Ne lazi. Neko je uracubao.Blejzer10 je napisao/la:Vidim po netu madridisti već počeli kalkulacije da bi Barca imala sada dva boda više da nije VAR-a. I odmah naravno 7 zadnjih titula osporise jer bi ih tobože Real osvojio da je bio VAR
Naravno u kalkulacije ne uračunaše poništeni gol Valladolida u zadnjoj minuti, jer jbg - madridisti
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Mislio sam prvenstveno na reddit, nisam ulazio u onu vašu močvaru. A tebe svakako ne ubrajam u ovaj kolektiv čopor madridista, šta si se uvrijedioKanye je napisao/la: Ne lazi. Neko je uracubao.
Anon evo već drugi put proziva, a kad tražim da stane iza svojih riječi izvorima ili dokazima, ne odgovori. Pi.čka ostaje pi.čka.
Pa Anonimus i Epi su ona vrsta pokemona koja ce jahati Ronin polni organ i kad ovaj ode iz Madrida.jasmin10 je napisao/la:Ali kakvi kompleksi od Messija.likovi žele da fudbaler drugog tima uzme Balon samo da bi prestigao Lea.
![]()
A igrač iz njihovog tima prvi favorit za Balon.
- anonymousHD
- Kontakt:
Čovjek vas natjerao da gledate Seria A
Čovjek vas natjerao da navijate da igrač Real Madrida osvoji nagradu za najboljeg igrača
Najveći kompleksaši na forumu
Čovjek vas natjerao da navijate da igrač Real Madrida osvoji nagradu za najboljeg igrača
Ne gledam Seriu A, osim Rome, svejedno mi ko će uzeti Ballon kad već nema Barcinih igrača.anonymousHD je napisao/la:Čovjek vas natjerao da gledate Seria A
Al kakav si kompleksas kad navijas protiv igrača iz svog tima da bi dokazani kriminalac imao loptu više od Lea
Gdje to ja spominjem Ronalda ? Puca mi k.urac za likom otkako je otisao iz Reala. Najvise ga spominju upravo culesi. Komplekse koje je pojedincima nabio Ronaldo su izgleda veci od nasih kompleksa od Messija.let3 je napisao/la:
Pa Anonimus i Epi su ona vrsta pokemona koja ce jahati Ronin polni organ i kad ovaj ode iz Madrida.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ne kontamjasmin10 je napisao/la: Al kakav si kompleksas kad navijas protiv igrača iz svog tima da bi dokazani kriminalac imao loptu više od Lea![]()
I da, te priče ko je kriminalac, pa Modrić kao Messi i CR je također dokazani kriminalac.anonymousHD je napisao/la:Ma ova danas je nebitna, BDO je bitan.Lillard je napisao/la:Da. Ali nije to ni upitno, upitno je što ti kao navijač RMa želiš da nagrada ode u ruke Ronalda. Nećemo se lagat![]()
Vrijeme je da se izjednačimo sa Barcom.![]()
Nisam mislio samo na tebe nego inače na navijače Reala i Ronaldove drkadzije.
Jašete Roninu kar.inu vec godinama, bolje i od one Georgine i nastavicete sa tim logicno, ne silazite mu sa qrca...i sad ko fol, puca vam qrac za njimEpidaurus je napisao/la:Gdje to ja spominjem Ronalda ? Puca mi k.urac za likom otkako je otisao iz Reala. Najvise ga spominju upravo culesi. Komplekse koje je pojedincima nabio Ronaldo su izgleda veci od nasih kompleksa od Messija.let3 je napisao/la:
Pa Anonimus i Epi su ona vrsta pokemona koja ce jahati Ronin polni organ i kad ovaj ode iz Madrida.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 24 sep 2018, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymousHD
- Kontakt:
Jah, a vi niste Messijeve drkadžije. 
Ne da se Sara.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ronaldo ima 8 8 14 u El Clasicu.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
SramotaKanye je napisao/la:Ronaldo ima 8 8 14 u El Clasicu.
Ako te to cini sretnimlet3 je napisao/la:Jašete Roninu kar.inu vec godinama, bolje i od one Georgine i nastavicete sa tim logicno, ne silazite mu sa qrca...i sad ko fol, puca vam qrac za njimEpidaurus je napisao/la:Gdje to ja spominjem Ronalda ? Puca mi k.urac za likom otkako je otisao iz Reala. Najvise ga spominju upravo culesi. Komplekse koje je pojedincima nabio Ronaldo su izgleda veci od nasih kompleksa od Messija.let3 je napisao/la:
Pa Anonimus i Epi su ona vrsta pokemona koja ce jahati Ronin polni organ i kad ovaj ode iz Madrida.![]()
de bgt, nemojte te price
Epi buraz
Nebitno više, radite šta hocete, vaša stvar, al mojne samo price tipa Puca nam qrac za Ronom, kad znamo da nije tako
Nebitno više, radite šta hocete, vaša stvar, al mojne samo price tipa Puca nam qrac za Ronom, kad znamo da nije tako
ja sam sinoc sanjo ronu i probudio se mokar. a inace pricam preko dana kako mi puca qrac za njega
Velik si, Luka.
Golem si, Florentino.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Perina je ovo galaksija. Kakav Mliječni Put, koje pizde materine.
al' Dani Alves i Courtois

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.