NK Široki Brijeg

Pirke_TM87
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Pirke_TM87 » 10 okt 2010, 15:51

jacky09 je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Vala, HNL i nije nešto drastično jači od naše lige. Kladim se da svaka naša jača ekipa ( Željo, Borac, Široki, Sarajevo) može poderat svaku ekipu iz HNL-a, sem Hajduka i Dinama. Posjeta vam je slabija nego kod nas i još mali milion faktora. Dinamo i Hajduk vas spašavaju. A koliko je liga zanimljiva, sve dosada titule uzme ili Dinamo, ili Hajduk, a isto važi i za kup :lol:
Ma vala isti taj Hajduk kada je trebao da se dokaze za svoj rodjendan pred svojim navijacima na svom stadionu protiv ZELJE je izgledao totalno nemocno. Zeljo je tada bio u fazi izgradnje ekipe i opet smo ih na sred Poljuda nadigrali pa cak smo imali i vise zrelijih sansi cak da ih i pobjedimo. Jedino taj Dinamo sto se istice, ali ne kvaltetom nego parama i mogucnoscu prodaje i kupovine kvalitetnijih igraca, ali i tome ce se stati u kraj siguran sam. Doci cemo i mi i sarajevo i siroki i ostali jaci klubovi na svoje pa se igraci nece prodavati za jeftine pare i nece se neko na nasem trudu bogatiti.
Toliko ste ih nadigrali da ste igrali veći bunker nego u grčkim najboljim danima. Imali ste cijeli jedan udarac na gol.. a posjed lopte je bio možda 30%. Ako je to najbolje što možete pružiti jadni vi.
E jarane samo cu ti reci cinjenicu na kraju sezone pred odigravanje predkola lige prvaka i vama te evropske lige bio je dogovoren revans u okviru prijateljske utakmice na Grbavici, to sto vi niste dosli su jos nepoznate stvari. A samo cu ti reci u onom trenutku, pri onoj nasoj formi bili bi vi vraceni u Split sa minimalno 3 gola u mrezi. A mi kada smo sa vama igrali na Poljudu bili smo u fazi izgradnje ekipe, i tu je bilo 70 % novih igraca koji su se nametali strucnom stabu.

La Furia Roja
Kontakt:

Post Postao/la La Furia Roja » 10 okt 2010, 15:52

Vidim koliko pratiš Hajduk.
Ibričić je najbolji igrač Hajduka ali sigurno ne toliko važan da će ako on ode toliko oslabiti. Uostalom sumnjam da bi ovaj rezultat napravili bez jednog igrača a to je Ante Vukušić koji će ostati u klubu još minimalno 2 godine.
Osijek, Rijeka, Split... jesu na nivou Širokog i to ja od prvog posta tvrdim. Isto kao što tvrdim da je apsurdno Široki mali klub uspoređivati sa jednim Hajdukom! APSURDNO!
A ako nije važan što ga onda Torcidaši svrstavaju među 10 najboljih igrača Hajduka u povijesti tog kluba?
Taj isti Ibričić je odveo vas u Europa ligu,odlučujućim golovima protiv Uniree!
I DOK SPAVAM ČELIK SANJAM !!!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 okt 2010, 15:56

La Furia Roja je napisao/la:
Vidim koliko pratiš Hajduk.
Ibričić je najbolji igrač Hajduka ali sigurno ne toliko važan da će ako on ode toliko oslabiti. Uostalom sumnjam da bi ovaj rezultat napravili bez jednog igrača a to je Ante Vukušić koji će ostati u klubu još minimalno 2 godine.
Osijek, Rijeka, Split... jesu na nivou Širokog i to ja od prvog posta tvrdim. Isto kao što tvrdim da je apsurdno Široki mali klub uspoređivati sa jednim Hajdukom! APSURDNO!
A ako nije važan što ga onda Torcidaši svrstavaju među 10 najboljih igrača Hajduka u povijesti tog kluba?
Taj isti Ibričić je odveo vas u Europa ligu,odlučujućim golovima protiv Uniree!
Je.em te glupog ne diži mi tlak. Rekao sam da je bitan ali da nije bez njega Hajduk automatski na nivou Šibenika ili Međimurja!!! Kužiš???
Ibričić i Vukušić su nosili Hajduk.. pogotovo Vukušić svojim golovima. A za ove usporedbe sa Hajdukom nekih klubova koji nemogu proći prvo pretkolo u Europi stvarno mi se neda odgovarati. Ja sam svoje rekao.. vi ako vam se da pišite i dalje.
Hajduk sljedeću igra protiv Zenita, Široki gostuje u Bileći ??

