FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja samo ne znam cemu tolika oholost? Evo da su najgori na svijetu. Cemu to? Milion puta do sad se obilo o glavu. Al cemu to uzdizanje toliko. Imamo finu ekipu lijepo igramo. Cemu toliko potcjenjivanje protivnika. Milion utakmica takvih je bilo kad mislimo da su neki levati a ona nece u go pa nece. I kad ne zavisi od njih, ne mozemo mi gola da damo. Ne ismijavajte . Opusteno podrzavajmo nase Sarajevo i ostanite na zemlji da ne bi bili Sarajevo 08 i prvaci svemira. Niti bjezimo deset bodova na tabeli niti bilo sta drugo... Poz
-
- Kontakt:
Slazem se ne treba poletiti.Ostati cvrsto na zemlji,to je ok.Ali hebiga mi smo navijaci i mozemo , a ako hoces i trebamo se malo opustiti i uzivati u opustenijim komentarima. Na kraju i jeste fol malo bocnut komsije. Znali su i oni ono lansirati "mnogo smo jaki".Bilo bi sjajno da dobijemo ove dvije naredne. Sad ces reci idemo od utakmice do utakmice. Dobro da dobijemo Listicu . Nije do podloge i nije samo u ovoj utakmici primjetno da su Akademci na Ti sa fudbalom/loptom. Kad je mlad igrac dobar sa loptom ,sve takticke stvari se mogu lakse nauciti. Konkretno vidi se dobar Dzenin i rad trenera u Akademiji.DenchiNL je napisao/la:ne treba pretjerivati, Akademci su navikli na onaj teren jer su igrali na plastici u kampu često, Halilović vani takođe dosta igrao po takvim, a bilo je i motiva, a ni Krupa nije više ona Starčevićeva, nema 2 glavna stopera,fuckin Puzi igra stopera, a i otvaraju se više jer ih Krunić loži da mogu napast nekog....Samozdravlje je napisao/la:Mashala.Ne ureklo se.Dolazim do razmisljanja da su Manijaci u pravu![]()
.Bolji kompliment nam ne treba.
![]()
![]()
Ja nisam gledao bolje Sarajevo od 1984/85. Kao da sanjam. Odgledao 2x citavu utakmicu + 2x drugo poluvrijeme. Plijeni kako Akademci vladaju loptom. Proigravanjem,duplim pasovima se usetamo u 16m i poentiramo.BH Barsa.Hvala svima koji su zasluzni za ovo.Titula bila ne bila,samo ovako nastaviti , pa za sta bude dovoljno. ABd bit ce dernek kod Vjecne.![]()
Catakovic strijelac , Heric 90 min.
lijep rezultat ali, ozbiljno i oprezno u srijedu....

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Kakva pas igra, nije sto sam navijac Sarajeva, gledao sam obje tekme, i FKS i Zelju protiv Mladosti, ogromna je razlika u igri, koliko je samo prijatnije gledati nas tim igrajuci te kratke pasove, to moze biti problem samo na nasim oranicama od terena nazalost, ali kakvi golovi i pasovi do iznemoglosti...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma ne treba unaprijed racunat pobjede i bodove, samo tekmu po tekmu, i protiv tuzle nakon prvog poluvremena svi smo realno strepili da je novi kiks, bit ce takvih utakmica bruku, samo nek oni svaku izadju sa voljom i zeljom ko par zadnjih tekmi i nema brige, onako kao protiv Veleza ne smiju nijednu utakmicu do kraja izaci, cak ni protiv ovog Rudara
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Upravo to sam htjeo reci. Uvijek si se bolje izjasnjavao od mene.forgempp je napisao/la:Kakva pas igra, nije sto sam navijac Sarajeva, gledao sam obje tekme, i FKS i Zelju protiv Mladosti, ogromna je razlika u igri, koliko je samo prijatnije gledati nas tim igrajuci te kratke pasove, to moze biti problem samo na nasim oranicama od terena nazalost, ali kakvi golovi i pasovi do iznemoglosti...

