mi donosimo bod sa Šugavice i eto četvrtog mjesta.
Za divno čudo, nakon onakvog početka odvojili smo se, i uz dobar rezultat na Šugavici, tu bi trebali i ostati, idu nam onda teška gostovanja Zrinjskom i Sarajevu. A i Radnik i Čelik nema šanse da mogu do 100 % u sljedeća tri kola. Tako da mislim da smo tamo do 16 kola 100% u prvih 5.
Al treba nabit cigane sa Šugavice za početak, mislim da možemo, opada im očigledno naboj nakon šoka od Odovićevog dolaska.
Za nadat se da u sljedećem kolu Sarajevo kod kuće uzima Široki a mi donosimo bod sa Šugavice i eto četvrtog mjesta.
Za divno čudo, nakon onakvog početka odvojili smo se, i uz dobar rezultat na Šugavici, tu bi trebali i ostati, idu nam onda teška gostovanja Zrinjskom i Sarajevu. A i Radnik i Čelik nema šanse da mogu do 100 % u sljedeća tri kola. Tako da mislim da smo tamo do 16 kola 100% u prvih 5.
Al treba nabit cigane sa Šugavice za početak, mislim da možemo, opada im očigledno naboj nakon šoka od Odovićevog dolaska.
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 23 sep 2018, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Bice nam tesko do bodova doci protiv gurbeta u srijedu,treba igrati svoju igru pa sta bude
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa ovo uopšte nisu neke pare, prodamo Begana za 500.000€ i dajdzinog za 200.000€ i uradimo gradu stadionsviunapad1010 je napisao/la:Mislim da je kod melje teren koštao 1,2 miliona KM.

-
- Kontakt:
Da li je doslo vrijeme da mlatnemo Zeljanu na Sugavici? 

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Normala. Sprašit ih ko zmiju u vugla.intercontinental je napisao/la:Da li je doslo vrijeme da mlatnemo Zeljanu na Sugavici?
tuzlanska Sloboda
Kad je izvlacenje kupa?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Danas u 14DamirT je napisao/la:Kad je izvlacenje kupa?
Niko, niko, samo Sloboda
Zar je moguce da nema zrijeba na Youtubeu...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Jaooo Siroki hahaha
Revans naravno u Sirokom...pu
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Brcanskamalta je napisao/la:Jaooo Siroki hahaha
samo 1 tekma
dobar zrijeb!!
DRŽAVA TUZLA!!
Yebem te zivote od svih protivnika mi najtezeg dobijemo,i jos nam ne leze
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Predobar zrijeb. Siroki, 1 tekma, kod kuce igramo. Pa valjda je bolje da sad igramo samo na Tusnju s njima nego u polufinalu dvije tekme. Skoro smo ih trebali tuci u gostima a vi se zalite.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo se slazem. Ili ce oni nas ili mi njih pa kako bude. Kasnije bi se sigurno sreli u dvije utakmice, a znamo da dole ili budemo pokradeni ili ne odigramo na nivou. Prije dvije godine su nasi dole otisli sa 1:0 iz prve utakmice pa je sudija izmislio penal.Madal je napisao/la:Predobar zrijeb. Siroki, 1 tekma, kod kuce igramo. Pa valjda je bolje da sad igramo samo na Tusnju s njima nego u polufinalu dvije tekme.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Izvukli smo i mozda najgoreg protivnika, al makar se igra na Tusnju i to prije Zvijezde ja msm ako nista.
Ne moze Senco namjestit lagan zrijeb za oba svoja kluba

Ne moze Senco namjestit lagan zrijeb za oba svoja kluba

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- bezrabotni
- Kontakt:
Jašta je neg bolje, ha ja. Il proć il' ispast odmah, nema potrebe se zajebavat.Madal je napisao/la:Predobar zrijeb. Siroki, 1 tekma, kod kuce igramo. Pa valjda je bolje da sad igramo samo na Tusnju s njima nego u polufinalu dvije tekme. Skoro smo ih trebali tuci u gostima a vi se zalite.
Auuuu rasporeda **** liga zeljo u gostima kup Siroki kod kuce i liga Zrinjski u gostima