PS.

Opet pokazujete da nemate pojma o Hajduku. Ibričić nije proglašen među 10 naj u povijesti, to bi bilo apsurdno.. ipak je Hajduk klub sa velikom povijesti i tradicijom. Već je proglašen za glavnog igrača u ovom desetljeću (2000. do 2010.)
Zadnja izmjena: jacky09, dana/u 10 okt 2010, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
...što je više lome to je volim jače...

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 10 okt 2010, 15:58

Ma jarane ti spominjes te cijene Ibricica, Vukusica i ostalih kao cijelokupne nase ekipe a znas zasto, zato sto vam je zakon o sportu dobro sproveden. Navest cu ti samo jednu stvar Zeljo je prodao Stilica za sicu, Bekrica takodje za sicu, Dijalibu za sicu, a da si isti ti igraci otisli u normalnim okolnostima cifre bi bile milionske. Bekric je otisao ove godine na kraju sezone za mizernih pola miliona ili cak nesto vise, nebitno da bi u Koreji njemu odmah nakon potpisa ugovora cijena drasticno skocila i taj igrac prima isto ako ne i vise od tih vasih glavnih igraca Hajudak! Spekulisalo se oko toga da Hajduk zeli Vareu, a cim je Siroki postavio cifru od oko 800 hiljada eura ohladilo se a necu da govorim o tome da niste Celiku mogli isplatiti jadnih 25 000 eura za Jacksona sa kojim je Poklepovic bio itekako zadovoljan. Zato je bolje suti i ne provaljuj se. Kada se ovdje donese zakon o sportu pitat cu te ja koliko koji igrac vrijedi. Danas talenti odlaze za sitnis a sutra vec ce biti prica drugacija, nadam se. ;)

La Furia Roja
Kontakt:

Post Postao/la La Furia Roja » 10 okt 2010, 16:00

Pirke_TM87 je napisao/la:Ma jarane ti spominjes te cijene Ibricica, Vukusica i ostalih kao cijelokupne nase ekipe a znas zasto, zato sto vam je zakon o sportu dobro sproveden. Navest cu ti samo jednu stvar Zeljo je prodao Stilica za sicu, Bekrica takodje za sicu, Dijalibu za sicu, a da si isti ti igraci otisli u normalnim okolnostima cifre bi bile milionske. Bekric je otisao ove godine na kraju sezone za mizernih pola miliona ili cak nesto vise, nebitno da bi u Koreji njemu odmah nakon potpisa ugovora cijena drasticno skocila i taj igrac prima isto ako ne i vise od tih vasih glavnih igraca Hajudak! Spekulisalo se oko toga da Hajduk zeli Vareu, a cim je Siroki postavio cifru od oko 800 hiljada eura ohladilo se a necu da govorim o tome da niste Celiku mogli isplatiti jadnih 25 000 eura za Jacksona sa kojim je Poklepovic bio itekako zadovoljan. Zato je bolje suti i ne provaljuj se. Kada se ovdje donese zakon o sportu pitat cu te ja koliko koji igrac vrijedi. Danas talenti odlaze za sitnis a sutra vec ce biti prica drugacija, nadam se. ;)
Potpisujem ovo.Toliko o tom superiornom Hajduku,zato Jacky ohladi !
I DOK SPAVAM ČELIK SANJAM !!!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 okt 2010, 16:01