100%Gomis99 je napisao/la:Ja samo ne znam cemu tolika oholost? Evo da su najgori na svijetu. Cemu to? Milion puta do sad se obilo o glavu. Al cemu to uzdizanje toliko. Imamo finu ekipu lijepo igramo. Cemu toliko potcjenjivanje protivnika. Milion utakmica takvih je bilo kad mislimo da su neki levati a ona nece u go pa nece. I kad ne zavisi od njih, ne mozemo mi gola da damo. Ne ismijavajte . Opusteno podrzavajmo nase Sarajevo i ostanite na zemlji da ne bi bili Sarajevo 08 i prvaci svemira. Niti bjezimo deset bodova na tabeli niti bilo sta drugo... Poz
treba uzivati... ali ima jos da igramo sa svima po 2 puta... u sustini nismo ni na pola puta za nigdje... raduju neke stvari...
Prije se desavalo da smo imali neke nizeve pobjeda ali bez ikakve igre, npr sa Calom, ono patis se kuci s Radnik i onda na Ahmetovic i Hebibovic i pobjedis 2:0 a da si ih nesto naigrao i nisi.
Sada stvaro igramo lijepo, i sto je najbintije defanzivno cvrsto. Dupovac je sazrio ko igrac, Handzic isto. Mujakic, Pidro ne treba trositi rijeci. Jedino sto zamjeram Husrefu je forsiranje Hebibovica na beku, mada vjerujem da on vise voli da ima tu turbo ofanzivnu desnu stranu, pa malo i po cijenu defanzive. To je opet Husrefova odluka.
Bilo kako bilo, pravi testovi tek pocinju, kisna sezona i sezona kaljuza tek pocinje, a to nam je najtezi protivnik.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ide sad poraz u srijedu, padamo u krizu, vezemo 5 poraza Husref bivsi, pljuvaci govore “Jesmo vam rekli” dolazi Dzeno, pozitivni sok, zaostatak 10 bodova za prvim, na zimu promjena cijele ekipe, ispadano iz kupa, borimo se za evropu i nove blamaze u istoj
Bolje??

Bolje??

1946~
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Hahahahahaha kralju.ThrillerHz je napisao/la:Ide sad poraz u srijedu, padamo u krizu, vezemo 5 poraza Husref bivsi, pljuvaci govore “Jesmo vam rekli” dolazi Dzeno, pozitivni sok, zaostatak 10 bodova za prvim, na zimu promjena cijele ekipe, ispadano iz kupa, borimo se za evropu i nove blamaze u istoj![]()
![]()
Bolje??

Koliko bi ovih lažnih forumaša tad došlo na forum.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
- Kontakt:
Ma znam ja da se ne valja nepristojno smijati.60+ god. i 50 god. navijackog staza. Koliko su se puta oni meni krvi napili.Ja to nikad nisam znao,evo sad na forumu od Vas naucio. Nekako ste me uputili na njihovu temu(nije mi bila praksa), kad imas sta procitati. Zale se na svoje bivse , a i jesu im glave dosli zadnje 2/3 god. Bekric , Sadikovic sad itd . Sad hoce da se nasi bivsi napale na nas , kao to bi bilo posteno. Hebiga ako cekam neki nas kiks kad cu se nasmijati i opustiti. Neka vas koji ste razumniji,dozvolite da se ja malo nasalim na racun komsija.

- siroliver69
- Kontakt:
E'oga sportski na BHT. Sisaj ga kmeljo!
Kad ce se znati moze li Ahmet igrati ?
I ko ubicama fali ?
I ko ubicama fali ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pisao jučer o tome. Fali im Bilobrk (prvi golman), Matić (najbolji stoper), Čabraja (momak koji je konstantno u prvoj postavi).mirzatele je napisao/la:Kad ce se znati moze li Ahmet igrati ?
I ko ubicama fali ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pitanje je koliko mi možemo bez te euforije, dizanja, letenja, nazovite kako hoćete. Ne mislim isključivo na FKS, već općenito, jer mi Balkanci smo gamad i nema tu nekog racionalnog viđenja, čast vrlo malom postotku izuzetaka. Tako je u svakom sportu.. Kad repka pobjeđuje, možemo se goniti i s Španijom, kad se ne igra kako treba, gori smo i od Vatikana. Tako je i kod nas ovdje.. Ja iskreno mogu, ni na pamet mi nisu pale nekakve titule nakon ovih mečeva, jer septembar je ljudi moji.
Slažem se, treba spustiti loptu i svesti na minimum to dizanje, jer to nikad nikom nije donijelo ništa dobro. Meni je iskreno presmiješno kad pročitam neke priče o tituli, a septembar mjesec. Prvo što se mora napraviti jedan kontinuitet, kao što je ovaj sad recimo. Mora se održati ova atmosfera, a ne tjerati i psovati maloumnički nakon prvog lošeg rezultata, jer je to pačenička osobina. Drugo, sezona je duga, biće još bruku padova, loše forme, kriza itd., jer nijedna ekipa na svijetu ne može odigrati sezonu u savršenom ritmu. I Barca, Real i ostale fudbalske institucije padnu u krizu, pa nema nekog smiješnog tjeranja i glupiranja. Eno Barca sinoć remi s Gironom, Real s Bilbaom, pa prošle godine su ispali iz kupa od jednog Leganesa itd. Zamislite kad bi se kod njih tako tjerali, zato su i 300 godina ispred nas. Nemojte biti zatucani i mutavi, racionalnije gledajte stvari, a ne biti ograničen kao balkon. Zato milion puta i reagujem na neke psovke i vrijeđanja Husrera recimo, a ne zato što sam mu neki rod, nigdje veze, ali to je ona floskula glupih ljudi. Jadno je psovati nekom ko je tvoj, koji je mogao biti pod zemljom zbog kluba, ali je opet tu. Te gnusne stvari bi ja nagradio banom odmah.
Kakve titule i pizde materine, daleko smo mi od toga, u smislu dužine i trenutnom dijelu sezone. Ići meč po meč, ne treba se dizati, jer od toga nemamo ništa. Ne do Bog, opet će doći tako neki Čelik i GOŠK koje ćeš odvaliti igrom, ali neće lopte u gol. Samo laganini, uživati u ovom trenutku.
Slažem se, treba spustiti loptu i svesti na minimum to dizanje, jer to nikad nikom nije donijelo ništa dobro. Meni je iskreno presmiješno kad pročitam neke priče o tituli, a septembar mjesec. Prvo što se mora napraviti jedan kontinuitet, kao što je ovaj sad recimo. Mora se održati ova atmosfera, a ne tjerati i psovati maloumnički nakon prvog lošeg rezultata, jer je to pačenička osobina. Drugo, sezona je duga, biće još bruku padova, loše forme, kriza itd., jer nijedna ekipa na svijetu ne može odigrati sezonu u savršenom ritmu. I Barca, Real i ostale fudbalske institucije padnu u krizu, pa nema nekog smiješnog tjeranja i glupiranja. Eno Barca sinoć remi s Gironom, Real s Bilbaom, pa prošle godine su ispali iz kupa od jednog Leganesa itd. Zamislite kad bi se kod njih tako tjerali, zato su i 300 godina ispred nas. Nemojte biti zatucani i mutavi, racionalnije gledajte stvari, a ne biti ograničen kao balkon. Zato milion puta i reagujem na neke psovke i vrijeđanja Husrera recimo, a ne zato što sam mu neki rod, nigdje veze, ali to je ona floskula glupih ljudi. Jadno je psovati nekom ko je tvoj, koji je mogao biti pod zemljom zbog kluba, ali je opet tu. Te gnusne stvari bi ja nagradio banom odmah.
Kakve titule i pizde materine, daleko smo mi od toga, u smislu dužine i trenutnom dijelu sezone. Ići meč po meč, ne treba se dizati, jer od toga nemamo ništa. Ne do Bog, opet će doći tako neki Čelik i GOŠK koje ćeš odvaliti igrom, ali neće lopte u gol. Samo laganini, uživati u ovom trenutku.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Jucer nije trenirao mada doktori su misljenja da ce biti spreman.mirzatele je napisao/la:Kad ce se znati moze li Ahmet igrati ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Svaka ti cast kad si stao iza tima,Husrefa ,pa i Uprave. Ali brate pretjera .Ti kao da su navijaci politicka partija , pa unutrasnji izbori i onda slijede opsti izbori. Kako mozes reci"mi Balkanci gamad i nema tu nekog racionalnog interesa". Pa valjda je sport u pitanju. Pa sport sluzi da se malo relaksiras. Tri godine nas nema nigdje i yajebaju nas , pa i mi malo docekali da se opustimo i raspolozimo. Naravno da nema "racionalnog interesa",pa ovo i jeste najvaznija sporedna stvar na svijetu.Ja i meni slicni smo obicni pacenici koji pocesto patimo i evo sad nam malo krenulo,daj da im malo vratimo i da se mi njima malo nasmijemo.AlfredNobel je napisao/la:Pitanje je koliko mi možemo bez te euforije, dizanja, letenja, nazovite kako hoćete. Ne mislim isključivo na FKS, već općenito, jer mi Balkanci smo gamad i nema tu nekog racionalnog viđenja, čast vrlo malom postotku izuzetaka. Tako je u svakom sportu.. Kad repka pobjeđuje, možemo se goniti i s Španijom, kad se ne igra kako treba, gori smo i od Vatikana. Tako je i kod nas ovdje.. Ja iskreno mogu, ni na pamet mi nisu pale nekakve titule nakon ovih mečeva, jer septembar je ljudi moji.
Kazes bit ce jos padova , pa nek bude ,daj onda da bar do tada malo uzivamo.Sta ako dodju padovi(nadam se aBd da i ako dodju da ce malo zakasniti),a mi nismo u ovim dobrim momentima uzivali. Racionalno i navijanje ne idu u istu recenicu.Racionalni su oni koji
uopste ne prate nikakav sport.Malo euforije mozda i privuce navijace , pa nas bude 6/7 hiljada.Mene ce euforija pogurati da pored svih teskoca budem na Kosevu u srijedu.To nije derby .To je utakmica nad utakmicama.
-
- Kontakt:
E OVOG NAM TREBA . NIJE RACIONALNO ALI JE VRH. ZBOG OVOG I PRATIMO FUDBALAlfredNobel je napisao/la:
Trpa Potura, ne vadi..