Pirke_TM87 je napisao/la:Ma jarane ti spominjes te cijene Ibricica, Vukusica i ostalih kao cijelokupne nase ekipe a znas zasto, zato sto vam je zakon o sportu dobro sproveden. Navest cu ti samo jednu stvar Zeljo je prodao Stilica za sicu, Bekrica takodje za sicu, Dijalibu za sicu, a da si isti ti igraci otisli u normalnim okolnostima cifre bi bile milionske. Bekric je otisao ove godine na kraju sezone za mizernih pola miliona ili cak nesto vise, nebitno da bi u Koreji njemu odmah nakon potpisa ugovora cijena drasticno skocila i taj igrac prima isto ako ne i vise od tih vasih glavnih igraca Hajudak! Spekulisalo se oko toga da Hajduk zeli Vareu, a cim je Siroki postavio cifru od oko 800 hiljada eura ohladilo se a necu da govorim o tome da niste Celiku mogli isplatiti jadnih 25 000 eura za Jacksona sa kojim je Poklepovic bio itekako zadovoljan. Zato je bolje suti i ne provaljuj se. Kada se ovdje donese zakon o sportu pitat cu te ja koliko koji igrac vrijedi. Danas talenti odlaze za sitnis a sutra vec ce biti prica drugacija, nadam se. ;)
Kakve milijunske cifre? Pa gdje igra taj Dialiba? Da je on zvjer od igrača kao što ga predstavljaš on bi za tu "siću" otišao u Bundesligu ili francusku ligu, a ne tamo gdje je.. u Belgiju ako se ne varam.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 okt 2010, 16:02

ajde dosta više...

Hajduk je mega sega giga klub..

HNL je najbolja liga u Europi..BH najgora...BH klubovi su daleko iza hnl klubova...

ćao

p.s. ti jacky kazes ne navijas za Hajduk, a znas o njemu vise nego o sebi :lol: ;)

i da jos nesto dodam...

ti kazes Hajduk protiv Zenita, a Široki u Bileći??

pa čovječe, kad je Široki igrao 1.kolo Uefe, kad je HRT prenosio zato što su i Hajduk i Rijeka i Dinamo ispali od nekih predstavnika Malte, Cipra itd.
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 10 okt 2010, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 okt 2010, 16:04

Kevin je napisao/la:ajde dosta više...

HNL je najbolja liga u Europi..BH najgora...BH klubovi su daleko iza hnl klubova...

ćao
Ne.

Hajduk je mega mega mega giga siga klub za Široki.
HNL je osim Dinama i Hajduka u rangu sa bh ligom.

Da imaš i malo soli u glavi shvatio bi što želim reći (ovo gore navedeno).

ĆAO!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 okt 2010, 16:07

jacky09 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:ajde dosta više...

ćao
Ne.

Hajduk je mega mega mega giga siga klub za Široki.
HNL je osim Dinama i Hajduka u rangu sa bh ligom.

Da imaš i malo soli u glavi shvatio bi što želim reći (ovo gore navedeno).

ĆAO!!!
neka je kakav god za Široki boli me neka stvar....

Uopće nisam čitao ovo vaše laprdanje...

Imam više u glavi nego što bi ti imao u tri života...

samo dosta više o ovome, napravite temu neku pa raspravljajte...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 10 okt 2010, 16:09

Otisao je prvo u murciu onda u belgiju a izvini molim te iako ne podnosim tog dialibu (nisam rasista) on je bio veliki talentan i mogao je otici za 1.000.000 € i u BiH su bolji klubovi nego u HR cast hajduku i dinamu

I da BH PL nije ispod HNL-a ;) vas izvlace samo hajduk i dinamo

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 10 okt 2010, 16:09

jacky09 je napisao/la:
Kakve milijunske cifre? Pa gdje igra taj Dialiba? Da je on zvjer od igrača kao što ga predstavljaš on bi za tu "siću" otišao u Bundesligu ili francusku ligu, a ne tamo gdje je.. u Belgiju ako se ne varam.
Pa papane pogledaj koliko se Celtic i neki engleski premierligasi natezu oko naseg Stilica a Lech mu cijenu ispod 6 do 7 milona eura ne spusta i uopste ne pomislja da spusti, a Dijaliba je igrac kojeg ste i vi i Dinamo trazili ali je otisao prvo u Murciu ali su ga povrede sprijecile da napravi pravu karijeru. Pa kada ste toliki giganti sto ne isplatite Sirokom 800 000 eura koliko vam ljudi traze za Vareu koji je ako ne bolji onda sigurno u rangu vasih najboljih igraca, i pored toga gdje ste vi giganti, uh oprosti multimilarderi koji nisu mogli 25 000 eura da uplate na ime obestecenja Celiku za Jacksona koji je zadovoljio cijeli strucni stab Hajduka i samog Poklepovica. Ajde ba ne rise, i vi hocete da se karate a da vam ne udje. Nista vi niste bolji od nas, samo vam je politika u sportu dosta zrelija ali doci ce to i kod nas na svoje. Nece se Varea ili neko drugi nuditi za 800 000 nego za milione ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 okt 2010, 16:31

Dobro, eto, Hajduk je mega klub, sad si ga nasao uzdizati za tri klase od ove lige kad se nakon sto godina pojavi u Europi zahvaljujuci Dinamovom koeficijentu dok su ga izbacivali razni Shelbourni, Debreceni i kojekakvi slicni, a Široki nitko i nista. U redu je.
Kontaj sta hoces, al okani se premijer lige, kakva god da je, moja je, i nije nista slabija od HNL-a, ima u njoj kvaliteta i potencijala da sj.ebe sve ostale, kad bi imala normalnu sansu u normalnoj drzavi.
...Život za Široki...

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 10 okt 2010, 16:35

jacky09 je napisao/la:Ne omalovažavam nikoga, ali je apsurdno samo pomisliti da je jedan Široki u rangu sa Hajdukom. HEEEJ !!!
Pa Hajduk je institucija za jedan Široki. Pa siguran sam da u Širokom samom ima više simpatizera Hajduka nego navijača Širokog. Kakav crni Široki čovječe.

Haha. Na gradskom derbiju Dinamo - Zagreb je bilo vjerovao ti ili ne 12 000 ljudi (službeno) iako su navijači bojkotirali! http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/2595/default.aspx
Ako hoćeš normalno raspravljati bar iznosi činjenice a ne neke gluposti. Ako je Široki - Sarajevo derbi u bh okvirima onda je to i Split - Dinamo, a da ne govorim o Osijeku, Rijeci, Slaven Belupu. Pa i Karlovcu, Zagrebu...

Daleko smo otišli, raspravljali smo o Širokom i Hajduku i onom tragi-komičnom komentaru jednoga člana da je Široki u rangu sa Hajdukom a otišli smo na lige, derbije itd.
Kolika je strašna posjećenost na utakmicama dinama,govori podatak da se ulaznice dijele džaba,na utakmici sa zagrebom je bilo 7-8000 ljudi,a od toga 2000 cigana i 3000 narkomana i 2000 beskućnika koji žive u Zagrebu,i koji su vidjevši da je besplatan ulaz odlučili prošetati do maksimira,jer im je bilo ugodnije na stadionu...nego provoditi dane po kontenjerima i na ulicama...(izuzetno mi je žao ljudi koji nemaju domova i sl. ali morao sam ovo napisati jer je realnost

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 10 okt 2010, 16:44

Dabar je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Ne omalovažavam nikoga, ali je apsurdno samo pomisliti da je jedan Široki u rangu sa Hajdukom. HEEEJ !!!
Pa Hajduk je institucija za jedan Široki. Pa siguran sam da u Širokom samom ima više simpatizera Hajduka nego navijača Širokog. Kakav crni Široki čovječe.

Haha. Na gradskom derbiju Dinamo - Zagreb je bilo vjerovao ti ili ne 12 000 ljudi (službeno) iako su navijači bojkotirali! http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/2595/default.aspx
Ako hoćeš normalno raspravljati bar iznosi činjenice a ne neke gluposti. Ako je Široki - Sarajevo derbi u bh okvirima onda je to i Split - Dinamo, a da ne govorim o Osijeku, Rijeci, Slaven Belupu. Pa i Karlovcu, Zagrebu...

Daleko smo otišli, raspravljali smo o Širokom i Hajduku i onom tragi-komičnom komentaru jednoga člana da je Široki u rangu sa Hajdukom a otišli smo na lige, derbije itd.
Kolika je strašna posjećenost na utakmicama dinama,govori podatak da se ulaznice dijele džaba,na utakmici sa zagrebom je bilo 7-8000 ljudi,a od toga 2000 cigana i 3000 narkomana i 2000 beskućnika koji žive u Zagrebu,i koji su vidjevši da je besplatan ulaz odlučili prošetati do maksimira,jer im je bilo ugodnije na stadionu...nego provoditi dane po kontenjerima i na ulicama...(izuzetno mi je žao ljudi koji nemaju domova i sl. ali morao sam ovo napisati jer je realnost
Nemoj tako ofirati ipak je to mocni HNL I Dinamo :roll: :mrgreen:
1921-2011

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 10 okt 2010, 16:52

Esii TM87 je napisao/la:
Dabar je napisao/la:

Nemoj tako ofirati ipak je to mocni HNL I Dinamo :roll: :mrgreen:
Ja kao neutralan u svemu ovome odgovorno tvrdim da je Široki bolji od Hajduka, rezultat od 2:0 to pokazuje! Da se @Jacky ne bi vadio ovo ono, dovedite najjači sastav i opet će vas poderati 3:0. Kakav crni HNL???
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 okt 2010, 16:53

Esii TM87 je napisao/la: Nemoj tako ofirati ipak je to mocni HNL I Dinamo :roll: :mrgreen:
To je Dinamo koji je rutinski savladao drugoplasiranu momčad španjolske lige, a Široki neka sanja pobjedu nad Austrijom iz Beča, 5-plasiranom momčadi austrijske lige.

A što se tiče gledatelja, pa više ih bude na Dinamovu treningu nego što ima ljudi u Širokom.
otpravnik_vozova je napisao/la:Kakav crni HNL???
Oni koji ima dva predstavnika u Europi. Znaš vi niste nikad imali ni jednoga. Ni blizu.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 okt 2010, 16:59

jacky09 je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la: Nemoj tako ofirati ipak je to mocni HNL I Dinamo :roll: :mrgreen:
To je Dinamo koji je rutinski savladao drugoplasiranu momčad španjolske lige, a Široki neka sanja pobjedu nad Austrijom iz Beča, 5-plasiranom momčadi austrijske lige.
Pa razlika izmedju dinama i hajduka je otprilike kolika je i izmedju hajduka i sirokog.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 okt 2010, 17:01

pile87 je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:
Pa razlika izmedju dinama i hajduka je otprilike kolika je i izmedju hajduka i sirokog.
Razlika je velika, ali toliko sigurno nije, iako sam dinamovac.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 10 okt 2010, 17:05

@jacky o kakvoj posjećenosti govoriš,pa kako te nije stid to napisati bolan,pa došlo vam je tu utakmicu 8000 ljudi,jer je besplatan ulaz,a sam sam naveo tko je došao to da gleda,vi ste čak postavili i rekord na utakmici s lokomotivom gdje je bilo 46 gledatelja,a novonari su to prenapuhali na 73...pa sam mamić kaže kad novinari napišu da je bilo 2-3000 ljudi,da preuveličavaju za 3-4 puta...a milijunski grad...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 okt 2010, 17:11

jacky09 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:
Razlika je velika, ali toliko sigurno nije, iako sam dinamovac.
Pa i meni je drazi dinamo, hajduku je ovo najveci uspjeh zadnjih par godina kako glupo posluju siroki ce za njih biti dinamo za koju godinu.Dosta ljudi ovdje i prati hrvatsku ligu a pogotovo hajduk i dinamo tako da otprilike i znaju kakva je situacija.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Pablo11, supervizor i 25 gostiju.