- AlfredNobel
- Kontakt:
Fulio si poentu za 360.. I piše 'racionalnog viđenja', a ne 'interesa', kao što si napisao. Pobrkao si stvari, al' nejse.Samozdravlje je napisao/la:Svaka ti cast kad si stao iza tima,Husrefa ,pa i Uprave. Ali brate pretjera .Ti kao da su navijaci politicka partija , pa unutrasnji izbori i onda slijede opsti izbori. Kako mozes reci"mi Balkanci gamad i nema tu nekog racionalnog interesa". Pa valjda je sport u pitanju. Pa sport sluzi da se malo relaksiras. Tri godine nas nema nigdje i yajebaju nas , pa i mi malo docekali da se opustimo i raspolozimo. Naravno da nema "racionalnog interesa",pa ovo i jeste najvaznija sporedna stvar na svijetu.Ja i meni slicni smo obicni pacenici koji pocesto patimo i evo sad nam malo krenulo,daj da im malo vratimo i da se mi njima malo nasmijemo.AlfredNobel je napisao/la:Pitanje je koliko mi možemo bez te euforije, dizanja, letenja, nazovite kako hoćete. Ne mislim isključivo na FKS, već općenito, jer mi Balkanci smo gamad i nema tu nekog racionalnog viđenja, čast vrlo malom postotku izuzetaka. Tako je u svakom sportu.. Kad repka pobjeđuje, možemo se goniti i s Španijom, kad se ne igra kako treba, gori smo i od Vatikana. Tako je i kod nas ovdje.. Ja iskreno mogu, ni na pamet mi nisu pale nekakve titule nakon ovih mečeva, jer septembar je ljudi moji.
Kazes bit ce jos padova , pa nek bude ,daj onda da bar do tada malo uzivamo.Sta ako dodju padovi(nadam se aBd da i ako dodju da ce malo zakasniti),a mi nismo u ovim dobrim momentima uzivali. Racionalno i navijanje ne idu u istu recenicu.Racionalni su oni koji
uopste ne prate nikakav sport.Malo euforije mozda i privuce navijace , pa nas bude 6/7 hiljada.Mene ce euforija pogurati da pored svih teskoca budem na Kosevu u srijedu.To nije derby .To je utakmica nad utakmicama.
Treba biti umjeren.. Okej, nećemo da odvadimo, hajmo se onda nahajncati pa da govorimo da smo u rangu Cityja. Ali, onda kad bude hladan tuš, nećemo kuknjave i pljuvačine. Mjera se mora naći, odlično je ovo za sada, ali neko pretjerivanje i spominjanje titula je prekomično. Tako je i štrumpf Lendrić najavio titulu ranije, pa kurko na kraju. Eno ga i dalje ispred Vječne vatre..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka